פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מסיבת העיתונאים הרשמית לפתיחת העונה

03 אוקטובר 2013, 20:43

גם בלאט מצהיר שמכבי תמודד על כל התארים וגם וויצ'יץ' טוען שהמטרה היא פיינל-פור.
מקווה שכל מי שציפה ל"הצהרות" בא היום על סיפוקו.

03 אוקטובר 2013, 21:27

חביב אורנג'ד כתב:גם בלאט מצהיר שמכבי תמודד על כל התארים וגם וויצ'יץ' טוען שהמטרה היא פיינל-פור.
מקווה שכל מי שציפה ל"הצהרות" בא היום על סיפוקו.

בהחלט כן. יש איך למדוד את הביצועים בסוף השנה.
אני לא יכול להגיד שאני שמח מזה שבלאט סינדל את עצמו למטרה כמעט בלתי מושגת.

הרי גם דודי סלע יכול להצהיר שהוא מתכוון להתמודד ברצינות על הווימבלדון, ושחר פאר כבר סיפרה לנו שהגיע הזמן לנצח את שראפובה... איך זה נגמר כולם
יודעים, ויש לי תחושה שהמקרה של מכבי העונה לא יהיה טוב בהרבה.

03 אוקטובר 2013, 21:42

קודי כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:זה נכון שבלאט אמר שהם יתמודדו על כל התארים??

זה כתוב באתר של וואן... כ"כ עצוב שאנשים חיים בהדחקה.

הוא עושה מעצמו צחוק. מילא היה אומר הצלבה ופיינל פור, אבל להגיד שהחיזוק הדגול של טייריס רייס יביא את מכבי לזכות ביורוליג זה קצת יומרני, על גבול המגוחך.
אני מציע לבלאט לא להתפלא אם בעוד חודשיים ג'וניור ישתמש במילים האלו נגדו.

לקחת לי את המילים מהפה (או מהמקלדת). בלאט נכנס למלכודת ומסנדל את עצמו. בסוף העונה יהיה לו קשה מאוד לטעון שלא קיבל את השחקנים שרצה או שלא הצליח בגלל ההנהלה.

מסכים איתכם. אני לא מצליח להבין למה לדייויד בכלל להזכיר את האפשרות לזכיה בגביע. הוא גם יכול להיות אמיתי וגם להראות שהוא מאמין בשחקנים ובסגל.

04 אוקטובר 2013, 00:33

באונה פיני עכשיו ביציע העיתונות מעיף שבחים על ימין ועל שמאל על מכבי ועל רייס הוא אומר שזה אחד הסגלים הטובים שהיו למכבי בשנים האחרונות חוץ מזה הוא אומר על רייס שהוא אחד הרכזים הכי טובים שנחתו במכבי יש לו זריזות מטורפת מהיר מאוד חודר מעולה ורואה על המגרש לא 5 שחקנים הוא רואה 9 ועושה את כולם טובים ב 20 אחוז, פיני בעצם מחזק את מה שבלאט אמר היום בעצם, הוא גם אמר שהידיעה הזו על רייס ומכבי זה מהאימונים

04 אוקטובר 2013, 00:49

אני גם ראיתי את יציע העיתונות ואת מה שאמר פיני, והוא אמר את מה שאמרתי היום לפני כן על זה שדיוויד מרים את הציפיות בניגוד לעונות עברו וזה דבר טוב. אני תופס את זה כדבר טוב וחשוב מאוד.
הוא שיבח גם את רייס ואמר שהוא אחד הרכזים הטובים ששיחקו כאן בשנים האחרונות ושיש לו מידע מהאימונים. אני מקווה מאוד שהוא צודק ושטעיתי בהתרשמות מהמוקדמת (מדי אולי) שלי ממנו.
אני חושב שהתוספת של בלו היא תוספת מאוד משמעותית שיכולה לשדרג את העונה של מכבי.
אני חושב שיש לנו למה לצפות מהעונה הקרובה.

