פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: שון ג'יימס

27 ינואר 2014, 17:44

יכול להיות שכשדריק פרש הוא קילל את סרט הקפטן כך שלכל הבאים אחריו יהיה מזל רע??
טל קיבל את הסרט לעונת פרישה וכמעט שלא שיחק בעונה זו בשל בעיות הגב.
אח"כ פניני - כולנו זוכרים איך הסיפר שלו נגמר....
אחריו זה עבר לאליהו, שרגע אחרי שקיבל את סרט הקפטן נפצע לאיזה חודש וחצי ולא הצליח לחזור ליכולת נורמלית במכבי אחרי מה שהביא בסופו של עניין לעזיבתו.
עכשיו שון ג'יימס והפציעה שלו.

הבנתי שפניני אמור לקבל בחזרה את התפקיד (אני דווקא הייתי שוקלת בלו או סמית' לפניו) - אני במקומו הייתי נכנסת לכוננות ספיגה....

Re: שון ג'יימס

27 ינואר 2014, 18:18

:( מעבר למכבי, מאוד חבל לי על שון, שתמיד עשה רושם של אחלה בנאדם. לא בקיא בנושא, אבל מקווה שהאחרי ניתוח הוא עוד יחזור לשחק כדורסל, גם אם לא במכבי.

גלדסטון כתב לפני משהו כמו חודש שיביאו מחליף אם הפציעה של שון תתברר כחמורה. שחקן רציני יהיה קשה להביא עכשיו, אבל אפילו שחקן לא יקר, כמו האסל שהרצליה הביאה עכשיו, יכול לעזור כדי שלא נשחוק את סופו בליגה.

Re: שון ג'יימס סובל מפריצת דיסק, כנראה גמר את העונה

27 ינואר 2014, 18:21

תוך שבוע צריך לנחות כאן איזה קפיץ אמריקאי רנדומאלי.
לא הייתי משקיע בזה יותר מ80-100 אלף דולר. אנחנו לא צריכים שיעשה הרבה.

27 ינואר 2014, 18:45

MTA2311 כתב:תוך שבוע צריך לנחות כאן איזה קפיץ אמריקאי רנדומאלי.
לא הייתי משקיע בזה יותר מ80-100 אלף דולר. אנחנו לא צריכים שיעשה הרבה.

שחקן די ליג קלאסי ....(לא אומר שזה רע )

27 ינואר 2014, 19:21

מלקולם תומאס פנוי? :D

27 ינואר 2014, 20:23

er79 כתב:מלקולם תומאס פנוי? :D

לא.... :fuck
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 72&lang=HE

27 ינואר 2014, 20:45

מסכן שון, נשמע שבור ומאוכזב מכל העניין והוא גם לא יודע מתי הוא יוכל לעבור את הניתוח כי הם מחכים לעוד חוות דעת

27 ינואר 2014, 21:14

כואב לי עליו
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 62566.html

27 ינואר 2014, 22:17

אף אחד לא אומר את זה עדיין אבל לכולם ברור שהקרירה של שון בסכנה ולא רק העונה הזאת...בכל זאת הוא לא צעיר...

27 ינואר 2014, 23:20

מי פנוי להובלות?

30 ינואר 2014, 22:18

ג׳וש פאוול שחקן מעולה, מאד התרשתמי ממנו שנה שעברה באולימפיאקוס. מישהו יודע למה הם שיחררו אותו?

14 פברואר 2014, 16:20

שון ג׳יימס נותח הבוקר בגבו ע״י ד״ר אורי קינן בבית החולים איכילוב. הניתוח עבר בהצלחה. שון ישתחרר מחר ויחל תהליך שיקומי שצפוי להימשך מספר חודשים. בעוד כחודש ניתן יהיה להעריך את משך תקופת ההחלמה.

15 פברואר 2014, 10:18

אתמול ביציע העיתונות עלתה השאלה האם סופו זה בלופ?
שחקן שלא יכול לשחק יותר מעשר דקות רצוף ,מסתבך בעבירות מהירות, לא ריבאונדר, ואיתו הקבוצה לא יכולה לרוץ, על כל מהלך טוב של סל הוא עושה שתי מהלכים רעים (צעדים ,איבודים ,עבירת תוקף) נתון למצבי רוח ,נפצע בקלות ,האם הוא שווה את השכר שלו? והאם הוא בכלל מתאים למכבי?
פיני אמר שהוא לא היה מביא אותו למכבי.

15 פברואר 2014, 12:20

הקבוצה יכולה לרוץ איתו, והיא גם עושה את זה.
החסרונות שלו ברורים וידועים לכולם. הוא עדיין השחקן הכי טוב של מכבי ביחד עם סמית.

15 פברואר 2014, 12:47

סופו זה סימן שאלה. מצד אחד יש את החסרונות. מצד שני אין למכבי התקפה עומדת בלעדיו. הוא מרוויח לא מעט ואני לא בטוח שהוא שווה את זה.

כרגע ראיתי את דווין סמית׳ במרכז וייצמן בתל אביב. נראה שהוא קצת צולע.

15 פברואר 2014, 12:54

ההסבר הוא נורא פשוט, כמה עולה סנטר ברמה הכי גבוהה ושלם? הרבה יותר ממה שמכבי מוכנים לשלם.
סופו על אף חסרונותיו הברורים הוא שובר שויוון, יודע לעשות דברים ברמה הכי גבוהה באירופה, תראו את המשחק נגד ריאל איתו ובלעדיו על המגרש.

15 פברואר 2014, 12:54

הוא מרוויח 650 אלף דולר העונה.
מי שרואה את המשחקים של מכבי לא מתקשה לראות את התרומה שלו למשחק ההתקפה גם כשהוא לא קולע.

מכבי לא יכולה להביא סנטר יותר טוב בסכום הזה.

15 פברואר 2014, 12:55

LIAV10 כתב:ההסבר הוא נורא פשוט, כמה עולה סנטר ברמה הכי גבוהה ושלם? הרבה יותר ממה שמכבי מוכנים לשלם.
סופו על אף חסרונותיו הברורים הוא שובר שויוון, יודע לעשות דברים ברמה הכי גבוהה באירופה, תראו את המשחק נגד ריאל איתו ובלעדיו על המגרש.

אני הצלחתי לחשוב על שניים כאלה שמשחקים באירופה היום.

15 פברואר 2014, 13:08

ביחס למה שסופו מביא העלות שלו סבירה(למרות שיש משחקים שהוא לא מופיע אליהם) בשביל סנטר שלם ואיכותי כמו טומיץ' צריך להוציא מיליון וחצי יורו מהכיס. פדרמן שומע את הסכום הזה והוא חוטף אלרגיה רצינית. אצל הסופו הסכום הזה מתאזן. יש ימים שהוא משחק כמו שחקן של למעלה ממיליון יורו ויש ימים שהוא משחק כמו מישהו ב-150K. האמת נמצאת איפושהו באמצע.

15 פברואר 2014, 13:23

אצל סופו הגודל החריג הוא היתרון וגם החיסרון , בחיים לא ראיתי שחקן שסופג כל כך הרבה עבירות שלא בצדק , כמה פעמים כבר שרקו לו רק בגלל שעמד והרים ידיים ?

עוד נקודה בולטת אצל סופו זה שאם הוא מתחיל את המשחק טוב ונכנס טוב למשחק כולם מרוויחים אבל כשהוא לא נכנס טוב למשחק אז כנראה שכבר לא יהיה לו משחק טוב , אני מתקשה להיזכר מתי למשל הוא נתן מחצית שניה טובה אחרי מחצית ראשונה חלשה ... אצלו זה או שחור או לבן , משחק טוב או משחק חלש אין באמצע .
פרסם תגובה