איפה הכסף?!?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: איפה הכסף?!?

הודעהעל ידי Thorin » 07 אוגוסט 2014, 22:40

Parker8 כתב:
rc4991 כתב:
Parker8 כתב:כמו שכבר אמרו המספרים לא מדויקים.
אוקיי, מורגש שיש ירידה בתקציב, אבל מה ההתלהמות הזאת כנגד הבעלים?קצת חוצפה וכפיות טובה לדעתי. אחרי הכל מדובר במועדון הכי יציב עם הניהול הכי טוב והכי מסודר.

חוצפה וכפיות טובה? הם אפילו לא שמים כסף על הקבוצה
ולא רק שהם לא שמים כסף - הם מונעים מכאלה שכן יכולים להחליף אותם

התגובה שלך רק מוכיחה את המילים שלי.
תסלח לי על צורת הדיבור שלי אבל אני לא יכול להסביר את עצמי אחרת בנושא הזה. אתם מתנהגים כמו חזירים, כאילו שמישהו חייב לכם משהו.
לא שמים כסף?מונעים מאחרים לשים כסף?
1. מי שחושב שבעל בית במכבי לא שם כסף או לוקח כסף לכיסו - אין לו מושג.
2. מונעים מאחרים?הם אלה שהפכו את מכבי לאימפריה שהיא היום(כן, גם פדרמן). למה הם צריכים לוותר על הקבוצה?כי התקציב 20 מיליון דולר ולא 50 כמו שאר "אריות אירופה"?זו כפיות טובה ממדרגה ראשונה.
כמה כסף אתם שמים/שמתם על מכבי שאתם מרשים לעצמכם לבוא בטענות?

אוהדי הקבוצה משלמים את המחיר הגבוה באירופה ככה שיש לאוהדים את הזכות לבקש גם את הטופ.
חלקם של האוהדים במימון הקבוצה גבוה בהרבה משל הבעלים ולכן יש לנו את כל הזכויות לבוא בטענות.
קיבלת את כל הסיבות מדוע אוהדי מכבי הם היחידים באירופה שיכולים לבוא בטענות לבעלי הקבוצה שלהם.
כי בעלי הקבוצה משמשים יותר מנהלי הקבוצה מאשר המנהלים. בעל קבוצה מזרים כסף ועד שלא יוכח אחרת העונה הבעלים לא רק שלא מזרימים, ניתן לשאול האם הם גם לוקחים את הכסף של הקבוצה לכיסם.
Thorin

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוגוסט 2014, 22:47

כמה דברים.

ראשית, יש להוסיף הוצאות על בונוסים בעקבות הזכיה, כל שאולי שמואל לא יותר מדי רחוק מהמציאות כשהוא אומר שזה הדבר הכי גרוע שקרה למכבי (רק כמובן
מכיוון אחר לגמרי).

שנית, פארקר - אני בסה"כ די מסכים איתך, אבל עדיין, בתור אוהדים (ולא משנה מנוי או לא) אנחנו יכולים לשאול - איך יכול להיות שהתקציב יורד משנה לשנה.
יכול להיות שההוצאות התפעוליות של מכבי עולות. יכול להיות שהטיסות נהיו יקרות יותר. יכול להיות שהבעלים לוקחים כסף לכיס.
באמת שלא איכפת לי, כל עוד האמת תיאמר.
האם יש למישהו ספק שבעונת קטש-שרף היה תקציב שחקנים אולי כפול מהתקציב שיש העונה?

אני דווקא לא בא לבקר את הדרך של ההנהלה בבניית קבוצה, בטח לא אחרי העונה האחרונה. אני בא לבקר את השקרים וחוסר השקיפות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 אוגוסט 2014, 23:23

jol9 כתב:כמה דברים.

ראשית, יש להוסיף הוצאות על בונוסים בעקבות הזכיה, כל שאולי שמואל לא יותר מדי רחוק מהמציאות כשהוא אומר שזה הדבר הכי גרוע שקרה למכבי (רק כמובן
מכיוון אחר לגמרי).

שנית, פארקר - אני בסה"כ די מסכים איתך, אבל עדיין, בתור אוהדים (ולא משנה מנוי או לא) אנחנו יכולים לשאול - איך יכול להיות שהתקציב יורד משנה לשנה.
יכול להיות שההוצאות התפעוליות של מכבי עולות. יכול להיות שהטיסות נהיו יקרות יותר. יכול להיות שהבעלים לוקחים כסף לכיס.

