פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: צמד הגאונים שלנו

28 פברואר 2014, 16:14

MTA2311 כתב:רייס לא באמת משתפר עם הזמן. הוא בסדר מול סוג מסויים של קבוצות, ומול סוג מסויים של שומרים. הוא עדיין שחקן שכונתי, ורחוק מלהיות רכז.
להיקמן, בניגוד לעונה שעברה, כמעט ולא היו השנה משחקים טובים. הוא דוגמה מצויינת לשחקן שהסטטיסטיקה שלו משקרת כמעט תמיד.

אני לא מסכים לגבי רייס. רואים בבירור שהוא משתלב יותר ויותר בקבוצה. יש לו שיפור גם בקליעה מבחוץ שזה היה אחד מהחסרונות שלו בעונה שעברה. אתה צודק לגבי היקמן שיש לו פחות משחקים טובים מעונה שעברה, אבל גם כשיש לו, אנשים בוחרים להתייחס לפן השלילי במשחק שלו מאשר החיובי. למשל במשחק האחרון נגד הפועל ירושלים היקמן היה טוב, אבל משום מה אף אחד לא התייחס לזה ואפילו קבל הקנטות. קצת קשה שיהיה לך משחק טוב, אחרי שבמשחק טוב שלך זוכרים לך שהיה לך משחק רע.
ובאופן כללי אני בדעה שמכבי צריכה למצוא רכז יותר טוב מרייס לעונה הבאה, וגם היקמן מבחינתי הוא סימן שאלה גדול. אני לא מתכוון להיות הסנגור שלהם, אבל מרגיש לא פייר ששחקנים ואנשים מקבלים ביקורת על כל דבר חיובי ושלילי שהם עושים.

28 פברואר 2014, 16:22

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:רייס לא באמת משתפר עם הזמן. הוא בסדר מול סוג מסויים של קבוצות, ומול סוג מסויים של שומרים. הוא עדיין שחקן שכונתי, ורחוק מלהיות רכז.
להיקמן, בניגוד לעונה שעברה, כמעט ולא היו השנה משחקים טובים. הוא דוגמה מצויינת לשחקן שהסטטיסטיקה שלו משקרת כמעט תמיד.

אני לא מסכים לגבי רייס. רואים בבירור שהוא משתלב יותר ויותר בקבוצה. יש לו שיפור גם בקליעה מבחוץ שזה היה אחד מהחסרונות שלו בעונה שעברה. אתה צודק לגבי היקמן שיש לו פחות משחקים טובים מעונה שעברה, אבל גם כשיש לו, אנשים בוחרים להתייחס לפן השלילי במשחק שלו מאשר החיובי. למשל במשחק האחרון נגד הפועל ירושלים היקמן היה טוב, אבל משום מה אף אחד לא התייחס לזה ואפילו קבל הקנטות. קצת קשה שיהיה לך משחק טוב, אחרי שבמשחק טוב שלך זוכרים לך שהיה לך משחק רע.
ובאופן כללי אני בדעה שמכבי צריכה למצוא רכז יותר טוב מרייס לעונה הבאה, וגם היקמן מבחינתי הוא סימן שאלה גדול. אני לא מתכוון להיות הסנגור שלהם, אבל מרגיש לא פייר ששחקנים ואנשים מקבלים ביקורת על כל דבר חיובי ושלילי שהם עושים.

אתה צודק, אין ספק ששני השחקנים האלה חוטפים לא מעט, וכשהם משחקים טוב(כמו אתמול לדוגמה), הם לא זוכים למספיק מחמאות.
אני חושב שזה בגלל שקיים פה קונצנזוס לגבי אי ההתאמה שלהם לקבוצה כמו מכבי. גם מבחינת היכולת, וגם מבחינת הסגנון. אני חושב ששניהם הרוויחו ביושר את האנטגוניזם שהאוהדים חשים כלפיהם.

07 מרץ 2014, 20:28

אפשר להוסיף את אינגלס לצמד?

07 מרץ 2014, 20:30

היקמן לא רכז ולא יהיה רכז.
רייס אפסי להחריד.

