פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל

24 מאי 2011, 12:33

itai7 כתב:חוץ מקארול שאר השמות לא מעניינים בכלל

מה רע בריברס? יכול להוסיף לקו להאחורי של מכבי גובה, קליעה מבחוץ (קלע השנה מעל 60% מחוץ לקשת בבולוניה), והגנה (הוא נחשב לשומר לא רע בכלל).
למרות זאת, אם הייתי צריך לבחור שחקן מבולוניה זה היה קופונן כמובן.

24 מאי 2011, 15:29

איפה קווין ריברס משחק ואם אפשר סטטיסטיקה שלו או סרטון...אני לא מוצא אותו בשום מקום פשוט :| :|

24 מאי 2011, 15:30

מה עם קופונן, אגב?שמעתי שעבר פציעה קשה בסוף שנה שעברה או משהו כזה..

24 מאי 2011, 16:35

גל גל כתב:איפה קווין ריברס משחק ואם אפשר סטטיסטיקה שלו או סרטון...אני לא מוצא אותו בשום מקום פשוט :| :|

סטטיסטיקה כאן
http://195.56.77.208/player/?id=RIV-KEL-87

סרטונים אפשר למצוא בשפע מתקצירים של הליגה האיטלקית באתר הרשמי
http://www.legabasket.it/

mr.D כתב:מה עם קופונן, אגב?שמעתי שעבר פציעה קשה בסוף שנה שעברה או משהו כזה..

אכן עבר פציעה, אבל היא כבר מאחוריו והוא משחק בפלייאוף יותר מ-31 דק' לערב בממוצע.
אגב, תקציר מס' 2 מסתיים בשלושה מהלכים יפים שלו (שלשה חשובה בהתקפת מעבר + שני אסיסטים)
http://www.legabaskettv.it/video/4612/p ... ar_bologna

24 מאי 2011, 17:34

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00456.html

בשעה טובה ומוצלחת נחתם החוזה

24 מאי 2011, 18:29

mr.D כתב:

אכן עבר פציעה, אבל היא כבר מאחוריו והוא משחק בפלייאוף יותר מ-31 דק' לערב בממוצע.
אגב, תקציר מס' 2 מסתיים בשלושה מהלכים יפים שלו (שלשה חשובה בהתקפת מעבר + שני אסיסטים)

אפשר מידע על השחקן הזה?

24 מאי 2011, 18:44

rc4991 כתב:mr.D כתב:

אפשר מידע על השחקן הזה?

בן 23. גובהו 1.94 משחק בעמדת הרכז של נבחרת פינלנד. נבחר בסיבוב הראשון בדראפט 2007 (הבחירה ה-30 של פילדלפיה).
יכול לשחק בשתי עמדות הגארד (בבולוניה הוא משחק גם לצד ריברס ה-SG וגם לצד פואטה הרכז).
זריז מאוד ואוהב משחק ריצה, מוסר וחודר מצוין, קולע טוב מחוץ לקשת (היתה לו קצת חלודה כשחזר מהפציעה אבל בפלייאוף שוב עלה מעבר ל-40%), שומר לא רע.
יש לו חוזה גם לעונה הבאה בבולוניה, שאחריה אני מאמין יעבור ל-NBA או לקבוצת יורוליג בכירה.

24 מאי 2011, 18:49

Euro_Basket כתב:
rc4991 כתב:mr.D כתב:

אפשר מידע על השחקן הזה?

בן 23. גובהו 1.94 משחק בעמדת הרכז של נבחרת פינלנד. נבחר בסיבוב הראשון בדראפט 2007 (הבחירה ה-30 של פילדלפיה).
יכול לשחק בשתי עמדות הגארד (בבולוניה הוא משחק גם לצד ריברס ה-SG וגם לצד פואטה הרכז).
זריז מאוד ואוהב משחק ריצה, מוסר וחודר מצוין, קולע טוב מחוץ לקשת (היתה לו קצת חלודה כשחזר מהפציעה אבל בפלייאוף שוב עלה מעבר ל-40%), שומר לא רע.
יש לו חוזה גם לעונה הבאה בבולוניה, שאחריה אני מאמין יעבור ל-NBA או לקבוצת יורוליג בכירה.

