פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 יוני 2014, 23:30
המון בהצלחה. הנעליים גדולות, אבל מי יודע.
20 יוני 2014, 01:16
שיהיה לו ולנו בהצלחה. אני גם לא מתלהב מהמינוי הזה מבחינה מקצועית ואטרקטיבית, אבל אני חושב שאחרי 6 שנים שבהם היה עוזר של כל העולם ואחותו, מגיע לו לפחות את הצ'אנס להגיע לקדמת הבמה..
אני מקווה שנראה קבוצה רעבה ויצירתית ושלא נתגעגע לבלאט (על מי אני עובד.. אנחנו נתגעגע אליו ועוד איך).
20 יוני 2014, 08:11
מכביסט29 כתב:שיהיה לו ולנו בהצלחה. אני גם לא מתלהב מהמינוי הזה מבחינה מקצועית ואטרקטיבית, אבל אני חושב שאחרי 6 שנים שבהם היה עוזר של כל העולם ואחותו, מגיע לו לפחות את הצ'אנס להגיע לקדמת הבמה..
אני מקווה שנראה קבוצה רעבה ויצירתית ושלא נתגעגע לבלאט (על מי אני עובד.. אנחנו נתגעגע אליו ועוד איך).
אנחנו נתגעגע באופן טבעי. אין מה לעשות.
אבל גיא בהחלט יכול להתברר כמחליף טוב. גם דייויד בסופו של דבר היה מחליף מצויין לפיני. הוא לא מבריק כמו פיני, אבל הביא אחלה הישגים.
20 יוני 2014, 09:13
לא המינוי הכי מלהיב, אבל אני לא רואה אלטרנטיבות טובות יותר מגודס לתפקיד המאמן במכבי. נקווה שלא יהיה יס מן של הפדרמנים ושהכסף שמכבי חוסכים על המאמן יופנה לרכש איכותי.
20 יוני 2014, 16:40
מתוך one:
קליין: "לא זכור לי משהו חריג או משחק כלשהו, לטוב ולרע, שהוא לא הצליח לעמוד בלחצים. הוא תמיד הגיע מוכן ונצמד לתוכנית העבודה שלו. תוך כדי משחק הוא מגיב ועשה שינויים. הוא לא אחד שבורח מאחריות עם מפסידים".
20 יוני 2014, 17:27
LIAV10 כתב:מתוך one:
קליין: "לא זכור לי משהו חריג או משחק כלשהו, לטוב ולרע, שהוא לא הצליח לעמוד בלחצים. הוא תמיד הגיע מוכן ונצמד לתוכנית העבודה שלו. תוך כדי משחק הוא מגיב ועשה שינויים. הוא לא אחד שבורח מאחריות עם מפסידים".
מאז הוא עבר כמה שנים אצל אחד המאמנים היותר טובים באירופה..
20 יוני 2014, 18:15
הוא לא אחד שבורח מאחריות עם מפסידים.
20 יוני 2014, 19:06
פרנקו סיכם בירושלים
ניראה מי יהיה עוזר מאמן של גודס
ומקווה שלא יקח את דונטה איתו כי יש לו כימיה טובה איתו ולירושלים יש את היכולת הכספית להחתים אותו
20 יוני 2014, 19:11
לא מבין איך הוא מעדיף את ירושלים על להיות עוזר במכבי.
20 יוני 2014, 19:13
MTA2311 כתב:לא מבין איך הוא מעדיף את ירושלים על להיות עוזר במכבי.
אני אף פעם לא יודעת אם אתה ציני או לא
20 יוני 2014, 19:14
למה שיהיה ציני פה?
20 יוני 2014, 19:15
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:לא מבין איך הוא מעדיף את ירושלים על להיות עוזר במכבי.
מהפעמים היחידות שאני לא ציני בהן.
20 יוני 2014, 19:15
זה היה ברור. הוא לא רואה עצמו כעוזר מאמן של גודס, הוא רואה עצמו כמאמן ראשי בפני עצמו. זה היה מבחינתו ירידה ברמה המקצועית, למרות שזה מכבי. לא מאמין שיהיה פה מאמן ישראלי מוכר ומוכח כעוזר מאמן של גודס, שהוא כשלעצמו די רוקי בבחינת שנות אימון כמאמן ראשי. זה יהיה מקסימום מישהו בלבל של אבי אבן או מתן חרוש.
20 יוני 2014, 19:19
MTA2311 כתב:לא מבין איך הוא מעדיף את ירושלים על להיות עוזר במכבי.
להיות עוזר של גודס שונה מאוד מלהיות עוזר של בלאט. לא מאמין שמאמן בכיר ירצה בתפקיד. מקסימום איזה מתן חרוש.
אותה בעיה תהיה בהמשך הקיץ עם שחקנים, שלא יוותרו על כסף כדי לשחק אצל גודס, בניגוד לבלאט שהיה נערץ על ידי שחקנים רבים.
20 יוני 2014, 19:20
MTA2311 כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:לא מבין איך הוא מעדיף את ירושלים על להיות עוזר במכבי.
מהפעמים היחידות שאני לא ציני בהן.
אז מצד אחד באמת לא מובן איך מאמנים ממשיכים לחתום במקום המקולל הזה, מצד שני כנראה שיש יותר כסף ויותר במה בתור מאמן ראשי.
20 יוני 2014, 19:24
כן, רק שגם אחרי עונה או שתיים בתור עוזר במכבי הוא יוכל לקבל את ירושלים. אחרי שיפוטר מירושלים לא בטוח שמכבי תסתכל עליו בכלל.
20 יוני 2014, 19:42
יכול להיות שהוא רוצה להמשיך ולבנות את עצמו בתור הזנב של בראד גרינברג.
20 יוני 2014, 20:08
Roni1 כתב:יכול להיות שהוא רוצה להמשיך ולבנות את עצמו בתור הזנב של בראד גרינברג.
וגם "להצליח" לעבוד הרבה זמן באותו מקום כמו גרינברג ?
אז פעם אחד הוא לקח גביע עם חולון ? בשנה הזאת היה לו מזל עם הזרים שלא הוא בחר אותם בכלל , באירופה חיפסה שיחקה לא משהו ....
לא רוצה לא צריך .....
20 יוני 2014, 21:39
קודי כתב:MTA2311 כתב:לא מבין איך הוא מעדיף את ירושלים על להיות עוזר במכבי.
להיות עוזר של גודס שונה מאוד מלהיות עוזר של בלאט. לא מאמין שמאמן בכיר ירצה בתפקיד. מקסימום איזה מתן חרוש.
אותה בעיה תהיה בהמשך הקיץ עם שחקנים, שלא יוותרו על כסף כדי לשחק אצל גודס, בניגוד לבלאט שהיה נערץ על ידי שחקנים רבים.
אני מקווה שאתה ציני פה. איזה שחקן בדיוק וויתר על כסף כדי לשחק אצל בלאט?
לא מתאים לך לכתוב דברים כאלה.
21 יוני 2014, 01:00
פיני בחדשות הספורט: העובדה שלא יהיה לגודס עוזר מאמן בכיר היא בעיה חמורה למכבי.