05 יולי 2013, 11:22
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:זו אותה חמישייה שחשבתי שתהיה, רק תיוס במקום אליהו ולא בטוח שאליהו יהיה בכלל. ( וגם אם יהיה לא בטוח שבלאט לא יעדיף את תיוס רוב הזמן )
לפי YNET אליהו סירב להצעה של מכבי.![]()
הייתי בטוח גם שסמית יהיה השחקן היקר ביותר במכבי ואני חושב שאני לא אטעה כאן. לצערי.
זה די מדהים -ממוצע השכר של השחקנים במכבי הולך ויורד כל שנה בקצב די רציני, נראה עד מתי הסוס יחזיק מעמד לפני שיקרוס.
ברור שתקציב השחקנים רק יורד. ההכנסות מספונסרים וזכויות שידור בצניחה. רק המנויים עדיין מחזיקים את התקציב. העלויות המנהליות לא יורדות, ואז איפה אפשר לקצץ? רק בתציב השחקנים.
הסוס הזה על סף קריסה. הרייטינג בטלוויזיה והעניין הצבורי כבר קרסו. סיפור המנויים עדיין מחזיק מעמד, אבל גם זה יקרוס בתוך שנה-שנתיים. פדרמן ובניו חייבים ללכת. זה יותר גרוע ממורסי.
05 יולי 2013, 16:05
refael כתב:טרה סימונס,גייסון וויאלאמס,דרור חגג,נואל פליקס,ארון מגי,צארלס גיינס,דיי ברון,מאלט,דרקו פלאניניץ,תומאס,מנסה בונסו,שרמאנדיני,קיינר מדלי,קאמינגס,רייס
שכחתי מישהו ? זה איכס
05 יולי 2013, 16:09
yzafrir כתב:refael כתב:טרה סימונס,גייסון וויאלאמס,דרור חגג,נואל פליקס,ארון מגי,צארלס גיינס,דיי ברון,מאלט,דרקו פלאניניץ,תומאס,מנסה בונסו,שרמאנדיני,קיינר מדלי,קאמינגס,רייס
שכחתי מישהו ? זה איכס
כל הרשימה זה איכסים מוכחים , רייס עוד לא דרך (עוד לא חתם ) כך שמותר לו להנות מהספק .
אני בטוח שבקיץ שפארגו חתם הייתה מכניס אותו גם לרשימה לפני ששיחק....
05 יולי 2013, 16:19
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:refael כתב:טרה סימונס,גייסון וויאלאמס,דרור חגג,נואל פליקס,ארון מגי,צארלס גיינס,דיי ברון,מאלט,דרקו פלאניניץ,תומאס,מנסה בונסו,שרמאנדיני,קיינר מדלי,קאמינגס,רייס
שכחתי מישהו ? זה איכס
כל הרשימה זה איכסים מוכחים , רייס עוד לא דרך (עוד לא חתם ) כך שמותר לו להנות מהספק .
אני למשל לא הייתי עושה את זה.
רייס אין ספק שמתאים לשם.
05 יולי 2013, 16:24
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:refael כתב:טרה סימונס,גייסון וויאלאמס,דרור חגג,נואל פליקס,ארון מגי,צארלס גיינס,דיי ברון,מאלט,דרקו פלאניניץ,תומאס,מנסה בונסו,שרמאנדיני,קיינר מדלי,קאמינגס,רייס
שכחתי מישהו ? זה איכס
רייס אין ספק שמתאים לשם.
לך אין ספק...אני דווקא חושב שהוא הולך להפתיע ולסתום הרבה פיות .
ואני בטוח שמאוד שמחת שפארגו הוחתם ושיבחת את גאונתו של הלורד דני פדרמן והיית משוכנע שהוא הולך להיות מה שיצא ממנו בסוף...אצלי רייס נותן את אותה הרגשה כמו שהיה לי עם פארגו , הימור אבל שיכול להצליח . אגב , כבר שנה שעברה העדפתי אותו על היקמן אחרי העונה שלו בריטאס ומה שהאוהדים שלהם כתבו עליו בזמנו...
כמה רחוק הוא יוביל את מכבי ? זה לא תלוי רק בו ולסגל הזה אין את כמות הכשרון+נסיון בשביל להגיע במצב נורמאלי לפיינל פור . עם הגרלה (מה שלא כלכך קיבלנו )נוחה וחיבור טוב בנוסף לשיפור אצל שחקנים כמו פניני , היקמן , סמית' ....אפשר להפתיע .
06 יולי 2013, 00:04
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:refael כתב:טרה סימונס,גייסון וויאלאמס,דרור חגג,נואל פליקס,ארון מגי,צארלס גיינס,דיי ברון,מאלט,דרקו פלאניניץ,תומאס,מנסה בונסו,שרמאנדיני,קיינר מדלי,קאמינגס,רייס
שכחתי מישהו ? זה איכס
רייס אין ספק שמתאים לשם.
לך אין ספק...אני דווקא חושב שהוא הולך להפתיע ולסתום הרבה פיות .
ואני בטוח שמאוד שמחת שפארגו הוחתם ושיבחת את גאונתו של הלורד דני פדרמן והיית משוכנע שהוא הולך להיות מה שיצא ממנו בסוף...אצלי רייס נותן את אותה הרגשה כמו שהיה לי עם פארגו , הימור אבל שיכול להצליח . אגב , כבר שנה שעברה העדפתי אותו על היקמן אחרי העונה שלו בריטאס ומה שהאוהדים שלהם כתבו עליו בזמנו...
כמה רחוק הוא יוביל את מכבי ? זה לא תלוי רק בו ולסגל הזה אין את כמות הכשרון+נסיון בשביל להגיע במצב נורמאלי לפיינל פור . עם הגרלה (מה שלא כלכך קיבלנו )נוחה וחיבור טוב בנוסף לשיפור אצל שחקנים כמו פניני , היקמן , סמית' ....אפשר להפתיע .
את פדרמן בטוח לא שיבחתי, אבל שמחתי שפארגו הוחתם, היה אופצייה של בלאט לפני טורנס.
06 יולי 2013, 00:09
06 יולי 2013, 01:41
06 יולי 2013, 17:30
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:
מה שכן, אי אפשר להתכחש לזה שדני פדרמן בחור נאה
כן, יש בזה משהו....
07 יולי 2013, 00:20
07 יולי 2013, 07:10
rc4991 כתב:http://one.co.il/Article/219592.html
ככה מכבי מתנהגת לאחד הסמלים הכי גדולים שלה
זה איכס![]()
![]()