פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הנדירקס יושאל, מצ'באן יישאר ?

05 יוני 2011, 13:23

לא צריך להשאיל לא את הנדריקס ולא את מצ'באן. מכבי משחקת ב-3 מסגרות בעונה הבאה וצריכה לשמור על סגל רחב ככל שניתן. אם ההנהלה המעופפת והקמצנית של מכבי בוחרת להשאיל שחקן אז עדיף שזה יהיה מצ'באן שהוכיח לאורך כל העונה שהוא פשוט לא מסוגל לשחק כסנטר ואיכזב כל פעם שתופקד בעמדה הזאת (אם הוא הולך להיות מתפוקד כ-4 זה כבר סיפור אחר). לעומתו הנדריקס שחקן מצוין. שחקן שהוכיח את עצמו כל פעם כשקיבל את ההזדמנות. חובה להשאיר אותו!

05 יוני 2011, 13:34

קובי כתב:יש לציין, כי זו העונה האחרונה בחוזה הנוכחי של ריצ' עם מכבי. למצ'באן יש עוד 4 עונות בחוזה.

אז מה הרעיון של להשאיל את הנדריקס? אם רוצים להשאיל אותו זה רק בתנאי שפותחים ומאריכים לו את החוזה.

בכל מקרה אני עם בלאט בעניין, הכי טוב להתחיל את העונה עם הקו הקדמי שיש כיום שהוא כל כך מגוון ועמוק שיכול להתמודד עם כל קו קדמי באירופה.
ההנהלה צריכה לזכור בכמה ליגות היא הולכת לשחק בעונה הבאה.
הרי אם אחרי פתיחת העונה ירגישו עומס בעמדות הגבוהים, תמיד יהיה אפשר להשאיל אחד מהם, אני בטוחה שלא יהיה קשה למצוא קבוצה שתשמח גם באמצע העונה לקלוט את אחד מהשניים.

אם בכל זאת מתעקשים להשאיל מישהו, אז אני לא רואה למה את הנדריקס? הרי כל הרעיון בהשאלה זה שהשחקן יחזור בעתיד טוב יותר ומנוסה יותר.
אני מצטערת אבל אני לא ממש רואה כמה עוד יש להנדריקס להשתפר. אני מאוד אוהבת אותו, אבל כרגע נראה שהרבה יותר מעבר למה שאנחנו רואים כיום לא נקבל ממנו, WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET.
לעומת זאת מאצ'בן זה שחקן שיש לו עוד דרך ארוכה ואני מאמינה שאנחנו נקבל ממנו הרבה יותר ממה שאנחנו רואים כיום.

בלי קשר, חשבתי שההנהלה השתפרה בכל העניין של לא להתערב למאמן בבניית הקבוצה. עם ההצטרפות לאדריאטית זה היה אמור להפוך את מכבי לקצת פחות קמצנית. אני מבינה שזה לא היה מספיק בשביל להשאיר את צ'אקי ואין לי כעס על אף אחד בעניין הזה, אבל אם בלאט רוצה להשאיר את כל הגבוהים, לא מדובר פה על סכומים מטורפים שמכבי לא מסוגילת לעמוד בהם.
מרגיש כאילו חוש הקמצנות טבוע כל כך עמוק בהנהלה שהם לא מסוגלים להתנתק ממנו, גם כשנוסף להם סכומים נאים לתקציב.

05 יוני 2011, 13:40

בלי קשר, חשבתי שההנהלה השתפרה בכל העניין של לא להתערב למאמן בבניית הקבוצה. עם ההצטרפות לאדריאטית זה היה אמור להפוך את מכבי לקצת פחות קמצנית. אני מבינה שזה לא היה מספיק בשביל להשאיר את צ'אקי ואין לי כעס על אף אחד בעניין הזה, אבל אם בלאט רוצה להשאיר את כל הגבוהים, לא מדובר פה על סכומים מטורפים שמכבי לא מסוגילת לעמוד בהם.
מרגיש כאילו חוש הקמצנות טבוע כל כך עמוק בהנהלה שהם לא מסוגלים להתנתק ממנו, גם כשנוסף להם סכומים נאים לתקציב.

