המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא נמאס כבר מהחישובים של "אם מוותרים על X, Y וZ אפשר להביא שחקן תותח"?
זה לא עובד ככה אצל מכבי.
rc4991 כתב:הרגע קראתי הודעה בת'רד המלפפונים שחיזקה אצלי עוד יותר את ההרגשה שאוחיון חייב לעזוב וזה הפן הכספי
אוחיון ירוויח 600 נטו במונחים של זר!!! + 200 אלף דולר פיצוי = אתם קולטים שאנחנו יכולים לוותר עליו ולהרוויח 800 אלף דולר נטו?!!!!!?!!?
אפשר לצרף את הסכום הזה לכסף שמתכוונים לתת לרייס ושאראס ולהביא לפה משחקן תותח
מה דעתכם?
אדגר פו כתב:הנה, צסק"א הצילה את פדרמן מהוצאה מיותרת של 750 אלף דולר נוספים על פארגו לעומת רייס. השבח לרוסים. עם העודף הוא בטח יקנה פיצוחים.
Maccabikid כתב:אדגר פו כתב:הנה, צסק"א הצילה את פדרמן מהוצאה מיותרת של 750 אלף דולר נוספים על פארגו לעומת רייס. השבח לרוסים. עם העודף הוא בטח יקנה פיצוחים.
זה לא היה באמת, את ההצעה של ה1.3 מיליון דולר נתנו אחרי שצסקא הציעה לו כפול. ואז למי אכפת להציע 1.3 מיליון? הרי גם ככה לא יקרה עם זה כלום..
Maccabikid כתב:אדגר פו כתב:הנה, צסק"א הצילה את פדרמן מהוצאה מיותרת של 750 אלף דולר נוספים על פארגו לעומת רייס. השבח לרוסים. עם העודף הוא בטח יקנה פיצוחים.
זה לא היה באמת, את ההצעה של ה1.3 מיליון דולר נתנו אחרי שצסקא הציעה לו כפול. ואז למי אכפת להציע 1.3 מיליון? הרי גם ככה לא יקרה עם זה כלום..
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:אדגר פו כתב:הנה, צסק"א הצילה את פדרמן מהוצאה מיותרת של 750 אלף דולר נוספים על פארגו לעומת רייס. השבח לרוסים. עם העודף הוא בטח יקנה פיצוחים.
תלוי למי אתה בוחר להאמין
יש כתבה שטוענת שפארגו כבר סיכם במכבי ואז צסק''א הגיעה בדקה ה-90
rc4991 כתב:הרגע קראתי הודעה בת'רד המלפפונים שחיזקה אצלי עוד יותר את ההרגשה שאוחיון חייב לעזוב וזה הפן הכספי
אוחיון ירוויח 600 נטו במונחים של זר!!! + 200 אלף דולר פיצוי = אתם קולטים שאנחנו יכולים לוותר עליו ולהרוויח 800 אלף דולר נטו?!!!!!?!!?
מה דעתכם?
felix_r כתב:rc4991 כתב:הרגע קראתי הודעה בת'רד המלפפונים שחיזקה אצלי עוד יותר את ההרגשה שאוחיון חייב לעזוב וזה הפן הכספי
מה דעתכם?
דעתי היא כזאת:
אם לא תקנה דירה, ריהוט, מכשירי חשמל לדירה, אוכל ובגדים, תוותר על הסלולאר והמחשב, תחסוך מילוני שקלים! מבלי לעבוד בכלל אחרי מספר שנים תהפוך למיליונר ותכנס שותף במכבי!
felix_r כתב:rc4991 כתב:הרגע קראתי הודעה בת'רד המלפפונים שחיזקה אצלי עוד יותר את ההרגשה שאוחיון חייב לעזוב וזה הפן הכספי
מה דעתכם?
דעתי היא כזאת:
אם לא תקנה דירה, ריהוט, מכשירי חשמל לדירה, אוכל ובגדים, תוותר על הסלולאר והמחשב, תחסוך מילוני שקלים! מבלי לעבוד בכלל אחרי מספר שנים תהפוך למיליונר ותכנס שותף במכבי!
