פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: טופ 16 - מחזור 14 - שאר המשחקים.

10 אפריל 2014, 23:50

rc4991 כתב:נוצ'יוני קלע 37 נקודות בעשרים ושמונה דקות בלבד!!!

זה לא מפתיע כשנאכבר שמר עליו :)

11 אפריל 2014, 21:32

ז'לגיריס מנצחת את ריאל עם 36 נקודות של דנטמון!

11 אפריל 2014, 21:44

ז'לגיריס הצילה את צסקא מלשחק סידרה נגד אולימפיאקוס :grin

11 אפריל 2014, 22:17

פיני אמר ביציע העיתונות שמסינה אמר לו שהוא מעדיף את אולימפייקוס. מעניין למה, אולי רצה נקמה?

11 אפריל 2014, 22:18

ואו, איזה סנסציה בליטא!
משחק עצום של דנטמון, 7 שלשות.
הניצחון של צסק"א על מכבי השתלם להם בדיעבד. סיימו במקום הראשון, ולא ישחקו נגד אולימפיאקוס (על אף שמסינה העדיף משום מה אותם).

11 אפריל 2014, 22:54

toja27 כתב:פיני אמר ביציע העיתונות שמסינה אמר לו שהוא מעדיף את אולימפייקוס. מעניין למה, אולי רצה נקמה?

זה פשוט. במשחק אחד אולימפיאקוס יכולה לנצח את צסקא, כפי שעשתה בשני הגמרים האחרונים, אבל בסידרה אין לאולימפיאקוס סיכוי מול צסקא

12 אפריל 2014, 01:02

תאודסיץ גם יחמיץ את שני המשחקים הראשונים נגד פאנאתנייקוס בשל הפציעה

12 אפריל 2014, 01:34

felix_r כתב:
toja27 כתב:פיני אמר ביציע העיתונות שמסינה אמר לו שהוא מעדיף את אולימפייקוס. מעניין למה, אולי רצה נקמה?

זה פשוט. במשחק אחד אולימפיאקוס יכולה לנצח את צסקא, כפי שעשתה בשני הגמרים האחרונים, אבל בסידרה אין לאולימפיאקוס סיכוי מול צסקא

מה מסינה משער שאולימפייקוס יעברו את ריאל בסדרה?

12 אפריל 2014, 09:25

לנגפורד הזה פסיכי. משחק ראשון אחרי חודש היעדרות, והוא תופר 22. אי אפשר לבנות על כושר המשחק שלו.

12 אפריל 2014, 11:48

toja27 כתב:
felix_r כתב:

מה הקשר?
אולימפיאקוס הייתה אמורה לשחק נגד צסקא, אבל ריאל הפסידה לז'לגיריס ובגלל זה הכל התהפך

12 אפריל 2014, 16:48

felix_r כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:

מה הקשר?
אולימפיאקוס הייתה אמורה לשחק נגד צסקא, אבל ריאל הפסידה לז'לגיריס ובגלל זה הכל התהפך

אני שאלתי למה מסינה מעדיף את אולימפיאקוס בסדרה ולא את פנא' שלכאורה פנא' קבוצה יותר חלשה מאולימפייקוס.
אתה ענית שבמשחק אחד אולימפיקוס יכולה לעבור את צסקא. ולכן הם רוצים לקבל אותם בסדרה(?)

אבל כדי שהם יגיעו לאותו משחק אחד (שכאמור לדבריך צסקא לא רוצה להגיע) אולימפייקוס הייתה צריכה לעבור את ריאל בסדרה.
מכאן ניתן להבין שמסינה רוצה את אולימפייקוס בסדרה כדי חלילה לא לקבל אותם בגמר. והוא משער שאולימפייקוס יעברו את ריאל בסדרה.
נשמע מופרך מאוד.

12 אפריל 2014, 18:11

toja27 כתב:
felix_r כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:

מה הקשר?

אני שאלתי למה מסינה מעדיף את אולימפיאקוס בסדרה ולא את פנא' שלכאורה פנא' קבוצה יותר חלשה מאולימפייקוס.
אתה ענית שבמשחק אחד אולימפיקוס יכולה לעבור את צסקא. ולכן הם רוצים לקבל אותם בסדרה(?)

