פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה

01 מרץ 2014, 21:40

מעין כתב:
rc4991 כתב:
מעין כתב:
rc4991 כתב:
מעין כתב:וזה לא רק פציעות: שחקנים גם יצטרכו לנוח כל הזמן, לשמור אותם למשחקים אחרים(כמו סמית' לי-ם) - עם סגל קצר לא רק שזה יקרה לעתים יותר קרובות, זה גם יהיה יותר משמעותי כי לא יהיה מי שיחפה על השחקן הנעדר.

אפשר לשחק בליגה בכיף עם הררי ואלטיט שהראה שהוא גבוה שיכול לתרום בליגה כבר עכשיו
ואל תגידו לי שזה לא כדאי כי כשמי שישחקו לצידם יהיו פארגו,סופו וסמית' ולא היקמן ורייס אז יהיה להם יותר קל לשחק

מכבי מתקשה העונה לנצח משחקים בליגה גם עם הסגל הראשון. לא הייתי בונה על אלטיט והררי שיצילו אותנו כשלא יהיה עם מי לשחק.

אמרת עכשיו בדיוק את מה זאמרתי שלא יכתבו
אתה יכול להשוות בין פארגו לרייס ובין אינגלס להמילטון (וכנראה שגם בראון יהיה טוב מהיקמן)? אם הסגל הזה מכבי תדרוס את הליגה
זה הקטע בסגל קצר-אתה מוותר על שני שחקנים שבמילא בקושי תורמים לך ומקבל בתמורה שחקנים יותר טובים מהסגל המקורי

אני לא רואה איך המילטון(או לצורך העניין כמעט כל פורוורד אחר) יעשה עבודה טובה יותר מאינגלס בלהפוך את החברים שלו לטובים יותר, אם יש משהו שאינגלס טוב בו זה התקפה קבוצתית. והשינוי הזה של פארגו במקום רייס(ולהזכירך, פארגו הוא לא איזה רכז קבוצתי חכם אירופאי בעצמו) הוא לא מה שיעשה אלטיט והררי שחקנים לגיטימיים.

אתה לא מבין אותי
הכוונה היא לא שהם יעשוו אותם טובין יותר אלא שיהיה להם קל יותר לשחק לידם (בכוונה כתבתי ככה)
בגלל שהם שחקנים טובים אז ההגנה תתעסק בהם והמשחק יהיה יותר מרווח ויאפשר להררי ואלטיט להנות מההפקר

01 מרץ 2014, 22:21

LIAV10 כתב:עמדת סנטר רק עם טיוס וסופו זה מזעזע.

והמילטון. שבסגל כזה משחק בערך חצי-חצי בדקות על עמדות 4-5.

02 מרץ 2014, 00:14

טוב, ככה אני רואה את זה:

גארדים: אוחיון עם חוזה ואמור להמשיך, אין למכבי שום תחליף ישראלי ראוי במקומו. היקמן ורייס צריכים ללכת הבייתה. חוץ מזה גם לאנדסברג עם חוזה ומן הסתם גם יישאר. ההתלבטות העיקרית בעיני היא בין רכז לשוטינג גארד מוביל. אני חושב שבגדול, ההשקעה צריכה ללכת על שחקן אחד ולא על שניים, אחרת שוב נקבל שני שחקנים ברמה של היקמן ורייס. אני חושב שאם ג'וניור ייתן הצעה טובהף יש סיכוי שפארגו יעזוב את מוסקבה. אופציה אחרת שמן הסתם גם כן עלתה זה לאנגפורד. לגביו זה לדעתי הרבה פחות ריאלי, כי בניגוד לפארגו ערך השוק שלו לא בירידה ותג המחיר שלו לא יירד ממיליון וחצי דולר. מעבר לזה אני לא רואה שום אופציה שיש יותר מידי מה לחשוב עליה בכלל(חוץ מכמובן רכזים מתחתית הליגה בגרמניה/איטליה שדני כל כך אוהב להחתים)

