פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: בארסה נגד מכבי - חמישי 21:45 ערוץ 10

11 מרץ 2015, 14:30

my man כתב:אני מת על גודס- באמת!
אבל לפעמים יש לו יציאות הזויות: "המשחק מול בארסה לא קריטי"
מה נסגר??? מנצחים ונלחמים על ביתיות...לא מבין אותו :nono

רמת הציפיות פה בפורום מוגזמת לחלוטין. יש פער גדול בין משחק ביתי למשחק חוץ. הסיכויים לנצח בברצלונה קלושים. אף קבוצה לא מיצחה שם העונה.
הרי רק לפני שבועיים טענו פה בפורום שירושלים פייבורטית בארנה, ועכשיו מכבי פייבוריטית בברצלונה? המאניה-דיפרסיה מגיעה לשיאים חדשים.

11 מרץ 2015, 15:27

זה לא קשור .

ברור שמכבי היתה פייבוריטית מול ירושלים וברצלונה פייבוריטית במשחק הקרוב אבל עם משחק טוב של סופו וסמית ועושה רושם שהם בכיוון הנכון מכבי יכולה לעשות את זה .

אני לא אוהב את רמת הציפיות של גודס , הוא אולי מנסה לשכנע את עצמו שמה שחשוב זה לעלות להצלבה גם את זה מהמקום הרביעי שיכול להיגמר בסוויפ והוא טועה כי הוא לא ישאר אם מכבי תיתן סדרת הצלבה כמו הסידרה ההיא מול ריאל לפני 3 שנים , אז היתה קבוצה רעה , השנה יש קבוצה טובה שחייבת להילחם על הפיינל פור וכדאי שגודס יפנים את זה .

11 מרץ 2015, 15:35

יוסי22 כתב:ברור שמכבי היתה פייבוריטית מול ירושלים וברצלונה פייבוריטית במשחק הקרוב אבל עם משחק טוב של סופו וסמית ועושה רושם שהם בכיוון הנכון מכבי יכולה לעשות את זה .

אני חושב שמכבי צריכה הרבה יותר ממשחק טוב של סופו וסמית' בשביל להיות הקבוצה הראשונה העונה שתנצח בברצלונה. כנראה שעכשיו אנחנו בשלב המאניה, אני מקווה מאוד שמחר בערב הפורום לא יעבור לדיפרסיה עמוקה ושכולם פה לא ידברו על איך אלבה הולת להדיח אותנו מההצלבה.

11 מרץ 2015, 17:01

יוסי22 כתב:זה לא קשור .

ברור שמכבי היתה פייבוריטית מול ירושלים וברצלונה פייבוריטית במשחק הקרוב אבל עם משחק טוב של סופו וסמית ועושה רושם שהם בכיוון הנכון מכבי יכולה לעשות את זה .

אני לא אוהב את רמת הציפיות של גודס , הוא אולי מנסה לשכנע את עצמו שמה שחשוב זה לעלות להצלבה גם את זה מהמקום הרביעי שיכול להיגמר בסוויפ והוא טועה כי הוא לא ישאר אם מכבי תיתן סדרת הצלבה כמו הסידרה ההיא מול ריאל לפני 3 שנים , אז היתה קבוצה רעה , השנה יש קבוצה טובה שחייבת להילחם על הפיינל פור וכדאי שגודס יפנים את זה .

מה שגודס בוחר להגיד לאחרונה זה הדבר הכי חכם ששמעתי אותו אומר מאז שציטט אחרי גמר גביע המדינה "גביע ווינר זה לא תואר".
לא יכל להיות שרמת הציפיות כזאת גבוהה אצל התשקורת והאוהדים ואז כולם יחגגו על הפסדים של מכבי כל אחד בדרכו..
המצב הבריאותי של הקבוצה הוא הכי גרוע מזה שנים ולא יתכן שזה לא ילקח בחשבון..אז זה מה שהוא אומר לתשקורת ולאוהדים,מה הוא לא ריאלי? הוא לא בא לנצח בברצלונה? הוא לא רוצה קבוצה יותר נוחה בהצלבה?
קודם כל צריך להגיע להצלבה מבחינתו..מה שהולך בבית השני יכל להפתיע אותנו לטובה ולרעה.

11 מרץ 2015, 23:12

אחרי המשחק של סופו ביום שני ברור שהוא חזר לגמרי מהפציעה והשחקן היחיד שחסר זה לאנדסברג שנותן עונה נהדרת ובכל זאת בעמדה שלו משחק סמית .

בנוסף השחקנים המשלימים כמו אלכסנדר ולינהרט נכנסו חזק לרוטציה וזה חשוב , אני חושב שמכבי צריכה בשבועות הקרובים להיכנס שוב לשיא שלה לפחות כל עוד סופו יהיה מרוכז .

12 מרץ 2015, 10:16

יוסי22 כתב:אחרי המשחק של סופו ביום שני ברור שהוא חזר לגמרי מהפציעה והשחקן היחיד שחסר זה לאנדסברג שנותן עונה נהדרת ובכל זאת בעמדה שלו משחק סמית .

בנוסף השחקנים המשלימים כמו אלכסנדר ולינהרט נכנסו חזק לרוטציה וזה חשוב , אני חושב שמכבי צריכה בשבועות הקרובים להיכנס שוב לשיא שלה לפחות כל עוד סופו יהיה מרוכז .

אתה יוצר לעצמך ציפיות לא ריאליות. סמית' נתן חודש-חודשיים ברמה של MVP יורוליג. רנדל שיחק מעל הראש שלו בתקופה ארוכה. התחושה שלי לגבי המשחק היום לא טובה. יש הרבה יותר מדי אופטימיות פה בפורום וזה מגיע לרמה שאני לא חושב שהסגל של מכבי יכול לספק.

12 מרץ 2015, 11:33

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:אחרי המשחק של סופו ביום שני ברור שהוא חזר לגמרי מהפציעה והשחקן היחיד שחסר זה לאנדסברג שנותן עונה נהדרת ובכל זאת בעמדה שלו משחק סמית .

אתה יוצר לעצמך ציפיות לא ריאליות. סמית' נתן חודש-חודשיים ברמה של MVP יורוליג. רנדל שיחק מעל הראש שלו בתקופה ארוכה. התחושה שלי לגבי המשחק היום לא טובה. יש הרבה יותר מדי אופטימיות פה בפורום וזה מגיע לרמה שאני לא חושב שהסגל של מכבי יכול לספק.

שמע לפחות מבחינתי זו לא אופטימיות, זה רצון עז(!!!) לנצח את המשחק הזה כי כבר תקופה לא היה לנו ניצחון משכנע ביורוליג...
להגיד שאני מאמין שזה יקרה זה כבר משו אחר לגמרי...

12 מרץ 2015, 12:33

my man כתב:שמע לפחות מבחינתי זו לא אופטימיות, זה רצון עז(!!!) לנצח את המשחק הזה כי כבר תקופה לא היה לנו ניצחון משכנע ביורוליג...

לא ספציפית אתה, אבל יש פה המון שנראה שמאמינים שמכבי קבוצה טובה יותר מבארסה. הלוואי ומכבי תנצח, אבל מדובר בקבוצה שלא הפסידה אפילו משחק אחד ביתי העונה.

12 מרץ 2015, 15:57

roy1000 כתב:
my man כתב:שמע לפחות מבחינתי זו לא אופטימיות, זה רצון עז(!!!) לנצח את המשחק הזה כי כבר תקופה לא היה לנו ניצחון משכנע ביורוליג...

לא ספציפית אתה, אבל יש פה המון שנראה שמאמינים שמכבי קבוצה טובה יותר מבארסה. הלוואי ומכבי תנצח, אבל מדובר בקבוצה שלא הפסידה אפילו משחק אחד ביתי העונה.

הקלישאה אומרת שתמיד יש פעם ראשונה :rolleyes
אני רק בספק אם מכבי היא הקבוצה שמסוגלת להנחיל לבארסה את ההפסד המבוקש הזה..
התשובה היום! (מוזיקת מתח וציפייה ברקע)

12 מרץ 2015, 16:27

שיא הנאחס: לפתוח עכשיו אשכול של המשחק נגד ז'לגיריס בשבוע הבא, ולכתוב בו "אחרי הנצחון בגדול בברצלונה מכבי תנסה לשמור על המומנטום במשחק נגד הליטאים..." :laugh2

12 מרץ 2015, 16:50

felix_r כתב:שיא הנאחס: לפתוח עכשיו אשכול של המשחק נגד ז'לגיריס בשבוע הבא, ולכתוב בו "אחרי הנצחון בגדול בברצלונה מכבי תנסה לשמור על המומנטום במשחק נגד הליטאים..." :laugh2

חחח וואי כמה הייתי רוצה לפתוח את הת'רד הזה
בנוסף לאברינס,אריקסון ממשיך להיעדר.
http://www.euroleague.net/features/voic ... 7fbhdqam7n

12 מרץ 2015, 16:55

אביהוא כתב:
felix_r כתב:שיא הנאחס: לפתוח עכשיו אשכול של המשחק נגד ז'לגיריס בשבוע הבא, ולכתוב בו "אחרי הנצחון בגדול בברצלונה מכבי תנסה לשמור על המומנטום במשחק נגד הליטאים..." :laugh2

כל הת'רד הזה הוא נאחס אחד גדול.

12 מרץ 2015, 17:39

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:

כל הת'רד הזה הוא נאחס אחד גדול.

נאחס זה רק לקבוצה שאמורה לנצח הערב..אז נאחס לברצלונה?! :huh

אוי ואבוי עכשיו גם בספורט 5 התחילו עם השחיטה היומית בחמישי.

12 מרץ 2015, 18:54

''דני נוימן של הכדורסל''
http://sports.walla.co.il/item/2835984

התשובה של אלכסנדר לביבי הייתה אדירה
''הוא סודי, אבל גם מוכר, הוא נמוך אבל גם גבוה'' ''אין לך מושג מי זה'' ''לא''

12 מרץ 2015, 19:02

חח עלק הירש אומר שצריך נס שאלבה תפסיד לריאל,אין כבר דרכים אמיתיות ליצור לחץ ואכזבה.

12 מרץ 2015, 19:02

Holiday_Armadillo כתב:''דני נוימן של הכדורסל''

אנחנו בוכים על זה כבר מהעונה שעברה...
רק שילך...

12 מרץ 2015, 19:20

שווה להסתכן ולצפות בשק״ש לפני יציאה לרגילה?

12 מרץ 2015, 19:24

LIAV10 כתב:שווה להסתכן ולצפות בשק״ש לפני יציאה לרגילה?

גם להתבאס וגם לחטוף על רגילה- לא שווה את זה..

12 מרץ 2015, 19:35

אתם חייבים לראות את האולפן של ערוץ הספורט לקראת המשחק הערב ולו רק בשביל לראות איך לסופו ממש מתחשק לענות לגלדסטון בראיון:
הוא כמעט נרדם לו שם מול הפנים... :rofl

12 מרץ 2015, 20:37

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:''דני נוימן של הכדורסל''

אנחנו בוכים על זה כבר מהעונה שעברה...
רק שילך...

שתדעו שהביקורות על השידור בערוץ 1 הגיע גם לפייסבוק של מכבי.
חייבים לעשות איזה הפגנה בפייס של מנהלת הליגה על הסבל הזה.
פרסם תגובה