אני דווקא לא בא לבקר את הדרך של ההנהלה בבניית קבוצה, בטח לא אחרי העונה האחרונה. אני בא לבקר את השקרים וחוסר השקיפות.

היה ביטוח למקרה של זכיה. מכבי לא שילמה את הבונוסים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Maccabikid » 07 אוגוסט 2014, 23:27

felix_r כתב:

מכיוון אחר לגמרי).

פדרמן התגאה בזה שעשה את הביטוח הזה בשיא השפל של מכבי בעונה שעברה, למען האמת, מזה התפעלתי.
Maccabikid

הודעהעל ידי jol9 » 08 אוגוסט 2014, 00:19

felix_r כתב:

מכיוון אחר לגמרי).

אוקיי...
לא ידעתי

אז זה מחזק את הטענה.

שוב, לא אכפת לי אם המודל של פדרמן הוא עונה אחת להוציא מליון מהכיס, ועונה אחרי זה להחזיר מליון וחצי לכיס. אבל שלא יבלבלו בשכל. התקציב של מכבי הוא לא 20M,
איך שלא נסובב את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 08 אוגוסט 2014, 08:20

שומרים כסף לכספי??
תמונה
refael

הודעהעל ידי dod » 08 אוגוסט 2014, 08:54

refael כתב:שומרים כסף לכספי??

???

כספי בסקרמנטו
dod

הודעהעל ידי refael » 08 אוגוסט 2014, 09:59

עוד לא ראיתי הודעה רשמית שהוא חתם שם הכל פתוח.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Allan Turing » 08 אוגוסט 2014, 23:01

שומרים כסף למעקלים. אי-אפשר לדעת מתי הם ידפקו בדלת.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי עגל הזהב » 08 אוגוסט 2014, 23:49

כן בטח..
ישימו 2 מיליון ברוטו על כספי
על פארגו הם הוציאו לכולם תנשמה עד שששחררו מיליון
ובסוף השנה עוד יגיד שזה היה טעות להוציא -כל כך הרבה כסף- על שחקן
עגל הזהב

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 23:51

העניין הוא שכספי גם לא היה מגיע בשביל 2 מיליון ברוטו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 09 אוגוסט 2014, 02:00

לא חושב שהבעלים לוקחים שקל לכיסם הפרטי. גם בעונה כמו זאת , אם המועדון ברווחים הם פשוט שמים את הכסף "בקופת המועדון" שבו ישתמשו בעתיד . לדוגמא, יותר מסביר שמכבי יחתימו עוד שחקן גבוה באמצע העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אוגוסט 2014, 03:15

toja27 כתב:לא חושב שהבעלים לוקחים שקל לכיסם הפרטי. גם בעונה כמו זאת , אם המועדון ברווחים הם פשוט שמים את הכסף "בקופת המועדון" שבו ישתמשו בעתיד . לדוגמא, יותר מסביר שמכבי יחתימו עוד שחקן גבוה באמצע העונה.

אם כך אז "קופת המועדון" צברה כל כך הרבה כספים בשנים האחרות, שכבר יש מספיק בכדי להנחית פה את לברון ג'יימס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 אוגוסט 2014, 05:55

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:לא חושב שהבעלים לוקחים שקל לכיסם הפרטי. גם בעונה כמו זאת , אם המועדון ברווחים הם פשוט שמים את הכסף "בקופת המועדון" שבו ישתמשו בעתיד . לדוגמא, יותר מסביר שמכבי יחתימו עוד שחקן גבוה באמצע העונה.

אם כך אז "קופת המועדון" צברה כל כך הרבה כספים בשנים האחרות, שכבר יש מספיק בכדי להנחית פה את לברון ג'יימס.

לא חושב שזה המצב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוגוסט 2014, 08:47

טוז'ה, לא מן הנמנע שההנהלה משתמשת פה ושם בכספים של המועדון בשביל לכסות על הגרעונות של המועדון.
בדר"כ מה שמקובל זה שהבעלים מזרימים מהכסף הפרטי שלהם בשביל לכסות על הוצאות, ובמכבי זה כנראה לא כך.

אני חושב גם שפעם כתבו שהעסקה מול רענן כץ מומנה (אולי בחלקה) מכספי המועדון, שזה לגמרי לא נשמע תקין, אבל לא בטוח בכלל שזה נכון.

