פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: שרשור גמר היורוליג (נשלים כשנדע מי היריבה)

16 מאי 2014, 21:46

אני לא מאמין שהגעתם למצב שאתם מאמינים בנאחס, כאילו לשמואל יש איזה כוחות מיסטיים שבהבל פה יכולים להשפיע על המשחק.
אני עוד לפני המשחק היום טענתי שמכבי לוקחים את המשחק, אז ניחסתי? ואני אומר שגם בראשון מכבי תנצח.

16 מאי 2014, 21:47

התנין כתב:אני לא מאמין שהגעתם למצב שאתם מאמינים בנאחס, כאילו לשמואל יש איזה כוחות מיסטיים שבהבל פה יכולים להשפיע על המשחק.
אני עוד לפני המשחק היום טענתי שמכבי לוקחים את המשחק, אז ניחסתי? ואני אומר שגם בראשון מכבי תנצח.

+1.
ממתי מוחקים בפורום הודעות כאלו?
אני לא מאמין ב"נאחס". לא צריך לכפות על כולם את אמונת ה"נאחס".

16 מאי 2014, 21:48

אחרי יום ראשון תנחס כמה שאתה רוצה. תפסיק להיות נודניק.

16 מאי 2014, 21:49

התנין כתב:אני לא מאמין שהגעתם למצב שאתם מאמינים בנאחס, כאילו לשמואל יש איזה כוחות מיסטיים שבהבל פה יכולים להשפיע על המשחק.

אתה לא שמואל... לך מותר :happy2

16 מאי 2014, 21:55

:grin

16 מאי 2014, 22:12

אני ממש חושב שנגד ריאל יהיה לנו יותר סיכויים.

16 מאי 2014, 22:47

מה עם לאנדסברג? יש סיכוי שהוא יהיה כשיר ליום ראשון?

16 מאי 2014, 22:53

אני מוכן ששמואל ינחס תמיד. בינתיים כל פעם שהוא מספיד אותנו רק דברים טובים קורים

16 מאי 2014, 22:56

er79 כתב:אני מוכן ששמואל ינחס תמיד. בינתיים כל פעם שהוא מספיד אותנו רק דברים טובים קורים

אבל זאת הבעיה, שהוא לא הספיד...

16 מאי 2014, 22:57

jol9 כתב:
er79 כתב:אני מוכן ששמואל ינחס תמיד. בינתיים כל פעם שהוא מספיד אותנו רק דברים טובים קורים

לא ראית מה הוא אמר במחצית? הספיד, תאמין לי

16 מאי 2014, 22:58

er79 כתב:
jol9 כתב:

לא ראית מה הוא אמר במחצית? הספיד, תאמין לי

אני מדבר על השרשור הזה... אבל עזוב, באמת חבל לדבר על הניחוסים של שמואל

16 מאי 2014, 23:52

מי מארחת?
באלי מדים צהובים!

16 מאי 2014, 23:54

LIAV10 כתב:מי מארחת?
באלי מדים צהובים!

חשבתי על משהו אחר לגמרי כששאלת ''מי מארחת?''
כבר באתי להפיל את זה על רוני או חנו'ש

16 מאי 2014, 23:57

אז אצלך בסלון בנס ציונה?

16 מאי 2014, 23:59

LIAV10 כתב:אז אצלך בסלון בנס ציונה?

אני לא יכולה אני..עוזרת ליילד סוסה באותו יום בג'באליה
תשאל את רוני אולי היא פנוייה

17 מאי 2014, 00:03

זה הזמן להשלים את השרשור ::

Re: גמר היורוליג ריאל - מכבי, יום א' 20:30 ערוץ 10

17 מאי 2014, 00:37

למרות שהגענו לגמר , אי אפשר להתעלם מהעובדה שפיינלפור זה הדבר הכי לא הוגן בספורט . בכל סוג של גמר אחר מכבי כנראה לא הייתה שם....
כמו שבארץ אנחנו מתלוננים שהפיינלפור לא הוגן אז כך גם באירופה ומכבי עשתה לצסקא בדיוק מה שחיפה עשתה לה בגמר , גנבה ניצחון ....
אבל האמת , למי איכפת !!!!!!

