פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: תרד הציפיות משחקני מכבי (מבחינה סטטיסטית) 2013-2014

25 אוגוסט 2014, 16:17

מסכים עם מה שיוני כתב

25 אוגוסט 2014, 16:52

אלה הציפיות שלי משחקני מכבי..
תמונה

25 אוגוסט 2014, 17:36

Asf כתב:אלה הציפיות שלי משחקני מכבי..
תמונה

תמונה

26 אוגוסט 2014, 15:07

הממוצעים שכתבתי מתבססים על זה שאני חושב שמכבי נקלעו 80-84 נק' ממוצע למשחק ולכן החלוקה שלי נראתה לי הגיונית...
גם אם משווים לעונה קודמת ולעונות קודמות של חלק מהשחקנים אז אני די קרוב ל ממוצעים שלהם...

27 אוגוסט 2014, 11:24

jol9 כתב:סופו יעבור את ה-10 אם יהיה בריא, טיוס יהיה קרוב ל-10 ולדעתי גם הוא יעבור.
כמו רוי, אני גם חושב שפארגו יקלע יותר ולינהארט פחות.

פניני ימסור להערכתי 3-4 אסיסטים (תלוי בדקות משחק), וסמית' יקלע יותר מ-10 וייקח בסביבות ה-6 רב' ולא ימסור יותר מאסיסט אחד למשחק.

כהן לא יהיה חלק מהרוטציה, ולמעט משחק אחד או שניים אני לא מאמין שייקלע בכלל נקודות.

ואחרון - לנדסברג חייב להתחיל להתקרב למספרים כפולים בנקודות. הוא שחקן טוב, שניזון מביטחון בהתקפה ומדקות משחק. הוא יכול בכיף לקלוע 18-20 נק'
מול הקבוצות החלשות יותר, וזה אמור להספיק לו להגיע למספרים של 9-10 נק' למשחק.

אם כל השחקנים שאמרת יעברו את ה-10 בנוסף לפארגו והיינס אז אתה מגיע לקבוצה שקולעת מעל 90 למשחק...אתה רואה את זה קורה ?? סופו יתן את אותם מספרים כמו העונה האחרונה פשוט כי בדקות שהוא משחק זה מה שהוא יכול לתת וזה הרבה . אם הוא ישחק יותר אז אולי יעבור את העשר לאזור ה11...טיוס אני צופה דווקא שירד הממוצעים שלו בגלל הקבוצות למדו את הטריק...סמית הולך לתת פחות או יותר מה שנתן העונה ו אולי פחות בגלל החזרה מהפציעה...
לינהרט יתן ממוצעים דומים למה שאינגלס נתן . בעוד שאינגלס נחשב כשלון אז לשחקן שמרוויח כמו נייט זה ממש בסדר . כמובן שאת רוב הנקודות שלו יאסוף בשלושת...
לגבי לאנדסברג אין סיכוי שיעור את ה-10 או אפילו יתקרב לזה...

27 אוגוסט 2014, 16:39

yzafrir כתב:
jol9 כתב:סופו יעבור את ה-10 אם יהיה בריא, טיוס יהיה קרוב ל-10 ולדעתי גם הוא יעבור.
כמו רוי, אני גם חושב שפארגו יקלע יותר ולינהארט פחות.

פניני ימסור להערכתי 3-4 אסיסטים (תלוי בדקות משחק), וסמית' יקלע יותר מ-10 וייקח בסביבות ה-6 רב' ולא ימסור יותר מאסיסט אחד למשחק.

כהן לא יהיה חלק מהרוטציה, ולמעט משחק אחד או שניים אני לא מאמין שייקלע בכלל נקודות.

ואחרון - לנדסברג חייב להתחיל להתקרב למספרים כפולים בנקודות. הוא שחקן טוב, שניזון מביטחון בהתקפה ומדקות משחק. הוא יכול בכיף לקלוע 18-20 נק'
מול הקבוצות החלשות יותר, וזה אמור להספיק לו להגיע למספרים של 9-10 נק' למשחק.
,
אם כל השחקנים שאמרת יעברו את ה-10 בנוסף לפארגו והיינס אז אתה מגיע לקבוצה שקולעת מעל 90 למשחק...אתה רואה את זה קורה ?? סופו יתן את אותם מספרים כמו העונה האחרונה פשוט כי בדקות שהוא משחק זה מה שהוא יכול לתת וזה הרבה . אם הוא ישחק יותר אז אולי יעבור את העשר לאזור ה11...טיוס אני צופה דווקא שירד הממוצעים שלו בגלל הקבוצות למדו את הטריק...סמית הולך לתת פחות או יותר מה שנתן העונה ו אולי פחות בגלל החזרה מהפציעה...
לינהרט יתן ממוצעים דומים למה שאינגלס נתן . בעוד שאינגלס נחשב כשלון אז לשחקן שמרוויח כמו נייט זה ממש בסדר . כמובן שאת רוב הנקודות שלו יאסוף בשלושת...
לגבי לאנדסברג אין סיכוי שיעור את ה-10 או אפילו יתקרב לזה...

ממש לא הכרחי. אני בניגוד אליך לא חושב שלינהארט וכהן ייתנן יחד למעלה מ-10 נק' כמו שרשמת, היינס הוא תעלומה ולאנדסברג לא רק שיכול, אלא גם חייב
להגיע למספרים האלה.
הוא צריך להיות סוג של ליאור אליהו בתקופות הטובות שלו, וזה בהחלט צריך להביא אותו לאיזור ה-10 פלוס מינוס.

טיוס הולך לשחק 25 דקות בערב. אם לא יהיו הפתעות ופציעות, אין שום סיבה שלא יעמיד מספרים של 10 ו-6 בדקות האלה.

27 אוגוסט 2014, 19:40

יוני , בשביל זה פתחתי את התרד , בסוף העונה נראה כמה רחוקים מהתחזיות שלנו .
בדיוק כמו שעשיתי שנה שעברה...
פרסם תגובה