פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טופ 16, מחזור 14: מכבי נגד ברצלונה - חמישי, 21:45, ערוץ

02 אפריל 2013, 14:19

אם נעלה מהמקום השני רוב הסיכויים שנפגוש את פאו׳ אגב.

02 אפריל 2013, 14:39

ankram כתב:לא בDNA של מכבי הנוכחית "לבוא למשחק בציפייה ששחקני בארסה ישמרו על עצמם, ולא יילחמו בשביל הניצחון". אין מושג כזה במכבי הנוכחית.
ולו בגלל הסיבה שהלחימה והאגרסיביות הם הדבר היחיד שהביא את מכבי לשלב הזה בו נצחון יכול להביא אותם להצלבה עם ייתרון בייתיות (רק שאני אומר את הדברים האלו אני מצטמרר - מי חלם לפני חודש שנהיה בסיטואציה הזאת ערב המשחק?)

כן יש בזה משהו...
אני בכל מקרה מהוסס. בארסה קבוצה איכותית מאוד.
ניצחון יהיה באמת בונוס מדהים לעונה המשוגעת הזאת, ויתרון ביתיות בהצלבה, יעמיד את מכבי לראשונה העונה במצב של פייבוריטיות.

02 אפריל 2013, 15:01

מכבי מגיעה הכושר שיא למשחק מול ברצלונה בידיעה שהיא חייבת לנצח,בנוסף לזה בארסה בלי פיט מייקל.
עוד מישהו רוצה להמר נגד מכבי שהיא אם הגב לקיר העונה?אני לא
הגיע הזמן שבלאט ינצח את הקבוצה המעצבנת הזאת.

02 אפריל 2013, 15:57

מה עם נבארו והחרגול ההוא? משחקים?
לדעתי הם ישחקו, כי אם לא בארסה תעמוד מול ביקורת לא פשוטה, כולם יודעים את חשיבות המשחק הזה לבית.

02 אפריל 2013, 16:38

Allan Turing כתב:מה עם נבארו והחרגול ההוא? משחקים?
לדעתי הם ישחקו, כי אם לא בארסה תעמוד מול ביקורת לא פשוטה, כולם יודעים את חשיבות המשחק הזה לבית.

נבארו וטומיץ' שיחקו בליגה, אז סביר מאוד שישחקו גם ביורוליג

02 אפריל 2013, 17:25

בארסה קבוצה יותר טובה, וזה בדיחה לדבר על משחק פחות טוב שלה כי היא לא צריכה את הניצחון.
אתם יכולים לדמיין את מכבי, באה למשחק מול בארסה בנוקיה ולא נותנת 100%? נשמע לי הזוי לגמרי.
אני ממש לא אומר שאין סיכוי, אבל אחוזי ההצלחה שלנו נגדם בשנים האחרונות מדברים בעד עצמם. יש הבדל בין קאחה ואולימפיאקוס, לבארסה. נקווה לטוב.

02 אפריל 2013, 17:31

felix_r כתב:
Allan Turing כתב:מה עם נבארו והחרגול ההוא? משחקים?

נבארו וטומיץ' שיחקו בליגה, אז סביר מאוד שישחקו גם ביורוליג

טומיץ' שיחק 18 דק', נבארו קיבל 18 וחצי.
אם זה לא מספיק ברור, הם קיבלו כמעט הכי הרבה דקות משאר הסגל.
הם לבטח כשירים ולבטח פסקוואל יתן להם להיות בסגל.
בהנחה שיהיה משחק שקול פסקוואל לא יהסס להשתמש בנבארו שפצוע כבר כמה שנים ועדיין תופר את כולם.

בדרך כלל אני נמנה עם האופטימיים,
אבל לאור המכות שחטפנו מהקבוצה הקטאלונית הגאה הזו, לא נותר אלא להתפלל שיקרו דברים מיוחדים במינם.
דברים מיוחדים במינם= הגנה מדהימה, ניטרול משחק הגבוהים של בארסה (מסירות בין 4 ו-5 שלהם) ושמירה הדוקה ב-3.
גם לעבירות תהיה משמעות.

02 אפריל 2013, 17:48

דרך אגב, אם באמת מכבבי תצליח להתעלות ולנצח את ברצלונה ולהבטיח ביתיות, ואז להעפיל גם לפיינל פור, מכבי תפגוש שוב את ברצלונה בחצי הגמר,
אך עוד חזון למועד.

02 אפריל 2013, 18:31

or163 כתב:דרך אגב, אם באמת מכבבי תצליח להתעלות ולנצח את ברצלונה ולהבטיח ביתיות, ואז להעפיל גם לפיינל פור, מכבי תפגוש שוב את ברצלונה בחצי הגמר,
אך עוד חזון למועד.

הנחמה היא שגם בחמישי, וגם אם וכשאר בפיינל פור, זו לא תהיה סידרה.

02 אפריל 2013, 19:19

תמונה

02 אפריל 2013, 19:22

MTA2311 כתב:בארסה קבוצה יותר טובה, וזה בדיחה לדבר על משחק פחות טוב שלה כי היא לא צריכה את הניצחון.
אתם יכולים לדמיין את מכבי, באה למשחק מול בארסה בנוקיה ולא נותנת 100%? נשמע לי הזוי לגמרי.
אני ממש לא אומר שאין סיכוי, אבל אחוזי ההצלחה שלנו נגדם בשנים האחרונות מדברים בעד עצמם. יש הבדל בין קאחה ואולימפיאקוס, לבארסה. נקווה לטוב.

אני רוצה לדייק, אחוזי הצלחה של בלאט.

