05 יוני 2011, 13:23
05 יוני 2011, 13:34
קובי כתב:יש לציין, כי זו העונה האחרונה בחוזה הנוכחי של ריצ' עם מכבי. למצ'באן יש עוד 4 עונות בחוזה.
05 יוני 2011, 13:40
בלי קשר, חשבתי שההנהלה השתפרה בכל העניין של לא להתערב למאמן בבניית הקבוצה. עם ההצטרפות לאדריאטית זה היה אמור להפוך את מכבי לקצת פחות קמצנית. אני מבינה שזה לא היה מספיק בשביל להשאיר את צ'אקי ואין לי כעס על אף אחד בעניין הזה, אבל אם בלאט רוצה להשאיר את כל הגבוהים, לא מדובר פה על סכומים מטורפים שמכבי לא מסוגילת לעמוד בהם.
מרגיש כאילו חוש הקמצנות טבוע כל כך עמוק בהנהלה שהם לא מסוגלים להתנתק ממנו, גם כשנוסף להם סכומים נאים לתקציב.
05 יוני 2011, 13:47
Holiday_Armadillo כתב:בלי קשר, חשבתי שההנהלה השתפרה בכל העניין של לא להתערב למאמן בבניית הקבוצה. עם ההצטרפות לאדריאטית זה היה אמור להפוך את מכבי לקצת פחות קמצנית. אני מבינה שזה לא היה מספיק בשביל להשאיר את צ'אקי ואין לי כעס על אף אחד בעניין הזה, אבל אם בלאט רוצה להשאיר את כל הגבוהים, לא מדובר פה על סכומים מטורפים שמכבי לא מסוגילת לעמוד בהם.
מרגיש כאילו חוש הקמצנות טבוע כל כך עמוק בהנהלה שהם לא מסוגלים להתנתק ממנו, גם כשנוסף להם סכומים נאים לתקציב.
אנחנו צריכים לזכור שאף אחד מאיתנו אף פעם לא היה חלק ממועדון כדורסל מקצועני וגדול כמו מכבי..אף פעם לא היינו חלק ממה שקורה בחדרי חדרים..
אז אנחנו גם לא יודעים אם ה''X רוצה ו-Y רוצה'' זה לגיטימי לחלוטין או שזה משהו שלא מקובל..
הרי גם באמצע השנה רצו להשאיל את הנדריקס ובלאט לא רצה שהוא יושאל,בסוף הוא נשאר..
יכול להיות שאלו חילוקי דעות לגיטימיים לחלוטין בין הנהלה למאמן(למרות שאני חושבת שצריך לתת למאמן חופש פעולה)וזה קורה בכל מקום בעולם אבל שם פשוט לא נכנסים לורידים ומדווחים על כל פיפס..
מנסים ליצור פה רושם של קרע ושל חילוקי דעות אדירים שמפריעים לעבודה..לכו תדעו אם זה באמת ככה
05 יוני 2011, 13:51
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:בלי קשר, חשבתי שההנהלה השתפרה בכל העניין של לא להתערב למאמן בבניית הקבוצה. עם ההצטרפות לאדריאטית זה היה אמור להפוך את מכבי לקצת פחות קמצנית. אני מבינה שזה לא היה מספיק בשביל להשאיר את צ'אקי ואין לי כעס על אף אחד בעניין הזה, אבל אם בלאט רוצה להשאיר את כל הגבוהים, לא מדובר פה על סכומים מטורפים שמכבי לא מסוגילת לעמוד בהם.
אנחנו צריכים לזכור שאף אחד מאיתנו אף פעם לא היה חלק ממועדון כדורסל מקצועני וגדול כמו מכבי..אף פעם לא היינו חלק ממה שקורה בחדרי חדרים..
אז אנחנו גם לא יודעים אם ה''X רוצה ו-Y רוצה'' זה לגיטימי לחלוטין או שזה משהו שלא מקובל..
הרי גם באמצע השנה רצו להשאיל את הנדריקס ובלאט לא רצה שהוא יושאל,בסוף הוא נשאר..
יכול להיות שאלו חילוקי דעות לגיטימיים לחלוטין בין הנהלה למאמן(למרות שאני חושבת שצריך לתת למאמן חופש פעולה)וזה קורה בכל מקום בעולם אבל שם פשוט לא נכנסים לורידים ומדווחים על כל פיפס..