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:הרגע קראתי הודעה בת'רד המלפפונים שחיזקה אצלי עוד יותר את ההרגשה שאוחיון חייב לעזוב וזה הפן הכספי
מה דעתכם?
דעתי היא כזאת:
המשל אמור להיות הפוך:
למה לקנות חמש ספות,שלוש שולחנות,שתי טלוויזיות לסלון ועשר מקררים במקום לקנות מוצר אחד איכותי מכל אחד מהריטים הנ"ל?
Maccabikid כתב:דני אמר שהתקציב של אולימפיאקוס הוא 50 אחוז יותר משלנו.
yzafrir כתב:Maccabikid כתב:דני אמר שהתקציב של אולימפיאקוס הוא 50 אחוז יותר משלנו.
הוא כתב לי בפייסבוק 30%...
היום עם חידוש החוזה של ספאנוליס ולואו אז זה 50%....
yzafrir כתב:Maccabikid כתב:דני אמר שהתקציב של אולימפיאקוס הוא 50 אחוז יותר משלנו.
Maccabikid כתב:yzafrir כתב:Maccabikid כתב:דני אמר שהתקציב של אולימפיאקוס הוא 50 אחוז יותר משלנו.
זו קבוצה עם תקציב כמו שלכם. לא מדגדג לך שהם הצליחו כל כך?
"זה לא ממש נכון. תקציב השחקנים שלהם הוא 15 מיליון דולר, שזה 50 אחוז יותר מאיתנו." "המסקנה שלי מהזכייה הזאת," מוסיף פדרמן, "היא שאנחנו חייבים לחזור לפיינל פור, ובשאיפה כבר בעונה הבאה. צריכים לשים את זה כיעד. אולימפיאקוס הראתה מה הערך של המשכיות, כימיה, לחימה, גאווה ותשוקה."
jol9 כתב:Maccabikid כתב:yzafrir כתב:Maccabikid כתב:דני אמר שהתקציב של אולימפיאקוס הוא 50 אחוז יותר משלנו.
"זה לא ממש נכון. תקציב השחקנים שלהם הוא 15 מיליון דולר, שזה 50 אחוז יותר מאיתנו." "המסקנה שלי מהזכייה הזאת," מוסיף פדרמן, "היא שאנחנו חייבים לחזור לפיינל פור, ובשאיפה כבר בעונה הבאה. צריכים לשים את זה כיעד. אולימפיאקוס הראתה מה הערך של המשכיות, כימיה, לחימה, גאווה ותשוקה."
עד כדי כך הדוגמה של אול' מצויינת שהדבר הראשון שעשו זה להוריד את תקציב השחקנים לחצי מזה של אול'...
כמו שאומרים, דיבורים כמו חול... הם אומרים שקרים לאורך כל הדרך ואף אחד לא מאמת אותם מול השקרים שלהם עצמם כי בכל ראיון לפרימואים ולקופמנים מתעסקים בשאראס ובניקולה.
ממש אפשר לשמוע את החיוך בקול שלהם כל פעם שהם נשאלים על שאראס
roy1000 כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:yzafrir כתב:Maccabikid כתב:דני אמר שהתקציב של אולימפיאקוס הוא 50 אחוז יותר משלנו.
עד כדי כך הדוגמה של אול' מצויינת שהדבר הראשון שעשו זה להוריד את תקציב השחקנים לחצי מזה של אול'...
כמו שאומרים, דיבורים כמו חול... הם אומרים שקרים לאורך כל הדרך ואף אחד לא מאמת אותם מול השקרים שלהם עצמם כי בכל ראיון לפרימואים ולקופמנים מתעסקים בשאראס ובניקולה.
ממש אפשר לשמוע את החיוך בקול שלהם כל פעם שהם נשאלים על שאראס
אני זוכר את הימים שבהם בכינו על זרים של חצי מליון דולר. היום בקושי מביאים זרים ב- 350 אלף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, omerk, refael, משה ו־56 אורחים