22 אוגוסט 2013, 08:26
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:לגבי רייס,לדעתי הוא הולך להפתיע אתכם ויש לו את הפוטנציאל להיות שחקן טוב,שוב,זה לא בטוח אבל לדעתי יש סיכוי גבוה שיהיה טוב במכבי
לגבי סופו,מתי תבינו שסופו לא היה טוב בעונה השניה שלו בגלל הפציעה?(עד הפציעה הוא היה נהדר)
רייס יכול לתת פה עונה דומה למה שהיקמן נתן בעונה שעברה.
מספרים טובים על הנייר, אבל תרומה אפסית( יש שיגידו שלילית) לכדורסל הקבוצתי. זה פשוט סוג השחקן שהוא.
הוא באמת יכול להתברר גם כהיקמן או אפילו כשחקן שכונה אבל לדעתי הסיכוי לכך לא גדול
אני ראיתי משחקים שלו בריטאס ואני יכול להגיד די בביטחון שמבחינת התקפה אישית הוא מתאים ליורוליג
השאלה היא איך הוא יהיה כרכז,אני מקווה שיהיה כמו פארגו שיחדור וימסור לשחקן הפנוי
להגיד לך שהוא הולך להיות תותח?? אני לא יכול,אבל אני כן חושב שיש לו הרבה פוטנציאל
22 אוגוסט 2013, 11:31
22 אוגוסט 2013, 11:42
22 אוגוסט 2013, 13:01
22 אוגוסט 2013, 15:34
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אני לא יודעת איזו עונה סופו ייתן, אבל זה שהוא ככל הנראה כבר לא פצוע זה ממש לא ערובה לכך שתהיה לו בוודאות עונה כמו העונה הראשונה שלו איתנו.
כמו תמיד סופו הוא סימן שאלה אחד גדול.
זו סתם סטיגמה שיצאה לו וחבל שכך
זאת לא סטיגמה. מדובר בשחקן מצויין כשהוא במצב רוח טוב, וכשיש מי שיפעיל אותו. אבל גם כשהתנאים הנ"ל מתקיימים, הוא עדיין שחקן ל-15-20 דקות לכל היותר. כשהוא רע/פצוע/בלי חשק, אנחנו
שוב נישאר עם ג'יימס בודד במערכה.
לכן, סופו הוא בהחלט סימן שאלה.
תפסיקו אם השטות הזאת של מצבי הרוח שלו
סופו שחקן מקצוען שנתן במכבי מאה אחוז וממש לא נתון למצבי רוח
סמואלס ששיחק בעונה שעברה בירושלים הוא שחקן עם מצבי רוח,אתם משווים אותו לסופו?!?
כמו שכבר אמרתי,סופו היה רע בעונה השניה בגלל הפציעה (ועד הפציעה הוא היה טוב) ולא בגלל שום מצבי רוח
שטות או לא שטות, אלה הן עובדות, שהיו גלויות לכל בשתי העונות שלו כאן. גם בעונה הטובה שלו היו לו מצבי רוח (לא תמיד זה השפיע על היכולת שלו).
פציעה זה תירוץ. שחקן שעולה על המגרש לא יכול להשתמש בתירוץ הזה בכלל, כי הוא לא רלוונטי.
22 אוגוסט 2013, 15:56
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:לגבי רייס,לדעתי הוא הולך להפתיע אתכם ויש לו את הפוטנציאל להיות שחקן טוב,שוב,זה לא בטוח אבל לדעתי יש סיכוי גבוה שיהיה טוב במכבי
לגבי סופו,מתי תבינו שסופו לא היה טוב בעונה השניה שלו בגלל הפציעה?(עד הפציעה הוא היה נהדר)
רייס יכול לתת פה עונה דומה למה שהיקמן נתן בעונה שעברה.
מספרים טובים על הנייר, אבל תרומה אפסית( יש שיגידו שלילית) לכדורסל הקבוצתי. זה פשוט סוג השחקן שהוא.
הוא באמת יכול להתברר גם כהיקמן או אפילו כשחקן שכונה אבל לדעתי הסיכוי לכך לא גדול
אני ראיתי משחקים שלו בריטאס ואני יכול להגיד די בביטחון שמבחינת התקפה אישית הוא מתאים ליורוליג
השאלה היא איך הוא יהיה כרכז,אני מקווה שיהיה כמו פארגו שיחדור וימסור לשחקן הפנוי
להגיד לך שהוא הולך להיות תותח?? אני לא יכול,אבל אני כן חושב שיש לו הרבה פוטנציאל
גם ההתקפה האישית של היקמן היא ברמת יורוליג, אז למה אתה חושב שהסיכוי שהוא יתגלה כהיקמן 2 הוא נמוך? מדובר באותו סגנון של שחקנים.
