המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:שמע, אנחנו אמורים לנצח את אלבה ללא בעיות מיוחדות, אבל לומר את זה כסוג של עובדה מוגמרת? לא מבין מאיפה היהירות הזאת..
התנין כתב:דווקא אלבה הקשתה על מכבי מאוד בנוקיה.
התנין כתב:אני לא חושב שתמיד ניתן לדבר על משחק רע של הקבוצה שלנו מבלי לייחס זאת כלל וכלל לקבוצה היריבה. בנוקיה, אלבה שיחקה כדורסל מצויין, פרט לדקות האחרונות. וזה כלל לא מפתיע, יש שם כמה שחקנים טובים מאוד כמו רג'י רדינג (אנדרייטד גדול), ראדוסביץ', מקלין (אחד הפורוורדים הטובים העונה ביורוליג, לטעמי) וקליף המונד. באמת קבוצה נחמדה.
felix_r כתב:מבחינתי ניז'ני נובגורוד היא הפתעת העונה בענק.
בניגוד לשאר הקבוצות הרוסיות שמופיעות ביורוליג מדי עונה, הקבוצה הזאת היא בעלת תקציב צנוע, לא קונה כל מה שזז, ומנצחת בגלל משחק קבוצתי, רוח לחימה, רצון והרבה הקרבה מצד כל השחקנים - כל הדברים שאנחנו אוהבים. זאת בדיוק הקבוצה שגם אוהד כדורסל נייטראלי יתחבר אליה בקלות.
roy1000 כתב:felix_r כתב:מבחינתי ניז'ני נובגורוד היא הפתעת העונה בענק.
בניגוד לשאר הקבוצות הרוסיות שמופיעות ביורוליג מדי עונה, הקבוצה הזאת היא בעלת תקציב צנוע, לא קונה כל מה שזז, ומנצחת בגלל משחק קבוצתי, רוח לחימה, רצון והרבה הקרבה מצד כל השחקנים - כל הדברים שאנחנו אוהבים. זאת בדיוק הקבוצה שגם אוהד כדורסל נייטראלי יתחבר אליה בקלות.
תקציב צנוע זה דבר יחסי. יש להם תקציב בערך כמו של מכבי.
felix_r כתב:אני ממש לא בטוח בזה. אין להם אף זר שהיה כוכב ביורוליג. גם השחקנים הרוסים הבולטים בקבוצה, הם שחקני הסגל הרחב של נבחרת רוסיה. כאלה שבאים לאימוני הנבחרת ובסוף נחתכים מהסגל הסופי, או במקרה הטוב נוסעים לאליפות כדי לעודד מהספסל.
roy1000 כתב:felix_r כתב:מבחינתי ניז'ני נובגורוד היא הפתעת העונה בענק.
תקציב צנוע זה דבר יחסי. יש להם תקציב בערך כמו של מכבי.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אני ממש לא בטוח בזה. אין להם אף זר שהיה כוכב ביורוליג. גם השחקנים הרוסים הבולטים בקבוצה, הם שחקני הסגל הרחב של נבחרת רוסיה. כאלה שבאים לאימוני הנבחרת ובסוף נחתכים מהסגל הסופי, או במקרה הטוב נוסעים לאליפות כדי לעודד מהספסל.
רוצ'סטי שחקן לא זול. אמרו שפארחובסקי קיבל מהם 800 אלף. גם תומפקינס מקבל לא מעט. לדעתי במונחי נטו הם בסביבה של מכבי. אולי קצת פחות.
rc4991 כתב:ממש לא כמו של מכבי
רק 6 מיליון דולר
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], שמוליק ו־11 אורחים