פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: תמונת הבית שלנו

21 מרץ 2014, 14:16

אם מכבי תבטיח את המקום השלישי בשבוע הבא הייתי נותן לשחקנים כמו סמית', בלו וסופו לנוח שבועיים עד לרבע הגמר.

21 מרץ 2014, 15:02

קודי כתב:אם מכבי תבטיח את המקום השלישי בשבוע הבא הייתי נותן לשחקנים כמו סמית', בלו וסופו לנוח שבועיים עד לרבע הגמר.

אני לא בונה על ניצחון מול ריאל. את המקום השלישי נבטיח מול באיירן.

21 מרץ 2014, 15:04

ניצחון במינכן יבטיח מקום שלישי, נכון?
גם אם הם ינצחו את שאר המשחקים ואנחנו נפסיד מול ריאל ומוסקבה.

21 מרץ 2014, 15:34

LIAV10 כתב:ניצחון במינכן יבטיח מקום שלישי, נכון?
גם אם הם ינצחו את שאר המשחקים ואנחנו נפסיד מול ריאל ומוסקבה.

כן.

21 מרץ 2014, 16:11

דווקא שלושה הפסדים רצופים ומקום רביעי זה לא כזה מופרך. צסקא וריאל הרבה יותר טובות, ובאיירן בחוץ זה משחק קשה מאוד.
מקום רביעי בבית כזה יהיה כישלון.

21 מרץ 2014, 17:21

אם מכבי תסיים רביעי שמלכתחילה לא ישחקו מול בארסה ושיחסכו לנו את הבזיון

28 מרץ 2014, 00:03

יאללה, שמישהו ירים את הכפפה ויעשה לנו את הסדר עם כל התסריטים האפשריים ;)

28 מרץ 2014, 00:21

חנו'ש כתב:טוב, חישובים??

לפי איך שאני מבינה, דבר ראשון אנחנו צריכים לפחות הפסד אחד של קובאן וגלא כדי להוציא אותם מהמירוץ.
שבוע הבא גלא נוסעת למוסקבה וקובאן נוסעת למדריד, כך שנראה לי שמהבחינה הזו אנחנו מסודרים.

נשארנו עם באיירן -
ניצחון עליהם שבוע הבא ואפשר לנשום לרווחה.
הפסד, ואנחנו בבעיה.... במצב כזה צריך יהיה להחזיק אצבעות לקובאן בשבוע האחרון (או להתפלל שמכבי תנצח את צסקא...)
אני רק לא בטוחה מה קורה אם נפסיד לבאיירן בנקודה הפרש? בשלב הזה כבר התחיל להסתובב לי קצת הראש.... :unsure

העברתי לכאן.

עכשיו קלטתי משהו.
אם מכבי מפסידה לבאיירן ולצסקא, ובאיירן מנצחת במחזור האחרון בקובאן ובנוסף גלא מפסידה שבוע הבא במוסקבה אבל מנצחת במחזור האחרון את פרטיזן בבית (תסריט בהחלט הגיוני)
אז יווצר בית משולש בין מכבי, באיירן וגלא.
השאלה היא מה קורה במצב כזה?

28 מרץ 2014, 00:22

מכבי חייבת לנצח את באיירן כדי להיות תלויה בעצמה.
אפשר לומר שהמשחק בשבוע הבא במינכן הוא משחק של להיות או לחדול. אם יש דבר שאני שונא , זה להיות תלוי בקבוצות אחרות, בטח בדבר כמו עליית שלב.
זה ממש משחק העונה. מכבי חייבת להתאבד על המשחק הזה.
מצידי לעלות עם הרכב הנוער למשחק נגד חיפה בשני.

28 מרץ 2014, 01:14

חנו'ש כתב:

לפי איך שאני מבינה, דבר ראשון אנחנו צריכים לפחות הפסד אחד של קובאן וגלא כדי להוציא אותם מהמירוץ.
שבוע הבא גלא נוסעת למוסקבה וקובאן נוסעת למדריד, כך שנראה לי שמהבחינה הזו אנחנו מסודרים.

