יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ספטמבר 2014, 20:40

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:רנדל שומר נהדר, וגם יש לו כניסה לא רעה בכלל לסל. הבעיה היא שאין לו קליעה, וגם לסנטרים שלנו אין קליעה בכלל, ואז יוצא ששניהם תקועים בצבע. מה גם שהרכזים החדשים של מכבי לא בדיוק מפעילים את הגבוהים.

רנדל יכל להיות נהדר ליד ד'אור פישר, שקולע בעיקר מבחוץ. חבל שמכבי התעקבה עם המו"מ (כרגיל, יש לומר) ואז באה קאזאן ונתנה הצעה כפולה, שמכבי כבר לא יכלה לשבור

רנדל לא שומר נהדר כל עוד הוא עושה עבירות כל כך טיפשיות. זה חלק המהות של שחקן הגנה טוב.
טרנס מוריס למשל- היה שחקן הגנה אדיר לדעתי. הוא ידע לעשות עבירות חכמות, וכמעט אף פעם לא הסתבך בעבירות. לא הייתה לו בעיה לשחק 40 דקות במשחק, ועדיין לשמור ברמה הגבוהה ביותר (היו לו משחקים בעונת שרף שהוא לא ירד מהפרקט).

חוץ מזה- רנדל עדיין לא שמר על שחקני יורוליג. אז אני מציע לצנן את ההתלהבות. כרגע רנדל לא נראה טוב.

רנדל שומר נהדר, וזאת עובדה. זה שהוא עושה לפעמים עבירות של התלהבות מיותרת, לא שולל ממנו את היכולת הגבוהה בהגנה.

לא שמר עדיין על שחקני יורוליג? באמת? אני אזכיר לך, שבניגוד לקבוצה שלך - הפועל ירושלים - מכבי היא קבוצת יורוליג, ורנדל הראה את יכולתו הגבוהה מול שחקני מכבי יותר מעונה אחת.

עוד פעם התחלנו ? זה כבר לא ברור , שאם שחקן מצטיין נגד מכבי זה לא אומר שהוא בהכרח יתאים לשחק במכבי? כמה פעמים נצטרך לעבור את זה כדי שסוף סוף תבין?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 28 ספטמבר 2014, 20:42

מקאדו 3 כתב:
התנין כתב:
מקאדו 3 כתב:אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .

זו לא חכמה גדולה להוציא את סופו מהסגל, להרכיב במקומו כלום ושום דבר, ואז להגיד: ''הנה, תראו כמה סופו חשוב לקבוצה''. זה בדיוק המצב כיום.

אם לא הבנת אז סופו הוא סנטר ברמה הכי גבוהה במשכורת הכי נמוכה , תוסיף לזה את העובדה שהוא ללא ספק שחקן הפנים הכי דומיננטי כשהוא על המגרש ותבין כמה מכבי תלויה בשחקן הזה וכמה הוא פה דיי במזל ובגלל חוסר האחריות שלו לאורך כל הקרירה .

וכן זה לא חכמה להרכיב במקומו כלום ושום דבר ולהגיד כמה הוא חשוב , רק שבמכבי של השנים האחרונות אם לא סופו תקבל מקסימום כלום ושום דבר משודרג .

אני הבנתי את כוונתך, אבל הנקודה שלי היא שאם היית מרכיב בסגל שחקן שהוא יותר מכלום מוחלט (אפילו בינוני ברמה האירופית) אז לא בטוח שהיית מרגיש את החיסרון בצורה כ"כ משמעותית. אני לא מחסידי סופו.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 20:42

גודס יפוטר אם מכבי תפסיד 3-4 משחקי יורוליג רצופים והטופ 16 יהיה בסכנה. אני לא רואה את זה קורה.
הסיכוי שגודס יפוטר בתוך זמן קצר הוא קלוש עד אפסי.

אם גודס יפוטר, גרשון יחליף אותו.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 28 ספטמבר 2014, 20:44

מה זה משנה שהוא שומר טוב שאין לו שום דבר להציע בהתקפה.
לדעתי הוא לא שחקן ברמה של מכבי.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 28 ספטמבר 2014, 20:46

שחף כתב:מה זה משנה שהוא שומר טוב שאין לו שום דבר להציע בהתקפה.

מה יש לטיוס להציע בהתקפה? אליי-הופ? גם רנדל יכול לעשות את זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 20:48

מקאדו 3 כתב:אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .

