06 דצמבר 2013, 01:23
dod כתב:Holiday_Armadillo כתב:בלאט התייחס גם לגיא פניני ועקץ שחקן אחר שרק אפשר לנחש למי הוא מתכוון: "זה סימפטום של המדינה והכדורסל הישראלי שכולם רוצים משהו, כולם עושים הכול מכלום ושואלים. גיא פניני לא היה בכושר הכי טוב, אבל הוא לא אחד שרץ ושולח את אבא או אמא שלו כדי לדבר איתי ועם אשתי. הוא בא לאימון, מגיע מוקדם למגרשים ועובד. הוא ביקש מהעוזרים לעבוד איתו לפני ואחרי אימונים. פניני התנהג כמו מקצוען וחיפשתי להכניס אותו. הוא לקח את ההזדמנות בשתי ידיים ולא עזב את זה. הוא לא קיבל כלום בחינם, אלא דרך עבודה. היו לו הרבה סיבות לוותר ולבוא בגישה לא טובה, אבל הוא עשה את ההיפך, לקח את הכול בזכות ואני גאה בגיא. כמובן שאני לוקח גם עליי שזה לא קרה מקודם יותר עם גיא פניני
מי זה השחקן האחר? נעימי?
06 דצמבר 2013, 01:39
rc4991 כתב:NY boy כתב:גם אם הוא היה נותן 10 שנים גרועות... את מי בדיוק תביא? אין ישראלים! ה2 היחידים הנורמלים חתומים בירושלים לעוד שנתיים. ה2 האחרים חתומים בNBA. כל השאר פח שלא יכולים בכלל לחשוב על לשחקן במכבי. מישהו ראה את לאנדסברג? הטופ סקורר של הליגה בשנתיים לפני שהגיע למכבי? הוא לא מספיק טוב (לפי בלאט) לקבל בכלל דקות כרגע במכבי.
זה לא שפניני לא היה מת בשנתיים האחרונות, הוא היה. אבל לזה אחראי המאמן שרצח אותו על הספסל. פניני תמיד שקיבל קרדיט היה מצוין. גם בעונה שפרקינס נפצע הרי פניני היה בינוני עד שפרקינס נפצע ופתאום הוא התפוצץ.
פניני הוא עדיין ישראלי בכיר גם אם שנתיים הוא לא היה דומה לכלום. אין פשוט אין את מי להביא במקומו.
בוא לא ניתמם..פניני היה רע רק בגללו ולא מאף סיבה אחרת
בנוגע ללאנדסברג,התקפית הוא מהטובים בקבוצה אבל בלאט לא סובל את ההגנה שלו ובגלל זה הוא בקושי משחק
והכי חשוב זה שיש מחליף לפניני וקוראים לו בן רייס
06 דצמבר 2013, 01:49
LIAV10 כתב:dod כתב:Holiday_Armadillo כתב:בלאט התייחס גם לגיא פניני ועקץ שחקן אחר שרק אפשר לנחש למי הוא מתכוון: "זה סימפטום של המדינה והכדורסל הישראלי שכולם רוצים משהו, כולם עושים הכול מכלום ושואלים. גיא פניני לא היה בכושר הכי טוב, אבל הוא לא אחד שרץ ושולח את אבא או אמא שלו כדי לדבר איתי ועם אשתי. הוא בא לאימון, מגיע מוקדם למגרשים ועובד. הוא ביקש מהעוזרים לעבוד איתו לפני ואחרי אימונים. פניני התנהג כמו מקצוען וחיפשתי להכניס אותו. הוא לקח את ההזדמנות בשתי ידיים ולא עזב את זה. הוא לא קיבל כלום בחינם, אלא דרך עבודה. היו לו הרבה סיבות לוותר ולבוא בגישה לא טובה, אבל הוא עשה את ההיפך, לקח את הכול בזכות ואני גאה בגיא. כמובן שאני לוקח גם עליי שזה לא קרה מקודם יותר עם גיא פניני
מי זה השחקן האחר? נעימי?
ליאור.
