12 אפריל 2014, 20:44
er79 כתב:לא מיתוס ולא בטיח. אני עומד מאחורי המילים שלי. סרטן קבוצתי, פרובוקטור, אופי מסריח, ובנוסף אגואיסט. לא שוכח לו את ההתרסה שלו כנגד אוהדי מכבי ששיחק בבארסה, ואת הבושות שעשה במשחק שאיבדנו אליפות, שהביא להחרמת כרטיס השחקן שלו. באותו לילה הוא עזב את ישראל. שיבושם לו באמריקה, שם סגנון המשחק מתאים לו. רק שיתרחק מתל אביב כמו משדה קוצים.
12 אפריל 2014, 20:52
12 אפריל 2014, 20:56
12 אפריל 2014, 23:20
התנין כתב:er79 כתב:לא מיתוס ולא בטיח. אני עומד מאחורי המילים שלי. סרטן קבוצתי, פרובוקטור, אופי מסריח, ובנוסף אגואיסט. לא שוכח לו את ההתרסה שלו כנגד אוהדי מכבי ששיחק בבארסה, ואת הבושות שעשה במשחק שאיבדנו אליפות, שהביא להחרמת כרטיס השחקן שלו. באותו לילה הוא עזב את ישראל. שיבושם לו באמריקה, שם סגנון המשחק מתאים לו. רק שיתרחק מתל אביב כמו משדה קוצים.
במילה אחת - קשקוש. בשתי מילים - קשקוש בלבוש. השחקן היחידי שסחב את מכבי באותה עונה והראה יכולת של שחקן כדורסל. כיום כל שחקן שחור שמסוגל לקלוע באחד על אחד ישר מתויג כ''סרטן קבוצתי'', מעניין איך ב-NBA הקבוצות שורדות לאור העובדה שהליגה מוצפת בכ"כ הרבה סרטנים קבוצתיים.
גם על ארויו אמרו דברים כאלה - שהוא אגואיסט, בעייתי והד קייס שלא סופר את פיני גרשון וקורא לו ''שיט קואץ'''. תרבות הספורט בישראל כ''כ ירודה, אנשים בטוחים שהם מבינים הכל ולא לוקחים בחשבון שיש מושג בשם ''נסיבות''. שחקנים שונים מגיבים באופן שונה לנסיבות שונות. אנדרסון היה שחקן ענק וכולם שוחטים אותו בגלל סדרה רעה נגד פרטיזן, שבה כל מכבי נראו אימפוטנטים וחסרי יכולת לחלוטין. עובדת היותו לא הפריעה לו להיות אח"כ אחלה שחקן בבארסה וכיום ב-NBA.
12 אפריל 2014, 23:26
12 אפריל 2014, 23:33
התנין כתב:er79 כתב:לא מיתוס ולא בטיח. אני עומד מאחורי המילים שלי. סרטן קבוצתי, פרובוקטור, אופי מסריח, ובנוסף אגואיסט. לא שוכח לו את ההתרסה שלו כנגד אוהדי מכבי ששיחק בבארסה, ואת הבושות שעשה במשחק שאיבדנו אליפות, שהביא להחרמת כרטיס השחקן שלו. באותו לילה הוא עזב את ישראל. שיבושם לו באמריקה, שם סגנון המשחק מתאים לו. רק שיתרחק מתל אביב כמו משדה קוצים.
במילה אחת - קשקוש. בשתי מילים - קשקוש בלבוש. השחקן היחידי שסחב את מכבי באותה עונה והראה יכולת של שחקן כדורסל. כיום כל שחקן שחור שמסוגל לקלוע באחד על אחד ישר מתויג כ''סרטן קבוצתי'', מעניין איך ב-NBA הקבוצות שורדות לאור העובדה שהליגה מוצפת בכ"כ הרבה סרטנים קבוצתיים.
