10 יולי 2013, 09:31
jol9 כתב:ברכות לנו, למכבי ולסופו. שידוך שיש לו פוטנציאל להצליח (וגם פוטנציאל להיכשל).
בכל אופן, אין ספק שעם סופו כשיר, עמדה 5 של מכבי משתדרגת פלאים, ועם סופו 70% גם כן.
טיוס ייתן את הדקות הנוספות בעמדה 5, שסגורה לחלוטין עכשיו.
בקו הקדמי כעת נשאר לראות רק מה יהיה עם ליאור. אם ליאור נשאר, אז יש לנו קו קדמי בלי קליעה מבחוץ, אבל מגוון ומעניין. אני לא חושב שצריך להביא עוד שחקן לקו הקדמי
במידה וליאור יישאר, כי גם סמית' יכול לשחק בעמדה 4 וגם עשה את זה בהצלחה גדולה העונה.
10 יולי 2013, 09:51
10 יולי 2013, 10:03
roy1000 כתב:jol9 כתב:ברכות לנו, למכבי ולסופו. שידוך שיש לו פוטנציאל להצליח (וגם פוטנציאל להיכשל).
בכל אופן, אין ספק שעם סופו כשיר, עמדה 5 של מכבי משתדרגת פלאים, ועם סופו 70% גם כן.
טיוס ייתן את הדקות הנוספות בעמדה 5, שסגורה לחלוטין עכשיו.
בקו הקדמי כעת נשאר לראות רק מה יהיה עם ליאור. אם ליאור נשאר, אז יש לנו קו קדמי בלי קליעה מבחוץ, אבל מגוון ומעניין. אני לא חושב שצריך להביא עוד שחקן לקו הקדמי
במידה וליאור יישאר, כי גם סמית' יכול לשחק בעמדה 4 וגם עשה את זה בהצלחה גדולה העונה.
אני לא חושב שליאור יישאר בשום מקרה. לדעתי הוא מכחה לראות מה קורה בירושלים, ואם לא יילך לו שם, הוא יילך לשחק באירופה לשנה. כרגע יש לך את מדלי בעמדה 4, וכמה שנרצה להדחיק את העניין הזה, המציאות לא תשתנה.
10 יולי 2013, 10:06
10 יולי 2013, 10:37
10 יולי 2013, 10:40
10 יולי 2013, 10:42
חביב אורנג'ד כתב:נקווה לעונה כמו זו שהיתה לו כאן עם פארגו ואידסון.
10 יולי 2013, 10:58
10 יולי 2013, 11:12
jol9 כתב:מגדל לא רלוונטית... אם כבר אז אולי חיפה.
לליאור לא תהיה בעיה למצוא קבוצת יורוליג סבירה שתשלם לו יותר ממכבי. השאלה היא האם זה מה שיעשה לו את זה.
אם ליאור נשאר, אז אני חושב שלא צריכים להוציא עוד כסף על מחליף ב-4. יש את טיוס, יש את סמית', יש את ג'יימס וזה מספיק. מה שישאיר את ליאור להיות ה-4 המוביל, ויסית את סמית'
לשם במידה וליאור ייפצע או יהיה חלש.
העניין של מדלי מאוד מטריד. כרגע עם ההחתמות של סופו, טיוס וכהן, עדיין החמישייה היא אותה חמישייה, והקו האחורי הוא עדיין חלש ולא מעניין. מדלי הוא פשוט צרה שחייבים לצאת ממנה
בכל מחיר. אין לו מה לחפש במכבי ואם יישאר כאן לעונה נוספת, זה יהיה אחד הבזיונות הגדולים של ההנהלה.
10 יולי 2013, 11:13
חביב אורנג'ד כתב:לא לגמרי ברור לי עד כמה בלאט רצה אותו והאם מדובר כאן בהנחתה מצדה של ההנהלה אבל בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
נקווה לעונה כמו זו שהיתה לו כאן עם פארגו ואידסון.
10 יולי 2013, 11:35
roy1000 כתב:jol9 כתב:מגדל לא רלוונטית... אם כבר אז אולי חיפה.