תודה.אפשר סטטיסטיקה?

24 מאי 2011, 18:51

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=69295

24 מאי 2011, 19:08

שחף כתב:מצטער, לא מבין מה מכבי נעולה על שון ג'יימס. פאקינג אארון מגי עשה לו בית ספר ובהתקפה אני לא יודע מה יש לו למכור ברמות האלה. ואלנצ'יוס יופי של כישרון. ידיים ארוכות, שחקן פיק אנד רול מצויין(משהו שאין לאף אחד מהגבוהים של מכבי היום) אבל אני מאוד אופתע אם פדרמן ישים עליו. איון נראה לא רע. בניגוד לג'יימס יש לו גם רוחב והוא שיחק בליגה קצת יותר קשוחה.

מסכים לגבי ג'יימס. זאת כבר נראית ממש החתמה אוטומטית.
כרגע מכבי לא צריכה חיזוק לקו הקדמי שלה - סופו, ריצ', ליאור, מילאן ובלו זה קו קדמי מהטובים ביורוליג. ג'יימס לא ישנה את זה לכאן או לכאן.

24 מאי 2011, 19:11

yzafrir כתב:
itay92 כתב:על פי גרינוואלד ג'יימס אמור לסגור בסוף השבוע הזה,ועוד כמה שמות:
http://sports.walla.co.il/?w=//1826276

זה פשוט לא יאמן , גירנוואלד אסף שמות של שחקנים שהוזכרו פה בפורום בשנה וחצי האחרונות ובנה רשימה כביכול של דיויד....הבן אדם הזוי לחלוטין .

לא צריך להיות גאון גדול כדי להאריך מי יעזוב ואיזה שחקנים יהיו מעומדים להגיע כי את רובה הזכרנו פה . את קובי קארל הזכרתי פה שנה שעברה ואני חושב שהוא מתאים בדיוק לפילוספיית המשחק של בלאט ומאוד מזכיר את צ'אק אבל אפילו אתלט יותר טוב וגם קלעי לא רע. אבל כמו צ'אק לפעמים מתמקד יותר (מדי?) במשחק הקבוצתי וזה נראה כאליו הוא נעלם . בכל זאת הוא בהחלט אופציה טובה .

ריצ'ארדסון כבר הוזכר כמעומד שנה שעברה ונראה לי שבלאט יעדיף שחקנים אחרים על פניו במיוחד כשמדובר על מחליף לאיידסון...

ראולי מארשל , נתן בזמנו הצגה נגד מכבי אבל גם היה מעורב בקטטה רצינית וסובל מבעיות משמעת , לא מתאים בכלל לדיויד מבחינת האופי ובטח לא כמחליף לאיידסון...

את ריברס אני לא כלכך מכיר , אשמח למידע יותר מעמיק עליו....

חסרים לי ברשימה ( ואני בטוח שיצורפו מהר מאוד) מאט וולש , סאמי מאיה , ג'יימס ווייט , מרכוס וויליאמס (לא כמחליף לאיידסון) , בויאן בוגדאנוביץ' (סיכוי קלוש) , פונקראשוב.....

לגבי הגבוהים , ואלנציונאס ? היינו מתים , מדובר על כשרון ענק שנתן עונה מדהימה ביחס לגילו הצעיר ויהיה שחקן מבוקש מאוד , זה שחקן שצריך לחשוב עליו יותר בכיוון של פרוייקט ששווה להשקיע בו הרבה כסף בדומה למצ'באן.

פופס , כמו שכתבו פה קודם זה היה רק עניין של זמן עד שהשם שלו יעלה .
גוסבו איון , שחקן טוב אבל כמו שאמרתי קודם אני חושב שלמכבי ג'יימס הוא אופציה טובה יותר...