לחלוטין. אין שום שחקן באירופה שיכול להחליף את סופו במחיר של פחות משני מליון יורו. פארגו זה גאנר נחמד (שבכלל אמור לשחק 2 ולא 1), אבל סופו הוא הייתרון הגדול של מכבי ובלעדיו, מכבי זו סתם קבוצה. מי שלא מבין או מזלזל בתרומה של סופו פשוט לא מבין בכדורסל. מכבי לא הייתה מגיע לכלום בשנה שעברה בלי סופו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 20:49

felix_r כתב:

לא. רנדל לא יכול לעשות את זה. דרך אגב - נראה לי שהוא עדיין פצוע או משהו כי ראיתי לפחות פעמיים ששחקנים לא כל כך מהירים עברו אותו בלי בעיה.
roy1000

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 28 ספטמבר 2014, 20:51

felix_r כתב:

רנדל לא יעשה את זה באותה יעלות של טיוס כי הגבהים שהשניים קופצים אליהם שונים מהותית.
העבירות של רנדל מאוד מרגיזות ואין שום חשיבות ליכולת השמירה שלו, אם ברוב המשחק הוא יאלץ לשבת על הספסל
בגלל בעיית עבירות.
~Box & 1~

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 20:51

התנין כתב:אני הבנתי את כוונתך, אבל הנקודה שלי היא שאם היית מרכיב בסגל שחקן שהוא יותר מכלום מוחלט (אפילו בינוני ברמה האירופית) אז לא בטוח שהיית מרגיש את החיסרון בצורה כ"כ משמעותית. אני לא מחסידי סופו.

לא קיים סנטר במחיר שמכבי מוכנה לשלם שיכול לתת לך אפילו מאית ממה שסופו נותן. ראה מאריץ' (מה שאפשר לקבל במחיר שמכבי מוכנה לשלם).
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ספטמבר 2014, 20:59

roy1000 כתב:גודס יפוטר אם מכבי תפסיד 3-4 משחקי יורוליג רצופים והטופ 16 יהיה בסכנה. אני לא רואה את זה קורה.
הסיכוי שגודס יפוטר בתוך זמן קצר הוא קלוש עד אפסי.

אם גודס יפוטר, גרשון יחליף אותו.

כמו שזה נראה כרגע, מכבי בהחלט יכולה להפסיד את המשחקים הראשונים ביורוליג.
אני חושב ש- 2 הפסדים ביורוליג בתוספת עוד איזה הפסד בליגה הישראלית (תסריט בהחלט ריאלי בהתחשב ביכולת של הקבוצה), וגודס יהיה בחוץ.

לא רואה סיכוי שפיני יחליף אותו, אחרי כל ההצהרות שפיזר לאחר שמונה לתפקיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 ספטמבר 2014, 21:03

פיטורין של גודס זה בכלל לא על הפרק ולא רלוונטי כרגע (ושוב, למה לא להסתכל שנה אחורה ולראות מה היה).
אבל אני בהחלט מסכים שיש לנו הרבה בעיות.
חלקן ניתן לפתור - סמית' שצריך לחזור לכושר וסופו שצריך לחזור, יעזרו מאוד, אבל חלקן באמת לא פשוטות.

למשל - קליעה מבחוץ. החלפנו את הקלעי הכי טוב במכבי ואחד הטובים באירופה, ברנדל שהוא לא הקלעי הכי טוב בבית שלו.

אני מאמין שההגנה תשתפר ככל שהזמן יעבור, כי בסה"כ אין סיבה שהקבוצה הזאת לא תשמור מצויין.

הנושא של לינהארט ומאריץ' צריך להיבדק במהירות - לא בושה להחליף שחקנים שלא מתאימים, גם אם מדובר בתחילת העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 28 ספטמבר 2014, 21:03

גם בתסריט פסימי מאוד של שרשרת הפסדים לא מחוייבים, גודס לא יפוטר מכמה סיבות: היעדר אלטרנטיבות, העובדה שבלאט היה (לכאורה) על סף הדחה ולבסוף סיים עונה עם גביע אירופה, ובראש ובראשונה, ימי חסד של עונה ראשונה אחרי שטיפחו אותו מספר שנים בתור עוזר תחת בלאט.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ספטמבר 2014, 21:06

~Box & 1~ כתב:גם בתסריט פסימי מאוד של שרשרת הפסדים לא מחוייבים, גודס לא יפוטר מכמה סיבות: היעדר אלטרנטיבות, העובדה שבלאט היה (לכאורה) על סף הדחה ולבסוף סיים עונה עם גביע אירופה, ובראש ובראשונה, ימי חסד של עונה ראשונה אחרי שטיפחו אותו מספר שנים בתור עוזר תחת בלאט.