06 דצמבר 2013, 01:55
Holiday_Armadillo כתב:בלאט התייחס גם לגיא פניני ועקץ שחקן אחר שרק אפשר לנחש למי הוא מתכוון: "זה סימפטום של המדינה והכדורסל הישראלי שכולם רוצים משהו, כולם עושים הכול מכלום ושואלים. גיא פניני לא היה בכושר הכי טוב, אבל הוא לא אחד שרץ ושולח את אבא או אמא שלו כדי לדבר איתי ועם אשתי. הוא בא לאימון, מגיע מוקדם למגרשים ועובד. הוא ביקש מהעוזרים לעבוד איתו לפני ואחרי אימונים. פניני התנהג כמו מקצוען וחיפשתי להכניס אותו. הוא לקח את ההזדמנות בשתי ידיים ולא עזב את זה. הוא לא קיבל כלום בחינם, אלא דרך עבודה. היו לו הרבה סיבות לוותר ולבוא בגישה לא טובה, אבל הוא עשה את ההיפך, לקח את הכול בזכות ואני גאה בגיא. כמובן שאני לוקח גם עליי שזה לא קרה מקודם יותר עם גיא פניני
06 דצמבר 2013, 02:01
06 דצמבר 2013, 11:31
NY boy כתב:rc4991 כתב:NY boy כתב:גם אם הוא היה נותן 10 שנים גרועות... את מי בדיוק תביא? אין ישראלים! ה2 היחידים הנורמלים חתומים בירושלים לעוד שנתיים. ה2 האחרים חתומים בNBA. כל השאר פח שלא יכולים בכלל לחשוב על לשחקן במכבי. מישהו ראה את לאנדסברג? הטופ סקורר של הליגה בשנתיים לפני שהגיע למכבי? הוא לא מספיק טוב (לפי בלאט) לקבל בכלל דקות כרגע במכבי.
זה לא שפניני לא היה מת בשנתיים האחרונות, הוא היה. אבל לזה אחראי המאמן שרצח אותו על הספסל. פניני תמיד שקיבל קרדיט היה מצוין. גם בעונה שפרקינס נפצע הרי פניני היה בינוני עד שפרקינס נפצע ופתאום הוא התפוצץ.
פניני הוא עדיין ישראלי בכיר גם אם שנתיים הוא לא היה דומה לכלום. אין פשוט אין את מי להביא במקומו.
בוא לא ניתמם..פניני היה רע רק בגללו ולא מאף סיבה אחרת
בנוגע ללאנדסברג,התקפית הוא מהטובים בקבוצה אבל בלאט לא סובל את ההגנה שלו ובגלל זה הוא בקושי משחק
והכי חשוב זה שיש מחליף לפניני וקוראים לו בן רייס
סלח לי מראש על הזילזול... באמת אני מבקש סליחה. אבל... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בן רייס? מחליף? מחליף להררי אולי. אפילו את לאנדסברג הוא לא יכול להחליף. שחקן של 3 נק' למשחק ביורוקאפ בחיפה. שחקן שעונת השיא שלו הייתה בקבוצת תחתית בשנה שעברה שכמעט ירדה ליגה. איפה ואיפה פניני? הגופה של פניני המת של עד לפני כמה שבועות יותר טובה מרייס.
באמת השטויות שלפעמים אנשים חושבים. לאנדסברג היה הגארד הכי טוב בליגה (כולל זרים) שהוא שיחק בחיפה, לא שחקן של 3 נק'. רוט הרכז הכי טוב בליגה שהוא משחק בחיפה. ראינו מה הם שווים במכבי. רייס לא יכול לשחק במכבי לא עכשיו ולא ב2-3 שנים הבאות. אולי עוד 5 שנים אחרי שיעשה משהו בכדורסל.
אם אנחנו נהיה עם שחקנים כמו רייס כישראלים מובילים אנחנו נצטרך להאבק על כניסה לפיינל פור בארץ לא ביורוליג.
