הבלוף נחשף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הבלוף נחשף

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2013, 08:09

jol9 כתב:אור,
דווקא זה שחלק לא קטן מהמנויים הם מנויי טרנד, יהפוך את ההחלטה שלהם לוותר על המנוי כבר בעונה הקרובה, לדי קלה.

אוהדי מכבי לא ממש ידועים במחאות שלהם, בטח לא נגד ההנהלה. בקושי נגד קופל היו קצת רינונים וגם זה לא היה משכנע.

המחאה היחידה היא המנויים, וזאת גם המחאה היחידה שפדרמן יבין.

נראה לי שעניין המנויים זה תהליך שייקח שנים, ובכל מקרה, פדרמן ימשיך להוריד את התקציב ככל שהמנויים לא יימכרו והספונסרים יברחו. עד שהוא לא יהיה חייב למכור את הקבוצה, שום דבר לא ישתנה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 19 ינואר 2013, 08:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 19 ינואר 2013, 08:13

אני דוקא לא מאשים את פדרמן שהוא לא שם כסף, המצב הכלכלי לא טוב, וזה לא אשמתו.
מה שכן אשמתו, זה שהוא לא ידע לזוז הצידה כשהיה צריך.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי er79 » 19 ינואר 2013, 08:30

יוחזר רענן כץ לאלתר
er79

הודעהעל ידי מני » 19 ינואר 2013, 09:12

חברים בואו ניקח אוויר ,כולנו נסערים בגלל ההפסד אבל לחפש אשמים עכשיו זה לא הזמן, כולם אשמים גם ההנהלה עם התקציב הנמוך גם בלאט שאיפשר להם לבחור את השחקנים בבחירה השלישית והרביעית שלו ,ולא עמד על שלו ,גם השיטה של בלאט שלא עובדת עם חומר השחקנים הקיימים ,וגם השחקנים שלא נמצאים ברמה מספיק גבוהה.
נקווה שזה יעורר את כולם ,ובשנה הבאה יהיה יותר טוב.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי קודי » 19 ינואר 2013, 10:31

ברור שגם לבלאט וגם להנהלה יש חלק גדול מאוד בזוועה שאנחנו רואים מדי שבוע בצהוב. בסופו של דבר מי שישלם את המחיר הכי כבד הוא בלאט שאין לי בכלל ספק שהקריירה שלו תיפגע מהעונה העלובה הזו וזה לא ממש משנה מה היה חלקו בכשלון. בסופו של דבר הוא הסכים שיגיעו לכאן שחקנים כל כך חלשים ולא הציב אולטימטום להנהלה וגם הסכים לחיזוק בפגרה בדמות ילד גבוה שאולי עוד שנתיים-שלוש יוכל לתרום ברמות הגבוהות ולכן אין לו על מי או על מה להלין.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2013, 11:15

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אור,
דווקא זה שחלק לא קטן מהמנויים הם מנויי טרנד, יהפוך את ההחלטה שלהם לוותר על המנוי כבר בעונה הקרובה, לדי קלה.

אוהדי מכבי לא ממש ידועים במחאות שלהם, בטח לא נגד ההנהלה. בקושי נגד קופל היו קצת רינונים וגם זה לא היה משכנע.

המחאה היחידה היא המנויים, וזאת גם המחאה היחידה שפדרמן יבין.

נראה לי שעניין המנויים זה תהליך שייקח שנים, ובכל מקרה, פדרמן ימשיך להוריד את התקציב ככל שהמנויים לא יימכרו והספונסרים יברחו. עד שהוא לא יהיה חייב למכור את הקבוצה, שום דבר לא ישתנה.

לא יודע. אולי אתם צודקים.

בפועל מכבי ידעה להשקיע כשראתה שהיא מאבדת כיוון. עם בלאט זה לא ממש קורה, בין השאר כי עד עכשיו הוא הביא הישגים יפים.

נראה מה יהיה בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ינואר 2013, 11:58

המצב היחיד שאני רואה שיעלו את התקציב זה שהפיינל פור יהיה בתל אביב...
מה שכן , בקיץ הבא נראה לי שיהיו המון אופציות טובות בכל העמדות מקבוצות שנקלעות למצב כלכלי קשה כמו חימקי וגם משחקנים שדי נכשלו בקבוצות גדולות וסביר שישוחררו....