אנחנו צריכים לזכור שאף אחד מאיתנו אף פעם לא היה חלק ממועדון כדורסל מקצועני וגדול כמו מכבי..אף פעם לא היינו חלק ממה שקורה בחדרי חדרים..
אז אנחנו גם לא יודעים אם ה''X רוצה ו-Y רוצה'' זה לגיטימי לחלוטין או שזה משהו שלא מקובל..
הרי גם באמצע השנה רצו להשאיל את הנדריקס ובלאט לא רצה שהוא יושאל,בסוף הוא נשאר..
יכול להיות שאלו חילוקי דעות לגיטימיים לחלוטין בין הנהלה למאמן(למרות שאני חושבת שצריך לתת למאמן חופש פעולה)וזה קורה בכל מקום בעולם אבל שם פשוט לא נכנסים לורידים ומדווחים על כל פיפס..
מנסים ליצור פה רושם של קרע ושל חילוקי דעות אדירים שמפריעים לעבודה..לכו תדעו אם זה באמת ככה

05 יוני 2011, 13:47

Holiday_Armadillo כתב:

אנחנו צריכים לזכור שאף אחד מאיתנו אף פעם לא היה חלק ממועדון כדורסל מקצועני וגדול כמו מכבי..אף פעם לא היינו חלק ממה שקורה בחדרי חדרים..
אז אנחנו גם לא יודעים אם ה''X רוצה ו-Y רוצה'' זה לגיטימי לחלוטין או שזה משהו שלא מקובל..
יכול להיות שאלו חילוקי דעות לגיטימיים לחלוטין בין הנהלה למאמן(למרות שאני חושבת שצריך לתת למאמן חופש פעולה)וזה קורה בכל מקום בעולם אבל שם פשוט לא נכנסים לורידים ומדווחים על כל פיפס..
מנסים ליצור פה רושם של קרע ושל חילוקי דעות אדירים שמפריעים לעבודה..לכו תדעו אם זה באמת ככה

תראי, זה בכל זאת וואלה, אז ברור שאני לוקחת הכל בעירבון מוגבל.
אני מדברת בכללי שלטעמי בלאט הוכיח מעבר לכל צל של ספק שראוי לתת לו לעשות את העבודה כמו שהוא יודע ולהתערב כמה שפחות (כמובן שאם ההגבלות התקציביות ההגיוניות של מכבי).

05 יוני 2011, 13:51

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תראי, זה בכל זאת וואלה, אז ברור שאני לוקחת הכל בעירבון מוגבל.
אני מדברת בכללי שלטעמי בלאט הוכיח מעבר לכל צל של ספק שראוי לתת לו לעשות את העבודה כמו שהוא יודע ולהתערב כמה שפחות (כמובן שאם ההגבלות התקציביות ההגיוניות של מכבי).

אני לא יודעת אם צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל או לא..אני לא יודעת אם זה לא נכון..מה שאני אומרת זה שבנוסף לזה,אנחנו פשוט לא יודעים אם זה דרמטי כמו שוואלה מנסים לצייר את זה..
יכול להיות שזה דברים לגיטימיים לחלוטין שעוברים בין צוות מקצועי להנהלה בכל מקום..פשוט שם לא מנסים למכור לנו את זה כאחרית הימים

05 יוני 2011, 13:52

חבר'ה, אין צורך לריב. העונה יהיה לסופו סנטר מחליף אדיר, כך שמבחינתי אפשר להשאיל גם את מאצבן וגם את הנדריקס.

http://www.youtube.com/watch?v=Rh06TstqUxs

05 יוני 2011, 14:11

הנדריקס שחקן מעולה שבכל המשחקים מול הספרדיות היה מהמובילים בקבוצה.
למה אתם חושבים שג'ימס עדיף עליו?
מדובר בשחקן שנועל את הרחבה הגנתית ובריבאונדר מצטיין.

05 יוני 2011, 14:20

לא על השאלת אחד מהם תקום או תיפול העונה , אני יהיה מרוצה מכל החלטה שתיפול בסוף....
למצוא גארדים ומחליף לאיידסון יותר דחוף עכשיו...

05 יוני 2011, 14:29

מסכים איתך. משימה ראשונה: מחליף לאידסון. משימה שנייה: רכז נוסף (רק אם פרקינס לא נשאר). משימה שלישית: גארד ישראלי נוסף (שייר/הלפרין/לנדסברג). בעניין הגבוהים בכל מצב אנחנו סגורים לעונה הבאה.

05 יוני 2011, 14:35

האמת שזה נכון.
כמו שתמיד יהיה אפשר להשאיל באמצע העונה שחקן במידה ויחליטו להשאיר את כולם, ככה תמיד יהיה אפשר להחזיר מהשאלה את השחקן במידה ויחליטו להשאיל ואז ירגישו קצת במחסור בשל המסגרות הרבות או בשל אכזבה מאחד השחקנים.

05 יוני 2011, 15:46

er79 כתב:חבר'ה, אין צורך לריב. העונה יהיה לסופו סנטר מחליף אדיר, כך שמבחינתי אפשר להשאיל גם את מאצבן וגם את הנדריקס.

http://www.youtube.com/watch?v=Rh06TstqUxs

חחחח גדול!!!