אני חושב שבלאט אף פעם לא היה באמת על סף הדחה. לדעתי סתם רחשים כל מקורבים שנועדו לגרום לזעזוע (הצליח להם).
כמו כן, בלאט לא עמד בפני סכנת הדחה בשלב הבתים.
ההנהלה לא תסבול בשום אופן הדחה מהיורוליג בשלב הבתים. אין סיכוי שמאמן במצב כזה ישרוד במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 ספטמבר 2014, 21:08

שמואל1 כתב:
~Box & 1~ כתב:גם בתסריט פסימי מאוד של שרשרת הפסדים לא מחוייבים, גודס לא יפוטר מכמה סיבות: היעדר אלטרנטיבות, העובדה שבלאט היה (לכאורה) על סף הדחה ולבסוף סיים עונה עם גביע אירופה, ובראש ובראשונה, ימי חסד של עונה ראשונה אחרי שטיפחו אותו מספר שנים בתור עוזר תחת בלאט.

אני חושב שבלאט אף פעם לא היה באמת על סף הדחה. לדעתי סתם רחשים כל מקורבים שנועדו לגרום לזעזוע (הצליח להם).
כמו כן, בלאט לא עמד בפני סכנת הדחה בשלב הבתים.
ההנהלה לא תסבול בשום אופן הדחה מהיורוליג בשלב הבתים. אין סיכוי שמאמן במצב כזה ישרוד במכבי.

מסכים. סכנת הדחה בטופ 16 זה התסריט היחיד שבו גיא יפוטר בשנת 2014.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 28 ספטמבר 2014, 21:08

משחק זוועתי. אני כולי מרוגז. להפסיד לקבוצה ברזילאית תואר שלא שיחקו אותו איזה 20 שנה והיה יכול להוסיף הרבה יוקרה לארון של שמעון, זה פשוט מרגיז. כמו שכתבתי במחצית, שני דברים חסרים לי, אחד כבר דיברתי עליו עוד בקיץ בתום ההחתמות, זה החולשה בקליעה מחוץ לקשת, ויתרה מכך, היעדר שחקן קלאץ' כמו בלו שיתפור את הסלים במאניטיים. בשביל שחקנים כאלה קונים מנויים, לא יעזור כלום. אני שוב אומר, אם אני פדרמן אני נותן לו צ'ק פתוח, שהוא ינקוב במחיר. חבל שזה לא יקרה. הדבר השני זה משחק הפנים שלא קיים. זה משהו שלפחות ייפתר להערכתי, כשסופו ישוב. מאריץ' יעוף שסופו יחזור. אין זכר למאריץ' של 2011. על לינהארט דיברתי כבר בקיץ. לא מבין את ההחתמה. חשבתי שמכבי צריכה להביא סטרץ' פורוורד. הם עשו טעות. לא שאני מצטער על החתמת רנדל, כשהוא יתרגל ליורוליג תזמון העבירות שלו ישתפר, הבעיה היא שמכבי הייתה חייבת להביא שחקן עם קליעה מוכחת, אם לא על חשבון רנדל אז על חשבון לינהארט. לנדסברג נשאר אותו לנדסברג, לא יעזור כלום. גם כהן לא יושיע. היינס בינתיים לא מראה משהו מיוחד, בטח שלא מיוחד יותר מהיקמן, למעט אולי פחות טעויות. אבל היקמן היה סקורר טוב ממנו. שוב, מכבי כרגע היא קבוצה של שחקן אחד, שחקן אדיר שאני מאוד אוהב, פארגו, אבל לבד הוא לא יכול. מה שמכבי צריכה לעשות, בהיעדר לצערי האפשרות הפנטזיונרית שבלו יחזור, זה להעיף את מאריץ ולינהארט, להכשיר מהר ככל הניתן את סופו, ולהחתים, עד כמה שזה יישמע בלתי אפשרי בשלב הזה, אבל להחתים, אולי בחלון ההעברות, אבל עדיף כבר עכשיו, שחקן שישי אקס פאקטור יעלה מהספסל ויקלע צ'אקות כשצריך.
בנוסף, יש סיבות נוספות לדאגה, קוראים להן אוחיון וסמית'. ההחלטה לשים את אוחיון בספסל נכונה, אבל גם משם הוא כרגע לא נלחם כדי להוכיח את מקומו. סמית היה חושך בשני המשחקים אבל אני אתן לו חסד. וגודס, אוי אברוך, את שני התארים שאיבדנו בשבוע וחצי האחרונים, בעיקר את התואר האחרון, פדרמן ומזרחי לא ישכחו כל כך מהר.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 28 ספטמבר 2014, 21:10

