מקובי כתב:1.חצינו כבר מזמן את הקו האדום כדי לעשות מהלך חריג
2.שנינו יודעים שמכבי לא בטופ 8 של אירופה ואני בספק אם בטופ 20,אנחנו מגיעים להצלבה רק בזכות נפילה של קבוצות טובות אך מפגרות/לוזריות ובזכות בלאט שמוציא מהסגל הרבה יותר ממה שהוא שווה
1. לא מסכים איתך. אנחנו רחוקים משם מאוד.
מה הדבר החריג והלא נכון שהם עושים לדעתך? איכות השחקנים? איזון התקציב?2. בממוצע ב3 שנים האחרונות אנחנו בטופ 6 באירופה (במקרה ההכי גרוע (8+8+2)\3). אלו הנתונים... אם אני אלך יותר אחורה הממוצע יהיה די זהה לדעתי.
בשנה האחרונה אתה יכול להגיד שעוד הפסד אחד ואנחנו לא היינו בהצלבה, מצד שני עוד ניצחון אחד והיינו בסיכוי טוב להגיע פיינל פור.... (עם כל הכבוד לאנדולו, עם ביתיות אנחנו פייבוריטיים נגדם) הכל עניין של צורת הסתכלות.
אולי תגידו שאני הולך ראש בקיר, ושאני אופטימיסט אבל ככה אני רואה את הדברים בסופו של דבר.
הדברים שמעצבנים אותי בהנהלה:
1.בונים סגלים חלשים,זולים וביזיוניים בזמן שמחיר המנויים שלנו הוא הגבוה באירופה (וזה עוד בלי לדבר על סך ההכנסות של הקבוצה בו אנחנו מובילים ביי פאר על כולם)
2.(פחות רלוונטי)הבעלים לא מוציאים שקל מהכיס לטובת התקציב,אין לי בעיה שהם לא עושים את זה ואני האחרון שיכנס לבן אדם לכיס גם אם הוא עשיר אבל אם הם לא רוצים להוציא כסף מהכיס אז שיעזבו ויתנו את הקבוצה לבעלים שכן מוכן להשקיע.פדרמן פוגע באופן עקיף בקבוצה בכך שלא משקיעה בה בגלל שבזמן הזה יש לא מעט אנשים שמוכנים להשקיע זה(ובבקשה אל תבלבלו לי את השכל עם "משקיעים מטורפים" או "משקיעים שיכולים ללכת בכל רגע" כי אני לא מדבר על זה שהם יוסיפו 10 מיליון דולר אלא מיליון דולר כל אחד (בערך))(כמו שכבר אמרתי הסעיף הזה פחות רלוונטי ונאמר במאמר המוסגר)
3.לא הגיוני וממש מעצבן אותי שההנהלה נכנסת במאמן שלנו למרות שהוא מביא אותנו להישגים למרות כל הקשיים והקמצנות של ההנהלה
אני בטוח שיש עוד כמה סעיפים קטנים שאני לא זוכר כרזע אבל זה העיקר
חשוב לי להבהיר,אני ממש לא מצפה שנחזור לימי השושלת ושיהיה לנו תקציב מהטופ חמש של אירופה אבל ראבק זה כזה מוגזם לבקש שיהיו בקבוצה שלך שני שחקנים תותחים,כמה שחקנים טובים ועוד כמה משלימים??? אני לא מבקש את ספאנוליס,ווימס,מירוטיץ',קרסטיץ' ו-DD אבל אני כן מבקש איזה 2 שחקנים בקליבר של פארגו,לאנגפורד וכו'
לא רק שאנחנו לא מצליחים להביא את פארגו ושפדרמן התקמצן לשלם ללאנגפורד 1.2 אנחנו אפילו לא מצליחים לשמור על שחקן כמו סמית'(למרות שאני לא רוצה אותו בקבוצה)
בקצב הזה אנחנו ממש לא רחוקים להפוך ללובליאנה,ריטאס,פרטיזן ודומותיהן