סקר: כספי - להחזיר או לא?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

כספי להחזיר או לא ?

להחזיר שווה את הסכום נקצץ בעמדות האחרות
9
69%
לא להחזיר. עדיף זר זול יותר בעמדה 4 ולהשקיע בעמדות אחרות
2
15%
לא להחזיר. עדיף זר איכותי בעמדה 4 באותו סכום
2
15%
לא להחזיר. אם מחזירים את טיוס אפשר לשחק איתו ועם אליהו ב- 4.
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות : 13

Re: סקר: כספי - להחזיר או לא?

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אפריל 2013, 20:19

felix_r כתב:
שחף כתב:אני חושב שהיתרונות שלו דווקא יבואו יותר לידי ביטוי ב-3. ההוא יוכל להוריד שחקנים יותר חלשים עם הגב לסל ולנצל כוח וסנטימטרים עדיפים.
ד''א
אני עדיין חושב שהוא שחקן טוב מדווין "אוברייטד" סמית'(ראינו אתמול כמה התקשורת הגזימה בתשבוחות לשחקן הזה), אבל עדיין מעדיף את סמית' בגלל שהוא זול יותר וגם בגלל האופי שלו.

אני מסכים עם מה שאתה אומר. אפשר להוסיף עוד כמה נקודות:
א) כספי גבוה משחקן ממוצע בעמדה שלוש, מה יקל עליו לקלוע מבחוץ על שחקן.
ב) בגלל הגובה הוא מתאים לשחק בהגנת החילופים של בלאט.
ג) כספי יכול לעלות גם כ 3 וגם כ 4 לפי הצורך.

אני מסכים גם עם מה שאתה אומר על סמית', אם כי צריך לזכור, שבעונה הקרובה בליגה נוכל לרשום רק 5 זרים, אז עדיף שיהיו ישראלים טובים.

על אותו משקל אפשר גם להגיד:
א. כספי זריז משחקן ממוצע בעמדה 4, ולכן יהיה לו יותר קל לברוח החוצה ולקלוע מבחוץ( או לקחת את השחקן שלו לסל)
ב. כשחקן זריז בעמדה 4, הוא יוכל לצאת ולשמור מצויין על הגארדים כחלק מהגנת החילופים המטומטמת של בלאט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Asf » 13 אפריל 2013, 20:22

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:אני חושב שהיתרונות שלו דווקא יבואו יותר לידי ביטוי ב-3. ההוא יוכל להוריד שחקנים יותר חלשים עם הגב לסל ולנצל כוח וסנטימטרים עדיפים.
ד''א
אני עדיין חושב שהוא שחקן טוב מדווין "אוברייטד" סמית'(ראינו אתמול כמה התקשורת הגזימה בתשבוחות לשחקן הזה), אבל עדיין מעדיף את סמית' בגלל שהוא זול יותר וגם בגלל האופי שלו.

אני מסכים גם עם מה שאתה אומר על סמית', אם כי צריך לזכור, שבעונה הקרובה בליגה נוכל לרשום רק 5 זרים, אז עדיף שיהיו ישראלים טובים.

א. כספי זריז משחקן ממוצע בעמדה 4, ולכן יהיה לו יותר קל לברוח החוצה ולקלוע מבחוץ( או לקחת את השחקן שלו לסל)
ב. כשחקן זריז בעמדה 4, הוא יוכל לצאת ולשמור מצויין על הגארדים כחלק מהגנת החילופים המטומטמת של בלאט.

נשמע כמו win win situation :grin
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2013, 20:29

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
ד''א

גם אליהו זריז יותר משחקנים בעמדה 4, אז מה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 13 אפריל 2013, 20:33

אור, בכמה כספי זריז כבר משחקנים כמו מירוטיץ' או חריאפה? לא נראה לי ששם היתרונות הגדולים שלו בתור שחקן, למרות שאין ספק שהוא יכול לשחק גם 4.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אפריל 2013, 20:51

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
ד''א

גם אליהו זריז יותר משחקנים בעמדה 4, אז מה...