נשארנו עם באיירן -
הפסד, ואנחנו בבעיה.... במצב כזה צריך יהיה להחזיק אצבעות לקובאן בשבוע האחרון (או להתפלל שמכבי תנצח את צסקא...)
אני רק לא בטוחה מה קורה אם נפסיד לבאיירן בנקודה הפרש? בשלב הזה כבר התחיל להסתובב לי קצת הראש.... :unsure

העברתי לכאן.

עכשיו קלטתי משהו.
אם מכבי מפסידה לבאיירן ולצסקא, ובאיירן מנצחת במחזור האחרון בקובאן ובנוסף גלא מפסידה שבוע הבא במוסקבה אבל מנצחת במחזור האחרון את פרטיזן בבית (תסריט בהחלט הגיוני)

לדעתי הפרש סלים (למכבי יש עדיפות על גלא ונחיתות מול באיירן ככל הנראה, לגלא יש עדיפות על באיירן ונחיתות מול מכבי)
כרגע המצב הוא +28 למכבי, -1 לגלא, -51 לבאיירן.

אנחנו מנצחים בשבוע הבא במינכן לדעתי.

28 מרץ 2014, 01:17

מקובי כתב:
חנו'ש כתב:

נשארנו עם באיירן -

העברתי לכאן.

עכשיו קלטתי משהו.

לדעתי הפרש סלים (למכבי יש עדיפות על גלא ונחיתות מול באיירן ככל הנראה, לגלא יש עדיפות על באיירן ונחיתות מול מכבי)
כרגע המצב הוא +28 למכבי, -1 לגלא, -51 לבאיירן.

אנחנו מנצחים בשבוע הבא במינכן לדעתי.

ללא ספק.

28 מרץ 2014, 01:39

חנו'ש כתב:

נשארנו עם באיירן -

העברתי לכאן.

עכשיו קלטתי משהו.

במצב כזה מכבי תהיה ראשונה בין השלוש ותסיים במקום שלישי, מאחר שיש לה 3 נצחונות על שתי הקבוצות, לגלא 2 ולבאיירן 1. כך שגם אם מכבי תפסיד את שני המשחקים הנותרים, הסיכויים שלה לסיים שלישית מצויינים. היא זקוקה להפתעה מרעישה דוגמת הפסד ביתי של גלא לפרטיזן או לנצחונות חוץ של גלא או קובאן בשבוע הבא במוסקבה ובמדריד. לא סביר שמשהו מאלה יקרה ולכן אני לא רואה את מכבי מסיימת במקום אחר. בכל מקרה, כדי לא להיות תלויים באחרים וכדי שמכבי תוכל לנוח בשבוע שלפני ההצלבה עדיף כמובן לנצח בשבוע הבא במינכן ולסגור את המקום השלישי סופית.
דבר נוסף - גם אם מכבי תפסיד בשבוע הבא היא תעלה למשחק נגד צסק"א אחרי שיסתיים המשחק של באיירן בקובאן ולכן היא כבר תדע אם יש לה על מה להילחם.

28 מרץ 2014, 02:14

תמונת מצד עדכנית:

כרגע מצב הבית:

1. צסק"א 22
2. ריאל 22
3. מכבי 19
4. גלא 18
5. באיירן 17
6. קובאן 16 (משחק חסר)
7. פרטיזן 14 (משחק חסר)
8. ז'לגיריס 12

מה נשאר להם:
מכבי: באיירן (חוץ), צסק"א (בית)
קובאן: פרטיזן (בית), ריאל (חוץ), באיירן (בית)
באיירן: מכבי (בית), קובאן (חוץ)
גלא: צסק"א (חוץ), פרטיזן (בית)

למכבי יתרון על קובאן וגלא וביתרון של 2 על באיירן.
לקובאן בשיוויון עם גלא, בנחיתות מול מכבי ובפיגור 3 מול באיירן.
לבאיירן שעדיין לא שיחקה מול כל השלוש- ביתרון 3 על קובאן, בנחיתות מול גלא, בפיגור 2 מול מכבי.
לגלא בשיוויון עם קובאן (ניצחו כל אחת בנקודה), בנחיתות מול מכבי. ויתרון על באיירן.