פורוורדים: סמית' עם חוזה. פניני גם אמור להמשיך. אינגלס לעומת זאת סיפור אחר. הוא באמת שחקן שאני די מחבב, אבל מכבי זה לא ברצלונה ואי אפשר להעלות שחקן ב-700K מהספסל. האיש פשוט לא מספיק יציב והוא שומר די בינוני. מכבי תנסה אני מניח להשאיר את בלו. אם בלו יילך, מכבי בוודאות תצטרך להביא 4 ואז האוסטרלי לדעתי בכל מקרה לא ימשיך. עמדה 4 הפכה להיות עמדת מפתח באירופה, ואולי עדיף דווקא פה להתפשר פחות. מי שאותי מאוד הרשים זה דולמן מולנסיה. 4 ארוך עם יד מבחוץ שהוא גם שחקן די מגוון.

סנטרים: סופו יישאר. מכבי לא תמצא סנטר טוב ממנו במחירים שהיא משלמת לו. השאלה העיקרית היא אם גם בלאט יישאר, לאור העובדה שהוא מצליח להוציא מסופו יותר מה שכל מאמן אחר הוציא ממנו. ת'יוס גם חתום. פה מתחילים סימני השאלה. ג'יימס צריך ללכת. האיש בן 30, ופציעות גב לרוב לא עושות טוב ליכולות האתלטיות של שחקן. במקרה של ג'יימס, ברגע שמורידים את האתלטיות, לא נשאר הרבה. אני חושב שמכבי צריכה להשקיע משהו כמו 400-450K(שזה בערך 60% מהעלות של ג'יימס עם המיסוי המוגדל) כדי למצוא סנטר מחליף ראוי. הבעיה הכי גדולה עם סופו היא שלצד משחקים שהוא סנטר טופ 5 באירופה, יש משחקים שהוא פשוט לא שם. מספיקים שני פאולים טיפשיים כדי שהאיש יצטרך להיות מוקפא על הספסל. אני הייתי מנסה ללכת על מייק מוסקאלה שהוזכר פה. סנטר ארוך, אתלט טוב, ריבאונדר טוב, עם יד מחצי מרחק. אופציה אחרת זה המילטון שהוזכר פה, ויש לו יד נחמדה מאוד מהשלוש ככה שהוא יוכל לשחק גם יחד עם סופו.

02 מרץ 2014, 01:16

אני חושב שהדיון הזה מאוד מאוד מוקדם.
הכל עוד יכול להשתנות 20 אלף פעם. אם מכבי תגיע לפיינל פור, ברור שירצו שרוב השחקנים ימשיכו (וגם יהיה לזה קייס חזק). לעומת זאת אם מכבי שוב תפשל
בהצלבה ותפסיד את האליפות אז יהיו שייקראו למהפכה (וגם לזה יהיה קייס חזק).

בנקודת זמן הזאת אפשר להתרשם מאוד מרביעיית הפורוורדים שלנו שדי משגעת את אירופה. עמדה 5 מבחינתי בסדר גמור. מקובל לחשוב שלצידו של סופו צריכים להיות שני סנטרים,
אבל דווקא סופו לא מפספס הרבה משחקים, והבעיות הגיעו בכלל מכיוונם של ג'יימס וטיוס.

אני חושב שסופו יכול להמשיך ולעשות את מה שהוא עושה, ואין למכבי שום אפשרות להביא עוד סנטר מוביל באירופה. טיוס עושה עבודה מצויינת, וראוי לשדרוג במעמדו.
אפשר לחשוב על סנטר שלישי צעיר וזול (צריך גם לראות מה יהיה עם זיזיץ' עד סוף העונה).