וזה אחד מהיתרונות שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אפריל 2013, 20:52

שחף כתב:אור, בכמה כספי זריז כבר משחקנים כמו מירוטיץ' או חריאפה? לא נראה לי ששם היתרונות הגדולים שלו בתור שחקן, למרות שאין ספק שהוא יכול לשחק גם 4.

בהרבה. הוא זריז כמו גארד. וגם אם שם לא היתרונות הגדולים שלו, לפחות החיסרון הגדול שלו( חדירה, והורדת כדור לריצפה) פחות יבוא לידי ביטוי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 13 אפריל 2013, 21:42

סקר מוזר, כאילו הדבר תלוי במישהו חוץ מכספי. אם כספי היה רוצה לחזור מכבי היו מנסים לעשות הכל שהוא יהיה אצלם. אני באופן אישי הייתי שמח לראות אותו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אפריל 2013, 21:49

להביא אותו רק אם אליהו עוזב וזה לא ריאלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אפריל 2013, 22:41

toja27 כתב:סקר מוזר, כאילו הדבר תלוי במישהו חוץ מכספי. אם כספי היה רוצה לחזור מכבי היו מנסים לעשות הכל שהוא יהיה אצלם. אני באופן אישי הייתי שמח לראות אותו במכבי.

צודק, למה נראה לכם שזה תלוי בכלל במכבי?
כספי מתרברב שוב ושוב על כך שיש מספיק קבוצות בנ.ב.א שרוצות אותו ושלא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה.
כמה זה נכון אני לא יודעת, אבל מספיק קבוצה אחת שתציע לו איזה חוזה מינימום והוא יקפוץ על זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 15 אפריל 2013, 13:33

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:סקר מוזר, כאילו הדבר תלוי במישהו חוץ מכספי. אם כספי היה רוצה לחזור מכבי היו מנסים לעשות הכל שהוא יהיה אצלם. אני באופן אישי הייתי שמח לראות אותו במכבי.

צודק, למה נראה לכם שזה תלוי בכלל במכבי?
כספי מתרברב שוב ושוב על כך שיש מספיק קבוצות בנ.ב.א שרוצות אותו ושלא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה.
כמה זה נכון אני לא יודעת, אבל מספיק קבוצה אחת שתציע לו איזה חוזה מינימום והוא יקפוץ על זה.

פראייר הוא לא. כמו כל שחקן במצב שלו (שבעונות האחרונות הוא על תקן יניב גרין בנ.ב.א) הוא צריך לפזר שמועות שרוצים אותו לעלות את ההתעניינות של קבוצות אחרות ואת המחיר שלו במכבי, באירופה ובנ.ב.א.

באופן כללי על כספי אני חושב מספר דברים:
1. שחקן בינוני+. לא עשה קפיצת דרך גדולה בנ.ב.א אבל כן אחת קטנה
2. כמו אליהו ואף יותר יש לו תנועה טובה ללא כדור ויציאה למתפרצות. בנוסף יש לו קליעה בינונית לשלוש שזה עדיף על הכלום של אליהו אבל עדיין רחוק מקליעה אבסולוטית.
3. לא יודע לנצל את הגובה שלו לפוסט. שחקן של פנים לסל בלבד. ככה שלא רואה יתרון שלו מול סמולים נמוכים. מכאן לנק' הבאה
4. מתאים בעיקר לעמדה 4. לא יכול לשמור גארדים.

לדעתי סמית' עדיף מעט על כספי באירופה כי הוא יכול לשמור על כל העמדות. הקליעה של סמית' טובה יותר וגם החדירה שלו (כספי מקפיץ גבוה ואיטי יותר עם הכדור).
מצד שני כספי מביא אתלטיות שראינו מול מדריד שהיא חשובה. סך הכל שילוב של שניהם כמו שפליקס הציע זה יכול להיות מעניין אבל יקר מדי.

אם רוצים להוציא הרבה כסף למה לא פרינטזיס. קליעה של אליהו מבפנים, קליעה לשלוש ברמה של כספי ומעלה מבחוץ והגנה טובה. חבל שהם לא התפתחו ככה
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], מרסר ו־28 אורחים