המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:צפריר, זה לא קשור לחוסר סבלנות. אגב, אני מהראשונים בפורום שאמר שרנדל שחקן נפלא והוא צריך להיות במכבי. היינס שחקן שחסר קילינג אינסטינקט, זה הכל. הוא לא יהיה כמו היקמן, ולא יעזור כלום. לצד פארגו מכבי הייתה צריכה להביא קלעי איכותי. נכון לעכשיו היינס מאכזב. אני מקווה שזה ישתנה, אבל אני לא חושב שהוא יביא מה שהיקמן הביא, ולרגע לא טענתי שאני אוהב את היקמן, היקמן פשוט סקורר טוב ממנו, זה הכל
yzafrir כתב:er79 כתב:צפריר, זה לא קשור לחוסר סבלנות. אגב, אני מהראשונים בפורום שאמר שרנדל שחקן נפלא והוא צריך להיות במכבי. היינס שחקן שחסר קילינג אינסטינקט, זה הכל. הוא לא יהיה כמו היקמן, ולא יעזור כלום. לצד פארגו מכבי הייתה צריכה להביא קלעי איכותי. נכון לעכשיו היינס מאכזב. אני מקווה שזה ישתנה, אבל אני לא חושב שהוא יביא מה שהיקמן הביא, ולרגע לא טענתי שאני אוהב את היקמן, היקמן פשוט סקורר טוב ממנו, זה הכל
אתה אומר דברים שמתבססים על מה שראית ממנו בחודש האחרון , אני עוקב אחריו כבר כמה שנים ויש לו את כל הנתונים להצליח כולל הקילר אינסטינקט....
roy1000 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:צפריר, זה לא קשור לחוסר סבלנות. אגב, אני מהראשונים בפורום שאמר שרנדל שחקן נפלא והוא צריך להיות במכבי. היינס שחקן שחסר קילינג אינסטינקט, זה הכל. הוא לא יהיה כמו היקמן, ולא יעזור כלום. לצד פארגו מכבי הייתה צריכה להביא קלעי איכותי. נכון לעכשיו היינס מאכזב. אני מקווה שזה ישתנה, אבל אני לא חושב שהוא יביא מה שהיקמן הביא, ולרגע לא טענתי שאני אוהב את היקמן, היקמן פשוט סקורר טוב ממנו, זה הכל
אתה אומר דברים שמתבססים על מה שראית ממנו בחודש האחרון , אני עוקב אחריו כבר כמה שנים ויש לו את כל הנתונים להצליח כולל הקילר אינסטינקט....
ומה עם לינהרט, גם אחריו אתה עוקב כמה שנים? הרי כל שחקן שמגיע למכבי אתה תגיד שהוא יהיה מצויין. אני לא זוכר אפילו שחקן אחד שהוחתם בקבוצה ואמרת שזו טעות או שהוא לא מתאים וכל שחקן חדש שמגיע תמיד יותר טוב מזה שהוא החליף. איזה ערך יש לדעה אם היא כמעט זהה לגבי כל שחקן שמגיע לקבוצה?
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:צפריר, זה לא קשור לחוסר סבלנות. אגב, אני מהראשונים בפורום שאמר שרנדל שחקן נפלא והוא צריך להיות במכבי. היינס שחקן שחסר קילינג אינסטינקט, זה הכל. הוא לא יהיה כמו היקמן, ולא יעזור כלום. לצד פארגו מכבי הייתה צריכה להביא קלעי איכותי. נכון לעכשיו היינס מאכזב. אני מקווה שזה ישתנה, אבל אני לא חושב שהוא יביא מה שהיקמן הביא, ולרגע לא טענתי שאני אוהב את היקמן, היקמן פשוט סקורר טוב ממנו, זה הכל
ומה עם לינהרט, גם אחריו אתה עוקב כמה שנים? הרי כל שחקן שמגיע למכבי אתה תגיד שהוא יהיה מצויין. אני לא זוכר אפילו שחקן אחד שהוחתם בקבוצה ואמרת שזו טעות או שהוא לא מתאים וכל שחקן חדש שמגיע תמיד יותר טוב מזה שהוא החליף. איזה ערך יש לדעה אם היא כמעט זהה לגבי כל שחקן שמגיע לקבוצה?
כשתתחיל להגיב בצורה מכובדת אז אני אגיב לך.
כרגע מבחינתי אתה אוויר....
er79 כתב:לינהארט הוא פלופ. תפסיק לחשוב שמשהו ישתנה. לגבי היינס, כרגע זה היינס של מילאנו, לא של סיינה. אני אתן לו קצת חסד, אבל זה לא נראה טוב כרגע, זה מה יש. וזכותי לחשוב כך ולהיות חסר סבלנות, כלשונך.
er79 כתב:היקמן סתם שחקן, לא סובל אותו, למרות המספרים שלו, אבל הוא סקורר טוב יותר מהיינס, לא יעזור כלום. השאלה מה מכבי מחפשת. אני הייתי בדעה שמכבי הייתה חייבת קלעי לעמדה 2, או לחלופין קלעי איכותי בעמדה 4 ואז ציוות של סקורר כמו היקמן יכול אולי היה לעבוד טוב יותר מהיינס. משהו בהיינס עדיין מרגיש לי קצת אנמי
er79 כתב:סתם ש-ח-ק-ן. מפוזר ואנוכי. סקורר טוב יותר מהיינס, לפחות לפי שעה. נחכה ונראה מה יהיה בהמשך.
er79 כתב:הגביע שייך לרייס, לא להיקמן, היקמן לא חתום עליו. מצטער, לא אשנה דעתי, הוא שחקן מפוזר ולא חכם, אבל הוא סקורר טוב יותר מהיינס, את זה לא הכחשתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־26 אורחים