לליאור לא תהיה בעיה למצוא קבוצת יורוליג סבירה שתשלם לו יותר ממכבי. השאלה היא האם זה מה שיעשה לו את זה.
אם ליאור נשאר, אז אני חושב שלא צריכים להוציא עוד כסף על מחליף ב-4. יש את טיוס, יש את סמית', יש את ג'יימס וזה מספיק. מה שישאיר את ליאור להיות ה-4 המוביל, ויסית את סמית'
העניין של מדלי מאוד מטריד. כרגע עם ההחתמות של סופו, טיוס וכהן, עדיין החמישייה היא אותה חמישייה, והקו האחורי הוא עדיין חלש ולא מעניין. מדלי הוא פשוט צרה שחייבים לצאת ממנה
בכל מחיר. אין לו מה לחפש במכבי ואם יישאר כאן לעונה נוספת, זה יהיה אחד הבזיונות הגדולים של ההנהלה.
לא ברור לי למה אתה חושב שמגדל לא רלוונטית. הרי ברור שקבוצת הבעלים החדשה תנסה לעשות החתמות גדולות. אני לא מאמין שליאור יישאר בסכומים שמכבי מוכנים לשלם. זה עניין של כבוד.
לדעתי מדלי יהיה ה- 4 הפותח של מכבי בעונה הבאה.
10 יולי 2013, 11:37
roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא לגמרי ברור לי עד כמה בלאט רצה אותו והאם מדובר כאן בהנחתה מצדה של ההנהלה אבל בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
צריך לראות איזה סופו בדיוק מגיע לכאן. זה שחקן שעבר פציעות בשנים האחרונות. הלוואי יגיע השחקן שהיה פה לפני שנתיים, אבל אני בספק.
10 יולי 2013, 11:40
10 יולי 2013, 11:41
חנו'ש כתב:קבוצה שעד היום שילמה בקושי 200 אלף לשחקנים הכי מובילים שלה תחתים פתאום שחקן על יותר ממיליון דולר ברוטו??
רומן אברמוביץ קנה אותם ולא ידעתי??
אני מסכימה על עניין הכבוד ולכן לא נראה לי שליאור יהיה במכבי, סביר שהוא ילך לקבוצה אירופית גם אם ההצעה תהיה יחסית זהה לזו של מכבי.
10 יולי 2013, 11:43
חביב אורנג'ד כתב:roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא לגמרי ברור לי עד כמה בלאט רצה אותו והאם מדובר כאן בהנחתה מצדה של ההנהלה אבל בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
צריך לראות איזה סופו בדיוק מגיע לכאן. זה שחקן שעבר פציעות בשנים האחרונות. הלוואי יגיע השחקן שהיה פה לפני שנתיים, אבל אני בספק.
לי יש את אותה תחושה. עקבתי אחרי סופו העונה והוא נראה רחוק מאוד ממה שראינו כאן באותה עונה מיתולוגית.
מצד שני (ואני לא יודע אם זה טוב או לא), ככה הוא היה נראה רוב הקריירה שלו גם לפני אותה עונה.
10 יולי 2013, 12:03
10 יולי 2013, 12:18
10 יולי 2013, 12:30
roy1000 כתב:jol9 כתב:מגדל לא רלוונטית... אם כבר אז אולי חיפה.
לא ברור לי למה אתה חושב שמגדל לא רלוונטית. הרי ברור שקבוצת הבעלים החדשה תנסה לעשות החתמות גדולות. אני לא מאמין שליאור יישאר בסכומים שמכבי מוכנים לשלם. זה עניין של כבוד.
לדעתי מדלי יהיה ה- 4 הפותח של מכבי בעונה הבאה.
10 יולי 2013, 12:36
jol9 כתב:מה ייתן לו ללכת לשחק במגדל? כמה הם יישלמו לו הכי הרבה? 400K?
הוא בשניה מוצא קבוצת יורוליג שתשלם לו את זה ואף יותר ביורו, או מכבי שברגע שתשמע את השם של מגדל תוסיף מיד עוד 100K להצעה.
10 יולי 2013, 13:05