בכל מקרה העונה הזאת אין שום בלוף , מה שקורה עם הקבוצה היה ידוע מראש ואתם יכולים לחזור לתרדים מהקיץ כדי להיזכר מה רובינו פה אמרנו .
גם כל ה11000 מנויים לא עבדו עלינו בעניים , אני יעשה מנוי גם עם עונה הבאה יחתימו את הסגל של אשקלון פשוט בשביל לשמור את המקום שלי לשנים הבאות שאולי כן יקרה משהו טוב...
אני זוכר את שנות ה-90 שהיו אותו דבר בערך ואף אחד לא האמין שעשור אחר כך נראה כמו שמכבי נראתה בעונת השושלת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2013, 12:01

yzafrir כתב:המצב היחיד שאני רואה שיעלו את התקציב זה שהפיינל פור יהיה בתל אביב...
מה שכן , בקיץ הבא נראה לי שיהיו המון אופציות טובות בכל העמדות מקבוצות שנקלעות למצב כלכלי קשה כמו חימקי וגם משחקנים שדי נכשלו בקבוצות גדולות וסביר שישוחררו....

בכל מקרה העונה הזאת אין שום בלוף , מה שקורה עם הקבוצה היה ידוע מראש ואתם יכולים לחזור לתרדים מהקיץ כדי להיזכר מה רובינו פה אמרנו .
גם כל ה11000 מנויים לא עבדו עלינו בעניים , אני יעשה מנוי גם עם עונה הבאה יחתימו את הסגל של אשקלון פשוט בשביל לשמור את המקום שלי לשנים הבאות שאולי כן יקרה משהו טוב...
אני זוכר את שנות ה-90 שהיו אותו דבר בערך ואף אחד לא האמין שעשור אחר כך נראה כמו שמכבי נראתה בעונת השושלת...

זה שיהיו שחקנים טובים בשוק, לא אומר שמכבי תביא אותם, או אפילו תנסה להביא אותם.

אני לא רואה אותה פתאום נלחמת על שחקנים כמו קופונן או וויוקאס למשל.
אני גם לא רואה את מכבי מפתה את ג'ורדן פרמר, לעזוב את בית הקברות הטורקי ולחזור למכבי. אפילו מקאלב שנראה לי מת לברוח מפנר, לא יהיה אופציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 ינואר 2013, 17:59

כדאי להזכיר שוב בפעם המיליון שבלאט העיף את סופו ומאצ'באן שהיו אמורים להיות הגבוהים המובילים והביא במקומם את תומאס ומדלי , עם זה בלאט צריך להתמודד .

בינתיים הם לא כזו מציאה גדולה , סופו נפצע קצת יותר מידי העונה ומאצ'באן לא פרץ עדיין (והוא עדיין שחקן מוביל בקבוצה לא רעה ) אבל הם עדיפים בלי שום תחרות על שני הליצנים שבלאט הביא .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2013, 22:17

יוסי22 כתב:כדאי להזכיר שוב בפעם המיליון שבלאט העיף את סופו ומאצ'באן שהיו אמורים להיות הגבוהים המובילים והביא במקומם את תומאס ומדלי , עם זה בלאט צריך להתמודד .

בינתיים הם לא כזו מציאה גדולה , סופו נפצע קצת יותר מידי העונה ומאצ'באן לא פרץ עדיין (והוא עדיין שחקן מוביל בקבוצה לא רעה ) אבל הם עדיפים בלי שום תחרות על שני הליצנים שבלאט הביא .

לא בטוח שאיתם מכבי היתה נראית טוב יותר.
בכל מקרה, אם סופו היה נשאר ונפצע כל הזמן, ומצ'באן היה נראה כמו שסביר להניח שהיה נראה במכבי, אז הביקורת כלפי בלאט/הנהלה היתה גדולה גם כן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

מחאה

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ינואר 2013, 23:21

אין ספק שממשחק למשחק אנחנו יותר מתעצבנים והבלוף שההנהלה מציירת מתפוצץ
הגיע הזמן לעשות מחאה על ההתנהלות של ההנהלה,השאלה היא מה כדאי לעשות?
אולי כדאי להחרים משחק(י) ליגה ואפילו להכניס לשם שלטי הפגנות ולצאת לפני תחילת המשחק
כמובן שרצוי גם לשרוק בוז עם איך שהקבוצה נראית כי זו פשוט בושה

חייבים להעיר את ההנהלה ולגרום להם להבין שהם לא יכולים להמשיך לשחק בנו ככה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: מחאה

הודעהעל ידי gliuk » 24 ינואר 2013, 23:24

:thumbup
gliuk

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 ינואר 2013, 23:31

שער 11 עיוורים, לא יעשו מחאה גם עוד 200 שנה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 25 ינואר 2013, 00:44

מחאה של האוהדים בליגה אף פעם לא עושה את הרעש הנכון.
בכלל ההנהלה לא נראית כזו שמתרגשת מאיזה פיפס קטן של 500 אוהדים שרופים, כשהיכל נוקיה מתמלא כולו במשחקי היורוליג שנה אחר שנה, למרות שיטת הרולטה הרוסית.
אני חושב שיש צורך במשהו מעבר. (בלי אלימות פיזית ומילולית כמובן)
~Box & 1~

הודעהעל ידי קובי » 25 ינואר 2013, 00:50

איזו מחאה נו באמת... מה זה פה כנסת ישראל ?

