גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר- מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

הודעהעל ידי צ'שר » 17 ספטמבר 2014, 10:46

דווקא בתור אחד שחושב שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם מבחינת הסגל השנה, בגלל הפצועים והארנה לצערי יש לי תחושה שהפועל תנצח.
הם אמנם אלוהי הלוזרים ובשבילם להפסיד גמר בבית החדש זה מאסט, אבל אנחנו עדיין לא מחוברים והם נראו לא רע בשתי המשחקים הקודמים, ושוב בלי שלושה שחקנים מאוד חשובים.

בכל מקרה יהיה מעניין, שתי קבוצות לא התאמצו ברבע ובחצי. אני אהיה שם :D
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Roni1 » 17 ספטמבר 2014, 10:50

כ״כ קיוויתי להיכנס לת׳רד הזה ולא לראות את המילים ״סופר קלאסיקו״ :cry3
Roni1

הודעהעל ידי קובי » 17 ספטמבר 2014, 11:26

Roni1 כתב:כ״כ קיוויתי להיכנס לת׳רד הזה ולא לראות את המילים ״סופר קלאסיקו״ :cry3

אנשים פה חיים מקלישאות... מתים על זה!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Asf » 17 ספטמבר 2014, 11:49

Roni1 כתב:כ״כ קיוויתי להיכנס לת׳רד הזה ולא לראות את המילים ״סופר קלאסיקו״ :cry3

לפחות אף אחד לא הזכיר את המושגים הנאלחים "שובר שוויון" ו"הרתעה"... (פרט לפוסט זה)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 11:54

צ'שר כתב:דווקא בתור אחד שחושב שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם מבחינת הסגל השנה, בגלל הפצועים והארנה לצערי יש לי תחושה שהפועל תנצח.
הם אמנם אלוהי הלוזרים ובשבילם להפסיד גמר בבית החדש זה מאסט, אבל אנחנו עדיין לא מחוברים והם נראו לא רע בשתי המשחקים הקודמים, ושוב בלי שלושה שחקנים מאוד חשובים.

בכל מקרה יהיה מעניין, שתי קבוצות לא התאמצו ברבע ובחצי. אני אהיה שם :D

אני די בטוח שעוד יהיו שינויים בסגלים של שתי הקבוצות. בכל מקרה, זה משחק שלמכבי אין בו מה להפסיד.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 ספטמבר 2014, 12:27

Allan Turing כתב:
שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.

תגיד, לא הגזמנו קצת? דונטה סמית, לא קנת פריד. יקלע 15, ומכבי ינצחו ב- 17.
מי יעצור את פארגו? יותם?
מי יסגור ללאנדסברג את הקליעה? ליאור?

בקיצור, מכבי +15.

דונטה לא כוכב NBA אבל אין למכבי אף שחקן שמסוגל לשמור אותו.
את פארגו דרווין קיצ'ן יכול לעצור.
על לנדסברג לדעתי הם יציבו את גפני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 17 ספטמבר 2014, 12:57

שמואל1 כתב:
Allan Turing כתב:
שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.

מי יעצור את פארגו? יותם?

בקיצור, מכבי +15.

מסכים לגבי דנטה סמית', למרות שבהרכב מלא גם סמית' שלנו וגם רנדל בהחלט יכולים לעצור אותו, גם אם באופן חלקי.

לגבי פארגו ולנדסברג, סלח לי אבל זה קשקוש. גפני הזה שחקן ליגת על סביר לגמרי שבפירוש לא יכול לעצור את סילבן. לגבי קיצ'ן זו בכלל בדיחה, פארגו אחד הגארדים ההתקפיים הכי טובים באירופה, קיצ'ן שומר טוב אין ספק אבל הוא ממש לא יכול לעצור את פארגו, אולי קצת להאט אותו ותו לא.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 ספטמבר 2014, 13:07

צ'שר כתב:
שמואל1 כתב:
Allan Turing כתב:

מי יעצור את פארגו? יותם?

בקיצור, מכבי +15.

מסכים לגבי דנטה סמית', למרות שבהרכב מלא גם סמית' שלנו וגם רנדל בהחלט יכולים לעצור אותו, גם אם באופן חלקי.