22 אוגוסט 2013, 16:19
22 אוגוסט 2013, 16:38
22 אוגוסט 2013, 16:50
yzafrir כתב:ליאב , הייתי מוסיף גם את לאנגפורד כהחתמה מלהיבה בזמנו....
בכל מקרה נראה לי שהרוב מסכים שהשתדרגנו לעומת שנה שעברה אבל אחרי עונה כזאת זה לא חוכמה לבנות סגל יותר טוב
אבל ברור שציפינו להרבה הרבה יותר .
יחסית לתקציב ובהתחשב בשיטה של להמר על שחקנים אז הסגל הוא פטנציאל לא רע.
דורש הרבה עבודה גם מנטאלית וגם מקצועית אבל זה חכול לעבוד
22 אוגוסט 2013, 16:53
jol9 כתב:RC - לגבי סופו, בשתי העונות היו דיבורים בלתי פוסקים על פרצופים, דכאונות, הוא לא בא לחגיגות האליפות של מכבי, היו לו המון תקריות, אשתו ההריונית נסעה ליוון והיה לו קשה
עם זה וכו'. כמו שאמרתי, זה לא תמיד השפיע לרעה על היכולת שלו, אבל אי אפשר להגיד שלא היו לו תקריות.
לגבי פציעה - אני בדעה ששחקן שעולה לשחק, לא יכול להשתמש בתירוץ של פציעה. מה הרעיון של זה? לשחק, להיות גרוע ולהגיד "אני פצוע"...
בכל אופן, ברור לי שהיכולת שלו טובה יותר ממה שהוא הציג בעונה האחרונה שלו במכבי.
לגבי היקמן - כמו שאמר מכביקיד, הוא שחקן עם יכולות אישיות גבוהות, אבל הוא שחקן שפוגע בשטף הקבוצתי, לא מסוגל להוציא מסירה בזמן, לא יודע להוביל מתפרצות,
ולא יודע לנהל משחק ולשלוט בקצב. הוא גם נוטה לקחת על עצמו יותר מדי. הוא מתאים לעמדה 2, בתנאי שבעמדה 1 משחק רכז אסרטיבי ודומיננטי (כמו נגיד פארמר או שאראס לפני כמה שנים),
אבל הקומבינציה שלו עם רייס, יכולה להוביל לכדורסל שכונתי, טיפש ומתסכל.
22 אוגוסט 2013, 17:01
rc4991 כתב:jol9 כתב:RC - לגבי סופו, בשתי העונות היו דיבורים בלתי פוסקים על פרצופים, דכאונות, הוא לא בא לחגיגות האליפות של מכבי, היו לו המון תקריות, אשתו ההריונית נסעה ליוון והיה לו קשה
עם זה וכו'. כמו שאמרתי, זה לא תמיד השפיע לרעה על היכולת שלו, אבל אי אפשר להגיד שלא היו לו תקריות.
לגבי פציעה - אני בדעה ששחקן שעולה לשחק, לא יכול להשתמש בתירוץ של פציעה. מה הרעיון של זה? לשחק, להיות גרוע ולהגיד "אני פצוע"...
בכל אופן, ברור לי שהיכולת שלו טובה יותר ממה שהוא הציג בעונה האחרונה שלו במכבי.
לגבי היקמן - כמו שאמר מכביקיד, הוא שחקן עם יכולות אישיות גבוהות, אבל הוא שחקן שפוגע בשטף הקבוצתי, לא מסוגל להוציא מסירה בזמן, לא יודע להוביל מתפרצות,
ולא יודע לנהל משחק ולשלוט בקצב. הוא גם נוטה לקחת על עצמו יותר מדי. הוא מתאים לעמדה 2, בתנאי שבעמדה 1 משחק רכז אסרטיבי ודומיננטי (כמו נגיד פארמר או שאראס לפני כמה שנים),
אבל הקומבינציה שלו עם רייס, יכולה להוביל לכדורסל שכונתי, טיפש ומתסכל.