הקו האחורי בהחלט צריך לעבור מתיחת פנים. לא הייתי חושב על להביא רכז ראשון (וזה יחסוך לנו מלא כסף), אלא סקורר איכותי לעמדה 2 ושחקן לספסל שיעלה יחד עם לאנדסברג.
לגבי הסקורר המוביל, אין כאן הרבה סודות. צריך להיות באמת שחקן איכותי שיהווה יתרון ויוציא אותנו מהברוך במשחק עומד ובהתקפות תקועות. שמות אין הרבה, ובכל מקרה שחקן
כזה יעלה לא מעט. אולי שווה לחפש מישהו בNBA.
לגבי שחקן הספסל, כאן יש לי שני מודלים הפוכים - אינסטנט דיפנס וקשיחות בלתי נגמרת (אלכס גארסיה, ואני יודע שהוא היה יותר 3 מ-2) או אינסטנט אופנס וקליעה אבסולוטית (לוגאן עולה לי
לראש מייד). כל אחד מאלה יכול להיות מעולה, כשברור שדייויד בלאט יותר אוהב שחקנים קשוחים ולוחמים, גם אם הם פחות טובים בהתקפה.

02 מרץ 2014, 01:32

jol9 כתב:הקו האחורי בהחלט צריך לעבור מתיחת פנים. לא הייתי חושב על להביא רכז ראשון (וזה יחסוך לנו מלא כסף), אלא סקורר איכותי לעמדה 2 ושחקן לספסל שיעלה יחד עם לאנדסברג.לגבי הסקורר המוביל, אין כאן הרבה סודות. צריך להיות באמת שחקן איכותי שיהווה יתרון ויוציא אותנו מהברוך במשחק עומד ובהתקפות תקועות. שמות אין הרבה, ובכל מקרה שחקןכזה יעלה לא מעט. אולי שווה לחפש מישהו בNBA.לגבי שחקן הספסל, כאן יש לי שני מודלים הפוכים - אינסטנט דיפנס וקשיחות בלתי נגמרת (אלכס גארסיה, ואני יודע שהוא היה יותר 3 מ-2) או אינסטנט אופנס וקליעה אבסולוטית (לוגאן עולה לילראש מייד). כל אחד מאלה יכול להיות מעולה, כשברור שדייויד בלאט יותר אוהב שחקנים קשוחים ולוחמים, גם אם הם פחות טובים בהתקפה.

בגדול אני מסכימה איתך שעדיף להביא סקורר איכותי ולתת לאוחיון את המפתחות בעמדת הרכז.
אבל אם השחקן האיכותי היחידי שיהיה רלוונטי הקיץ למכבי יהיה פארגו, לא הייתי מוותרת עליו בגלל שהוא יותר רכז מ-2 (למרות שלדעתי הוא בהחלט יכול לשחק לצד אוחיון)
צריך יהיה לראות בקיץ מה האופציות ואיזה גארדים מובילים יהיו פנויים ורלוונטיים עבור מכבי.

02 מרץ 2014, 07:51

אני עדיין בדעה שבהנחה שקמצדרמן נשאר הבוס והתקציב ימשיך להיות פתטי, אז אם כבר עדיף לחזור לשיטת שני ביצי הזהב בסל והוזלת יתר הסגל. מעדיף את זה על סגל יורוקאפ. בעמדה 1 רק אוחיון צריך להישאר. רייס הביתה. ביצת הזהב הראשונה תהיה פארגו, שלדעתי יעשה יעשה הכל על מנת להתחפף מצסק"א. יחד עם זאת, אם פארגו לא יגיע, שווה למכבי לרחרח בקיץ מה יעלה בגורלו של מקל. עמדה 2 צריכה להיבנות מחדש. היקמן לא יביא אותנו לשום חוף מבטחים. פה יש טעם לנסות להביא את בית הזהב השנייה, לנגפורד. יתר הסגל, למעט אולי סופו, הוא בגדר תקציב רכש נמוך. הצעתי את הסגל הזה כבר בחתימה שלי. לאור יכולתו של פניני יש לי התלבטות מחודשת לגביו, אבל זה יהיה במחיר של ויתור על אחד מביצי הזהב. במצב כזה שפניני נשאר, אפשר או להמשיך להמר בעמדה 2 על היקמן ולצרף אליו כמחליף את קרלון בראון, או להביא שחקן שכבר לא יהיה זול כבעבר, אבל עדיין זול יותר מלנגפורד, כמו סקוטי הופסון. אני בדעה שסמית עם הפציעה הכרונית שלו רק יזיק למכבי לטווח הרחוק, מה גם שהוא יקר ועדיין בגדר נפקד ממשחקים גדולים. למכבי יהיה עדיף לנסות למכור אותו. לגבי המילטון, שחקן שאני מאוד אוהב, אבל אני חושב שעדיף גבוה שלישי זול יותר ליד טיוס וסופו, כמו דאנקן. לפי דעתי הכסף הגדול צריך להיות מושקע בעמדות 1 ו-2.