06 דצמבר 2013, 12:41
LIAV10 כתב:dod כתב:Holiday_Armadillo כתב:בלאט התייחס גם לגיא פניני ועקץ שחקן אחר שרק אפשר לנחש למי הוא מתכוון: "זה סימפטום של המדינה והכדורסל הישראלי שכולם רוצים משהו, כולם עושים הכול מכלום ושואלים. גיא פניני לא היה בכושר הכי טוב, אבל הוא לא אחד שרץ ושולח את אבא או אמא שלו כדי לדבר איתי ועם אשתי. הוא בא לאימון, מגיע מוקדם למגרשים ועובד. הוא ביקש מהעוזרים לעבוד איתו לפני ואחרי אימונים. פניני התנהג כמו מקצוען וחיפשתי להכניס אותו. הוא לקח את ההזדמנות בשתי ידיים ולא עזב את זה. הוא לא קיבל כלום בחינם, אלא דרך עבודה. היו לו הרבה סיבות לוותר ולבוא בגישה לא טובה, אבל הוא עשה את ההיפך, לקח את הכול בזכות ואני גאה בגיא. כמובן שאני לוקח גם עליי שזה לא קרה מקודם יותר עם גיא פניני
מי זה השחקן האחר? נעימי?
ליאור.
06 דצמבר 2013, 13:16
06 דצמבר 2013, 14:59
06 דצמבר 2013, 15:06
06 דצמבר 2013, 18:20
er79 כתב:פליקס אל תעוף על עצמך. במשך עונה שלמה, מאז פרשת שולדרברנד ועד לפני שבועיים שלושה, פניני היה סוס מת וראוי לכל הביקורות השליליות שהוא קיבל פה. אני בטוח שכולם שמחים שמתחיל לחזור הפניני מלפני שנתיים, אבל בוא לא ניסחף עם ה"אמרתי לכם" כי הוא מוגזם
06 דצמבר 2013, 18:34
06 דצמבר 2013, 18:43
felix_r כתב:er79 כתב:פליקס אל תעוף על עצמך. במשך עונה שלמה, מאז פרשת שולדרברנד ועד לפני שבועיים שלושה, פניני היה סוס מת וראוי לכל הביקורות השליליות שהוא קיבל פה. אני בטוח שכולם שמחים שמתחיל לחזור הפניני מלפני שנתיים, אבל בוא לא ניסחף עם ה"אמרתי לכם" כי הוא מוגזם
חמודי, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך, אז תפסיק ללכלך על שחקני מכבי. פשוט תפסיק.
אם אתה או 90% מאנשים במדינה הייתם עוברים את הלינץ' שעשו לפניני, הייתם חיים עכשיו על כדורים נגד דיכאון עוד 10 שנים.
וזה לא היה רק הלינץ' בתקשורת ואצל שונאי מכבי, פניני גם לא קיבל גב בתוך הקבוצה שלו. בנוסף הוא קיבל השעיה ארוכה וקנס של 100 אלף שקל במכבי על טרש-טוק בסך הכול (איפה נראה דבר כזה? לדוגמא, רק השבוע השחקנים שפיצצו אחד את השני במשחק אולימפיאקוס נגד גאלא, קיבלו רק 10 אלף יורו קנס והשעיה מ 3 משחקים).
אז כל זה גרם לפניני להיות גרוע בעונה שעברה. אבל העונה הוא לא היה גרוע, הוא פשוט לא נספר על ידי המאמן עד אשר שמעון מזרחי אמר להכניס אותו למשחק. פניני הפגין שיש לו אופי מדהים, וחזר בענק במצב שהרוב היה פורש ומסיים את הקריירה!
בגלל החזרה הזאת מגיע לפניני שאפו , ולא לכלוכים של ילדים שלא מבינים מהחיים.
06 דצמבר 2013, 19:11
yzafrir כתב:כל סיפורי הבילויים שלו הם לא בדיה כי כי הוא נצפה כמה פעמים מבלה בפאבים עד השעות הקטנות (כולל פעם אחת שאני ראיתי אותו מעשן...)
07 דצמבר 2013, 13:40
felix_r כתב:yzafrir כתב:כל סיפורי הבילויים שלו הם לא בדיה כי כי הוא נצפה כמה פעמים מבלה בפאבים עד השעות הקטנות (כולל פעם אחת שאני ראיתי אותו מעשן...)