04 אוקטובר 2013, 00:56

די נו, זה לא עובד עלי השטויות האלה.
כמו שאור אמר, זה הכנה לירידות על הצוות המקצועי בהמשך.

04 אוקטובר 2013, 01:00

toja27 כתב:אני גם ראיתי את יציע העיתונות ואת מה שאמר פיני, והוא אמר את מה שאמרתי היום לפני כן על זה שדיוויד מרים את הציפיות בניגוד לעונות עברו וזה דבר טוב. אני תופס את זה כדבר טוב וחשוב מאוד.
הוא שיבח גם את רייס ואמר שהוא אחד הרכזים הטובים ששיחקו כאן בשנים האחרונות ושיש לו מידע מהאימונים. אני מקווה מאוד שהוא צודק ושטעיתי בהתרשמות מהמוקדמת (מדי אולי) שלי ממנו.

למה זה דבר טוב להרים את הציפיות? למה סתם להכניס עוד לחץ למערכת לחוצה ממילא?

04 אוקטובר 2013, 01:17

גם אני עכשיו ראיתי את פיני ביציע העיתונות...
אני בהלם. נשמע הזוי ביותר.

04 אוקטובר 2013, 01:36

פיני נתן לי תקווה לעונה הזאת

04 אוקטובר 2013, 01:43

LIAV10 כתב:די נו, זה לא עובד עלי השטויות האלה.

בטח הרבה יותר הגיוני...תעשה לי טובה

04 אוקטובר 2013, 01:48

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:אני גם ראיתי את יציע העיתונות ואת מה שאמר פיני, והוא אמר את מה שאמרתי היום לפני כן על זה שדיוויד מרים את הציפיות בניגוד לעונות עברו וזה דבר טוב. אני תופס את זה כדבר טוב וחשוב מאוד.

למה זה דבר טוב להרים את הציפיות? למה סתם להכניס עוד לחץ למערכת לחוצה ממילא?

אני מאמין שברגע שאתה מצהיר, ובטח שיותר מפעם אחת ש"המטרה שלנו זה קודם כל להגיע לטופ 16 ואחר כך ננסה להגיע להצלבה" או דברים ברוח הזו שהיינו רגילים לשמוע מדיוויד בשנים האחרונות, אז אתה גם מקרין את זה וגם במובן מסוים מתחיל להשתכנע בתוך עצמך. הרבה יותר טוב להצהיר לדעתי "שהמטרה שלנו להגיע לגמר ולקחת את הגביע, גם אם זה לא היה קל"
משדר ומכניס תקווה לכל מי שקשור לקבוצה.

04 אוקטובר 2013, 02:42

toja27 כתב:

אז אתה מאמין שרייס וטיוס יצעידו אותנו למילאנו לפיינל פור?

04 אוקטובר 2013, 04:38

LIAV10 כתב:
toja27 כתב:

אז אתה מאמין שרייס וטיוס יצעידו אותנו למילאנו לפיינל פור?

לא ציינת את כל השחקנים...אבל כן אני מאמין שהם יצעידו אותנו לפיינל פור.

04 אוקטובר 2013, 05:52

felix_r כתב:גם אני עכשיו ראיתי את פיני ביציע העיתונות...

פיני עוקץ (או בשפת הרחוב מסתלבט) על בלאט ומכבי. הוא עשה את זה גם בטורניר גומלסקי.

04 אוקטובר 2013, 07:33

MTA2311 כתב:כמה ציטוטים תמוהים במקצת:

"לגבי תותח העל, השחקנים שבחרנו הם תותחי העל, וזה מה שאנחנו מאמינים שיכול להוביל אותנו"

"מקווים שיבינו שהסמל והלב חשובים לנו יותר מהאיכות על המגרש"

"במסגרת מה שיש לנו, אנחנו עושים בסדר. אני לא חושב ששחקן בארבעה מיליון יורו פותר משהו"

"שמחנו ששחקנים גדלו אצלנו והלכו להרוויח הרבה כסף"

"האם אני חושב שאנחנו יכולים לזכות בגביע אירופה? בהחלט כן."

