יורוליג- טופ 16 המחזור השלישי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג- טופ 16 המחזור השלישי

הודעהעל ידי rc4991 » 18 ינואר 2015, 00:39

לדעתי אין לאולימפיאקוס יותר מדי מה למכור. יש להם ספאנוליס שנהדר ואת פרינטזיס ולוג'סקי שטובים וחוץ מהם אין להם שחקנים מי יודע מה
אני חושב שזאת קבוצה אפורה שמכבי (שמוכשרת יותר ותסתדר מול הקשיחות שלהם) אמורה לעבור בהצלבה ואני חותם עכשיו על לקבל אותם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 18 ינואר 2015, 01:54

rc4991 כתב:לדעתי אין לאולימפיאקוס יותר מדי מה למכור. יש להם ספאנוליס שנהדר ואת פרינטזיס ולוג'סקי שטובים וחוץ מהם אין להם שחקנים מי יודע מה
אני חושב שזאת קבוצה אפורה שמכבי (שמוכשרת יותר ותסתדר מול הקשיחות שלהם) אמורה לעבור בהצלבה ואני חותם עכשיו על לקבל אותם

אני גם מקווה לקבל אותם, יש לנו שחקן הגנה נהדר לכל אחד מהם, מאמין שאנחנו קבוצה טובה יותר. גם בלי יתרון ביתיות.
tzachMTA

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 ינואר 2015, 22:28

tzachMTA כתב:
rc4991 כתב:לדעתי אין לאולימפיאקוס יותר מדי מה למכור. יש להם ספאנוליס שנהדר ואת פרינטזיס ולוג'סקי שטובים וחוץ מהם אין להם שחקנים מי יודע מה

אני גם מקווה לקבל אותם, יש לנו שחקן הגנה נהדר לכל אחד מהם, מאמין שאנחנו קבוצה טובה יותר. גם בלי יתרון ביתיות.

אוליפיאקוס תאמלל כל קבוצה שתגיע מולם להצלבה.מכבי יכולה לעבור, אבל היא לא פיבוריטית מולם.
כל מי שראה את המשחק מול פנר ביום שישי יודע על מה אני מדבר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], שמוליק ו־11 אורחים