חנו'ש כתב:מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:פעם ראשונה שהדבר היחיד שדרבי עושה לי זה בחילה, גועל, אפס התרגשות. חשבתי לוותר על צפייה בדרבי ואז ראיתי את הדיווח הזה והחלטתי שאני באמת אוותר עליו.
עוד אוהדים של הפועל, כ-200 מהם הגיעו בצעדה מרוכזת כשהם מלווים באופנועי משטרה, תוך שהם שרים שירי שואה למכבי, "שמעון מזרחי תתאבד כבר" ואת כל ארסנל השנאה שלהם. חלק מהאוהדים היו רעולי פנים ואחד מהם עוכב על ידי המשטרה בכניסה להיכל מ"חשש להפרת הסדר הציבורי".
הם מוציאים את החשק מספורט, שיתביישו ההורים שהילדים שלהם יוצאים מהבית ביום מלא דם כזה ושרים שירי שואה ברחבי העיר.
אני יודע שאלו מילים קשות מה שאני הולך לומר עכשיו, אבל מבחינתי אין שום הבדל בין אוהדי הפועל הקיצוניים למחבלים שמבצעים את פיגועי ״האינתיפאדה השקטה״ בשבועות האחרונים.. אלה רוצים לחבל ברוח הספורט ואלה רוצים לחבל ברוח הישראלית. אלה קיצונים ששרים שירי נאצה שאפילו השטן לא מכיר ואלה קיצונים שמשתייכים לארגוני טרור ומקבלים גיבוי מהחמאס והגדה. בכל פעם שאני רואה את ה״קומץ״ האלים הזה בפעולה אני לא יכול שלא לחשוב על החמאס ודומיו.. מצטער..
עכשיו היה דיווח ששחקני מכבי הגיעו באוטובוס של מכבי ולא ברכבים הפרטיים שלהם והביאו אותם לאיזה חניון סודי שדרכו הבריחו אותם עם אבטחה כבדה - וזה במשחק ביתי באולם הביתי של מכבי!!
לי זה ישר הזכיר איך אנחנו צריכים, אצלינו בבית, להתגונן מאחורי בטונדות למיניהם....
תארי לך מה היה קורה אם המשחק היה אצלם
סכנת נפשות אמיתית ושלאף אחד לא יהיה ספק שהיום יושלכו כיסאות מהיציע של הפועל ושיירקו על אוהדי מכבי שיושבים מתחת ושלאף אחד לא יהיה ספק שלא יציינו את זה בדו''ח והם לא ייענשו
יש גם מצב שהמשטרה תיכנס אליהם ליציע ואז הם ייבכו שזה לא אשמתם
my man כתב:טוב, גם אני לא סובל אותם אבל אתם מגזימים..
סתם דוגמא - פירוש המילה ''טרור'' זה פעולה שאמורה להכניס פחד באנשים
אנחנו רגילים למילה הזאת מפיגועים ואירגונים קיצוניים אבל גם אוהדים שמתנחלים מחוץ לבית של בעלים ומקללים ומשחיתים עושים סוג מסויים של טרור
דין אוהדי הפועל כדין מפגע חמאסניק? לא, אבל זה לא אומר שאין קווי דמיון