גם על ארויו אמרו דברים כאלה - שהוא אגואיסט, בעייתי והד קייס שלא סופר את פיני גרשון וקורא לו ''שיט קואץ'''. תרבות הספורט בישראל כ''כ ירודה, אנשים בטוחים שהם מבינים הכל ולא לוקחים בחשבון שיש מושג בשם ''נסיבות''. שחקנים שונים מגיבים באופן שונה לנסיבות שונות. אנדרסון היה שחקן ענק וכולם שוחטים אותו בגלל סדרה רעה נגד פרטיזן, שבה כל מכבי נראו אימפוטנטים וחסרי יכולת לחלוטין. עובדת היותו לא הפריעה לו להיות אח"כ אחלה שחקן בבארסה וכיום ב-NBA.
12 אפריל 2014, 23:41
חנו'ש כתב:אנדרסון היה מסוג השחקנים שלא ידעו לקחת צעד אחורה כשהיו רעים.
הוא אחד הגורמים המרכזיים להפסד הסדרה ההיא מול פרטיזן, וגם להפסד גביע האליפות.
בגלל זה הוא היה שחקן מסוכן - כמה שהוא סחב את מכבי בטופ 16 ככה הוא החריב אותה אח"כ.
אני לא הייתי מחזירה אותו, ואני כן מעדיפה שחקן כמו סמית', עם כל זה שהוא אפור, על פניו (הייתי בכלל מעדיפה שחקן כמו איידסון על פני שניהם).
שחקנים "רעים" אני רוצה רק בסגנון של פניני או סופו, לא של אנדרסון.
חוץ מזה שאין שום סיכוי שהוא היה מסתדר עם בלאט!!
12 אפריל 2014, 23:44
Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:אנדרסון היה מסוג השחקנים שלא ידעו לקחת צעד אחורה כשהיו רעים.
בגלל זה הוא היה שחקן מסוכן - כמה שהוא סחב את מכבי בטופ 16 ככה הוא החריב אותה אח"כ.
אני לא הייתי מחזירה אותו, ואני כן מעדיפה שחקן כמו סמית', עם כל זה שהוא אפור, על פניו (הייתי בכלל מעדיפה שחקן כמו איידסון על פני שניהם).
אני לא בטוח שאני מעדיף את סמית, מדובר בשני סוגי שחקנים שונים לגמרי, לא בטוח שלקבוצה הנוכחית כיום לא היה יותר נכון להיות עם אנדרסון ולא עם סמית.. בכל אופן, עמדה 3 היא לא הבעיה שלנו כבר כמה עונות, הבעיה היא במקום אחר לגמרי.
12 אפריל 2014, 23:46
חנו'ש כתב:Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:אנדרסון היה מסוג השחקנים שלא ידעו לקחת צעד אחורה כשהיו רעים.
אני לא בטוח שאני מעדיף את סמית, מדובר בשני סוגי שחקנים שונים לגמרי, לא בטוח שלקבוצה הנוכחית כיום לא היה יותר נכון להיות עם אנדרסון ולא עם סמית.. בכל אופן, עמדה 3 היא לא הבעיה שלנו כבר כמה עונות, הבעיה היא במקום אחר לגמרי.
הקבוצה הנוכחית צריכה לאנגפורד, לא אנדרסון - איכשהו למרות שגם לאנגפורד הוא לא ממש שחקן קבוצתי, הוא עדיין לא זכור לי כאחד שהחריב למכבי משחקים במו ידיו.
12 אפריל 2014, 23:52
12 אפריל 2014, 23:53
13 אפריל 2014, 00:07
Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:אנדרסון היה מסוג השחקנים שלא ידעו לקחת צעד אחורה כשהיו רעים.
הקבוצה הנוכחית צריכה לאנגפורד, לא אנדרסון - איכשהו למרות שגם לאנגפורד הוא לא ממש שחקן קבוצתי, הוא עדיין לא זכור לי כאחד שהחריב למכבי משחקים במו ידיו.
מסכים, לנגפורד במקום היקמן והיינו נראים הרבה יותר טוב.