בכל אופן, לי זה פחות משנה מה עושים עם הכסף, אבל לפחות שיגידו את האמת לגבי התקציב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוגוסט 2014, 21:53

Allan Turing כתב:

שומרים כסף למעקלים. אי-אפשר לדעת מתי הם ידפקו בדלת.

:laugh3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 09 אוגוסט 2014, 23:11

רוני , החישובים הם בברוטו או נטו ? בלאט רשמת בברוטו אבל השאר זה נראה לי בנטו...
לגבי מדלי ופלנניץ' , מכבי הגיע איתם להסדר בנוגע לשיחרור ול שילמה אתכל החוזה. אם מדלי מכבי מצאה לו קבוצה שהיתה מוכנה לממן חלק מהחוזה והוא לא רצה לשחק שם ולכן הגיע להסדר פיצויים וחתם במאלגה...
השנה ההכנסות יהיו קטנות יותר מבחינת זכויות שידור כי ערץ 10 בקשיים
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוגוסט 2014, 00:54

yzafrir כתב:רוני , החישובים הם בברוטו או נטו ? בלאט רשמת בברוטו אבל השאר זה נראה לי בנטו...
לגבי מדלי ופלנניץ' , מכבי הגיע איתם להסדר בנוגע לשיחרור ול שילמה אתכל החוזה. אם מדלי מכבי מצאה לו קבוצה שהיתה מוכנה לממן חלק מהחוזה והוא לא רצה לשחק שם ולכן הגיע להסדר פיצויים וחתם במאלגה...
השנה ההכנסות יהיו קטנות יותר מבחינת זכויות שידור כי ערץ 10 בקשיים

כולם רשומים בנטו כולל בלאט!!
בלאט הרוויח לפחות 700 אלף ובחישוב של ישראלי זה כמו 1.05 מיליון דולר + הפיצוי על שבירת החוזה
את פלאניניץ' בכלל לא הכנסתי אבל אין ספק שגם הוא עלה לנו כסף אם כי סכום קטן
את מדלי רשמתי כשבקיץ שעבר היה כתוב שמכבי תממן 400 אלף דולר מחוזהו

לא יודע לדבי השידורים (אני כן מאמין שההכנסות ירדו בפן הזה) אבל בל נשכח שמאז 2010 מכבי הגדילה עוד את ההכנסות שלה מפרסום וכו'
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 13 אוגוסט 2014, 14:29

שמואל1 כתב:מסתבר שהזכייה ביורוליג היא אולי הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות לנו.
פדרמן בעצם הבין שאפשר להביא שחקנים בשקל וחצי ולהצליח, רק שהפעם הוא ממש הלך עם זה עד הסוף והחתים זרים שאפילו לברק נתניה לא היו מגיעים.
הכסף שהתפנה כמובן הלך לכיסו, במימון האוהדים שממשיכים לשלם את המנויים היקרים באירופה.
אין בעיה, רוצים עונה פיננסית? מקובל. תקצצו את מחירי המנויים ואל תכריזו שוב כמידי שנה שהמטרה היא להגיע לפיינל פור.
כמו שזה נראה, הקבוצה בנויה כדי לעבור את שלב הבתים ותו לא.

סלח לי אבל אתה זורק דברים לאויר בנחרצות בלי שום הוכחות, עם החוקים החדשים במדינה אפשר לתבוע אותך לתביעת דיבה.

אתה רושם שכסף הולך לכיס של פדרמן, נתחיל מזה שזה ממש לא מדויק גם אם זה היה נכון. (אם יש כסף פנוי זה הולך למכבי, ומכבי בתור חברה יכולה לחלק דיבידנדים לבעלי המניות לפי כמות האחוזים שהם מחזיקים- ככה שאם מחלקים מניות אז כל ההנהלה מקבלת כל אחד לפי החלק שלו....)
נמשיך בכך שאתה זורק דברים לאויר בלי שום הוכחות. תסייג ותביע את כל הביקורת האפשרית, שאתה רושם את זה ככה זה נשמע כאילו אתה בא וזורק האשמות לאויר.

