פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
08 אוגוסט 2014, 17:23
הא, אז עדיף שהגארד המוגבל התקפית יפתח בחמישייה? נו, טוב
08 אוגוסט 2014, 17:34
er79 כתב:הא, אז עדיף שהגארד המוגבל התקפית יפתח בחמישייה? נו, טוב
כן, כי גם סופו פותח והמשחק יותר עומד, עדיף שיוגב יהיה על המגרש במשחק עומד.
08 אוגוסט 2014, 17:38
er79 כתב:הא, אז עדיף שהגארד המוגבל התקפית יפתח בחמישייה? נו, טוב
דבר ראשון, איך אתה יודע שאוחיון מוגבל יותר התקפית מהיינס? עוד לא ראינו את היינס ביורוליג, אז קשה להגיד את זה.
שנית, אין שום בעיה שההרכבים יותאמו לפי השחקנים שמשחקים על המגרש. פניני מפעיל מצויין את סופו, אז למה שלא יישחק איתו ברוב הדקות? כנ"ל אוחיון.
דבר שלישי, זה לא איזה משהו נדיר שיש שחקנים שעולים מהספסל, שטובים יותר מחלק משחקני החמישייה. בלו עלה שנים מהספסל, גם שארפ בשנותיו הגדולות, היה לרוב
טוב יותר מלפחות גארד אחד שפתח בחמישייה, כמובן יש עוד עשרות דוגמאות כמו ג'ינובילי, פאפאלוקאס, רודריגז וכו'.
08 אוגוסט 2014, 17:50
אתה יכול לקרוא לזה תחושת בטן, אבל לא צריך להיות חכם גדול גדול להיות טוב יותר התקפית מאוחיון, והיינס טוב ממנו התקפית, אין לי ספק. הגנתית אוחיון שחקן נפלא, אבל הוא נגר בן נגרים
08 אוגוסט 2014, 17:51
אוחיון הוא פשוט רכז שני קלאסי. יש לו את כל התכונות של אחד כזה.
פארגו הוא שחקן שצריך את הכדור ביד שלו, לא יודע איפה יוגב משתלב פה.
08 אוגוסט 2014, 18:02
MTA2311 כתב:אוחיון הוא פשוט רכז שני קלאסי. יש לו את כל התכונות של אחד כזה.
לא ראיתי את היינס יותר מפעמיים, אבל הוא לא שחקן שצריך את הכדור בידיים שלו?
כל עוד סופו על המגרש רוב הכדורים חייבים ללכת פנימה והמוסרים הטובים ביותר (יוגב, פארגו ופניני) צריכים להיות על המגרש.
אני לא אוהב את מודל ה״ויקטור סאדה עולה מהספסל״, למה לתקוע פתאום את המשחק עם התקפה בינונית אם אפשר להכניס את היינס וטיוס ולהתחיל לשרוף את המגרש?
בהיעדרו של בלו אתה חייב כוח אש מהספסל כשהשאר טיפה עייפים.
08 אוגוסט 2014, 18:09
מה זה משנה מי פותח ? חייבים ישראלים בחמישייה ?
אין לי בעיה שמכבי יפתחו עם יוגב לאנסברג ופניני ואחרי שלוש דקות יעברו לחמישייה החזקה... אין משמעות למי שפותח...
לגבי היינס , ראיתי המון משחקים שלו העונה גם במילאנו וגם בסיינה ו אפילו כששיחק בספרד ו הוא שחקן התקפה מצויין וגם שחקן הגנה טוב מאוד. הוא רק צריך טיפה ריסון...לדעתי הוא צריך לפתוח יחד עם פארגו ואם מתעקשים על ישראלי בחמישייה אז שפניני יפתח כארבע....
08 אוגוסט 2014, 18:12
אני חושב שאוחיון שחקן חלש אבל אני מסכים עם ליאב שעדיף שהוא יפתח בחמישיה שתתרכז בעיקר בלהפעיל את סופו
אחרי זה נוכל לעבור להרכב מהיר והגנתי עם היינס וטיוס ואז כבר לשחק עם ההרכבים המתאימים ביותר אבל בתחילת המשחק תמיד צריך ללכת על סופו
08 אוגוסט 2014, 18:13
ליאב, אני מזכיר לך שני דברים: 1. יוגב בקושי הפעיל את סופו השנה. עשו זאת שחקנים כמו רייס, אינגלס ופניני. לא ברור לי למה מדביקים ליוגב סטיקר של מפעיל גבוהים. 2. פארגו הפעיל נהדר את סופו ב-2011.