05 יוני 2011, 17:15

מאחר ולא נראה לי שיביאו יותר מ7 זרים, להחזיק 4 מהם בקו הקדמי זה יותר מדי. גם בגלל שיש לנו כבר 2 ישראלים מובילים בעמדה 4, אני מעדיף זר נוסף בעמדות 1-3, שם נצטרך להרחיב את הרוטציה לקראת העונה הבאה. קו קדמי של אליהו, בלו, סופו, מצ'באן וג'יימס אמור להספיק.

אם צריך לבחור, ולמרות שאני מחבב את הנדריקס, הייתי משאיר את הסרבי. ג'יימס פחות או יתר פוטנציאלית יכול לתת את מה שהנדריקס נתן, בזמן שמצ'באן מביא דברים אחרים כמו משחק עם הפנים לסל, יכולת מסירה טובה וקליעה מבחוץ. בלאט התחיל לסמוך עליו קצת יותר לקראת הסוף (שיחק די הרבה בקופל-פור) ויש מצב לפריצה בעונה הבאה.

05 יוני 2011, 17:20

misha כתב:מאחר ולא נראה לי שיביאו יותר מ7 זרים, להחזיק 4 מהם בקו הקדמי זה יותר מדי. גם בגלל שיש לנו כבר 2 ישראלים מובילים בעמדה 4, אני מעדיף זר נוסף בעמדות 1-3, שם נצטרך להרחיב את הרוטציה לקראת העונה הבאה. קו קדמי של אליהו, בלו, סופו, מצ'באן וג'יימס אמור להספיק.

אם צריך לבחור, ולמרות שאני מחבב את הנדריקס, הייתי משאיר את הסרבי. ג'יימס פחות או יתר פוטנציאלית יכול לתת את מה שהנדריקס נתן, בזמן שמצ'באן מביא דברים אחרים כמו משחק עם הפנים לסל, יכולת מסירה טובה וקליעה מבחוץ. בלאט התחיל לסמוך עליו קצת יותר לקראת הסוף (שיחק די הרבה בקופל-פור) ויש מצב לפריצה בעונה הבאה.

זה לא רק שבלאט סמך עליו,הוא גם שיפר את המשחק שלו בחודש-חודשיים האחרונים
הזריקה שלו יותר טובה
השמירה שלו על הפיק אנד רול יותר טובה(השמיר האישית צריכה עוד להשתפר)
רואים שהוא ממש ממש רוצה להשתפר,הוא שמע מה הוא צריך לשפר והוא עובד על זה

05 יוני 2011, 17:31

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:מאחר ולא נראה לי שיביאו יותר מ7 זרים, להחזיק 4 מהם בקו הקדמי זה יותר מדי. גם בגלל שיש לנו כבר 2 ישראלים מובילים בעמדה 4, אני מעדיף זר נוסף בעמדות 1-3, שם נצטרך להרחיב את הרוטציה לקראת העונה הבאה. קו קדמי של אליהו, בלו, סופו, מצ'באן וג'יימס אמור להספיק.

זה לא רק שבלאט סמך עליו,הוא גם שיפר את המשחק שלו בחודש-חודשיים האחרונים
הזריקה שלו יותר טובה
השמירה שלו על הפיק אנד רול יותר טובה(השמיר האישית צריכה עוד להשתפר)
רואים שהוא ממש ממש רוצה להשתפר,הוא שמע מה הוא צריך לשפר והוא עובד על זה

לא קל להיכנס לקבוצה שרצה טוב באמצע העונה וגם ראינו בשנים האחרונות שלשחקנים צעירים מאקס יוגוסלביה לוקח זמן להשתלב וצריך סבלנות. אני מאמין שכבר בשנה הבאה נקבל ממנו יותר, הרי כשרון לא חסר.

25 ינואר 2017, 01:11

פיני: ״אחרי העונה כולם צריכים לעזוב חוץ משני אנשים, שמעון מזרחי ועמי ביטון, כל השאר צריכים לעזוב ללא יוצא מן הכלל״.

25 ינואר 2017, 01:11

אתה לא אמיתי

25 ינואר 2017, 01:12

LIAV10 כתב:פיני: ״אחרי העונה כולם צריכים לעזוב חוץ משני אנשים, שמעון מזרחי ועמי ביטון, כל השאר צריכים לעזוב ללא יוצא מן הכלל״.

מה הקשר לת'רד הזה בדיוק למה להקפיץ סתם ?

כרמל התחילה, אני רק המלצתי לה

arel123 כתב:
LIAV10 כתב:פיני: ״אחרי העונה כולם צריכים לעזוב חוץ משני אנשים, שמעון מזרחי ועמי ביטון, כל השאר צריכים לעזוב ללא יוצא מן הכלל״.

מה הקשר לת'רד הזה בדיוק למה להקפיץ סתם ?

ש״צ

25 ינואר 2017, 01:13

שמואל1 כתב:אתה לא אמיתי

לא מאז שהוא נדרס בגיל 7 בזמן שעבר את הכביש, לא
נושא נעול