תמונה

04 אוקטובר 2013, 10:51

תנו לקבוצה את הצ'אנס, אני לא מבין למה אתם כ''כ ממהרים לחרוץ גורלות. הרי בכל קיץ בא גולש מסויים - שמשום מה נעלם בהמשך העונה - וטוען שמדובר בקבוצה החלשה ביותר של מכבי בכל הזמנים, לא פחות! בקצב הזה מכבי כבר היתה צריכה לשחק בליגה הארצית.
מה שמעניין הוא שבכל שנה מחדש הקבוצה בסה''כ מגיעה למקומות לא רעים בכלל, להוציא מקרים מיוחדים, וגבוהים בהרבה מהתחזיות השחורות של ''המומחים''.

04 אוקטובר 2013, 10:58

מועמדים לתואר? לא נראה לי.. יש לנו סגל כמו של בארסה? ריאל? צסקא? או אפילו כמו של אולימפיאקוס או פנא?
גם פנרבחצה אפס קובאן ומילאנו הן ברמה דומה לשלנו, חלקן אף יותר.

04 אוקטובר 2013, 11:17

התנין כתב:תנו לקבוצה את הצ'אנס, אני לא מבין למה אתם כ''כ ממהרים לחרוץ גורלות. הרי בכל קיץ בא גולש מסויים - שמשום מה נעלם בהמשך העונה - וטוען שמדובר בקבוצה החלשה ביותר של מכבי בכל הזמנים, לא פחות! בקצב הזה מכבי כבר היתה צריכה לשחק בליגה הארצית.
מה שמעניין הוא שבכל שנה מחדש הקבוצה בסה''כ מגיעה למקומות לא רעים בכלל, להוציא מקרים מיוחדים, וגבוהים בהרבה מהתחזיות השחורות של ''המומחים''.

לא זוכר שראיתי מישהו ספציפי שטען שאנחנו הכי גרועים אי פעם, למעשה אני גם די בטוח שהקבוצה של השנה טובה מזו של שנה שעברה, אני גם לא רואה מצב בו לא נעלה לטופ-16, אבל אני לא בטוח שנגיע שוב להצלבה.

04 אוקטובר 2013, 11:27

roy1000 כתב:
felix_r כתב:גם אני עכשיו ראיתי את פיני ביציע העיתונות...

פיני עוקץ (או בשפת הרחוב מסתלבט) על בלאט ומכבי. הוא עשה את זה גם בטורניר גומלסקי.

לא יודע... הוא נראה בהחלט רציני כשדיבר על רייס

04 אוקטובר 2013, 11:35

התנין כתב:תנו לקבוצה את הצ'אנס, אני לא מבין למה אתם כ''כ ממהרים לחרוץ גורלות. הרי בכל קיץ בא גולש מסויים - שמשום מה נעלם בהמשך העונה - וטוען שמדובר בקבוצה החלשה ביותר של מכבי בכל הזמנים, לא פחות! בקצב הזה מכבי כבר היתה צריכה לשחק בליגה הארצית.

עובדתית, בכל שנה (בעשור האחרון) תקציב השחקנים יורד ובכל שנה הסגל נחלש. חוץ מהבלחה עם פארגו ופרקינס, גם ההישגים יורדים מעונה לעונה. הקבוצה לא מגיעה לשום מקום. המקסימום זה הצלבה וראינו איך זה נגמר בעונה שעברה. אז לא, אין ליגה ארצית, אבל יש מגמה שממש לא נעצרת או מתהפכת.

דרך אגב, מה התחזית שלך? לקחת את היורוליג? פיינל פור?
פרסם תגובה