על ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2015, 05:30
בואו נבהיר משהו
אין פה שום שמחה לאיד
אין פה בן אדם ששמח שבן אדם בן 43 כבר לא בינינו
יש פה תדהמה ובעיקר השתתפות באבל של אשתו, הילדים שלו, האחים שלו, המשפחה שלו וכל מי שאי פעם פגש אותו ומרגיש שהוא איבד מישהו שהוא אהב
אני גם לא מתכוונת להיכנס למה חשבתי על הדעות שלו או על דרך הפעולה שלו בכל מה שקשור ליריבות בין שני המועדונים
אבל!
כל הדברים האלה על..''כולם אדומים היום'', ''משתתפים בצערם של אוהדי הפועל'', ''בואו נהיה יותר טובים מהם ולא נרד לרמה הזאת''...לא, מבחינתי פשוט לא
אני לא מתכוונת להגיד שאני אדומה בגלל זה, אני לא מתכוונת להגיד שאני מזדהה עם אוהדי הפועל או עם המועדון, אני לא מתכוונת להתרפס בפני אנשים שבהזדמנות הראשונה שתהיה להם, יינצלו את זה שירדתי על הברכיים בשביל להכניס לי מגף בראש
ושלא תהיה לכם טעות, אם אורי שלף היה צהוב והיה חלק מהמועדון שלנו הוא היה הופך לעוד שיר ברפרטואר המרשים של האוהדים האדומים שכולל חבלי תלייה, בובות של תינוקות, סמלי נאציזם ושירי שואה
אף אחד לא יזכור לכם את זה שהייתם מנומסים כשמשהו רע יקרה למישהו צהוב בעתיד, האירוע הזה לא יקרב לבבות ולא יפסיק את השנאה שיש בין האוהדים כי זה הרבה מעבר לשתי קבוצות כדורסל
ובפעם הבאה, אחרי שהתנצלתם והזדהתם והתעליתם מעליהם, אל תבכו ותקללו ותתפלאו כשהם כן יישמחו לאיד כשסמל שלנו יעבור מהעולם
זאת טרגדיה פרטית ואני לא מתכוונת לשים את הכל בצד מול מועדון ששבר את כל המוסכמות ועבר את כל הגבולות (וימשיך לעבור אפילו בלי למצמץ פעמיים) רק בשם האבל שלהם
אין בי שמחה ואין בי רוגע על מה שקרה, ממש לא, אבל גם אין לי זיכרון קצר ואין בי יפות נפש
אני חושבת שאנחנו כבר יותר טובים מהאוהדים שלהם בזה שברור לכולנו ששיר אוהדים כזה או אחר לא ייכתב על הטרגדיה הזאת