אני בדעה של צפריר, לא חייב ישראלי בחמישייה, אבל במידה ובמכבי יתעקשו על כך, פניני או טיוס פייבוריטים לתפקיד לפני יוגב, שמצטער, לא הוכיח שהוא ראוי להיות שחקן מוביל.
08 אוגוסט 2014, 18:15
עכשיו שאני חושב ל זה, זאת קבוצה מלאה באפסיידס. כביכול זה נראה שנחלשנו קצת משנה שעברה, אבל וזה אבל גדול, יש שחקנים שאמורים לתת תקפיצת מדרגה השנה.
1) סילבן, אני מאמין ומקווה שהוא יכול, התקפית הוא מעולה. זה שנת חוזה ואם הוא ישיקע בהגנה הוא יכול לסגור לנו את העמדה יותר מכל מאליק היירסטון
2) לינהארט. בגיל כזה, קפיצת מדרגה לא תבוא. אבל, הוא שילם את הביי אאוט בעצמו, והוא נראה שחקן עם רגש. יכול לתת עבודה טובה בהגנה ריבאונד ושלשות מדי פעם. נקווה שיפתיע.
3) אלטיט, מאמין שהוא יוכל להפוך השנה לסנטר ליגה לגיטמי, אין הרבה כאלה ישראלים.
4) כהן.אולי הבחור שמכבי הכי צריכה, פוטנציאל להיות גבוה צלף סטייל או בלו או דאנקן. נקווה שיקבל דקות ביורוליג אבל בעיקר בליגה. יכול בכיף לשחק 20 דקות בליגה ולעזור עם חוק רוסי. מה שכן צריך להעלות קצת מסה. עם 25 אחוז שלשות בליגה יש סיבה לדאגה, אבל ליד סופו שמסדר לכולם זריקות פנויות, הוא יכול לפרוח.
כרגע הצפי הוא טופ16 גבול ההצלבה, אם כל השחקנים יתחברו והכל יעבוד, בכיף גם פיינל פור.
לקחו הרבה הימורים, כמעט כל שחקן הוא הימור (כולל פארגו). אבל אם הימרו נכון, יכול להיות שאנחנו יושבים על ג'ק פוט.
הולכת להיות עונה מעניינת.
08 אוגוסט 2014, 18:17
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון הוא פשוט רכז שני קלאסי. יש לו את כל התכונות של אחד כזה.
כל עוד סופו על המגרש רוב הכדורים חייבים ללכת פנימה והמוסרים הטובים ביותר (יוגב, פארגו ופניני) צריכים להיות על המגרש.
אני לא אוהב את מודל ה״ויקטור סאדה עולה מהספסל״, למה לתקוע פתאום את המשחק עם התקפה בינונית אם אפשר להכניס את היינס וטיוס ולהתחיל לשרוף את המגרש?
גם אני לא ממש מכיר את היינס, אבל אפשר להניח שהוא הרבה יותר 2 מיוגב, ככה שהוא יותר מתאים ליד פארגו.
אני לא מבין מאיפה הבאתם את זה שיוגב מפעיל טוב את סופו. לי זכור ההפך הגמור.
בוא נגיד שברמת העיקרון לא אכפת לי שהוא יעלה מהספסל, אבל אני בכלל לא בטוח שהרכב של פארגו-אוחיון יכול לעבוד.
08 אוגוסט 2014, 18:17
Hey Yeah כתב:עכשיו שאני חושב ל זה, זאת קבוצה מלאה באפסיידס. כביכול זה נראה שנחלשנו קצת משנה שעברה, אבל וזה אבל גדול, יש שחקנים שאמורים לתת תקפיצת מדרגה השנה.
1) סילבן, אני מאמין ומקווה שהוא יכול, התקפית הוא מעולה. זה שנת חוזה ואם הוא ישיקע בהגנה הוא יכול לסגור לנו את העמדה יותר מכל מאליק היירסטון
2) לינהארט. בגיל כזה, קפיצת מדרגה לא תבוא. אבל, הוא שילם את הביי אאוט בעצמו, והוא נראה שחקן עם רגש. יכול לתת עבודה טובה בהגנה ריבאונד ושלשות מדי פעם. נקווה שיפתיע.
3) אלטיט, מאמין שהוא יוכל להפוך השנה לסנטר ליגה לגיטמי, אין הרבה כאלה ישראלים.
