פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג - טופ 16 המחזור השמיני

01 מרץ 2015, 10:55

אני לא חושב שזה הזמן לעשות ספקולציות לגבי הבית השני. נותרו עוד המון משחקים. לדעתי מכיב תפסיד 2-3 משחקים בסיבוב הזה והמקום הריאלי להיאבק עליו הוא מקום 3. בתיאוריה אפשר לנצח בברצלונה ומדריד, אבל אף אחת מהקבוצות האלה לא הפסידו בבית אז זה נראה לי קצת יומרני.
אם נקבל את אוליפיאקוס אפשר בהחלט לעבור אותו. עם צסק"א ופנר יהיה הרבה יותר קשה.

01 מרץ 2015, 12:45

roy1000 כתב:אני לא חושב שזה הזמן לעשות ספקולציות לגבי הבית השני. נותרו עוד המון משחקים. לדעתי מכיב תפסיד 2-3 משחקים בסיבוב הזה והמקום הריאלי להיאבק עליו הוא מקום 3. בתיאוריה אפשר לנצח בברצלונה ומדריד, אבל אף אחת מהקבוצות האלה לא הפסידו בבית אז זה נראה לי קצת יומרני.

אני דווקא חושב שאת פנר' אנחנו נעבור יותר בקלות מאולי'...אולי השנה נראים מצויין..אה וספנוליס...

01 מרץ 2015, 13:34

my man כתב:
roy1000 כתב:אני לא חושב שזה הזמן לעשות ספקולציות לגבי הבית השני. נותרו עוד המון משחקים. לדעתי מכיב תפסיד 2-3 משחקים בסיבוב הזה והמקום הריאלי להיאבק עליו הוא מקום 3. בתיאוריה אפשר לנצח בברצלונה ומדריד, אבל אף אחת מהקבוצות האלה לא הפסידו בבית אז זה נראה לי קצת יומרני.

אני דווקא חושב שאת פנר' אנחנו נעבור יותר בקלות מאולי'...אולי השנה נראים מצויין..אה וספנוליס...

פאנר יותר גרועה.. בוגדנוביץ' גודולוק בליציה וגם קצת ריספאקט להיקמן לדעתי בכלל לא עדיף. סומך על הגארדים שלנו שיעשו את המוות לספאנוליס ולאולי' מאשר נגד היכולות האינדיבידואלית של פנר'.

אני קונה עוד הפסד לפאו חוץ מלספרדיות..

01 מרץ 2015, 19:34

גם אני מוכן להתפשר על אולימפיאקוס אם לא אנאדולו
פרסם תגובה