אני לא ראיתי שום פרצופים ו"הדכאונות" שרשמו כמה פעמים עליו לדעתי סתם הומצאו/נופחו כדי להסביר את הירידה שלו בזמן שהסיבה לכך היתה הפציעה שלו
מה הוא אשם בזה שהוא נפצע פציעה רצינית ולמרות זה מכבי לא נתנה לו לעבור ניתוח כדי שיחזור לעצמו?אתה מצפה שהוא ישחק כרגיל?ועוד במימדים שלו?
אני מסכים לגבי הטענות הספציפיות האלה על היקמן אבל זה עדדין לא הופך אותו לשחקן שעשיתם אותו
מה גם שהוא לא אשם בזה שהוא לא שיחק עם רכז
24 אוגוסט 2013, 11:05
24 אוגוסט 2013, 11:22
24 אוגוסט 2013, 11:24
MTA2311 כתב:טיוס עבר גיור, אז הוא יותר יהודי ממני. לנדסברג יהודי שמשחק בארץ כבר שלוש שנים, ואפילי התגייס לצבא. גם כהן בא ממשפחה יהודית. במה הם שונים מעולים חדשים שמגיעים מאתיופיה ורוסיה? אולי גם הם לא ישראלים?
24 אוגוסט 2013, 12:53
MTA2311 כתב:טיוס עבר גיור, אז הוא יותר יהודי ממני. לנדסברג יהודי שמשחק בארץ כבר שלוש שנים, ואפילי התגייס לצבא. גם כהן בא ממשפחה יהודית. במה הם שונים מעולים חדשים שמגיעים מאתיופיה ורוסיה? אולי גם הם לא ישראלים?
24 אוגוסט 2013, 12:58
jol9 כתב:MTA2311 כתב:טיוס עבר גיור, אז הוא יותר יהודי ממני. לנדסברג יהודי שמשחק בארץ כבר שלוש שנים, ואפילי התגייס לצבא. גם כהן בא ממשפחה יהודית. במה הם שונים מעולים חדשים שמגיעים מאתיופיה ורוסיה? אולי גם הם לא ישראלים?
אני כמוך בדעה הכללית לגבי ישראליות, אבל הנקודה כאן היא מעט אחרת.
הייבול המקומי שהלך והדרדר עם השנים, הופך להיות ממש מגוחך בעונה הזאת.
אפילו אם נצרף לרשימה את אוחיון שיישאר קרוב לוודאי במכבי, עדיין המצב הוא מאוד עגום.
בוואלה פורסם שמגדל החלו שוב במגעים עם ליאור. אולי זה יזרז את מכבי להחתים אותו ובאמת לסגור את הסגל.
24 אוגוסט 2013, 13:04
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:טיוס עבר גיור, אז הוא יותר יהודי ממני. לנדסברג יהודי שמשחק בארץ כבר שלוש שנים, ואפילי התגייס לצבא. גם כהן בא ממשפחה יהודית. במה הם שונים מעולים חדשים שמגיעים מאתיופיה ורוסיה? אולי גם הם לא ישראלים?
אני כמוך בדעה הכללית לגבי ישראליות, אבל הנקודה כאן היא מעט אחרת.
הייבול המקומי שהלך והדרדר עם השנים, הופך להיות ממש מגוחך בעונה הזאת.
אפילו אם נצרף לרשימה את אוחיון שיישאר קרוב לוודאי במכבי, עדיין המצב הוא מאוד עגום.
בוואלה פורסם שמגדל החלו שוב במגעים עם ליאור. אולי זה יזרז את מכבי להחתים אותו ובאמת לסגור את הסגל.
וזאת בהחלט הנקודה העיקרית פה, אבל הוא דווקא דיבר על משהו אחר.
הבעיה היא לא מכבי, אלא הרמה של הישראלים היום.
בשורה התחתונה יש היום שני "צברים" שהם ברמת יורוליג- יוגב וליאור. לדעתי שניהם גם יהיו במכבי בסוף. יותר מזה אי אפשר לעשות.
24 אוגוסט 2013, 13:44
24 אוגוסט 2013, 15:31
LIAV10 כתב:היו פה מספיק יהודים שהצלחתי להזדהות איתם מאשר צברים.
גם היו פה זרים שיותר הזדהתי איתם.
מי שטוב ואוהב את המועדון טוב בשבילי, הרבה יותר מבינוניים שעושקים את המועדון בגלל תעודה כחולה.
24 אוגוסט 2013, 15:44