21 מרץ 2014, 14:16
21 מרץ 2014, 15:02
קודי כתב:אם מכבי תבטיח את המקום השלישי בשבוע הבא הייתי נותן לשחקנים כמו סמית', בלו וסופו לנוח שבועיים עד לרבע הגמר.
21 מרץ 2014, 15:04
21 מרץ 2014, 15:34
LIAV10 כתב:ניצחון במינכן יבטיח מקום שלישי, נכון?
גם אם הם ינצחו את שאר המשחקים ואנחנו נפסיד מול ריאל ומוסקבה.
21 מרץ 2014, 16:11
21 מרץ 2014, 17:21
28 מרץ 2014, 00:03
28 מרץ 2014, 00:21
חנו'ש כתב:טוב, חישובים??
לפי איך שאני מבינה, דבר ראשון אנחנו צריכים לפחות הפסד אחד של קובאן וגלא כדי להוציא אותם מהמירוץ.
שבוע הבא גלא נוסעת למוסקבה וקובאן נוסעת למדריד, כך שנראה לי שמהבחינה הזו אנחנו מסודרים.
נשארנו עם באיירן -
ניצחון עליהם שבוע הבא ואפשר לנשום לרווחה.
הפסד, ואנחנו בבעיה.... במצב כזה צריך יהיה להחזיק אצבעות לקובאן בשבוע האחרון (או להתפלל שמכבי תנצח את צסקא...)
אני רק לא בטוחה מה קורה אם נפסיד לבאיירן בנקודה הפרש? בשלב הזה כבר התחיל להסתובב לי קצת הראש....
28 מרץ 2014, 00:22
28 מרץ 2014, 01:14
חנו'ש כתב:חנו'ש כתב:טוב, חישובים??
לפי איך שאני מבינה, דבר ראשון אנחנו צריכים לפחות הפסד אחד של קובאן וגלא כדי להוציא אותם מהמירוץ.
שבוע הבא גלא נוסעת למוסקבה וקובאן נוסעת למדריד, כך שנראה לי שמהבחינה הזו אנחנו מסודרים.
נשארנו עם באיירן -
הפסד, ואנחנו בבעיה.... במצב כזה צריך יהיה להחזיק אצבעות לקובאן בשבוע האחרון (או להתפלל שמכבי תנצח את צסקא...)
אני רק לא בטוחה מה קורה אם נפסיד לבאיירן בנקודה הפרש? בשלב הזה כבר התחיל להסתובב לי קצת הראש....
העברתי לכאן.
עכשיו קלטתי משהו.
אם מכבי מפסידה לבאיירן ולצסקא, ובאיירן מנצחת במחזור האחרון בקובאן ובנוסף גלא מפסידה שבוע הבא במוסקבה אבל מנצחת במחזור האחרון את פרטיזן בבית (תסריט בהחלט הגיוני)
אז יווצר בית משולש בין מכבי, באיירן וגלא.
השאלה היא מה קורה במצב כזה?
28 מרץ 2014, 01:17
מקובי כתב:חנו'ש כתב:חנו'ש כתב:טוב, חישובים??
נשארנו עם באיירן -
העברתי לכאן.
עכשיו קלטתי משהו.
אם מכבי מפסידה לבאיירן ולצסקא, ובאיירן מנצחת במחזור האחרון בקובאן ובנוסף גלא מפסידה שבוע הבא במוסקבה אבל מנצחת במחזור האחרון את פרטיזן בבית (תסריט בהחלט הגיוני)
לדעתי הפרש סלים (למכבי יש עדיפות על גלא ונחיתות מול באיירן ככל הנראה, לגלא יש עדיפות על באיירן ונחיתות מול מכבי)
כרגע המצב הוא +28 למכבי, -1 לגלא, -51 לבאיירן.
אנחנו מנצחים בשבוע הבא במינכן לדעתי.
28 מרץ 2014, 01:39
חנו'ש כתב:חנו'ש כתב:טוב, חישובים??
נשארנו עם באיירן -
העברתי לכאן.
עכשיו קלטתי משהו.
28 מרץ 2014, 02:14
28 מרץ 2014, 08:47
28 מרץ 2014, 09:19
28 מרץ 2014, 13:13
יוסי22 כתב:אבל אתה לא רוצה להגיע להצלבה עם 4 הפסדים רצופים , יש משמעות לדברים האלו .
זה מרגיז כי שני המשחקים האחרונים היו למכבי ביד .
עכשיו באמת צריך לסדר את הראש ולצאת בהרכב מלא (ומכבי הוכיחה שוב שבהרכב מלא היא קבוצה טובה גם ביום קליעה חלש) לעשות את העבודה מול באיירן מינכן ואז לקחת את המשחק מול צסקא בשביל המומנטום.
28 מרץ 2014, 18:17
roy1000 כתב:קודי כתב:אם מכבי תבטיח את המקום השלישי בשבוע הבא הייתי נותן לשחקנים כמו סמית', בלו וסופו לנוח שבועיים עד לרבע הגמר.
אני לא בונה על ניצחון מול ריאל. את המקום השלישי נבטיח מול באיירן.
28 מרץ 2014, 19:18
28 מרץ 2014, 20:42
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:אם מכבי תבטיח את המקום השלישי בשבוע הבא הייתי נותן לשחקנים כמו סמית', בלו וסופו לנוח שבועיים עד לרבע הגמר.
אני לא בונה על ניצחון מול ריאל. את המקום השלישי נבטיח מול באיירן.
שבוע מנוחה זה גם משהו. אם ננצח במינכן אין סיבה שסופו, סמית' ובלו ישחקו בדרבי ומול צסק"א. הרבה יותר חשוב שהם יהיו בריאים ורעננים בהצלבה.