שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:מצטער, לא מבין מה מכבי נעולה על שון ג'יימס. פאקינג אארון מגי עשה לו בית ספר ובהתקפה אני לא יודע מה יש לו למכור ברמות האלה. ואלנצ'יוס יופי של כישרון. ידיים ארוכות, שחקן פיק אנד רול מצויין(משהו שאין לאף אחד מהגבוהים של מכבי היום) אבל אני מאוד אופתע אם פדרמן ישים עליו. איון נראה לא רע. בניגוד לג'יימס יש לו גם רוחב והוא שיחק בליגה קצת יותר קשוחה.
מסכים לגבי ג'יימס. זאת כבר נראית ממש החתמה אוטומטית.
כרגע מכבי לא צריכה חיזוק לקו הקדמי שלה - סופו, ריצ', ליאור, מילאן ובלו זה קו קדמי מהטובים ביורוליג. ג'יימס לא ישנה את זה לכאן או לכאן.
ממש לא. מכבי במזל קיבלה את ברצלונה בטופ 16 ולא ברבע הגמר, ובגמר מייק באטיסט שחט את הנדריקס ושאר הקו הקדמי של מכבי. עם סנטר הגנתי איכותי פאו לא היו קולעים כל כך הרבה בצבע. אם מכבי רוצה לעשות את הצעד קדימה ולהניף גביע באיסטנבול 2012 היא צריכה את התוספת הזאת. אני אישית מעדיף שזה יהיה גם שחקן עם בשר ולא מישהו כמו ג'יימס שהיכולת שלו להתמודד פיזית עם גבוהים מאסיביים היא בסימן שאלה גדול בעיני, אבל ג'יימס כן מסוגל לשנות זריקות בצבע וזה משהו שלא היה למכבי השנה.
ג'יימס לא יישחק מספיק, אלא אם יוכיח את עצמו כמוריס גרסה 2.
אם אתה מביא שחקן נוסף לעמדת פנים, אז צריך להגיד שלום להנדריקס. אסור לשכוח גם שהנדריקס היה אחראי על לא מעט ניצחונות חשובים של מכבי העונה.
פאו לא ניצחה את המשחק מבפנים, וברצלונה קבוצה טובה יותר ממכבי, גם אם למכבי היה את ג'יימס, או גבוה אחר ברמה הזאת.
אני גם אומר את הדברים בראייה שהקו הקדמי שלנו ישתפר בשנה הבאה. מילאן חייב ללכת צעד או שניים קדימה, גם ליאור וגם הנדריקס צפויים לשחק טוב עוד יותר ממה ששיחקו השנה.
כמובן שאם יש איזו הזדמנות פז להביא את מאריץ' במחיר מבצע או את יבטוקאס, אז צריך ללכת על זה, אבל לא הייתי מפרק את הקו הקדמי, בשביל ג'יימס או איזה חתול אחר בשק.