24 מאי 2011, 12:33
itai7 כתב:חוץ מקארול שאר השמות לא מעניינים בכלל
24 מאי 2011, 15:29
24 מאי 2011, 15:30
24 מאי 2011, 16:35
גל גל כתב:איפה קווין ריברס משחק ואם אפשר סטטיסטיקה שלו או סרטון...אני לא מוצא אותו בשום מקום פשוט![]()
mr.D כתב:מה עם קופונן, אגב?שמעתי שעבר פציעה קשה בסוף שנה שעברה או משהו כזה..
24 מאי 2011, 17:34
24 מאי 2011, 18:29
24 מאי 2011, 18:44
rc4991 כתב:mr.D כתב:
מה עם קופונן, אגב?שמעתי שעבר פציעה קשה בסוף שנה שעברה או משהו כזה..
אכן עבר פציעה, אבל היא כבר מאחוריו והוא משחק בפלייאוף יותר מ-31 דק' לערב בממוצע.
אגב, תקציר מס' 2 מסתיים בשלושה מהלכים יפים שלו (שלשה חשובה בהתקפת מעבר + שני אסיסטים)
http://www.legabaskettv.it/video/4612/p ... ar_bologna
אפשר מידע על השחקן הזה?
24 מאי 2011, 18:49
Euro_Basket כתב:rc4991 כתב:mr.D כתב:
מה עם קופונן, אגב?שמעתי שעבר פציעה קשה בסוף שנה שעברה או משהו כזה..
אכן עבר פציעה, אבל היא כבר מאחוריו והוא משחק בפלייאוף יותר מ-31 דק' לערב בממוצע.
אגב, תקציר מס' 2 מסתיים בשלושה מהלכים יפים שלו (שלשה חשובה בהתקפת מעבר + שני אסיסטים)
http://www.legabaskettv.it/video/4612/p ... ar_bologna
אפשר מידע על השחקן הזה?
בן 23. גובהו 1.94 משחק בעמדת הרכז של נבחרת פינלנד. נבחר בסיבוב הראשון בדראפט 2007 (הבחירה ה-30 של פילדלפיה).
יכול לשחק בשתי עמדות הגארד (בבולוניה הוא משחק גם לצד ריברס ה-SG וגם לצד פואטה הרכז).
זריז מאוד ואוהב משחק ריצה, מוסר וחודר מצוין, קולע טוב מחוץ לקשת (היתה לו קצת חלודה כשחזר מהפציעה אבל בפלייאוף שוב עלה מעבר ל-40%), שומר לא רע.
יש לו חוזה גם לעונה הבאה בבולוניה, שאחריה אני מאמין יעבור ל-NBA או לקבוצת יורוליג בכירה.
24 מאי 2011, 18:51
24 מאי 2011, 19:08
שחף כתב:מצטער, לא מבין מה מכבי נעולה על שון ג'יימס. פאקינג אארון מגי עשה לו בית ספר ובהתקפה אני לא יודע מה יש לו למכור ברמות האלה. ואלנצ'יוס יופי של כישרון. ידיים ארוכות, שחקן פיק אנד רול מצויין(משהו שאין לאף אחד מהגבוהים של מכבי היום) אבל אני מאוד אופתע אם פדרמן ישים עליו. איון נראה לא רע. בניגוד לג'יימס יש לו גם רוחב והוא שיחק בליגה קצת יותר קשוחה.
24 מאי 2011, 19:11
yzafrir כתב:itay92 כתב:על פי גרינוואלד ג'יימס אמור לסגור בסוף השבוע הזה,ועוד כמה שמות:
http://sports.walla.co.il/?w=//1826276
זה פשוט לא יאמן , גירנוואלד אסף שמות של שחקנים שהוזכרו פה בפורום בשנה וחצי האחרונות ובנה רשימה כביכול של דיויד....הבן אדם הזוי לחלוטין .
לא צריך להיות גאון גדול כדי להאריך מי יעזוב ואיזה שחקנים יהיו מעומדים להגיע כי את רובה הזכרנו פה . את קובי קארל הזכרתי פה שנה שעברה ואני חושב שהוא מתאים בדיוק לפילוספיית המשחק של בלאט ומאוד מזכיר את צ'אק אבל אפילו אתלט יותר טוב וגם קלעי לא רע. אבל כמו צ'אק לפעמים מתמקד יותר (מדי?) במשחק הקבוצתי וזה נראה כאליו הוא נעלם . בכל זאת הוא בהחלט אופציה טובה .
ריצ'ארדסון כבר הוזכר כמעומד שנה שעברה ונראה לי שבלאט יעדיף שחקנים אחרים על פניו במיוחד כשמדובר על מחליף לאיידסון...
ראולי מארשל , נתן בזמנו הצגה נגד מכבי אבל גם היה מעורב בקטטה רצינית וסובל מבעיות משמעת , לא מתאים בכלל לדיויד מבחינת האופי ובטח לא כמחליף לאיידסון...
