02 אפריל 2014, 23:08
LIAV10 כתב:נתראה בפיינל פור.
02 אפריל 2014, 23:13
קודי כתב:MTA2311 כתב:מילאנו לא קבוצה הרבה יותר טובה. היא פשוט נמצאת בכושר פנומנאלי בתקופה האחרונה, ומכבי בדיוק ההיפך.
יש עוד זמן עד המשחקים מולה, ומומנטום זה דבר שמשתנה במהירות. מילאנו זאת קבוצה שמכבי יכולה לעבור.
המשחקים בין הקבוצות יהיו בעוד 12 יום, לא עוד חצי שנה. עד אז מילאנו תקבל חזרה את לנגפורד ומכבי תתעייף עוד קצת עם 4 משחקים קשים בתשעה ימים.
03 אפריל 2014, 00:01
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:מילאנו לא קבוצה הרבה יותר טובה. היא פשוט נמצאת בכושר פנומנאלי בתקופה האחרונה, ומכבי בדיוק ההיפך.
יש עוד זמן עד המשחקים מולה, ומומנטום זה דבר שמשתנה במהירות. מילאנו זאת קבוצה שמכבי יכולה לעבור.
המשחקים בין הקבוצות יהיו בעוד 12 יום, לא עוד חצי שנה. עד אז מילאנו תקבל חזרה את לנגפורד ומכבי תתעייף עוד קצת עם 4 משחקים קשים בתשעה ימים.
ומצד שני, המשחקים עד ההצלבה הם הזדמנות בשביל מכבי לחזור לכושר. עדיף לפגוש את מילאנו עוד 12 יום אחרי 4 משחקים, מאשר מחר.
03 אפריל 2014, 00:18
03 אפריל 2014, 00:27
03 אפריל 2014, 08:28
03 אפריל 2014, 09:47
LIAV10 כתב:ג׳נטילה כישרון אדיר.
03 אפריל 2014, 10:35
03 אפריל 2014, 10:43
roy1000 כתב:אני יודע שהמשחק אתמול לא קבע כלום לבארסה, אבל בכל זאת, אחרי שראיתי קצת מהמשחק הזה, אני כבר לא בטוח שלא עדיף לסיים במקום הרביעי...
משחק מושלם של מילאנו בלי לנגפורד.
03 אפריל 2014, 10:46
קודי כתב:roy1000 כתב:אני יודע שהמשחק אתמול לא קבע כלום לבארסה, אבל בכל זאת, אחרי שראיתי קצת מהמשחק הזה, אני כבר לא בטוח שלא עדיף לסיים במקום הרביעי...
משחק מושלם של מילאנו בלי לנגפורד.
זה בדיוק מה שאני מנסה מאז אתמול לומר לכל אלו שיוצאים במחולות על כך שמכבי תתמודד מול מילאנו. האיטלקים נמצאים במומנטום מטורף כבר חודשיים ואני לא איך מכבי מצליחה לעבור אותם. מדובר בקבוצה שהיא ממש לא לנגפורד ועוד כמה נושאי כלים אלא בקבוצה עמוקה מאוד עם המון כלים - בעיקר בקו האחורי אבל גם בקו הקדמי - וגם נמצאת בכושר מצויין. מילאנו גם בנויה מצויין לסדרה של משחקים רבים בזמן קצר בגלל הסגל העמוק והאתלטיות של שחקניה. באמת שקשה לי לראות איך מכבי מצליחה לדגדג אותה בסדרה של חמישה משחקים בלי יתרון הביתיות.
03 אפריל 2014, 11:02
03 אפריל 2014, 11:04
03 אפריל 2014, 11:13
MTA2311 כתב:מה יש להם ב4 שהוא יותר טוב מבלו וסמית'?
מה יש להם ב3 שהוא יותר טוב מסמית פניני ואינגלז?
להם יש יתרון בקו האחורי, ולנו בקידמי.
03 אפריל 2014, 11:17
03 אפריל 2014, 11:28
03 אפריל 2014, 11:53
MTA2311 כתב:נו באמת. סמית' כל העונה משחק בשתי עמדות, ועושה את זה מצויין.
אתה לא חושב שמלי עם 4 נקודות בטופ 16, קאנגור עם 3 עונתי ווולאס עם 3 עונתי פחות טובים מבלו? אני לא מאמין לזה.
נכון, עמדה 3 שלהם לא פחות טובה משלנו. מוס שחקן די בינוני, אבל ג'נטילה יופי של שחקן(למרות שהוא הרבה יותר 2 מ3).
למעט לנגפורד, בקו האחורי יש להם את האקט וג'רלס. מכבי נתנה פייט העונה לקו אחורי שכולל את רודי, רודריגז ופננדס. כנס לפרופורציות.