02 אפריל 2013, 19:53

נקודת האור? (למי שמתעקש לחפש), בבית מכבי עמדה לא רע מול בארסה, ועכשיו מכבי במומנטום ובכושר טוב.
שחקני החוץ ששורפים את הפארקטים ברחבי אירופה בחודש האחרון לא פגעו:
דוין: 11 נק' (למרות שהמדד היה 20)
דיויד: 8 נק' (אחוזים לא טובים)
מדלי: 0 נק'

מי שהחזיק אותנו במשחק הם שון ג'יימס, היקמן ויוגב.

02 אפריל 2013, 19:56

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:בארסה קבוצה יותר טובה, וזה בדיחה לדבר על משחק פחות טוב שלה כי היא לא צריכה את הניצחון.

מאז שבארסה נכנסה לפאזה הנוכחית שלה, היא לא הפסידה למכבי. במקרה יצא שמכבי של בלאט פגשה בה יותר, אבל כל מאמן אחר היה מחזיק במאזן דומה (גם פיני
הפסיד להם פעמיים בעונת ארויו)

02 אפריל 2013, 20:30

jol9 כתב:
felix_r כתב:

מאז שבארסה נכנסה לפאזה הנוכחית שלה, היא לא הפסידה למכבי. במקרה יצא שמכבי של בלאט פגשה בה יותר, אבל כל מאמן אחר היה מחזיק במאזן דומה (גם פיני
הפסיד להם פעמיים בעונת ארויו)

כן גם פיני הפסיד בעונת ארויו, אבל באותה העונה הסגל, שנבנה על ידי אפס בירנבוים, היה נורא חלש ומכבי הפסידה לכל קבוצה חזקה שפגשה: פעמים למלאגה, פעמים לריאל, וגם פעמים לבארסה.

02 אפריל 2013, 20:49

or163 כתב:דרך אגב, אם באמת מכבבי תצליח להתעלות ולנצח את ברצלונה ולהבטיח ביתיות, ואז להעפיל גם לפיינל פור, מכבי תפגוש שוב את ברצלונה בחצי הגמר,
אך עוד חזון למועד.

אני ממש (אבל ממש) הול רחוק אבל אם נגיע לשם אז אני חושב שהיא היריבה שיהיה לנו הכי כדאי לקבל

02 אפריל 2013, 21:48

ankram כתב:תמונה

אז בעצם 13 מתוך 16 (81%) שאנחנו עולים... :)

ולצורך העניין, ברצלונה השנה בליגה הספרדית עם 9 הפסדים (כולל הפסד לקאחה לבוראל שאפילו מקדימה אותה בטבלה). הם גם הפסידו ביורוליג בבית לצסק"א.

אפשרי ביותר לנצח אותם בחוץ, רק צריך יום טוב מהשלוש.

*עריכה: 9 הפסדים טוטאל, כמובן לא 9 הפסדי בית

02 אפריל 2013, 21:59

ועוד דבר אחד - דווקא בגלל אחוזי ההצלחה שלנו נגד ברצלונה - הססטיסטיקה חייבת להתיישר. גם סיינה בסוף ניצחה אותנו אחרי איזה 9 הפסדים רצופים.

02 אפריל 2013, 22:35

חציברטאס כתב:ועוד דבר אחד - דווקא בגלל אחוזי ההצלחה שלנו נגד ברצלונה - הססטיסטיקה חייבת להתיישר. גם סיינה בסוף ניצחה אותנו אחרי איזה 9 הפסדים רצופים.

להתיישר? הם עמוסים בשחקנים טובים, בואו לא נשלה את עצמנו, אנחנו אנדרדוג מובהק.

03 אפריל 2013, 09:29

Allan Turing כתב:
חציברטאס כתב:ועוד דבר אחד - דווקא בגלל אחוזי ההצלחה שלנו נגד ברצלונה - הססטיסטיקה חייבת להתיישר. גם סיינה בסוף ניצחה אותנו אחרי איזה 9 הפסדים רצופים.

אנחנו לא אנדרדוג מובהק ולא נעליים, רק אנדרדוג אבל בקטנה. פיט מייקל שהוא לטעמי השחקן החשוב ביותר של ברצלונה פצוע מה שמשאיר לי יותר מקום לתקווה. אבל עדיין ראינו שהקבוצה הזאת ניצחה את סיינה בחוץ בלי שלושה שחקני חמישייה ובמשחק שלא חשוב לה להצלבה. מדהים!

אני אופטימי לקראת המשחק נגד ברצלונה. אני חושב שיש לנו את כל הכלים לנצח אותם בבית או בחוץ.

03 אפריל 2013, 12:18

toja27 כתב:
Allan Turing כתב:

אנחנו לא אנדרדוג מובהק ולא נעליים, רק אנדרדוג אבל בקטנה. פיט מייקל שהוא לטעמי השחקן החשוב ביותר של ברצלונה פצוע מה שמשאיר לי יותר מקום לתקווה. אבל עדיין ראינו שהקבוצה הזאת ניצחה את סיינה בחוץ בלי שלושה שחקני חמישייה ובמשחק שלא חשוב לה להצלבה. מדהים!

אני אופטימי לקראת המשחק נגד ברצלונה. אני חושב שיש לנו את כל הכלים לנצח אותם בבית או בחוץ.

בוודאי שאנחנו אנדרדוג מובהק. זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לנצח.
גם הניקס היו אנדרדוג מובהק הלילה נגד מיאמי בביתה ובכל זאת ניצחו. זה ספורט ודברים קורים, אבל אנחנו ממש לא מגיעים לשם שווי כוחות על הנייר.
פרסם תגובה