את ריברס אני לא כלכך מכיר , אשמח למידע יותר מעמיק עליו....
חסרים לי ברשימה ( ואני בטוח שיצורפו מהר מאוד) מאט וולש , סאמי מאיה , ג'יימס ווייט , מרכוס וויליאמס (לא כמחליף לאיידסון) , בויאן בוגדאנוביץ' (סיכוי קלוש) , פונקראשוב.....
לגבי הגבוהים , ואלנציונאס ? היינו מתים , מדובר על כשרון ענק שנתן עונה מדהימה ביחס לגילו הצעיר ויהיה שחקן מבוקש מאוד , זה שחקן שצריך לחשוב עליו יותר בכיוון של פרוייקט ששווה להשקיע בו הרבה כסף בדומה למצ'באן.
פופס , כמו שכתבו פה קודם זה היה רק עניין של זמן עד שהשם שלו יעלה .
גוסבו איון , שחקן טוב אבל כמו שאמרתי קודם אני חושב שלמכבי ג'יימס הוא אופציה טובה יותר...
24 מאי 2011, 19:29
Euro_Basket כתב:http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ITA&PlayerID=69295
24 מאי 2011, 21:17
jol9 כתב:שחף כתב:מצטער, לא מבין מה מכבי נעולה על שון ג'יימס. פאקינג אארון מגי עשה לו בית ספר ובהתקפה אני לא יודע מה יש לו למכור ברמות האלה. ואלנצ'יוס יופי של כישרון. ידיים ארוכות, שחקן פיק אנד רול מצויין(משהו שאין לאף אחד מהגבוהים של מכבי היום) אבל אני מאוד אופתע אם פדרמן ישים עליו. איון נראה לא רע. בניגוד לג'יימס יש לו גם רוחב והוא שיחק בליגה קצת יותר קשוחה.
מסכים לגבי ג'יימס. זאת כבר נראית ממש החתמה אוטומטית.
כרגע מכבי לא צריכה חיזוק לקו הקדמי שלה - סופו, ריצ', ליאור, מילאן ובלו זה קו קדמי מהטובים ביורוליג. ג'יימס לא ישנה את זה לכאן או לכאן.
25 מאי 2011, 00:21
25 מאי 2011, 03:16
25 מאי 2011, 04:13
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:מצטער, לא מבין מה מכבי נעולה על שון ג'יימס. פאקינג אארון מגי עשה לו בית ספר ובהתקפה אני לא יודע מה יש לו למכור ברמות האלה. ואלנצ'יוס יופי של כישרון. ידיים ארוכות, שחקן פיק אנד רול מצויין(משהו שאין לאף אחד מהגבוהים של מכבי היום) אבל אני מאוד אופתע אם פדרמן ישים עליו. איון נראה לא רע. בניגוד לג'יימס יש לו גם רוחב והוא שיחק בליגה קצת יותר קשוחה.
מסכים לגבי ג'יימס. זאת כבר נראית ממש החתמה אוטומטית.
כרגע מכבי לא צריכה חיזוק לקו הקדמי שלה - סופו, ריצ', ליאור, מילאן ובלו זה קו קדמי מהטובים ביורוליג. ג'יימס לא ישנה את זה לכאן או לכאן.
ממש לא. מכבי במזל קיבלה את ברצלונה בטופ 16 ולא ברבע הגמר, ובגמר מייק באטיסט שחט את הנדריקס ושאר הקו הקדמי של מכבי. עם סנטר הגנתי איכותי פאו לא היו קולעים כל כך הרבה בצבע. אם מכבי רוצה לעשות את הצעד קדימה ולהניף גביע באיסטנבול 2012 היא צריכה את התוספת הזאת. אני אישית מעדיף שזה יהיה גם שחקן עם בשר ולא מישהו כמו ג'יימס שהיכולת שלו להתמודד פיזית עם גבוהים מאסיביים היא בסימן שאלה גדול בעיני, אבל ג'יימס כן מסוגל לשנות זריקות בצבע וזה משהו שלא היה למכבי השנה.
25 מאי 2011, 05:18
25 מאי 2011, 05:48
Mta_atic כתב:ספורט 5:מכבי מציעה לג'יימס מיליון דולר לשלוש שנים. צפוי לחתום בקרוב
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00481.html
כנראה שג'יימס התרצה לחוזה בן 3 שנים, ולדעתי זה חוזה ריאלי וטוב גם מבחינת מכבי.
אף אחד לא ימות ממיליון דולר לשלוש שנים.
לגבי ההחתמה עצמה - גם אני לא נפלתי מהכיסא ששמעתי את שמו כמועמד,
אבל אני מניח שבשביל 300K לעונה שווה לתת לזה הזדמנות, כי בשונה משחקנים כמו פוט,
לג'יימס יש מה להציע ובעיקר בהגנה.
25 מאי 2011, 06:16
25 מאי 2011, 07:29