רוצה לעשות מחאה ? אל תלך למשחקים, אל תקנה מנוי, אל תיתן כסף לעסק הפרטי שנקרא מכבי ת"א. נסה לשנע את החברים שלך לעשות אותו הדבר. זהו.
רק קח בשחשבון, שאוהד מושבע אתה כבר לא ושהשפעה ולו הקטנה ביותר, כבר לא תהיה לך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אלמוג » 25 ינואר 2013, 06:46

מכביסט28 כתב:תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!

לא, הם לא.
נערך לאחרונה על ידי אלמוג בתאריך 25 ינואר 2013, 09:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 09:47

~Box & 1~ כתב:מחאה של האוהדים בליגה אף פעם לא עושה את הרעש הנכון.
בכלל ההנהלה לא נראית כזו שמתרגשת מאיזה פיפס קטן של 500 אוהדים שרופים, כשהיכל נוקיה מתמלא כולו במשחקי היורוליג שנה אחר שנה, למרות שיטת הרולטה הרוסית.
אני חושב שיש צורך במשהו מעבר. (בלי אלימות פיזית ומילולית כמובן)

קשה לי להאמין שאנשים יקריבו משחק יורוליג בשביל המחאה אבל אני בעד למרות הכאב הרב שאני יקבל כשאראה את נוקיה ריק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 09:48

השנה בגלל הטופ 16 ההארוך יכול להיות שנשחק הרבה משחקים לאחר שכבר נודח כך שזה גם יכול להוות טריגר לאיזושהי מחאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 ינואר 2013, 10:33

אלמוג כתב:
מכביסט28 כתב:תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!

לא, הם לא.

כן , הם כן.

זו לא חוכמה גדולה לכתוב שטויות ולומר כן אני צודק כי ככה אמרתי.

לגבי הגבוהים אין שום סיכוי בעולם שעם מי שהיו חתומים פה במקום מדלי ותומאס זה לא היה נראה יותר טוב , זה היה נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב .

לכן בלאט גם אשם בזה שהקבוצה לא מספיק מוכשרת והנסיונות להגן עליו מנותקים לחלוטין מהמציאות , כמובן שגם הקיצוצים משנה לשנה לא ממש עוזרים .

בכל מקרה ההיסטריה פה קצת עברה את גבול הטעם הטוב , יש גם עונות כאלו והעולם לא נגמר .

בנוסף מכבי הפסידה שני משחקים בנקודה כשזה יכול היה ללכת לכל כיוון , אז נכון שמדובר במשחקי בית ומכבי משחקת כדורסל פשוט לא מספיק טוב אבל הפעם היה קונצנזוס שהקבוצה לא מספיק מוכשרת .

אולי זה שאנשים כותבים כל שנה שהקבוצה גרועה ומגלים שזה לא נכון גרם להם לחשוב שגם הפעם יהיה נס אבל לא היה נס כל שנה אלא שחקנים מוכשרים שלא קיבלו קרדיט מהאוהדים , הפעם השחקנים לא מספיק מוכשרים ובעיקר הקו הקידמי שבלאט בנה עם תומאס ומדלי שלא קשורים לכלום ומדלי להזכירכם הוא כישלון של מיליון דולר בגלל הקפריזות של בלאט.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 10:45

גורם במועדון הפנה אצבע מאשימה כלפי המאמן על מצבה העגום של הקבוצה : "זהו כישלון קבוצתי אולם בייחוד כישלון של בלאט", אמר הגורם לוואלה! ספורט. "ברור שיש אכזבה רבה ואפשר גם לכנות את זה כישלון. בשורה התחתונה אין לבלאט הישגים ביורוליג בכל חמש העונות בהן כיהן כמאמן ראשי".

הגורם הביע ספקות ביחס לדרך ניהול המשחק של דיויד בלאט: "להגיד שאנחנו מרוצים מהחילופים ומניהול המשחק של בלאט במשחקים האחרונים? מהרוטציה? קשה להגיד שכן". גורם נוסף במועדון אף ערך סיכום ביניים: "הקבוצה נראית כבויה ולא מוצאת את עצמה במגרש, ניכר חוסר סדר . יש שחקנים שלא באים לידי ביטוי וניכר שהם איבדו את ביטחונם האישי". עם זאת הגורם מבהיר: "מכבי תל אביב הוא מועדון גאה אבל משיך להתמודד בכל משחק ובכל מסגרת עד סיום העונה ולא ניכנע.".

כמה מפתיע שההנהלה מאשימה את בלאט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־9 אורחים