זה לא משהו יוצא מן הכלל בעולם הספורט. הרבה מאוד שחקנים מבלים. אני בטוח שיצא לך לקרוא דברים של כדורגלנים ישראלים ששיחקו באנגליה, שם אחרי כל משחק כל השחקנים הולכים לפאב ומשתכרים כל הלילה בכמויות עצומות של אלכוהול. ברור שזה בכלל לא משהו חיובי, אבל כנראה שזה גם לא כל כך נורא.
נ.ב אני ראיתי את מאיר טפירו מעשן, זה לא מפריע לו לשחק בגיל 37
07 דצמבר 2013, 20:04
felix_r כתב:er79 כתב:פליקס אל תעוף על עצמך. במשך עונה שלמה, מאז פרשת שולדרברנד ועד לפני שבועיים שלושה, פניני היה סוס מת וראוי לכל הביקורות השליליות שהוא קיבל פה. אני בטוח שכולם שמחים שמתחיל לחזור הפניני מלפני שנתיים, אבל בוא לא ניסחף עם ה"אמרתי לכם" כי הוא מוגזם
חמודי, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך, אז תפסיק ללכלך על שחקני מכבי. פשוט תפסיק.
אם אתה או 90% מאנשים במדינה הייתם עוברים את הלינץ' שעשו לפניני, הייתם חיים עכשיו על כדורים נגד דיכאון עוד 10 שנים.
וזה לא היה רק הלינץ' בתקשורת ואצל שונאי מכבי, פניני גם לא קיבל גב בתוך הקבוצה שלו. בנוסף הוא קיבל השעיה ארוכה וקנס של 100 אלף שקל במכבי על טרש-טוק בסך הכול (איפה נראה דבר כזה? לדוגמא, רק השבוע השחקנים שפיצצו אחד את השני במשחק אולימפיאקוס נגד גאלא, קיבלו רק 10 אלף יורו קנס והשעיה מ 3 משחקים).
אז כל זה גרם לפניני להיות גרוע בעונה שעברה. אבל העונה הוא לא היה גרוע, הוא פשוט לא נספר על ידי המאמן עד אשר שמעון מזרחי אמר להכניס אותו למשחק. פניני הפגין שיש לו אופי מדהים, וחזר בענק במצב שהרוב היה פורש ומסיים את הקריירה!
בגלל החזרה הזאת מגיע לפניני שאפו , ולא לכלוכים של ילדים שלא מבינים מהחיים.
07 דצמבר 2013, 23:03
08 דצמבר 2013, 11:37
08 דצמבר 2013, 11:40
roy1000 כתב:אהבתי שגיא פניני יוצא בקמפיין נרחב לחוזה חדש. שבוע שעבר היה איתו ראיון בידיעות שהוא מסביר איך הוא "המכביסט האחרון" ובאותו המשפט גם מאיים (באמצעות "מקורבים" כמובן) לעבור לירושלים אם מכבי לא ייתנו לו את החוזה שהוא רוצה. פליקס, תגיד מה שאתה רוצה, אבל הבחור לא תפקד שנתיים, וזה לא הכל בגלל בלאט.
מה שכן, להילחם הוא יודע, והוא הבחלט נילחם על החוזה הגדול האחרון שלו.
08 דצמבר 2013, 11:43
rc4991 כתב:roy1000 כתב:אהבתי שגיא פניני יוצא בקמפיין נרחב לחוזה חדש. שבוע שעבר היה איתו ראיון בידיעות שהוא מסביר איך הוא "המכביסט האחרון" ובאותו המשפט גם מאיים (באמצעות "מקורבים" כמובן) לעבור לירושלים אם מכבי לא ייתנו לו את החוזה שהוא רוצה. פליקס, תגיד מה שאתה רוצה, אבל הבחור לא תפקד שנתיים, וזה לא הכל בגלל בלאט.
מה שכן, להילחם הוא יודע, והוא הבחלט נילחם על החוזה הגדול האחרון שלו.
איך לא ראינו את זה?
מישהו יכול להעלות לפה את הראיון?