אני אולי קצת לא מעודכן, אבל לפי העידכון האחרון שאני שמעתי, אידסון בדרך כן להשאר בקבוצה, אז למה לחפש לו מחליף?

24 מאי 2011, 19:29

Euro_Basket כתב:http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ITA&PlayerID=69295

תודה

24 מאי 2011, 21:17

jol9 כתב:
שחף כתב:מצטער, לא מבין מה מכבי נעולה על שון ג'יימס. פאקינג אארון מגי עשה לו בית ספר ובהתקפה אני לא יודע מה יש לו למכור ברמות האלה. ואלנצ'יוס יופי של כישרון. ידיים ארוכות, שחקן פיק אנד רול מצויין(משהו שאין לאף אחד מהגבוהים של מכבי היום) אבל אני מאוד אופתע אם פדרמן ישים עליו. איון נראה לא רע. בניגוד לג'יימס יש לו גם רוחב והוא שיחק בליגה קצת יותר קשוחה.

כרגע מכבי לא צריכה חיזוק לקו הקדמי שלה - סופו, ריצ', ליאור, מילאן ובלו זה קו קדמי מהטובים ביורוליג. ג'יימס לא ישנה את זה לכאן או לכאן.

ממש לא. מכבי במזל קיבלה את ברצלונה בטופ 16 ולא ברבע הגמר, ובגמר מייק באטיסט שחט את הנדריקס ושאר הקו הקדמי של מכבי. עם סנטר הגנתי איכותי פאו לא היו קולעים כל כך הרבה בצבע. אם מכבי רוצה לעשות את הצעד קדימה ולהניף גביע באיסטנבול 2012 היא צריכה את התוספת הזאת. אני אישית מעדיף שזה יהיה גם שחקן עם בשר ולא מישהו כמו ג'יימס שהיכולת שלו להתמודד פיזית עם גבוהים מאסיביים היא בסימן שאלה גדול בעיני, אבל ג'יימס כן מסוגל לשנות זריקות בצבע וזה משהו שלא היה למכבי השנה.

25 מאי 2011, 00:21

נכון שפאקינג ארון מגי אולי עשה לו בית ספר בסידרה, מצד שני אף אחד מאיתנו לא יודעים מה הסיבה שהוא היה חלש בה. מצד שני, מדד הרבה יותר טוב זה שכבר שנתיים שהוא מתעלל לחלוטין בגבוהים שלנו ברוב המשחקים נגדו. השנה מתוך 3 מפגשים איתנו ועם הסנטר הטוב באירופה אולי הוא התעלל בו פעמיים בדומיננטיות אדירה, כשבמשחק השני הוא גורם לבלאט לא להשתמש בו בכלל בסוף ולהשתמש בקו הקידמי הנמוך שעשה צרות לרוב אירופה אבל ג'יימס התעלל גם בו. גם בשנה שעברה, בכל המפגשים נגד מכבי וכשהחזקנו בפישר (גם הוא אחד הגבוהים היותר טובים ביורוליג) ג'יימס פשוט התעלל בו לחלוטין ברוב המשחקים. קשה להאמין ששחקן שעשה לסופו ולקו הקידמי של מכבי השנה את מה שג'יימס עשה לא יוכל להיות גבוה מחליף בקבוצת יורוליג. ומעבר לזה ג'יימס גם מגוון מספיק ויכול לשחק ביחד עם סופו במידת הצורך (כמו ששיחק עם קלנסי שנה לפני). אנחנו רואים את ג'יימס במשך 3 שנים כבר, ושבועיים לא טובים בסידרה נגד ראשון לא ימחקו את מה שהוא הוכיח שהוא יכול לעשות, כמו שחודש לא טוב של פארגו באמצע העונה לא הפך אותו לשחקן פחות טוב מאחד הרכזים הכי טובים באירופה.