אבל כדי שהם יגיעו לאותו משחק אחד (שכאמור לדבריך צסקא לא רוצה להגיע) אולימפייקוס הייתה צריכה לעבור את ריאל בסדרה.
מכאן ניתן להבין שמסינה רוצה את אולימפייקוס בסדרה כדי חלילה לא לקבל אותם בגמר. והוא משער שאולימפייקוס יעברו את ריאל בסדרה.
נשמע מופרך מאוד.

בסידרה אין הרבה הבדל אם לקבל את אולימפיאקוס או פאו. אבל אם היה מקבל את אולימפיאקוס, מסינה היה מבטיח שהוא לא ישחק נגד אולימפיאקוס בפיינל פור, שם במשחק אחד הכל יכול לקרות

13 אפריל 2014, 00:04

er79 כתב:לנגפורד הזה פסיכי. משחק ראשון אחרי חודש היעדרות, והוא תופר 22. אי אפשר לבנות על כושר המשחק שלו.

דווקא הוא היה נראה די רע במשחק הזה ולקח על עצמו יותר מידי יחסית למצב שהוא נמצא בו . את רוב הנקודות שלו הוא עשה בגארבז' כמלאגה הובילה 20 הפרש...
לאנגפורד הצטיין במילאנו והאקט נעלם ... מתאים לכם ??

13 אפריל 2014, 00:14

yzafrir כתב:
er79 כתב:לנגפורד הזה פסיכי. משחק ראשון אחרי חודש היעדרות, והוא תופר 22. אי אפשר לבנות על כושר המשחק שלו.

דווקא הוא היה נראה די רע במשחק הזה ולקח על עצמו יותר מידי יחסית למצב שהוא נמצא בו . את רוב הנקודות שלו הוא עשה בגארבז' כמלאגה הובילה 20 הפרש...

מתאים לי שלנגפורד יצטיין ומילאנו תפסיד כמו נגד מלאגה

13 אפריל 2014, 01:02

ההפסד של ריאל קובע שהמנצחת בסדרה בין צסק"א לפאו תשחק נגד המנצחת בסדרה של מילאנו ומכבי בחצי גמר הפיינל פור (אם הכל ילך כצפוי בחצי הגמר השני יהיה קלאסיקו...)

13 אפריל 2014, 01:24

itay92 כתב:
yzafrir כתב:

מתאים לי שלנגפורד יצטיין ומילאנו תפסיד כמו נגד מלאגה

לא תסריט הזןי בכלל דרך אגב ...שנה שעברה זה קרה להם המון אפילו עם סגל יותר מוכשר משל השנה...

13 אפריל 2014, 01:34

מקובי כתב:ההפסד של ריאל קובע שהמנצחת בסדרה בין צסק"א לפאו תשחק נגד המנצחת בסדרה של מילאנו ומכבי בחצי גמר הפיינל פור (אם הכל ילך כצפוי בחצי הגמר השני יהיה קלאסיקו...)

אני יודע שאני קופץ מעל הפופיק אבל אני מעדיף אותם במידה ונעלה
זאת בהחלט קבוצה שאפשר לעבור עם קצת מזל

13 אפריל 2014, 02:10

מי, צסקא?
צסקא זאת הקבוצה היחידה באירופה שמכבי לא יכולה לנצח גם במשחק 1 מתוך 20. המאצ' אפ שלנו איתם מזעזע.

13 אפריל 2014, 02:13

MTA2311 כתב:מי, צסקא?
צסקא זאת הקבוצה היחידה באירופה שמכבי לא יכולה לנצח גם במשחק 1 מתוך 20. המאצ' אפ שלנו איתם מזעזע.

יש לציין שבחמישי האחרון התמודדנו איתם יפה. (ואני מקזז את החסרונות של 2 השחקנים המשמעותיים משני הצדדים)
הזכרתי אותך בתגובת סיכום של מלחה :) (איפשהו באמצע אם אין לך כח לקרוא הכל...)

13 אפריל 2014, 07:57

MTA2311 כתב:מי, צסקא?

אני חושב שהם לא יציבים ואני מעדיף אותם על ריאל הדורסנית
אני גם לא חושב ששיחקנו מולם טוב בשני המשחקים ולאו דווקא בגלל ההגנה שלהם
פרסם תגובה