02 מרץ 2014, 08:31

חתיכת ביצי זהב, הסגל שלך יקר בהרבה מזה של העונה ואני לא בטוח שפארגו וקית׳ לא דורכים זה על זה.
למה זר מהספסל בעמדות 1-2? אוחיון ולאנדסברג לא יהיו מסוגלים להשלים ביחד בערך 25 דקות? עוד בזבוז כסף על שחרור סילבן.
לא יודע כמה המילטון יעלה, אבל עם המיסוי של דאנקן לא בטוח שיותר.

02 מרץ 2014, 08:41

סמית נעלם ממשחקים גדולים ?

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011

הוא היה פה 2 עונות (אנחנו עוד לא יודעים איך תסתיים השנה ) בשנה שעברה ההצלבה היתה לא רלוונטית בגלל חולשת הסגל אבל בשנה קודם הוא היה מעולה עם 15.8 נקודות מדד בממוצע למשחק.

זה תמיד נחמד לוותר על השחקן הכי טוב שלך בשביל איזשהו שם שאולי יצליח ואולי לא , למה לא להמר כשאפשר , העיקר שלא יהיה לנו משעמם.

לגבי היקמן הוא בדיוק האופציה ההתקפית מהספסל , שחקן עם קליעה סבירה , חדירה טובה , מתפרצת קטלנית ויכולת ללחוץ בהגנה .

גם מבחינת המחיר הוא מתאים לעמדה של המחליף הראשון מהספסל .

במקום רייס צריך להביא רכז טוב או שחקן מוביל בעמדה 2 , זה פחות קריטי בדיוק באיזה עמדה העיקר שיהיה שחקן משמעותי שיתן עוד דחיפה לסגל הזה שגם ככה הוא סגל מצוין.

בכל מקרה מכבי היא קבוצת הצלבה / פיינל פור , ככה שקודם כל הייתי נזהר לא להחליש את הקבוצה כי בתקציב השחקנים של מכבי זה לא טריוויאלי .

02 מרץ 2014, 08:58

יוסי, אני לא מבין איך אתה עדיין מסוגל לסבול את היקמן.
גם אלה שאהבו אותו שנה שעברה כבר הבינו במה מדובר.

02 מרץ 2014, 09:44

LIAV10 כתב:חתיכת ביצי זהב, הסגל שלך יקר בהרבה מזה של העונה ואני לא בטוח שפארגו וקית׳ לא דורכים זה על זה.
למה זר מהספסל בעמדות 1-2? אוחיון ולאנדסברג לא יהיו מסוגלים להשלים ביחד בערך 25 דקות? עוד בזבוז כסף על שחרור סילבן.
לא יודע כמה המילטון יעלה, אבל עם המיסוי של דאנקן לא בטוח שיותר.