יהיה מאד עצוב לראות את ג'יימס חותם בירושלים ואז בשנה הבאה שוב מתעלל בגבוהים שאנחנו נחתים כמו איון או כל מיני קישקושים. עדיף להמר על ג'יימס מאשר על שחקן ממרכז טבלה ליגה ספרדית או שטות אחרת. עדיף כמובן להביא מישהו תותח ומוכח ברמה האירופית הגבוה במידה וזה אפשרי, אבל בהנחה שהתקציב הולך להשארת הסגל והשחקני חיזוק יצטרכו להיות הימורים יותר זולים אז קשה לראות משהו טוב מג'יימס באזור.

ובו נשים את הליגה הספרדית החזקה בפרופורציה. ראינו את בורשטיין עושה שם סטטיסטיקה טובה, לימונד בחציה שני של העונה דפק שם מספרים מצויינים גם, ולא נראה לי שמישהו חושב שכדאי להחזיר אותו כי הוא היה טוב בליגה הספרדית לכאורה.

בנוסף בו רק נזכור שגם פרקינס, גם פארגו, וגם מוריס הגיעו בדיוק בסטטוס שג'יימס הגיע והיו בינגו. זה לא אומר שג'יימס יהיה כזה, אבל זה בהחלט משהו שמכבי חייבת לבדוק ולא לפספס את ההזדמנות. בין אם הוא ילך לירושלים או בין אם ילך לאירופה ובעוד כמה שנים נצטער על הפיספוס. רק שכמובן בניגוד לפארגו ופרקינס רצוי להחתים אותו ללפחות 3 שנים, שלא יתו עונה אחת גדולה ואז ישבור את הקופה פה.

25 מאי 2011, 03:16

אסור לשכוח שהעלות של ג'יימס היא מצחיקה במושגים של אירופה והאמת גם במושגים של מכבי , מכבי מוכנים לשלם לו מליון דולר ל-3 שנים והוא רוצה 350K אבל חוזה לשנתיים בלבד....כך שגם הסיכון הכלכלי במקרה הזה הוא לא גדול כי לא יהיה קשה להשאיל אותו במידה ולא ניהיה מרוצים ממנו .
ג'יימס הוא לא הבחירה הראשונה שלי לעמדה הזאת אבל אסור לשכוח שמדובר בגבוה מחליף ולא צריך לצאת מפרופורציות בסכומים שמשקיעים בעמדה הזאת ולכן ג'יימס הוא בינגו .

25 מאי 2011, 04:13

שחף כתב:
jol9 כתב:

ממש לא. מכבי במזל קיבלה את ברצלונה בטופ 16 ולא ברבע הגמר, ובגמר מייק באטיסט שחט את הנדריקס ושאר הקו הקדמי של מכבי. עם סנטר הגנתי איכותי פאו לא היו קולעים כל כך הרבה בצבע. אם מכבי רוצה לעשות את הצעד קדימה ולהניף גביע באיסטנבול 2012 היא צריכה את התוספת הזאת. אני אישית מעדיף שזה יהיה גם שחקן עם בשר ולא מישהו כמו ג'יימס שהיכולת שלו להתמודד פיזית עם גבוהים מאסיביים היא בסימן שאלה גדול בעיני, אבל ג'יימס כן מסוגל לשנות זריקות בצבע וזה משהו שלא היה למכבי השנה.

ג'יימס לא יישחק מספיק, אלא אם יוכיח את עצמו כמוריס גרסה 2.
אם אתה מביא שחקן נוסף לעמדת פנים, אז צריך להגיד שלום להנדריקס. אסור לשכוח גם שהנדריקס היה אחראי על לא מעט ניצחונות חשובים של מכבי העונה.

פאו לא ניצחה את המשחק מבפנים, וברצלונה קבוצה טובה יותר ממכבי, גם אם למכבי היה את ג'יימס, או גבוה אחר ברמה הזאת.