אני לא מבין מה כ"כ אכפת לך ממחירי המנויים אם אתה לא מנוי.. (לשם הבהרה- זכותך להביע דעה על הסגל ועל ההחתמות כמו כל אוהד אחר...)
אם תרצה או לא- השוק הזה עובד על ביקוש והיצע.
ואם יורשה לי את דעתי האישית לגבי זה- בהתחשב בעובדה שאנחנו מדינת ספורט די מפגרת, ומכבי זה עסק הספורט המצליח ביותר לאורך שנים אז אולי ההשוואה של מחירי המנוי צריכה להיות לא למועדוני על באירופה בכדורסל (ששם בד"כ קבוצת הכדורגל היא הבכירה/המרכזית) אלא למועדוני על באירופה בכדורגל...

ולסיום- התחלנו עם תחזיות הזעם? בשנה שעברה זה היה שלא נעבור את שלב הבתים וכולנו יודעים איפה סיימנו...
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוגוסט 2014, 15:23

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:מסתבר שהזכייה ביורוליג היא אולי הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות לנו.
פדרמן בעצם הבין שאפשר להביא שחקנים בשקל וחצי ולהצליח, רק שהפעם הוא ממש הלך עם זה עד הסוף והחתים זרים שאפילו לברק נתניה לא היו מגיעים.
הכסף שהתפנה כמובן הלך לכיסו, במימון האוהדים שממשיכים לשלם את המנויים היקרים באירופה.
אין בעיה, רוצים עונה פיננסית? מקובל. תקצצו את מחירי המנויים ואל תכריזו שוב כמידי שנה שהמטרה היא להגיע לפיינל פור.
כמו שזה נראה, הקבוצה בנויה כדי לעבור את שלב הבתים ותו לא.

סלח לי אבל אתה זורק דברים לאויר בנחרצות בלי שום הוכחות, עם החוקים החדשים במדינה אפשר לתבוע אותך לתביעת דיבה.

אתה רושם שכסף הולך לכיס של פדרמן, נתחיל מזה שזה ממש לא מדויק גם אם זה היה נכון. (אם יש כסף פנוי זה הולך למכבי, ומכבי בתור חברה יכולה לחלק דיבידנדים לבעלי המניות לפי כמות האחוזים שהם מחזיקים- ככה שאם מחלקים מניות אז כל ההנהלה מקבלת כל אחד לפי החלק שלו....)
נמשיך בכך שאתה זורק דברים לאויר בלי שום הוכחות. תסייג ותביע את כל הביקורת האפשרית, שאתה רושם את זה ככה זה נשמע כאילו אתה בא וזורק האשמות לאויר.

אני לא מבין מה כ"כ אכפת לך ממחירי המנויים אם אתה לא מנוי.. (לשם הבהרה- זכותך להביע דעה על הסגל ועל ההחתמות כמו כל אוהד אחר...)
אם תרצה או לא- השוק הזה עובד על ביקוש והיצע.
ואם יורשה לי את דעתי האישית לגבי זה- בהתחשב בעובדה שאנחנו מדינת ספורט די מפגרת, ומכבי זה עסק הספורט המצליח ביותר לאורך שנים אז אולי ההשוואה של מחירי המנוי צריכה להיות לא למועדוני על באירופה בכדורסל (ששם בד"כ קבוצת הכדורגל היא הבכירה/המרכזית) אלא למועדוני על באירופה בכדורגל...

ולסיום- התחלנו עם תחזיות הזעם? בשנה שעברה זה היה שלא נעבור את שלב הבתים וכולנו יודעים איפה סיימנו...

לא צריך הוכחות- מספיק לראות את העלויות של שחקני מכבי לעומת שנים קודמות. לאן הלך כל הכסף שנחסך? ככל הנראה לכיס הבעלים ולא רק אני חושב ככה. אני לא אומר שזה דבר בלתי חוקי, אין שום בעיה עם זה. מותר לבעלים לחלק דיבידנדים
הבעיה שלי היא מבחינה אתית ומוסרית כלפי האוהדים המסורים של הקבוצה. הבעלים מחזיקים במועדון ויש להם קהל אוהדים עצום שהולך עם הקבוצה לכל מקום ומשלם ממיטב כספו. מין הראוי שהכסף הפנוי ילך לחיזוק הקבוצה ולא לפתרון הבעיות הכלכליות של הבעלים.
ואם זה לא אפשרי- אז תגידו שאנחנו בעונה פיננסית, אין עם זה שום בעיה. מה שקורה כרגע זה שהבעלים ימשיכו להוליך את האוהדים שולל ויציבו את הפיינל פור כמטרה (למרות שברור לכולם שהסגל הבינוני שנבנה לא מסוגל להגיע לזה), והכל כדי להמשיך למכור מנויים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים