10 נובמבר 2014, 18:48
toja27 כתב:מישהו יודע אם לינהארט הוא זה שעוד הפעם לא ישותף?
10 נובמבר 2014, 18:50
my man כתב:רוי, אם בלאט מפסיד לאילת שנה שעברה הוא לא בחוץ?
10 נובמבר 2014, 18:53
10 נובמבר 2014, 19:02
my man כתב:בכ"מ גם אני לא חושב שגודס בחוץ אם מפסידים היום, אלא שאני לא כל כך סגור על זה כמוך שמכבי לוקחת את זה היום בלי להתאמץ...
10 נובמבר 2014, 19:09
10 נובמבר 2014, 19:38
roy1000 כתב:my man כתב:בכ"מ גם אני לא חושב שגודס בחוץ אם מפסידים היום, אלא שאני לא כל כך סגור על זה כמוך שמכבי לוקחת את זה היום בלי להתאמץ...
עם כל הכבוד לעכברושים (ואין כבוד), פערי הרמות פי כמה יותר גדולים ממה שהיה שנה שעברה. מכבי לא אמורה להתקשות בנוקיה. אם מכבי מפסידים פה, אז כנראה שיש בעיות הרבה יותר חמורות ממה שאנחנו יודעים בחדר ההלבשה.
10 נובמבר 2014, 20:00
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:my man כתב:בכ"מ גם אני לא חושב שגודס בחוץ אם מפסידים היום, אלא שאני לא כל כך סגור על זה כמוך שמכבי לוקחת את זה היום בלי להתאמץ...
עם כל הכבוד לעכברושים (ואין כבוד), פערי הרמות פי כמה יותר גדולים ממה שהיה שנה שעברה. מכבי לא אמורה להתקשות בנוקיה. אם מכבי מפסידים פה, אז כנראה שיש בעיות הרבה יותר חמורות ממה שאנחנו יודעים בחדר ההלבשה.
גם עם כל הכבוד למגדל או לצ'דביטה פערי הרמות פי כמה יותר גדולים ממה שהיה בשנה שעברה ותראה מה קרה
כדורסל זה לפחות 50% מנטלי
10 נובמבר 2014, 20:04
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:my man כתב:בכ"מ גם אני לא חושב שגודס בחוץ אם מפסידים היום, אלא שאני לא כל כך סגור על זה כמוך שמכבי לוקחת את זה היום בלי להתאמץ...
גם עם כל הכבוד למגדל או לצ'דביטה פערי הרמות פי כמה יותר גדולים ממה שהיה בשנה שעברה ותראה מה קרה
כדורסל זה לפחות 50% מנטלי
נעשה סדר שניה - למגדל יש תקציב שחקנים של איזה 5-6 מליון דולר מול ה- 8-9 של מכבי. תוסיפי את החוק הרוסי, וזה ממש לא איזה הפתעה מרעישה שהם ינצחו משחק פה או שם, בטח שבאולם הביתי שלהם (בלי קשר להתפרקות המביכה שהייתה בארנה). כמו שאפשר לראות, גם הפערים בין מגדל לבין שאר הקבוצות בליגה (שלרובן יש תקציב שחקנים של איזה מליון דולר) עצומים. צ'בדיטה זה באמת משהו שקורה פעם ב- 20 שנה.
מכבי לא אמורה להתקשות בדרבי הזה, בטח שבהתחשב בזרים החלשים של היריבה העירונית. מנטלי או לא, הפערים גדולים מדי.
10 נובמבר 2014, 20:33
roy1000 כתב:toja27 כתב:מישהו יודע אם לינהארט הוא זה שעוד הפעם לא ישותף?
לינהארט לא ישותף בליגה. מכבי לא רשמה אותו לליגה מעולם מהסיבה שיש מקסימום של 8 זרים שאפשר לרשום לליגה בעונה, ומכבי כבר רשמה 6 (לא כולל לינהארט). מכבי עדיין שומרת לעצמה אצת האופציה להחליף 2 זרים ולכן לינהארט לא ישחק בליגה, לפחות עד שהסגל ייסר סופית.
10 נובמבר 2014, 20:39
עוד אוהדים של הפועל, כ-200 מהם הגיעו בצעדה מרוכזת כשהם מלווים באופנועי משטרה, תוך שהם שרים שירי שואה למכבי, "שמעון מזרחי תתאבד כבר" ואת כל ארסנל השנאה שלהם. חלק מהאוהדים היו רעולי פנים ואחד מהם עוכב על ידי המשטרה בכניסה להיכל מ"חשש להפרת הסדר הציבורי".
10 נובמבר 2014, 21:34
Roni1 כתב:פעם ראשונה שהדבר היחיד שדרבי עושה לי זה בחילה, גועל, אפס התרגשות. חשבתי לוותר על צפייה בדרבי ואז ראיתי את הדיווח הזה והחלטתי שאני באמת אוותר עליו.עוד אוהדים של הפועל, כ-200 מהם הגיעו בצעדה מרוכזת כשהם מלווים באופנועי משטרה, תוך שהם שרים שירי שואה למכבי, "שמעון מזרחי תתאבד כבר" ואת כל ארסנל השנאה שלהם. חלק מהאוהדים היו רעולי פנים ואחד מהם עוכב על ידי המשטרה בכניסה להיכל מ"חשש להפרת הסדר הציבורי".
הם מוציאים את החשק מספורט, שיתביישו ההורים שהילדים שלהם יוצאים מהבית ביום מלא דם כזה ושרים שירי שואה ברחבי העיר.
10 נובמבר 2014, 21:41
מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:פעם ראשונה שהדבר היחיד שדרבי עושה לי זה בחילה, גועל, אפס התרגשות. חשבתי לוותר על צפייה בדרבי ואז ראיתי את הדיווח הזה והחלטתי שאני באמת אוותר עליו.עוד אוהדים של הפועל, כ-200 מהם הגיעו בצעדה מרוכזת כשהם מלווים באופנועי משטרה, תוך שהם שרים שירי שואה למכבי, "שמעון מזרחי תתאבד כבר" ואת כל ארסנל השנאה שלהם. חלק מהאוהדים היו רעולי פנים ואחד מהם עוכב על ידי המשטרה בכניסה להיכל מ"חשש להפרת הסדר הציבורי".
הם מוציאים את החשק מספורט, שיתביישו ההורים שהילדים שלהם יוצאים מהבית ביום מלא דם כזה ושרים שירי שואה ברחבי העיר.
אני יודע שאלו מילים קשות מה שאני הולך לומר עכשיו, אבל מבחינתי אין שום הבדל בין אוהדי הפועל הקיצוניים למחבלים שמבצעים את פיגועי ״האינתיפאדה השקטה״ בשבועות האחרונים.. אלה רוצים לחבל ברוח הספורט ואלה רוצים לחבל ברוח הישראלית. אלה קיצונים ששרים שירי נאצה שאפילו השטן לא מכיר ואלה קיצונים שמשתייכים לארגוני טרור ומקבלים גיבוי מהחמאס והגדה. בכל פעם שאני רואה את ה״קומץ״ האלים הזה בפעולה אני לא יכול שלא לחשוב על החמאס ודומיו.. מצטער..
10 נובמבר 2014, 21:42
10 נובמבר 2014, 21:42
מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:פעם ראשונה שהדבר היחיד שדרבי עושה לי זה בחילה, גועל, אפס התרגשות. חשבתי לוותר על צפייה בדרבי ואז ראיתי את הדיווח הזה והחלטתי שאני באמת אוותר עליו.עוד אוהדים של הפועל, כ-200 מהם הגיעו בצעדה מרוכזת כשהם מלווים באופנועי משטרה, תוך שהם שרים שירי שואה למכבי, "שמעון מזרחי תתאבד כבר" ואת כל ארסנל השנאה שלהם. חלק מהאוהדים היו רעולי פנים ואחד מהם עוכב על ידי המשטרה בכניסה להיכל מ"חשש להפרת הסדר הציבורי".
אני יודע שאלו מילים קשות מה שאני הולך לומר עכשיו, אבל מבחינתי אין שום הבדל בין אוהדי הפועל הקיצוניים למחבלים שמבצעים את פיגועי ״האינתיפאדה השקטה״ בשבועות האחרונים.. אלה רוצים לחבל ברוח הספורט ואלה רוצים לחבל ברוח הישראלית. אלה קיצונים ששרים שירי נאצה שאפילו השטן לא מכיר ואלה קיצונים שמשתייכים לארגוני טרור ומקבלים גיבוי מהחמאס והגדה. בכל פעם שאני רואה את ה״קומץ״ האלים הזה בפעולה אני לא יכול שלא לחשוב על החמאס ודומיו.. מצטער..
10 נובמבר 2014, 21:48
10 נובמבר 2014, 21:49
חנו'ש כתב:מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:פעם ראשונה שהדבר היחיד שדרבי עושה לי זה בחילה, גועל, אפס התרגשות. חשבתי לוותר על צפייה בדרבי ואז ראיתי את הדיווח הזה והחלטתי שאני באמת אוותר עליו.עוד אוהדים של הפועל, כ-200 מהם הגיעו בצעדה מרוכזת כשהם מלווים באופנועי משטרה, תוך שהם שרים שירי שואה למכבי, "שמעון מזרחי תתאבד כבר" ואת כל ארסנל השנאה שלהם. חלק מהאוהדים היו רעולי פנים ואחד מהם עוכב על ידי המשטרה בכניסה להיכל מ"חשש להפרת הסדר הציבורי".
עכשיו היה דיווח ששחקני מכבי הגיעו באוטובוס של מכבי ולא ברכבים הפרטיים שלהם והביאו אותם לאיזה חניון סודי שדרכו הבריחו אותם עם אבטחה כבדה - וזה במשחק ביתי באולם הביתי של מכבי!!
לי זה ישר הזכיר איך אנחנו צריכים, אצלינו בבית, להתגונן מאחורי בטונדות למיניהם....
my man כתב:טוב, גם אני לא סובל אותם אבל אתם מגזימים..
10 נובמבר 2014, 21:49
10 נובמבר 2014, 21:50
10 נובמבר 2014, 21:50
rc4991 כתב:למה כהן פותח ועוד מול גייטס?
10 נובמבר 2014, 21:51