אני גם אומר את הדברים בראייה שהקו הקדמי שלנו ישתפר בשנה הבאה. מילאן חייב ללכת צעד או שניים קדימה, גם ליאור וגם הנדריקס צפויים לשחק טוב עוד יותר ממה ששיחקו השנה.

כמובן שאם יש איזו הזדמנות פז להביא את מאריץ' במחיר מבצע או את יבטוקאס, אז צריך ללכת על זה, אבל לא הייתי מפרק את הקו הקדמי, בשביל ג'יימס או איזה חתול אחר בשק.

25 מאי 2011, 05:18

ספורט 5:מכבי מציעה לג'יימס מיליון דולר לשלוש שנים. צפוי לחתום בקרוב
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00481.html

כנראה שג'יימס התרצה לחוזה בן 3 שנים, ולדעתי זה חוזה ריאלי וטוב גם מבחינת מכבי.
אף אחד לא ימות ממיליון דולר לשלוש שנים.

לגבי ההחתמה עצמה - גם אני לא נפלתי מהכיסא ששמעתי את שמו כמועמד,
אבל אני מניח שבשביל 300K לעונה שווה לתת לזה הזדמנות, כי בשונה משחקנים כמו פוט,
לג'יימס יש מה להציע ובעיקר בהגנה.

25 מאי 2011, 05:48

Mta_atic כתב:ספורט 5:מכבי מציעה לג'יימס מיליון דולר לשלוש שנים. צפוי לחתום בקרוב
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00481.html

כנראה שג'יימס התרצה לחוזה בן 3 שנים, ולדעתי זה חוזה ריאלי וטוב גם מבחינת מכבי.
אף אחד לא ימות ממיליון דולר לשלוש שנים.

לגבי ההחתמה עצמה - גם אני לא נפלתי מהכיסא ששמעתי את שמו כמועמד,
אבל אני מניח שבשביל 300K לעונה שווה לתת לזה הזדמנות, כי בשונה משחקנים כמו פוט,
לג'יימס יש מה להציע ובעיקר בהגנה.

אם הוא יתגלה אפילו כחצי מציאה ביורוליג כמו פרקינס ופארגו,אז השנתיים השנתיים האחרונות בחוזה יהיו במחיר מצחיק.

25 מאי 2011, 06:16

לא קיבלנו כרגע איזה 2 מיליון יורו מהאדריאטית ?????
אם באמת הולכים על שחקן אחר במקום הנדריקס(לפי דעתי צריך להשאר)לא יכלו להביא סנטר אירופאי יותר טוב חסר לנו סנטר מביאים עוד שחקן לעמדה 4 נו באמת הבנאדם בקושי 2.06 זה לא מה שיפחיד את נאברו באטיסט או דיאמנטידיס . ואל תגידו עכשיו בסדר 2.06 אבל מוטות ידיים ארוכות .. גם להנדריקס יש ידיים ארוכות והוא אפילו הייתי אומר שומור יותר טוב בחילופים על גארדים וגם שחקן יותר צעיר שלפי דעתי שנה הבאה יהיה שחקן מצויין . כמו שכולם מציינים פה המשכיות חברה.

25 מאי 2011, 07:29

ONE:למרות הכל, י-ם מול מכבי: תציע לג'יימס להצטרף
http://www.one.co.il/Article/180325.html

שימו לב לציטוט הבא מהכתבה:
בבירה מתכננים להציע לג'יימס הצעה בסדר גודל של 600,000 דולר לעונה, תוך ניצול התמיכה של גומא אגאייר ורענן כץ, עניין שפרטיו המדויקים יתבררו בשבועות הקרובים.

600K לעונה?
כמעט כפול ממה שמכבי מציעה לו. אין שהספק שהכיס של ירושלים התחיל להיפתח.
כמו"כ מוזכר שג'יימס עשוי לבחור בי-ם בעקבות ההצטרפות של מכבי לאדריאטית (לדעתי בולשיט אחד גדול).
נושא נעול