לגבי פארגו ולנדסברג, סלח לי אבל זה קשקוש. גפני הזה שחקן ליגת על סביר לגמרי שבפירוש לא יכול לעצור את סילבן. לגבי קיצ'ן זו בכלל בדיחה, פארגו אחד הגארדים ההתקפיים הכי טובים באירופה, קיצ'ן שומר טוב אין ספק אבל הוא ממש לא יכול לעצור את פארגו, אולי קצת להאט אותו ותו לא.

קיצ'ן שומר נהדר. אם פארגו יהיה בשיאו אז כל שומר איכותי יתקשה לעצור אותו, אולם אנו רק בתחילת העונה ופארגו עדיין לא בכושר מיטבי ( התקשה ברוב שלבי המשחקים עד כה, ומול שומרים הרבה פחות טובים מקיצ'ן).
גפני שיחק אתמול מצויין נגד הפועל והציג הגנה מעולה. הוא אתלט, זריז ומסוגל לשמור על גארדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 13:19

צ'שר כתב:מסכים לגבי דנטה סמית', למרות שבהרכב מלא גם סמית' שלנו וגם רנדל בהחלט יכולים לעצור אותו, גם אם באופן חלקי.

גפני בכלל שחקן ספסל ככה שאני לא יודע על מה אתם מדברים. דונטה סמית' ישמור על לנדסברג.
לגבי פארגו - עד עכשיו הוא די עצר את עצמו והוא מתפתה לזרוק מבחוץ הרבה יותר מדי.

בת'כלס הכל שטויות. אני רוצה לראות את מכבי באה לשחק חזק. אם ישחקו חזק אז אני מאמין שיהיה בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 17 ספטמבר 2014, 13:25

ראשית אם גפני ודונטה יהיו בהרכב , אחד כדי לשמור על לנסברג ואחד כדי להגשים את המשאלה של שמואל ולפגוע במכבי , הרי שיש עוד זר אחד שיכול להיות בחמשייה עקב החוק הרוסי\ישראלי.
מי זה יהיה? אם זה קיצ'ן אז מי ייקח ריבאונד אצל ירושליים וישים גוף על טיוס\כהן,מאריץ'????
אם זה יהיה השמן השני שהם החתימו לסנטר , אז מי יישמור על פארגו\היינס?

הקיצר , גם להם יש בעיות במץ' אפ שלנו , בעיקר בשל העובדה שלמכבי יש 2 ישראלים (לנסברג וטיוס) שעולים על כל ישראלי שירושליים יכולים להעלות.

ד"א אם גפני לא יישמור על לנסברג ודונטה יישמור אותו , גם לדונטה לא יהיה קל בכלל. והוא יאלץ לבזבז הרבה אנרגייה בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 15:24

ankram כתב:ראשית אם גפני ודונטה יהיו בהרכב , אחד כדי לשמור על לנסברג ואחד כדי להגשים את המשאלה של שמואל ולפגוע במכבי , הרי שיש עוד זר אחד שיכול להיות בחמשייה עקב החוק הרוסי\ישראלי.
מי זה יהיה? אם זה קיצ'ן אז מי ייקח ריבאונד אצל ירושליים וישים גוף על טיוס\כהן,מאריץ'????
אם זה יהיה השמן השני שהם החתימו לסנטר , אז מי יישמור על פארגו\היינס?

הקיצר , גם להם יש בעיות במץ' אפ שלנו , בעיקר בשל העובדה שלמכבי יש 2 ישראלים (לנסברג וטיוס) שעולים על כל ישראלי שירושליים יכולים להעלות.

ד"א אם גפני לא יישמור על לנסברג ודונטה יישמור אותו , גם לדונטה לא יהיה קל בכלל. והוא יאלץ לבזבז הרבה אנרגייה בהגנה.

