03 אוקטובר 2013, 20:43
03 אוקטובר 2013, 21:27
חביב אורנג'ד כתב:גם בלאט מצהיר שמכבי תמודד על כל התארים וגם וויצ'יץ' טוען שהמטרה היא פיינל-פור.
מקווה שכל מי שציפה ל"הצהרות" בא היום על סיפוקו.
03 אוקטובר 2013, 21:42
קודי כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:זה נכון שבלאט אמר שהם יתמודדו על כל התארים??
זה כתוב באתר של וואן... כ"כ עצוב שאנשים חיים בהדחקה.
הוא עושה מעצמו צחוק. מילא היה אומר הצלבה ופיינל פור, אבל להגיד שהחיזוק הדגול של טייריס רייס יביא את מכבי לזכות ביורוליג זה קצת יומרני, על גבול המגוחך.
אני מציע לבלאט לא להתפלא אם בעוד חודשיים ג'וניור ישתמש במילים האלו נגדו.
לקחת לי את המילים מהפה (או מהמקלדת). בלאט נכנס למלכודת ומסנדל את עצמו. בסוף העונה יהיה לו קשה מאוד לטעון שלא קיבל את השחקנים שרצה או שלא הצליח בגלל ההנהלה.
04 אוקטובר 2013, 00:33
04 אוקטובר 2013, 00:49
04 אוקטובר 2013, 00:56
04 אוקטובר 2013, 01:00
toja27 כתב:אני גם ראיתי את יציע העיתונות ואת מה שאמר פיני, והוא אמר את מה שאמרתי היום לפני כן על זה שדיוויד מרים את הציפיות בניגוד לעונות עברו וזה דבר טוב. אני תופס את זה כדבר טוב וחשוב מאוד.
הוא שיבח גם את רייס ואמר שהוא אחד הרכזים הטובים ששיחקו כאן בשנים האחרונות ושיש לו מידע מהאימונים. אני מקווה מאוד שהוא צודק ושטעיתי בהתרשמות מהמוקדמת (מדי אולי) שלי ממנו.
אני חושב שהתוספת של בלו היא תוספת מאוד משמעותית שיכולה לשדרג את העונה של מכבי.
אני חושב שיש לנו למה לצפות מהעונה הקרובה.
04 אוקטובר 2013, 01:17
04 אוקטובר 2013, 01:36
04 אוקטובר 2013, 01:43
LIAV10 כתב:די נו, זה לא עובד עלי השטויות האלה.
כמו שאור אמר, זה הכנה לירידות על הצוות המקצועי בהמשך.
04 אוקטובר 2013, 01:48
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני גם ראיתי את יציע העיתונות ואת מה שאמר פיני, והוא אמר את מה שאמרתי היום לפני כן על זה שדיוויד מרים את הציפיות בניגוד לעונות עברו וזה דבר טוב. אני תופס את זה כדבר טוב וחשוב מאוד.
הוא שיבח גם את רייס ואמר שהוא אחד הרכזים הטובים ששיחקו כאן בשנים האחרונות ושיש לו מידע מהאימונים. אני מקווה מאוד שהוא צודק ושטעיתי בהתרשמות מהמוקדמת (מדי אולי) שלי ממנו.
אני חושב שהתוספת של בלו היא תוספת מאוד משמעותית שיכולה לשדרג את העונה של מכבי.
אני חושב שיש לנו למה לצפות מהעונה הקרובה.
למה זה דבר טוב להרים את הציפיות? למה סתם להכניס עוד לחץ למערכת לחוצה ממילא?
04 אוקטובר 2013, 02:42
toja27 כתב:LIAV10 כתב:די נו, זה לא עובד עלי השטויות האלה.
בטח הרבה יותר הגיוני...תעשה לי טובה
04 אוקטובר 2013, 04:38
LIAV10 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:די נו, זה לא עובד עלי השטויות האלה.
בטח הרבה יותר הגיוני...תעשה לי טובה
אז אתה מאמין שרייס וטיוס יצעידו אותנו למילאנו לפיינל פור?
04 אוקטובר 2013, 05:52
felix_r כתב:גם אני עכשיו ראיתי את פיני ביציע העיתונות...
אני בהלם. נשמע הזוי ביותר.
04 אוקטובר 2013, 07:33
MTA2311 כתב:כמה ציטוטים תמוהים במקצת:
"לגבי תותח העל, השחקנים שבחרנו הם תותחי העל, וזה מה שאנחנו מאמינים שיכול להוביל אותנו"
"מקווים שיבינו שהסמל והלב חשובים לנו יותר מהאיכות על המגרש"
"במסגרת מה שיש לנו, אנחנו עושים בסדר. אני לא חושב ששחקן בארבעה מיליון יורו פותר משהו"
"שמחנו ששחקנים גדלו אצלנו והלכו להרוויח הרבה כסף"
"האם אני חושב שאנחנו יכולים לזכות בגביע אירופה? בהחלט כן."
04 אוקטובר 2013, 10:51
04 אוקטובר 2013, 10:58
04 אוקטובר 2013, 11:17
התנין כתב:תנו לקבוצה את הצ'אנס, אני לא מבין למה אתם כ''כ ממהרים לחרוץ גורלות. הרי בכל קיץ בא גולש מסויים - שמשום מה נעלם בהמשך העונה - וטוען שמדובר בקבוצה החלשה ביותר של מכבי בכל הזמנים, לא פחות! בקצב הזה מכבי כבר היתה צריכה לשחק בליגה הארצית.
מה שמעניין הוא שבכל שנה מחדש הקבוצה בסה''כ מגיעה למקומות לא רעים בכלל, להוציא מקרים מיוחדים, וגבוהים בהרבה מהתחזיות השחורות של ''המומחים''.
04 אוקטובר 2013, 11:27
roy1000 כתב:felix_r כתב:גם אני עכשיו ראיתי את פיני ביציע העיתונות...
אני בהלם. נשמע הזוי ביותר.
פיני עוקץ (או בשפת הרחוב מסתלבט) על בלאט ומכבי. הוא עשה את זה גם בטורניר גומלסקי.
04 אוקטובר 2013, 11:35
התנין כתב:תנו לקבוצה את הצ'אנס, אני לא מבין למה אתם כ''כ ממהרים לחרוץ גורלות. הרי בכל קיץ בא גולש מסויים - שמשום מה נעלם בהמשך העונה - וטוען שמדובר בקבוצה החלשה ביותר של מכבי בכל הזמנים, לא פחות! בקצב הזה מכבי כבר היתה צריכה לשחק בליגה הארצית.
מה שמעניין הוא שבכל שנה מחדש הקבוצה בסה''כ מגיעה למקומות לא רעים בכלל, להוציא מקרים מיוחדים, וגבוהים בהרבה מהתחזיות השחורות של ''המומחים''.