13 אפריל 2014, 00:08
yzafrir כתב:ואחרי שתרגעו קצת מהויכוח על אנדרסון אז אני אנסה להסביר את עצמי קצת יותר טוב כי נראה שלק פה קצת לא הבינו למה התכוונתי...
לא השוותי בין היכולת האישית של אנדרסון לזה של היקמן אלא בסגנון באופן כללי .
שניהם שחקנים שמתבססים על יכולת אישית ופחות על המשחק הקבוצתי וכשלא הולך להם , הם עדיין לא רואים אף אחד מהם ממטר וממשיכים ללכת ראש בקיר . הם שחקנים שיכולים לפרק כל יריבה באותה מידה שהם יכולים להפסיד לכל קבוצה . זה לטוב או לרע ...
לגבי אנדרסון , מבחינה חברתית כבר כתבו על זה רבות שהיו לו בעיות ושהוא לא היה מחובר לשאר השחקנים אבל זה יכול להיות שהוא לא התחבר לחברה האלו ספציפית ושלסגל אחר הוא דווקא כן היה מתחבר . הבעיה שלי איתו זה שהוא פשוט זילזל במופגן אחרי שמכבי הודחה ויש לו חלק גדול מאוד באיבוד האליפות באותה שנה...
13 אפריל 2014, 00:17
rc4991 כתב:yzafrir כתב:ואחרי שתרגעו קצת מהויכוח על אנדרסון אז אני אנסה להסביר את עצמי קצת יותר טוב כי נראה שלק פה קצת לא הבינו למה התכוונתי...
לא השוותי בין היכולת האישית של אנדרסון לזה של היקמן אלא בסגנון באופן כללי .
שניהם שחקנים שמתבססים על יכולת אישית ופחות על המשחק הקבוצתי וכשלא הולך להם , הם עדיין לא רואים אף אחד מהם ממטר וממשיכים ללכת ראש בקיר . הם שחקנים שיכולים לפרק כל יריבה באותה מידה שהם יכולים להפסיד לכל קבוצה . זה לטוב או לרע ...
לגבי אנדרסון , מבחינה חברתית כבר כתבו על זה רבות שהיו לו בעיות ושהוא לא היה מחובר לשאר השחקנים אבל זה יכול להיות שהוא לא התחבר לחברה האלו ספציפית ושלסגל אחר הוא דווקא כן היה מתחבר . הבעיה שלי איתו זה שהוא פשוט זילזל במופגן אחרי שמכבי הודחה ויש לו חלק גדול מאוד באיבוד האליפות באותה שנה...
זו הטעות היחידה שלך-אנדרסון הרבה אבל הרבה יותר טוב מהיקמן
היקמן לא מנצח משחקים בעצמו (אולי חוץ מחימקי בבית)
13 אפריל 2014, 00:39
itay92 כתב:התנין כתב:er79 כתב:לא מיתוס ולא בטיח. אני עומד מאחורי המילים שלי. סרטן קבוצתי, פרובוקטור, אופי מסריח, ובנוסף אגואיסט. לא שוכח לו את ההתרסה שלו כנגד אוהדי מכבי ששיחק בבארסה, ואת הבושות שעשה במשחק שאיבדנו אליפות, שהביא להחרמת כרטיס השחקן שלו. באותו לילה הוא עזב את ישראל. שיבושם לו באמריקה, שם סגנון המשחק מתאים לו. רק שיתרחק מתל אביב כמו משדה קוצים.
תקשיב בNBA הכדורסל בנוי ברובו על בידודים ועל יכולת אישית,בגלל זה שם לא קוראים לשחקנים כאלה סרטן קבוצתי
13 אפריל 2014, 00:57
התנין כתב:itay92 כתב:התנין כתב:er79 כתב:לא מיתוס ולא בטיח. אני עומד מאחורי המילים שלי. סרטן קבוצתי, פרובוקטור, אופי מסריח, ובנוסף אגואיסט. לא שוכח לו את ההתרסה שלו כנגד אוהדי מכבי ששיחק בבארסה, ואת הבושות שעשה במשחק שאיבדנו אליפות, שהביא להחרמת כרטיס השחקן שלו. באותו לילה הוא עזב את ישראל. שיבושם לו באמריקה, שם סגנון המשחק מתאים לו. רק שיתרחק מתל אביב כמו משדה קוצים.