מנסים ליצור פה רושם של קרע ושל חילוקי דעות אדירים שמפריעים לעבודה..לכו תדעו אם זה באמת ככה
תראי, זה בכל זאת וואלה, אז ברור שאני לוקחת הכל בעירבון מוגבל.
אני מדברת בכללי שלטעמי בלאט הוכיח מעבר לכל צל של ספק שראוי לתת לו לעשות את העבודה כמו שהוא יודע ולהתערב כמה שפחות (כמובן שאם ההגבלות התקציביות ההגיוניות של מכבי).
05 יוני 2011, 13:52
05 יוני 2011, 14:11
05 יוני 2011, 14:20
05 יוני 2011, 14:29
05 יוני 2011, 14:35
05 יוני 2011, 15:46
er79 כתב:חבר'ה, אין צורך לריב. העונה יהיה לסופו סנטר מחליף אדיר, כך שמבחינתי אפשר להשאיל גם את מאצבן וגם את הנדריקס.
http://www.youtube.com/watch?v=Rh06TstqUxs
05 יוני 2011, 17:15
05 יוני 2011, 17:20
misha כתב:מאחר ולא נראה לי שיביאו יותר מ7 זרים, להחזיק 4 מהם בקו הקדמי זה יותר מדי. גם בגלל שיש לנו כבר 2 ישראלים מובילים בעמדה 4, אני מעדיף זר נוסף בעמדות 1-3, שם נצטרך להרחיב את הרוטציה לקראת העונה הבאה. קו קדמי של אליהו, בלו, סופו, מצ'באן וג'יימס אמור להספיק.
אם צריך לבחור, ולמרות שאני מחבב את הנדריקס, הייתי משאיר את הסרבי. ג'יימס פחות או יתר פוטנציאלית יכול לתת את מה שהנדריקס נתן, בזמן שמצ'באן מביא דברים אחרים כמו משחק עם הפנים לסל, יכולת מסירה טובה וקליעה מבחוץ. בלאט התחיל לסמוך עליו קצת יותר לקראת הסוף (שיחק די הרבה בקופל-פור) ויש מצב לפריצה בעונה הבאה.
05 יוני 2011, 17:31
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:מאחר ולא נראה לי שיביאו יותר מ7 זרים, להחזיק 4 מהם בקו הקדמי זה יותר מדי. גם בגלל שיש לנו כבר 2 ישראלים מובילים בעמדה 4, אני מעדיף זר נוסף בעמדות 1-3, שם נצטרך להרחיב את הרוטציה לקראת העונה הבאה. קו קדמי של אליהו, בלו, סופו, מצ'באן וג'יימס אמור להספיק.
אם צריך לבחור, ולמרות שאני מחבב את הנדריקס, הייתי משאיר את הסרבי. ג'יימס פחות או יתר פוטנציאלית יכול לתת את מה שהנדריקס נתן, בזמן שמצ'באן מביא דברים אחרים כמו משחק עם הפנים לסל, יכולת מסירה טובה וקליעה מבחוץ. בלאט התחיל לסמוך עליו קצת יותר לקראת הסוף (שיחק די הרבה בקופל-פור) ויש מצב לפריצה בעונה הבאה.
זה לא רק שבלאט סמך עליו,הוא גם שיפר את המשחק שלו בחודש-חודשיים האחרונים
הזריקה שלו יותר טובה
השמירה שלו על הפיק אנד רול יותר טובה(השמיר האישית צריכה עוד להשתפר)
רואים שהוא ממש ממש רוצה להשתפר,הוא שמע מה הוא צריך לשפר והוא עובד על זה
25 ינואר 2017, 01:11
25 ינואר 2017, 01:11
25 ינואר 2017, 01:12
LIAV10 כתב:פיני: ״אחרי העונה כולם צריכים לעזוב חוץ משני אנשים, שמעון מזרחי ועמי ביטון, כל השאר צריכים לעזוב ללא יוצא מן הכלל״.
arel123 כתב:LIAV10 כתב:פיני: ״אחרי העונה כולם צריכים לעזוב חוץ משני אנשים, שמעון מזרחי ועמי ביטון, כל השאר צריכים לעזוב ללא יוצא מן הכלל״.
מה הקשר לת'רד הזה בדיוק למה להקפיץ סתם ?
25 ינואר 2017, 01:13
שמואל1 כתב:אתה לא אמיתי