לדעתי רנדל הוא החתמה טובה אבל כמו שאמר פליקס בגלל שאין לו קליעה מבחוץ אז בהתקפה הגבוהים די תקועים בצבע, בהגנה העברות האלה יעברו והוא שחקן הגנה מצוין וריבאונדר טוב.
דבר נוסף, לא יתכן הדבר הזה שמכבי תל אביב הופכת למגרש המשחקים של פארגו, עם כל הכבוד לשחקן ולכישרון שלו , אבל הבן אדם לוקח הרבה יותר מדי על עצמו ומשאיר פחות מדי לקבוצה. גודס צריך לשנות דברים וכמה שיותר מהר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 21:11

שמואל1 כתב:כמו שזה נראה כרגע, מכבי בהחלט יכולה להפסיד את המשחקים הראשונים ביורוליג.
אני חושב ש- 2 הפסדים ביורוליג בתוספת עוד איזה הפסד בליגה הישראלית (תסריט בהחלט ריאלי בהתחשב ביכולת של הקבוצה), וגודס יהיה בחוץ.

לא רואה סיכוי שפיני יחליף אותו, אחרי כל ההצהרות שפיזר לאחר שמונה לתפקיד.

יש סטנדרט לפיטורים של מאמן במכבי והסטנדרט אומר שמפטרים מאמן כשהטופ 16 בסכנה. גודס יקבל לא מעט קרדיט לדעתי ורק 3-4 הפסדים רצופים ביורוליג יביאו אותו למצב כזה. הפסדים בליגה הישראלית לא ישנו הרבה, בטח שבזמן ההשעיה של טיוס.

אם גודס יפוטר, פיני יהיה זה שיחליף אותו. שום הצהרה שהוא פיזר לפני העונה לא תהיה רלוונטית אם זה יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 28 ספטמבר 2014, 21:12

jol9 כתב:פיטורין של גודס זה בכלל לא על הפרק ולא רלוונטי כרגע (ושוב, למה לא להסתכל שנה אחורה ולראות מה היה).
אבל אני בהחלט מסכים שיש לנו הרבה בעיות.
חלקן ניתן לפתור - סמית' שצריך לחזור לכושר וסופו שצריך לחזור, יעזרו מאוד, אבל חלקן באמת לא פשוטות.

למשל - קליעה מבחוץ. החלפנו את הקלעי הכי טוב במכבי ואחד הטובים באירופה, ברנדל שהוא לא הקלעי הכי טוב בבית שלו.

אני מאמין שההגנה תשתפר ככל שהזמן יעבור, כי בסה"כ אין סיבה שהקבוצה הזאת לא תשמור מצויין.

הנושא של לינהארט ומאריץ' צריך להיבדק במהירות - לא בושה להחליף שחקנים שלא מתאימים, גם אם מדובר בתחילת העונה.

דווקא לינהרט שיחק בסדר גמור בזמן שהוא שיחק, הבעיה שהוא לא מקבל דקות משחק בכלל. הוא גם שחקן שניזון מקבוצתיות אבל במשחק הסוליסטי שגודס משחק איתו אין לו שם מקום.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 21:14

היעדר אלטרנטיבות? אין איזה עוזר מאמן עם רקורד של כמה אליפויות אירופה?
גודס יקבל את כל החסד שבעולם והוא יפוטר אך ורק אם הטופ 16 יהיה בסכנה אמיתית. כלומר 3-4 הפסדים רצופים ביורוליג. גם בכושר הנוכחי של מכבי, זה תסריט בלתי סביר.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 28 ספטמבר 2014, 21:14

toja27 כתב:לדעתי רנדל הוא החתמה טובה אבל כמו שאמר פליקס בגלל שאין לו קליעה מבחוץ אז בהתקפה הגבוהים די תקועים בצבע, בהגנה העברות האלה יעברו והוא שחקן הגנה מצוין וריבאונדר טוב.
דבר נוסף, לא יתכן הדבר הזה שמכבי תל אביב הופכת למגרש המשחקים של פארגו, עם כל הכבוד לשחקן ולכישרון שלו , אבל הבן אדם לוקח הרבה יותר מדי על עצמו ומשאיר פחות מדי לקבוצה. גודס צריך לשנות דברים וכמה שיותר מהר.

עם מי אתה רוצה שהוא ישחק? כל השחקנים לידו קונוסים, בחיאת. פארגו האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות. ואגב, חילק 7 אסיסטים. להגיד שהוא משאיר פחות מדי לקבוצה זה לא מינוח נכון.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 28 ספטמבר 2014, 21:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], שמוליק ו־26 אורחים