אתה לא בטוח שסופו וטיוס עדיפים על לאוול וסמואלס? זה חייב להיות השיא. זה קו קידמי שסופו אוכל בלי מאמץ. שני "סנטרים" עם גוף של פורוורדים. טיוס, עם כל הזלזול נותן טופ 16 של 8.5 נקודות ו6 ריבאונדים.
03 אפריל 2014, 12:01
קודי כתב:MTA2311 כתב:נו באמת. סמית' כל העונה משחק בשתי עמדות, ועושה את זה מצויין.
אתה לא חושב שמלי עם 4 נקודות בטופ 16, קאנגור עם 3 עונתי ווולאס עם 3 עונתי פחות טובים מבלו? אני לא מאמין לזה.
נכון, עמדה 3 שלהם לא פחות טובה משלנו. מוס שחקן די בינוני, אבל ג'נטילה יופי של שחקן(למרות שהוא הרבה יותר 2 מ3).
למעט לנגפורד, בקו האחורי יש להם את האקט וג'רלס. מכבי נתנה פייט העונה לקו אחורי שכולל את רודי, רודריגז ופננדס. כנס לפרופורציות.
אתה לא בטוח שסופו וטיוס עדיפים על לאוול וסמואלס? זה חייב להיות השיא. זה קו קידמי שסופו אוכל בלי מאמץ. שני "סנטרים" עם גוף של פורוורדים. טיוס, עם כל הזלזול נותן טופ 16 של 8.5 נקודות ו6 ריבאונדים.
אתה כל הזמן מסתכל על סטטיסטיקות ולא על המציאות.
סמית' בהחלט משחק העונה בעמדה 4 אבל אם אתה משווה בין שחקנים אתה לא יכול לשים שחקן בכמה עמדות, מאחר שגם לנגפורד לדוגמא יכול לשחק בעמדה 3 ולעשות את זה טוב יותר מסמית'.
בלו שחקן טוב אבל בשבועות האחרונים נמצא בכושר נורא. בכלל לא בטוח שוואלאס שחקן פחות טוב ממנו.
לא משנה מול מי מכבי נתנה פייט, עדיין קו אחורי של לנגפורד, ג'רלס והאקט (עם מוס וג'נטילה שמשחקים לעתים בעמדות הגארד) טוב בהרבה, סליחה בהמון, מקו אחורי של אוחיון, רייס והיקמן. לא רק טוב יותר אלא גם אתלטי וגבוה בהרבה.
סמואלס עם גוף של פורוורד? נו באמת. סופו אוכל אותם ל-15 דקות כשהוא בריא ובכושר ובשבועות האחרונים הוא בכושר פחות טוב (הוא לא אכל את פרחובסקי ודאנקן ואפילו לא את צ'ורבוביץ וקוז'יקרו). לטיוס יש גוף של פורוורד לא פחות מלסמואלס ולאוול, מה עוד ששניהם יותר גבוהים ממנו.
אל תשכח פרט אחד נוסף - מדובר בסדרה של חמישה משחקים ולא במשחק אחד בו מכבי צריכה לתת להם פייט.
בואו נוסיף לכל אלה עוד פרט קטן - הביתיות - ונקבל מצב בו מכבי בוודאי לא שוות כוחות אלא אנדרדוג מובהק.
03 אפריל 2014, 12:08
03 אפריל 2014, 12:16
MTA2311 כתב:סטטיסטיקה היא המציאות. ואין מציאות שבה בלו פחות טוב מוואלאס ומשני החברים האחרים שחולקים איתו את העמדה הזאת. גם כשהוא בכושר רע(כמו כל מכבי).
לא, האמת שלנגפורד לא יכול לשחק 3 בצורה טובה יות מסמית'. לנגפורד הוא אך ורק 2. זה לא שסמית' "יכול" לשחק גם בעמדה 4. הוא עושה את זה חלק נכבד מהזמן, כחלק מסגנון המשחק שבלאט הנחיל העונה.
זה כן משנה מול מי מכבי נתנה פייט. אם היקמן ויוגב הצליחו להסתדר עם שחקנים שטובים בכמה דרגות מג'רלס והאקט, גם איתם מכבי תצליח להתמודד. וכן, לנגפורד הוא שובר שוויון, וזאת הנקודה העיקרית.
בתקופה האחרונה, סופו היה הדבר היחיד שמנע ממכבי להתפרק. לא הייתי אומר שהוא בכושר רע. בטח לא בגלל שהוא היה פחות טוב בליגה(הוא תמיד פחות טוב בליגה). סופו כבר ניצח לנו משחקים העונה מול קבוצות עם קו קידמי הרבה יותר מרשים ב15 דקות. גם טיוס הרבה יותר בנוי להתמודד עם שחקנים מהסוג הזה.
בסך הכל הקבוצות די שוות, כשמילאנו פשוט נמצאת בכושר הרבה(הרבה) יותר טוב. זה הדב היחיד שהופך אותה לפייבוריטית בסדרה הזאת.
03 אפריל 2014, 12:25