17 מאי 2014, 00:38

yzafrir כתב:למרות שהגענו לגמר , אי אפשר להתעלם מהעובדה שפיינלפור זה הדבר הכי לא הוגן בספורט . בכל סוג של גמר אחר מכבי כנראה לא הייתה שם....
כמו שבארץ אנחנו מתלוננים שהפיינלפור לא הוגן אז כך גם באירופה ומכבי עשתה לצסקא בדיוק מה שחיפה עשתה לה בגמר , גנבה ניצחון ....

כן אבל פה זה מפעל גביע ולא ליגה
גם בצ'מפיונס יש גמר אחד וגם בליגה האירופית וגם בגביע המדינה וזה הייחודיות של מפעל גביע ששם יכולות להיות סינדרלות ובליגה תזכה מי שהייתה טובה יותר לאורך כל השנה ולא רק במשחק אחד

17 מאי 2014, 00:48

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:למרות שהגענו לגמר , אי אפשר להתעלם מהעובדה שפיינלפור זה הדבר הכי לא הוגן בספורט . בכל סוג של גמר אחר מכבי כנראה לא הייתה שם....

גם בצ'מפיונס יש גמר אחד וגם בליגה האירופית וגם בגביע המדינה וזה הייחודיות של מפעל גביע ששם יכולות להיות סינדרלות ובליגה תזכה מי שהייתה טובה יותר לאורך כל השנה ולא רק במשחק אחד

בצ'מפיונס י הרבה יותר שלבים לפני הגמר שמסננים את הפחות טובות , וגם אם אלו שהגיעו לגמר הם לא הכי טובות על הנייר , הם בטח בשמנייה הראשונה . מכבי מבחינת תקציב לא ב-12 הטובות ביורוליג ואפילו ביורוקאפ יש קבוצות עם תקציב גדול יותר...
את צודקת שזה מפעל גביע ויש לזה את הקסם שלו אבל זה עדיין לא הופך את זה למפעל הוגן . כרגע זה מתאים למכבי , אבל תחשבי על קבוצה כמו צסקא שהשקיע הון ובאה קבוצה כמו מכבי וגנבה לה את המשחק אחרי שכבר הפסידה לה פעמיים באותה עונה....
האמת שגם ביורוליג מתחילים להבין את זה ומתכננים שינויים...
נדמה לי שבעונה שמכבי היו בסופרוליג אז ביורוליג היה סדרה בגמר לא ??

17 מאי 2014, 00:55

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בצ'מפיונס י הרבה יותר שלבים לפני הגמר שמסננים את הפחות טובות , וגם אם אלו שהגיעו לגמר הם לא הכי טובות על הנייר , הם בטח בשמנייה הראשונה . מכבי מבחינת תקציב לא ב-12 הטובות ביורוליג ואפילו ביורוקאפ יש קבוצות עם תקציב גדול יותר...
את צודקת שזה מפעל גביע ויש לזה את הקסם שלו אבל זה עדיין לא הופך את זה למפעל הוגן . כרגע זה מתאים למכבי , אבל תחשבי על קבוצה כמו צסקא שהשקיע הון ובאה קבוצה כמו מכבי וגנבה לה את המשחק אחרי שכבר הפסידה לה פעמיים באותה עונה....
האמת שגם ביורוליג מתחילים להבין את זה ומתכננים שינויים...
נדמה לי שבעונה שמכבי היו בסופרוליג אז ביורוליג היה סדרה בגמר לא ??

כן, אני חושב שהייתה סדרה בגמר אז. אבל אני לא חושב שגמר צריך להיות סדרה. אפשר לעשות סדרות חצי גמר, ולהשאיר את הגמר משחק בודד. ככה זה גם הוגן יותר לדעתי (וגם יותר מסנן כמו שאמרת), ועדיין נשאר הקסם של גביע במשחק גמר אחד קובע.
פרסם תגובה