האמת, כן חשבתי על לנדסברג, אבל מאחר ובלאט מקפיד להעדיף אותו בעמדה 3, הוא סתם יוצר חוסר איזון. אם לנדסברג היה משחק בעמדה 2, לא הייתי חושב על זר.
איך הגעת למסקנה שהסגל שהצעתי יקר יותר? קח בחשבון, וזה משהו שהעליתי קודם לכן אבל לא היום, שאני לוקח בתחשיב הזה גם את שחרורו של בלאט. שחרור בלאט, ג'יימס (אם ניתן יהיה לצאת מהחוזה שלו), רייס, אינגלס, היקמן, סמית' ואולי פניני, וקיצור הרוטציה - מאפשר לך בוודאות להתחרות על אחד משני ביצי הזהב, ולנסות את מזלך עם השני (במקרה הגרוע - אפשר לנסות לראות מה קורה עם סקוטי הופסון). יתר הזרים (סמית, בראון ודאנקן) הם זולים בהרבה מאלו שישוחררו (דונטה זול מדווין, בראון זול מהיקמן, דאנקן זול מג'יימס, למרות המיסוי).
לעניין פארגו ולנגפורד לא יכולים לשחק ביחד - אולי אתה צודק, אולי לא. אמרו את זה גם על פארגו ופרקינס. אני מוכן להמר ולקבל את שניהם.

02 מרץ 2014, 09:45

יוסי, אין וויכוח על הסטטיסטיקה של סמית. אתה מבין את משמעות המילים משחקים גדולים? אחרי שהוא יעלה את מכבי לפיינל פור עם תצוגה אדירה בהצלבה, ואחרי שהוא יביא לנו אליפות בליגה, תרים אליי צלצול ואני אודה בפורום שאני אוכל את הכובע. אני מאוד אוהב אותו אבל חובת ההוכחה במשחקי מאניטיים בעונה עדיין עליו.

02 מרץ 2014, 13:02

יוסי22 כתב:לגבי היקמן הוא בדיוק האופציה ההתקפית מהספסל , שחקן עם קליעה סבירה , חדירה טובה , מתפרצת קטלנית ויכולת ללחוץ בהגנה .

מתפרצת קטלנית? באמת?
זה אחד הגארדים הכי מטומטמים שיצא לי לראות בכל מה שנוגע למתפרצות.
וזה באמת איזה שיא, כי לרוב גם הגארדים והרכזים בעלי איי קיו משחק נמוך יודעים לנהל יפה מתפרצות שזה סוג של בסיס (כמו רייס למשל). בניגוד להתקפה עומדת שזה פי כמה יותר קשה לנהל ולדעת לעשות את הפעולה הנכונה ששם צריך רמה גבוהה של חוכמה והבנת משחק, במתפרצת זה עסק הרבה יותר פשוט - ולמרות זאת איכשהו היקמן במתפרצות תמיד יעשה את הפעולה הכי לא נכונה.
זה שהוא מאוד מהיר ואתלטי זה נחמד, ואין ספק שאם הוא אחד על 0 לסל הוא יעשה 2 נק' בטוח, אבל מעבר לזה אני אף פעם לא סומכת על נקודות כשאני רואה אותו רץ למתפרצת.....

03 מרץ 2014, 00:25

אני חושב שלפחות בשלב הזה אנחנו חייבים להודות שהשיטה של פדרמן-בלאט עובדת. עם תוצאות קשה להתווכח.
עם כל זה שאין לנו קו אחורי מספיק טוב, הקבוצה הפסידה רק לשתי קבוצות טובות משמעותית ממנה (ועוד שני הפסדים מוזרים לקוצ'ה שמתבררת כקבוצה די חלשה).

אני חושב שאם ההמשך יהיה כמו החודש-חודשיים האחרונים, לא צריך לעשות מהפכות.
פארגו ולאנגפורד בקו האחורי, מציאותי בערך כמו קווין לאב ודווייט האוורד בקו הקדמי. ואיך אפשר עוד לפקפק בסופו. האם מכבי יכולה להביא סנטר טוב ממנו?

ולגבי אוחיון - טוב יעשו אנשי מכבי אם יפנימו שאוחיון הוא רכז ראשון, ושהוא טוב יותר מכל רכז זר שהיא תוכל להביא בכסף שמוקצה עבורו. חבל על הכסף.
גארד בעמדה 2 זאת פונקציה שבאמת חסרה כי למכבי אין סקורר אמין ואין שחקן ששובר את ההגנות באופן עקבי.

מכבי הביאה קונספט חדש ומרענן. היא משחקת בהרכבי פורוורדים, מפזרת אותם בכל מיני עמדות, ומניעה כדור באדיבותו הרבה של סופו, עד שמישהו מהם מגיע לשלשה חופשית.
זה כיוון מאוד מאוד אינטלגנטי של בלאט, כי זה כדורסל פשוט שקשה לעצור, גם כשאתה יודע שזה מגיע.
אם רביעיית הפורוורדים ישמרו על כושר קליעה טוב גם בהצלבה, ואם סופו יישאר בריא ויוגי יחזור, אני מאמין שיהיה כאן הישג נפלא של מכבי והרבה עניין במאי השנה.

03 מרץ 2014, 00:58

בואו נעבור אחד אחד ...

אני לא "אוהב" את היקמן , אני כן מעריך את היכולות שיש לו ויש לו לא מעט , כתבתי בדיוק מה לדעתי הוא נותן .

לחשוב שסמית לא ווינר כי הוא לא סחב את מכבי המוגבלת של שנה שעברה להצלבה זה עם כל הכבוד קצת הזוי , היחיד שהיה יכול לסחוב את מכבי של 12/13 להצלבה זה מייקל ג'ורדן בשיאו .

ריאל באו לסדרה הזו במטרה אחת וזה לשבור את סמית , בקבוצה כל כך מוגבלת לא כל כך קשה לעצור שחקן כמו סמית כשאתה מכוון אליו את כל האש , במיוחד כשמדובר בשחקן שניזון ממשחק קבוצתי ולא איזה לאנגפורד שעושה נקודות ממהלכים אישיים.

בנוסף סמית הגיע לסדרה הזו עם הלשון בחוץ אחרי שנשחק לאורך הטופ 16 , השנה עם אינגלס הוא אמור להגיע במצב צבירה הרבה יותר שפוי.

לגבי היקמן (2) הוא מסיים מתפרצות יוצא מן הכלל , בכל משחק יורוליג יש למכבי לפחות 2-3 סלים קלים ממתפרצות שהוא סיים / הוביל , לא ברור לי איך אפשר לפספס את זה .

03 מרץ 2014, 07:07

יוסי22 כתב:בואו נעבור אחד אחד ...

אני לא "אוהב" את היקמן , אני כן מעריך את היכולות שיש לו ויש לו לא מעט , כתבתי בדיוק מה לדעתי הוא נותן .

לחשוב שסמית לא ווינר כי הוא לא סחב את מכבי המוגבלת של שנה שעברה להצלבה זה עם כל הכבוד קצת הזוי , היחיד שהיה יכול לסחוב את מכבי של 12/13 להצלבה זה מייקל ג'ורדן בשיאו .

ריאל באו לסדרה הזו במטרה אחת וזה לשבור את סמית , בקבוצה כל כך מוגבלת לא כל כך קשה לעצור שחקן כמו סמית כשאתה מכוון אליו את כל האש , במיוחד כשמדובר בשחקן שניזון ממשחק קבוצתי ולא איזה לאנגפורד שעושה נקודות ממהלכים אישיים.

בנוסף סמית הגיע לסדרה הזו עם הלשון בחוץ אחרי שנשחק לאורך הטופ 16 , השנה עם אינגלס הוא אמור להגיע במצב צבירה הרבה יותר שפוי.

לגבי היקמן (2) הוא מסיים מתפרצות יוצא מן הכלל , בכל משחק יורוליג יש למכבי לפחות 2-3 סלים קלים ממתפרצות שהוא סיים / הוביל , לא ברור לי איך אפשר לפספס את זה .

03 מרץ 2014, 07:09

יוסי, שחיקה זה לא תירוץ. סמית בשנתיים האחרונות מקבל הכי הרבה שחרור ממשחקי ליגה יותר מכל שחקן אחר. אתה מצפה משחקן שמתיימר להנהיג את הקבוצה שיהיה שם המשחקים הגדולים. וזה לא משנה אם זה מכבי מודל 2003 או מודל 2025

03 מרץ 2014, 09:10

אני באמת מתקשה להבין את הטענות כלפי סמית'...

עם כל הכאבים והמחלות מדובר בשחקן הכי טוב והכי יציב במכבי.

לגבי היקמן. הוא יודע לסיים מתפרצות טוב. האמת שהעונה הוא גם מצליח פה ושם להוביל מתפרצות יפה אבל סטיב נאש הוא לא.
כמו שיוסי אמר, יש לו יכולות אבל השאלה היא האם לא יהיה נכון יותר להביא רול פלייר יותר קלאסי לספסל ושחקן באמת איכותי לחמישיה

03 מרץ 2014, 11:43

jol9 כתב:אני באמת מתקשה להבין את הטענות כלפי סמית'...

לגבי היקמן. הוא יודע לסיים מתפרצות טוב. האמת שהעונה הוא גם מצליח פה ושם להוביל מתפרצות יפה אבל סטיב נאש הוא לא.
כמו שיוסי אמר, יש לו יכולות אבל השאלה היא האם לא יהיה נכון יותר להביא רול פלייר יותר קלאסי לספסל ושחקן באמת איכותי לחמישיה

אני לא מתווכח על היציבות העונתית שלו, שהיא בגדר סביר, אפילו סביר+, אני מתייחס נקודתית לנטייה שלו להיעלם במשחקים המכריעים של העונה, זה הכל.

03 מרץ 2014, 13:01

er79 כתב:

אני לא מתווכח על היציבות העונתית שלו, שהיא בגדר סביר, אפילו סביר+, אני מתייחס נקודתית לנטייה שלו להיעלם במשחקים המכריעים של העונה, זה הכל.

אבל זהו שאין נטייה כזאת.
היתה לו סדרה רעה מול ריאל כמו לכל מכבי. מנגד היתה לו סדרה מעולה מול פאו לפני שנתיים בהצלבה.
יש משחק אחד פה ושם שהוא לא מתפקד אבל זאת לא מגמה.

חוץ מזה צריך להבין שהתרומה של סמית' היא לא רק בנקודות. הוא שחקן הגנה משמעותי מאוד וגם בהתקפה הוא תורם ביותר מרק לקלוע.

אני באמת לא מצליח לראות שום שחקן במחיר הזה שיוכל לתת את מה שדווין נותן, וגם לא במחיר גבוה יותר.

03 מרץ 2014, 13:37

jol9 כתב:
er79 כתב:

אבל זהו שאין נטייה כזאת.
היתה לו סדרה רעה מול ריאל כמו לכל מכבי. מנגד היתה לו סדרה מעולה מול פאו לפני שנתיים בהצלבה.
יש משחק אחד פה ושם שהוא לא מתפקד אבל זאת לא מגמה.

חוץ מזה צריך להבין שהתרומה של סמית' היא לא רק בנקודות. הוא שחקן הגנה משמעותי מאוד וגם בהתקפה הוא תורם ביותר מרק לקלוע.

אני באמת לא מצליח לראות שום שחקן במחיר הזה שיוכל לתת את מה שדווין נותן, וגם לא במחיר גבוה יותר.

מה היה לפני שנתיים מי זוכר, שנה שעברה הוא נפקד גם בהצלבה וגם במשחק האליפות. בוא נראה אותו השנה בהצלבה, אחר כך נהיה יותר חכמים. אני מאחל שהוא יככב.
נושא נעול