07 מרץ 2014, 20:33

היקמן לא שחקן ולא יהיה שחקן.
שניהם חייבים לעוף, מבחינתי כבר עכשיו. שסופו ירכז 40 דקות.

07 מרץ 2014, 20:37

ללנגפורד זה לא היה קורה.

07 מרץ 2014, 20:39

יותר משהיקמן דביל, רייס הוכיח היום שכל דקה שלו בקבוצה מעבר לסיום העונה הנוכחית היא פשע שצריך לשבת עליו הרבה שנים בכלא. פשוט שחקן שכונה. אפילו לאשדוד לא הייתי לוקח אותו. ויסלחו לי כולם על הכושר הטוב יחסית שהוא היה בו בתחילת הטופ 16.. ברגע האמת פשוט אסור לתת לשחקן הזה את המושכות.

על היקמן אני לא ארחיב. עושים את זה מצוין גם בלעדיי..

07 מרץ 2014, 20:43

להעיף, ולצרף אליהם את הקנגורו. לגבי צמד התאומים אני אומר את זה כבר משנה שעברה, על היקמן, ומהיום שהוא חתם, על רייס. קו אחורי של שחקני שכונה ברמת יורוקאפ בחיים לא ייקח אותנו לפיינל פור. ולגבי האוסטרלי, הוא התחיל לעצבן אותי בערך לפני שלושה חודשים. איזה ביקוש באנ. בי. איי, איזה? פראיירית מי שתיקח אותו. מקווה ששלושתם יתעופפו כמה שיותר מהר, שמעת מר פדרמן? שלא יעלו לך רעיונות לראש.

08 מרץ 2014, 12:28

חמור מאוד מה שגרשון אמר על היקמן בהקשר המחויבות- אני גם זיהיתי את זה בשפת הגוף שלו, ובכלל זה כבר קרה איתו בתחילת העונה למי ששכח, יש לשחקן הזה בעיה עם הגישה. לפחות לא נראה אותו כאן בעונה הבאה, הרבה זמן
לא התעצבנתי ככה על שחקן, לדעתי מאז ימי וויל ביינום. ואתם יודעים, יום שישי, לא נעים.

08 מרץ 2014, 12:43

גרשון מדבר הרבה שטויות, כמו שהוא אמר על שון ג'יימס בזמנו. בכלל , עדיף שגרשון פחות ידבר, הפה שלו לא מפיק מרגליות. אין להיקמן בעיית מחויבות, הבעיה שלו היא שהוא דפ"ר, שהוא שכונה, שהוא שחקן מתאים למידותיה של קבוצה כמו פזארו, ממנה הוא בא. זה הכל. הוא לא שייך לפה.

08 מרץ 2014, 12:46

er79 כתב:גרשון מדבר הרבה שטויות, כמו שהוא אמר על שון ג'יימס בזמנו. בכלל , עדיף שגרשון פחות ידבר, הפה שלו לא מפיק מרגליות. אין להיקמן בעיית מחויבות, הבעיה שלו היא שהוא דפ"ר, שהוא שכונה, שהוא שחקן מתאים למידותיה של קבוצה כמו פזארו, ממנה הוא בא. זה הכל. הוא לא שייך לפה.

08 מרץ 2014, 12:50

גרשון בהחלט דיבר אתמול הרבה שטויות. היקמן אולי לא הכי מוכשר ולא הכי טוב אבל לומר שהוא לא מחוייב? נו באמת. דווקא היקמן הראה אתמול ותמיד מראה מחוייבות אינסופית. בניגוד לחברו הקנגרו הוא דווקא תיפקד מצויין בדקות האחרונות. מוזר שמי שאומר את הדברים האלה הפקיד את הקבוצה שלו בידיים של אחש השחקנים הכי פחות מחוייבים שנחתו פה (אלן אנדרסון, שהיה גם אחד המוכשרים שהגיעו לכאן).

08 מרץ 2014, 13:07

בעניין המחוייבות הוא לא דיבר בכלל על אינגלס?

08 מרץ 2014, 15:13

er79 כתב:גרשון מדבר הרבה שטויות, כמו שהוא אמר על שון ג'יימס בזמנו. בכלל , עדיף שגרשון פחות ידבר, הפה שלו לא מפיק מרגליות. אין להיקמן בעיית מחויבות, הבעיה שלו היא שהוא דפ"ר, שהוא שכונה, שהוא שחקן מתאים למידותיה של קבוצה כמו פזארו, ממנה הוא בא. זה הכל. הוא לא שייך לפה.