תקשיב בNBA הכדורסל בנוי ברובו על בידודים ועל יכולת אישית,בגלל זה שם לא קוראים לשחקנים כאלה סרטן קבוצתי
בעבר הלא מאוד רחוק היה מקום להצגת יכולת אישית גם באירופה. כיום 95% מהקבוצות באירופה נשלטות בידי פריקים של שליטה שבטוחים שהקהל בא לראות אותם ואת סגנון המשחק ה''מתוחכם'' שלהם. ייאמר לזכותו של פיני שהוא דווקא היה מאמן שכן מעודד שחקנים עם יכולת אישית, אבל יתר המאמנים (ובייחוד ידידנו בלאט) לא כאלה.
במכבי של אותה עונה היו שחקנים מחורבנים מבחינת יכולת אישית, ולולא אנדרסון בחיים לא היינו עוברים את הטופ 16. אז הוא נתן כמה משחקים גרועים בסוף לאחר שכל הקבוצות הבינו שפרט אליו אין למכבי מה להציע, דבר שגרם לחברים כגון er79 - שרציונל בריא, פרופורציות וחיבור למציאות הם ממנו והלאה - לשחוט אותו בכל מקום ולצייר לו תדמית של לא פחות מ"סרטן קבוצתי". אנדרסון הוא אינו אלא שעיר לעזאזל. אמנם לא גאון הכדורסל הכי גדול שעבר כאן, אך לא הוכיח באף מקום שהוא ''סרטן קבוצתי''.
13 אפריל 2014, 00:59
שמואל1 כתב:היקמן: לא יודע מה קרה, לוקח את ההפסד עליי
גארד מכבי, שקלע נק' אחת ב-81:76 לצסק"א, לקח אחריות: "מתסכל, אני חייב להרים את הרמה".
http://one.co.il/Article/232056.html
היקמן לוקח על עצמו את ההפסד, תודה באמת.
אם אתה רוצה לעזור למכבי- תדרוש מבלאט להפסיק לשתף אותך במשחקים. זאת הדרך היחידה. כדורסל אתה לא יודע לשחק.
13 אפריל 2014, 01:03
13 אפריל 2014, 01:51
שמואל1 כתב:היקמן היה בסדר גמור? אם לגרום לקבוצה שלך כמעט להפסיד את המשחק זה בסדר גמור, אז אין לי מילים על השחקן העלוב הזה.
13 אפריל 2014, 01:56
מקובי כתב:שמואל1 כתב:היקמן היה בסדר גמור? אם לגרום לקבוצה שלך כמעט להפסיד את המשחק זה בסדר גמור, אז אין לי מילים על השחקן העלוב הזה.
15 נק', 8-8 מהקו (כולל 2 ברגעי הסיום), לא הלך יותר מדי ראש בקיר (4 זריקות מה-2 ו-3 מהשלוש...), 2 חטיפות ו-2 אס' סחיטת 6 עבירות והמדד הגבוה ביותר במכבי היום.
בהגנה היה לו קצת פאלטות (היה שלב שהוא בא לדאבל טים וחטפנו שלשה בראש בגללו), היה עוד איבוד כדור או שניים (סה"כ 3) שהכניס אותנו לבעיות, אבל קח בחשבון ששוב הוא ריכז לא מעט.. וצינתי את המקלחת שהוא קיבל- לא זוכר בדיוק מתי ברבע האחרון...
בסופו של דבר הוא היה בסדר. וחזר לעצמו וזה הדבר אולי הכי חשוב לקראת מילאנו.