גפני לא יהיה בהרכב כי אז לא יהיו להם שני ישראלים. אליהו ודונטה הם הפורוורדים.
דונטה שומר טוב וסילבן לנדסברג, למרות שני משחקים טובים, הוא עדיין לא אנתוני פארקר. בואו לא נגזים פה. הייתרון של לנדסברג יהיה במגרש הפתוח. הוא ירוץ מהר להתקפה בתקווה שמכבי יקחו את הריבאונד.

בסה"כ יהיו מצ'אפים טובים מאוד במשחק הזה. הבעיה העיקרית של מכבי היא הואקום המוחלט בעמדה 4. פניני יצטרך להתמודד עם אליהו, והוא לא עשה את זה בהצלחה גדולה בשנה שעברה.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 17 ספטמבר 2014, 16:13

בפורום צ'ה חושבים שהם פייבוריטים ברורים מולנו והמתונים שבהם אדיבים וחושבים שבמקרה הטוב יהיה משחק צמוד לטובתם...

עם כל התחושה שייש לי שבאמת יש מצב שנפסיד הפעם, עכשיו שוב עלה לי החשק לפרק אותם ברמות כואבות...אחחחח כמה כואבות.

יאללללללללללה מכבי!!!!!!
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 ספטמבר 2014, 16:34

9500 צופים יהיו מחר במשחק, שזה המקסימום שהארנה מסוגלת להכיל ברגע זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 ספטמבר 2014, 16:38

roy1000 כתב:בסה"כ יהיו מצ'אפים טובים מאוד במשחק הזה. הבעיה העיקרית של מכבי היא הואקום המוחלט בעמדה 4. פניני יצטרך להתמודד עם אליהו, והוא לא עשה את זה בהצלחה גדולה בשנה שעברה.

מצד שני, אם אליהו ישמור על פניני זה אומר יום קליעה מוצלח מאוד בשבילו לא?? :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 17 ספטמבר 2014, 16:47

שמעתי שבפורום צ'ה עשו בדיקה, ואחרי שהורידו את כל אוהדי מכבי שקוראים שם, התברר שיש שם רק 2 אוהדי ירושלים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 17:09

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:בסה"כ יהיו מצ'אפים טובים מאוד במשחק הזה. הבעיה העיקרית של מכבי היא הואקום המוחלט בעמדה 4. פניני יצטרך להתמודד עם אליהו, והוא לא עשה את זה בהצלחה גדולה בשנה שעברה.

מצד שני, אם אליהו ישמור על פניני זה אומר יום קליעה מוצלח מאוד בשבילו לא?? :tongue3

קוראים לזה כוונת אליהו לא?
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 ספטמבר 2014, 17:14

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:

קוראים לזה כוונת אליהו לא?

לכל דבר שהוא עושה ממציאים שם??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 17:20

felix_r כתב:שמעתי שבפורום צ'ה עשו בדיקה, ואחרי שהורידו את כל אוהדי מכבי שקוראים שם, התברר שיש שם רק 2 אוהדי ירושלים...

בדיוק ככה. יש פה מישהו שלא קורא שם? אני ממש לא מבין את הקטע. מה זה מעניין?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 17:23

חנו'ש כתב:לכל דבר שהוא עושה ממציאים שם??

"כוונת אליהו" זה מושג שקיים כבר איזה 5 שנים. לא זוכר מי המציא את זה, אבל זה באמת אחד הדברים הכי מדהימים. כל שחקן שאליהו שומר עליו מעלה את אחוזי השלוש ב- 30% לפחות. זה גם לא שאליהו משאיר שחקנים חופשי. הוא תמיד מרים יד, אבל כשאליהו מרים יד, זה רק מעלה את האחוזים. בגלל זה קוראים לזה "כוונת אליהו".
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 17 ספטמבר 2014, 17:28

roy1000 כתב:
felix_r כתב:שמעתי שבפורום צ'ה עשו בדיקה, ואחרי שהורידו את כל אוהדי מכבי שקוראים שם, התברר שיש שם רק 2 אוהדי ירושלים...

בדיוק ככה. יש פה מישהו שלא קורא שם? אני ממש לא מבין את הקטע. מה זה מעניין?

אני אף פעם לא נכנס לשם. מה יש לי לחפש שם? במילא שמואל עושה דאבל-פוסטים בשני הפורומים :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים