24 אפריל 2014, 18:09
felix_r כתב:טוב, שכנעתם אותי. גם אני אצטרף לסליחות.
אני מבקש סליחה מכל האדומים על כך שהרסנו להם את החג.
אני מבקש סליחה מגרינוולד על כך שהרסנו לו את התיאוריה כאילו יד אליהו אינו אולם ביתי.
אני מבקש סליחה מריאל ובאיירן בכדורגל על כך, שלא צפינו במשחק חצי גמר הצ'מפיונס. אבל בתכל'ס חלק מהאשמה היא עליכן. איזה בן אדם שפוי קובע משחק בזמן שמכבי משחקת? נו באמת!
נ.ב. אם אזכר בעוד דברים, אוסיף בהמשך...
24 אפריל 2014, 19:18
yzafrir כתב:felix_r כתב:טוב, שכנעתם אותי. גם אני אצטרף לסליחות.
אני מבקש סליחה מגרינוולד על כך שהרסנו לו את התיאוריה כאילו יד אליהו אינו אולם ביתי.
אני מבקש סליחה מריאל ובאיירן בכדורגל על כך, שלא צפינו במשחק חצי גמר הצ'מפיונס. אבל בתכל'ס חלק מהאשמה היא עליכן. איזה בן אדם שפוי קובע משחק בזמן שמכבי משחקת? נו באמת!
בלאט אולי. ??
24 אפריל 2014, 19:28
24 אפריל 2014, 19:46
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:טוב, שכנעתם אותי. גם אני אצטרף לסליחות.
בלאט אולי. ??
מה איתו?
כשהוא עושה שטויות, הוא מקבל את הביקורת שמגיעה לו.
כשהוא עושה עבודה טובה, כל הכבוד.
הסברתי את זה לא פעם, אבל בשבילך אסביר את זה שוב.
א) הביקורת שלי היא תמיד אובייקטיבית, בדיוק לפי מה שאני רואה במשחקים.
הבעיה היא שכאשר חלק מהחברי הפורום (בלי שמות),
לא מבינים על מה אני מדבר או פשוט רואים את הנקודה בעין אחרת,
הם מחליטים שהבירוקת שלי היא על רקע אישי.
כנראה, שהאנשים האלה רגילים לעשות זאת בעצמם, וחושבים שכולם כמוהם.
ב) יש אנשים, שלא מבינים, שכולם עושים טעויות. אין שחקנים/מאמנים אידיאלים.
גם המאמנים/השחקנים הכי גדולים עושים טעויות ומותר לבקר אותם על טעויות האלה.
אז על מה בדיוק אני צריך להתנצל לדעתך בפני בלאט?
על זה שכעסתי עליו שמאמן ברמתו עושה שטויות (והוא עשה לא מעט כאלה)?
או שלדעתך אסור להעביר ביקורת מוצדקת ואנחנו צריכים להאמין שכל דבר שבלאט עושה זה קדוש,
כמו שהמוסלמים מאמינים במעשיו של מוחמד?
אני צריך להתנצל בפני בלאט בדיוק באותה המידה שאתה צריך להתנצל בפני
24 אפריל 2014, 21:23
24 אפריל 2014, 22:21
24 אפריל 2014, 22:36
felix_r כתב:למה האנשים לא מטנצלים בפני פדרמנים וההנהלה?
הרי הם כן הוכיחו לכולכם, שהשיטה העיסקית שלהם מביאה תוצאות.
24 אפריל 2014, 23:08
חנו'ש כתב:felix_r כתב:למה האנשים לא מטנצלים בפני פדרמנים וההנהלה?
יוני התנצל...
24 אפריל 2014, 23:10
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:למה האנשים לא מטנצלים בפני פדרמנים וההנהלה?
יוני התנצל...
אני דיברתי על אותם האנשים שדרשו סליחות ממני.
יוני לא דרש ממני כלום (גם בגלל שבהרבה מקרים היה מסכים איתי)
24 אפריל 2014, 23:17
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:למה האנשים לא מטנצלים בפני פדרמנים וההנהלה?
יוני התנצל...
אני דיברתי על אותם האנשים שדרשו סליחות ממני.
יוני לא דרש ממני כלום (גם בגלל שבהרבה מקרים היה מסכים איתי)
אמרת אנשים, לא אמרת איזה...