אני בכלל לא נהנה מהפרשנות של פיני. הוא מפרשן מאוד ברמה נמוכה ותוקע כל הזמן "בדיחות" שאין להן מקום בשידור. אני מקווה שהוא לא ימשיך בעונה הבאה, גם במחיר של פרשן "עויין".

08 מרץ 2014, 15:14

LIAV10 כתב:בעניין המחוייבות הוא לא דיבר בכלל על אינגלס?

אני חושב שכן. הבעיה של אינגלס היא לא מחוייבות, היא איטיות מזוויעה.

08 מרץ 2014, 15:19

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:בעניין המחוייבות הוא לא דיבר בכלל על אינגלס?

אני חושב שכן. הבעיה של אינגלס היא לא מחוייבות, היא איטיות מזוויעה.

מסכים. אינגלס מאוד משתדל אבל האיטיות והחוסר יציבות שלו הם הבעיה.

08 מרץ 2014, 15:30

לכל המתלהמים - גרשון דיבר על אינגלס. אני לא שמתי לב לבעיית מחויבות אצלו (ואחרי מקרה שון ג'יימס עדיף לגרשון שישמור לעצמו את מחשבותיו), אבל הוא אכן איטי ושומר מזעזע. הוא גם לא מספיק יציב בהתקפה כדי לכפר על זה. כ"כ שונה מהרושם שהותיר במשחקים מול בארסה.

לזכותו של היקמן ייאמר שהיה מאוד יציב עונה שעברה, שחקן שידעת בדיוק מה תקבל ממנו, בשונה מכל השאר באותה קבוצה. וזה היה בעונת רוקי. העונה הוא איבד את זה, והלך אחורה במקום קדימה. מאוד מאכזב.

מה עם סמית' ששוב נעלם? זו ההוכחה בפעם המי יודע כמה שהוא לא יכול להיות ה-שחקן ה-מוביל. מול העלית הוא צריך שחקנים טובים יותר טוב לצידו, כדי שיוכל לתרום (התקפית).

08 מרץ 2014, 15:37

jay כתב:מה עם סמית' ששוב נעלם? זו ההוכחה בפעם המי יודע כמה שהוא לא יכול להיות ה-שחקן ה-מוביל. מול העלית הוא צריך שחקנים טובים יותר טוב לצידו, כדי שיוכל לתרום (התקפית).

סמית' הוא לא סקורר. מעולם לא היה. הוא שחקן של 10 נקודות למשחק. מצד שני, סמית' מחזיק למכבי את כל ההגנה עם החילופים שלו.

08 מרץ 2014, 15:39

roy1000 כתב:
jay כתב:מה עם סמית' ששוב נעלם? זו ההוכחה בפעם המי יודע כמה שהוא לא יכול להיות ה-שחקן ה-מוביל. מול העלית הוא צריך שחקנים טובים יותר טוב לצידו, כדי שיוכל לתרום (התקפית).

סמית' הוא לא סקורר. מעולם לא היה. הוא שחקן של 10 נקודות למשחק. מצד שני, סמית' מחזיק למכבי את כל ההגנה עם החילופים שלו.

אכן, זה ידוע כי סמית' אינו שחקן מוביל במהותו.
הוא שחקן משלים מצויין (שיכול להתפוצץ מידי פעם , כמו 29 נק' נגד ירושלים) ואת זה הוא עושה מעולה כבר שנתיים.

09 מרץ 2014, 09:59

לא התכוונתי שהוא צריך לקלוע 30 בכל משחק, אבל ברגע שהוא ה-שחקן בקבוצה, קשה להגיע רחוק באמת. כשהיה לידו את לנגפורד הוא גם קלע הרבה מעל 10 ביציבות ובמשחקים מכריעים. ביום שהוא יהיה שחקן חלש/אפור בחמישייה (כי סביבו יהיו שחקנים טובים יותר), אפשר יהיה לחלום על גביע.
פרסם תגובה