4) כהן.אולי הבחור שמכבי הכי צריכה, פוטנציאל להיות גבוה צלף סטייל או בלו או דאנקן. נקווה שיקבל דקות ביורוליג אבל בעיקר בליגה. יכול בכיף לשחק 20 דקות בליגה ולעזור עם חוק רוסי. מה שכן צריך להעלות קצת מסה. עם 25 אחוז שלשות בליגה יש סיבה לדאגה, אבל ליד סופו שמסדר לכולם זריקות פנויות, הוא יכול לפרוח.
כרגע הצפי הוא טופ16 גבול ההצלבה, אם כל השחקנים יתחברו והכל יעבוד, בכיף גם פיינל פור.
לקחו הרבה הימורים, כמעט כל שחקן הוא הימור (כולל פארגו). אבל אם הימרו נכון, יכול להיות שאנחנו יושבים על ג'ק פוט.
הולכת להיות עונה מעניינת.
הלכת יותר מדי בקיצוניות אופטימית בסעיפים 3 ו-4. אני אשמח אם שני הסעיפים הראשונים שלך יתגשמו.
08 אוגוסט 2014, 18:18
לא יותר הגיוני שיקבעו את החמישייה בהתאם למאצ'אפ מול היריבה ? סופו נותן 15 דקות טובות במשחק , מה זה משנה מתי הם יהיו ?
אני שונא את ההרכבים הפולטיקלי קטרקט האלו כדי למצוא חן ביני כולם . מי שטוב צריך לשחק...
08 אוגוסט 2014, 18:19
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון הוא פשוט רכז שני קלאסי. יש לו את כל התכונות של אחד כזה.
גם אני לא ממש מכיר את היינס, אבל אפשר להניח שהוא הרבה יותר 2 מיוגב, ככה שהוא יותר מתאים ליד פארגו.
אני לא מבין מאיפה הבאתם את זה שיוגב מפעיל טוב את סופו. לי זכור ההפך הגמור. בוא נגיד שברמת העיקרון לא אכפת לי שהוא יעלה מהספסל, אבל אני בכלל לא בטוח שהרכב של פארגו-אוחיון יכול לעבוד.
נכון, זה בדיוק מה שכתבתי כמה הודעות מעליך. הדבר היחיד היעיל שאוחיון נתן השנה זה משחק לחץ בהגנה וחטיפות. סה טו.
08 אוגוסט 2014, 18:31
מצטער, יוגב היה הגארד היחיד שהכניס כדור פנימה לסופו, השאר היו הפורוורדים (אינגלס, בלו ופניני).
לא היקמן ולא רייס, רק יוגב.
08 אוגוסט 2014, 18:35
יוגב הוא שחקן קבוצתי שמפעיל טוב את כל השחקנים. אתם קצת שוכחים, אבל ליוגב היו הרבה פציעות העונה ובכללי עברה עליו עונה לא פשוטה.
אני מאמין שאחרי מנוחה וקצת אימונים, הוא יחזור לעצמו וליכולת שהציג לפני שהחל להפצע.
בכל אופן, פארגו הוא לא ממש רכז, ולכן אני לא רואה שום סיבה שלא יוכל לשחק ליד יוגב.
08 אוגוסט 2014, 18:47
אוחיון שחקן על הפנים ודווקא בגלל זה אני מעדיף אותו ליד פארגו וסופו כך שהתלות בו לא תהיה גדולה, זה הכל.
08 אוגוסט 2014, 19:19
רוני אתה לפעמים כזה קיצוני.
הוא ממש לא שחקן על הפנים, הוא שחקן לא רע בכל, בינוני פלוס, לא פחות ולא יותר.
08 אוגוסט 2014, 19:44
טוב, כנראה כל אחד זוכר משהו משהו אחר. אני לא זוכר שום דבר מיוחד מאוחיון, בטח שלא הפעלת גבוהים. מצטער, לא מבין את החסד שאתם מעניקים לו. מילא תרגיל קובאן, כבר שנתיים הבן אדם מסריח את הפרקט, אבל הילת ההצלבה מול פאו לא עוזבת אותו משום מה וכנראה גם לא עוזבת חלק מתומכיו
08 אוגוסט 2014, 19:46
er79 כתב:טוב, כנראה כל אחד זוכר משהו משהו אחר. אני לא זוכר שום דבר מיוחד מאוחיון, בטח שלא הפעלת גבוהים. מצטער, לא מבין את החסד שאתם מעניקים לו. מילא תרגיל קובאן, כבר שנתיים הבן אדם מסריח את הפרקט, אבל הילת ההצלבה מול פאו לא עוזבת אותו משום מה וכנראה גם לא עוזבת חלק מתומכיו
מסכים. מלבד הבלחה בסדרת ההצלבה ההיא, לא ראינו מאוחיון שום יציבות או רמה מספקת.