אם מסתכלים על קובאן וגלא- יש להם צסק"א וריאל בחוץ ככה שקשה להאמין שהן ינצחו את זה ויוכלו לעבור את מכבי (לשתי הקבוצות יש נחיתות מול מכבי)

28 מרץ 2014, 08:47

הקבוצה היחידה שיכולה לאיים על המקום השלישי זו באיירן, וגם זה בסבירות מאוד נמוכה. בשורה התחתונה, אפשר להתחיל להתכונן למילאנו.

28 מרץ 2014, 09:19

אבל אתה לא רוצה להגיע להצלבה עם 4 הפסדים רצופים , יש משמעות לדברים האלו .

זה מרגיז כי שני המשחקים האחרונים היו למכבי ביד .

עכשיו באמת צריך לסדר את הראש ולצאת בהרכב מלא (ומכבי הוכיחה שוב שבהרכב מלא היא קבוצה טובה גם ביום קליעה חלש) לעשות את העבודה מול באיירן מינכן ואז לקחת את המשחק מול צסקא בשביל המומנטום.

28 מרץ 2014, 13:13

יוסי22 כתב:אבל אתה לא רוצה להגיע להצלבה עם 4 הפסדים רצופים , יש משמעות לדברים האלו .

זה מרגיז כי שני המשחקים האחרונים היו למכבי ביד .

עכשיו באמת צריך לסדר את הראש ולצאת בהרכב מלא (ומכבי הוכיחה שוב שבהרכב מלא היא קבוצה טובה גם ביום קליעה חלש) לעשות את העבודה מול באיירן מינכן ואז לקחת את המשחק מול צסקא בשביל המומנטום.

האמת, שאני לא יודע איזה משמעות יש לדברים האלה. מכבי די הוכיחה השנה שאין לשחקנים שום זכרון ממשחק למחשק. הפסידו לצסק"א והביסו את ירושלים, אחרי זה הפסידו לירושלים וכמעט ניצחו את ריאל. אפשר כמובן לנצח במינכן ואולי גם את צסק"א בהיכל, אבל גם אם נפסיד את שני המשחקים, כמעט בטוח שנסיים במקום השלישי.

28 מרץ 2014, 16:20

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2733274

28 מרץ 2014, 18:17

roy1000 כתב:
קודי כתב:אם מכבי תבטיח את המקום השלישי בשבוע הבא הייתי נותן לשחקנים כמו סמית', בלו וסופו לנוח שבועיים עד לרבע הגמר.

שבוע מנוחה זה גם משהו. אם ננצח במינכן אין סיבה שסופו, סמית' ובלו ישחקו בדרבי ומול צסק"א. הרבה יותר חשוב שהם יהיו בריאים ורעננים בהצלבה.

28 מרץ 2014, 19:18

למה שלא ישחקו? הם ספורטאים, לא יוצאים מנקודת הנחה שיפצעו.
פשוט שישחקו פחות.

28 מרץ 2014, 20:42

קודי כתב:
roy1000 כתב:

שבוע מנוחה זה גם משהו. אם ננצח במינכן אין סיבה שסופו, סמית' ובלו ישחקו בדרבי ומול צסק"א. הרבה יותר חשוב שהם יהיו בריאים ורעננים בהצלבה.

אין זמן לנוח. זה לא שאנחנו במקום הראשון עם 4 פור על ירושלים. מכבי עדיין צריכה להבטיח את המקום הראשון בליגה. אם השחקנים האלה היו רוצים לנוח הם היו צריכים לא להתבזות השנה מול קבוצות כמו נס ציונה, הפועל תל אביב וחולון. עכשיו שיאכלו את הדייסה שבישלו.
פרסם תגובה