24 אפריל 2014, 23:45
24 אפריל 2014, 23:58
yzafrir כתב:אני גם התנצלתי בפני דני ורוי ( בתחילת התרד..)
יוני , העונה הביקורות היו הכי חריפות שאני זוכר בפורום הזה אי פעם , אנשים פה השתמשו בביטויים שאפשר לתבוע על הוצאת דיבא ....השנה באמת נחצו גבולות לטעמי .
רק לפני כמה ימים שינית את הכותרת הלא ראויה בתרד של היקמן...
שיהיה ברור , אני בהחלט לא חושב שהסגל של מכבי הוא כזה גדול , ואם היה אפשר להגדיל תקציב משמעותית אז הכיף הייתי שמח להיפטר מרייס " אהובי " או היקמן וכו' , אבל אני הייתי מציאותי והשלמתי/ הבנתי שהתנאים שבלאט קיבל הוא בנה את הכי טוב שאפשר ושרייס הוא הכי טוב דהיה אפשר להביא בזמנו בסכומים האלו ו אפילו בסכום כפול...לגבי הקיץ , אולי יהיו אופציות טובות יותר אני לא יודע כרגע אבל אני לא אהבתי את הביקורת החריפה שביקרו פה שחקנים עוד לפני שדרכו על הפארקט בנוקיה . קצת סבלנות לא תזיק (מסתבר)
25 אפריל 2014, 00:06
25 אפריל 2014, 00:10
yzafrir כתב:צורת התבטאות השנה הייתה ארסית מתמיד כולל ויכוחים פה בפורום שהגיעו לאלימות מילולית קשה שבגללה נעלמו כמה חברה פה במהלך העונה אם לא שמת לב...להנהלה נפתח השנה תרד ביקורת מיוחד .
אם אתה לא זוכר על מה אני מדבר אז תחזור קצת אחורה בפורום .
יש ביקורת ויש ביקורת ....
25 אפריל 2014, 00:16
25 אפריל 2014, 00:19
yzafrir כתב:צורת התבטאות השנה הייתה ארסית מתמיד כולל ויכוחים פה בפורום שהגיעו לאלימות מילולית קשה שבגללה נעלמו כמה חברה פה במהלך העונה אם לא שמת לב...להנהלה נפתח השנה תרד ביקורת מיוחד .
אם אתה לא זוכר על מה אני מדבר אז תחזור קצת אחורה בפורום .
יש ביקורת ויש ביקורת ....
25 אפריל 2014, 00:26
25 אפריל 2014, 00:42
yzafrir כתב:אני לא בודק מה הסיבה שאנשים מגיבים ככה אבל אם בן אדם לא יכול לשלוט בעצמו אז שעשתה כוס מים וירגע במקום לשחוט את כל העולם . עם כל הכבוד להרבה חברה פה , אני בן 38 ו אני לא מקבל כזאת התנהגות . לי יש את היכולת להבליג אבל לא שמתם לב שאיבדתם כמה חברה במהלך העונה בגלל הדברים האלו . אני יודע שזה נשמע כמו ביקורת למנהלי הפורום אבל זה בקורת לכל אחד פה בפורום (כולל אותי) .
25 אפריל 2014, 01:08
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:אני לא בודק מה הסיבה שאנשים מגיבים ככה אבל אם בן אדם לא יכול לשלוט בעצמו אז שעשתה כוס מים וירגע במקום לשחוט את כל העולם . עם כל הכבוד להרבה חברה פה , אני בן 38 ו אני לא מקבל כזאת התנהגות . לי יש את היכולת להבליג אבל לא שמתם לב שאיבדתם כמה חברה במהלך העונה בגלל הדברים האלו . אני יודע שזה נשמע כמו ביקורת למנהלי הפורום אבל זה בקורת לכל אחד פה בפורום (כולל אותי) .
אם אתה מדבר על לכלוכים אישיים ולא יפים נגד חברי הפורום, אז אתה צודק, זה לא ראוי ולא חשוב מה הסיבה.
אבל כעסים וביקורות ועצבים על חברי הנהלה/מאמנים/שחקנים של מכבי אחרי הפסדים ותבוסות - זה אני יכולה להבין (כל עוד זה ברמת ה"תתפטרו" ולא יורד למקומות אפלים ורעים)
25 אפריל 2014, 01:31