מכבי ת"א הגיעה להבנות עם ג'ורדן פארמר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הגיעה להבנות עם ג'ורדן פארמר

הודעהעל ידי tzachMTA » 01 אפריל 2015, 13:48

אתה מבאס, לא קלטתי שמדובר במתיחה עד שנכנסתי לפה..
tzachMTA

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אפריל 2015, 20:34

מאחל לך 3 שנות שירות בצבא מהתחלה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מכביסט24 » 02 אפריל 2015, 21:31

פאק שמואל זה היה גאוני.. שאפו (ומכות)!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 אפריל 2015, 00:36

:laugh1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 03 אפריל 2015, 10:52

כל הכבוד שמואל!! :clap2 :clap2

שנה הבאה יפתח ת'רד פיקטיבי עם הכותרת: "קאמבק? מכבי החלה בשיחות עם דווין סמית' שאינו מרוצה ממעמדו בריאל"?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 אפריל 2015, 10:59

Asf כתב:כל הכבוד שמואל!! :clap2 :clap2

שנה הבאה יפתח ת'רד פיקטיבי עם הכותרת: "קאמבק? מכבי החלה בשיחות עם דווין סמית' שאינו מרוצה ממעמדו בריאל"?

אחלה רעיון :cool
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 אפריל 2015, 12:58

אם כבר פתחנו ת׳רד :)
http://sports.walla.co.il/item/2843194
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 אפריל 2015, 14:44

"זו תמיד אפשרות עבורי. אני מדבר עם מכבי תל אביב כל הזמן והם יודעים איך אני מרגיש לגביהם. כשהם רוצים לדבר איתי, הם כבר אפילו לא צריכים לדבר עם הסוכן שלי. הכל נעשה ישירות דרכי. מאוד נהניתי מהתקופה הקצרה שלי בישראל. תל אביב היא כמו ארצות הברית. החופים נהדרים, העיר מעולה, כולם מדברים אנגלית. אפילו מכבי תל אביב משחקת כדורסל כמו בארצות הברית. הם יהיו הראשונים שאדבר איתם לפני שאקבל החלטה בקיץ הקרוב".

מצד שני

"אני מוכן לעשות ויתורים עבור מכבי, אבל אם מישהו ישלם לי חמישה מיליון דולר ומכבי תציע מיליון לא אגיע. אם מכבי תל אביב תדבר איתי פחות או יותר על אותם סכומים, זו תהיה אופציה מעולה. בסופו של דבר הכל תלוי בהם. הכדור נמצא בידיים שלהם. זה תלוי מאוד בכמה הם מוכנים להציע לי. אני לא מרגיש צורך להסתיר את זה. אני אמור להגיע לשיא הקריירה, אלה השנים שאני יכול להרוויח בהן הכי הרבה כסף. לא אבזבז אותן על חוזים נמוכים. זה ביזנס בסופו של דבר. אני חושב שהוכחתי שאני אחד הגארדים הטובים באירופה. צריך לשלם לי בהתאם".

במילים אחרות- אפשר לשכוח מג'ורדן פארמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 אפריל 2015, 14:48

בקיצור, לא נראה שהכותרת שלך תתממש בקיץ :)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אפריל 2015, 15:00

כנות יוצאת דופן משחקן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אפריל 2015, 15:03

אני לא יודע למה יש אנשים שחושבים שפארמר הוא ציוני ויבוא לשחק במכבי בכמה אגורות שמכבי יציעו לו. שחקנים הולכים למקום שמשלם להם הכי הרבה כסף. נקודה. פארמר הוא שחקן של שני מליון דולר לעונה והוא שווה את זה. הקבוצה שתציע לו את הכסף הזה תקבל אותו.

אותו דבר יקרה עם דווין סמית' בקיץ.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 03 אפריל 2015, 15:12

roy1000 כתב:אני לא יודע למה יש אנשים שחושבים שפארמר הוא ציוני ויבוא לשחק במכבי בכמה אגורות שמכבי יציעו לו. שחקנים הולכים למקום שמשלם להם הכי הרבה כסף. נקודה. פארמר הוא שחקן של שני מליון דולר לעונה והוא שווה את זה. הקבוצה שתציע לו את הכסף הזה תקבל אותו.

יש גם שחקנים שרוצים לשחק איפה שטוב להם ולקריירה שלהם, ולא רק הכסף.
הדוגמה האחרונה שידועה לי,קירילנקו עשה ברדק בNBA למרות ששילמו לו הרבה כסף ורצה הרבה זמן לחזור לרוסיה לבנות משפחה,והשיג את זה בסוף.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אפריל 2015, 15:15

אביהוא כתב:
roy1000 כתב:אני לא יודע למה יש אנשים שחושבים שפארמר הוא ציוני ויבוא לשחק במכבי בכמה אגורות שמכבי יציעו לו. שחקנים הולכים למקום שמשלם להם הכי הרבה כסף. נקודה. פארמר הוא שחקן של שני מליון דולר לעונה והוא שווה את זה. הקבוצה שתציע לו את הכסף הזה תקבל אותו.

הדוגמה האחרונה שידועה לי,קירילנקו עשה ברדק בNBA למרות ששילמו לו הרבה כסף ורצה הרבה זמן לחזור לרוסיה לבנות משפחה,והשיג את זה בסוף.

קירילנקו זה שחקן שהרוויח למעלה מ- 100 מליון דולר בקריירה שלו. אין לעוד מליון-שניים שום משמעות מבחינתו.

אין מה לשהשוות לשחקנים כמו פארמר או סמית' שעוד כמה מליונים משנים לחלוטין את החיים שלהם לאחר הפרישה. אף אחד לא הולך לוותר על כסף בשביל מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 03 אפריל 2015, 15:36

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:

קירילנקו זה שחקן שהרוויח למעלה מ- 100 מליון דולר בקריירה שלו. אין לעוד מליון-שניים שום משמעות מבחינתו.

אין מה לשהשוות לשחקנים כמו פארמר או סמית' שעוד כמה מליונים משנים לחלוטין את החיים שלהם לאחר הפרישה. אף אחד לא הולך לוותר על כסף בשביל מכבי.

קירילנקו זו רק דוגמה אחת מבין הרבה דוגמאות, ואיך אתה יודע שפארמר לא הרוויח גם מספיק בחייו?!
עדיין יש שחקנים שמעדיפים לשחק איפה שטוב להם ולקריירה שלהם מאשר איפה שנמצא הכסף.
לא אומר שסמית' בהכרח מרגיש ככה או לא רואה אופציה יותר טובה לקריירה שלו כשחקן בקבוצה אחרת...אני רק יכול לקוות.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אפריל 2015, 15:45

אביהוא כתב:קירילנקו זו רק דוגמה אחת מבין הרבה דוגמאות, ואיך אתה יודע שפארמר לא הרוויח גם מספיק בחייו?!
לא אומר שסמית' בהכרח מרגיש ככה או לא רואה אופציה יותר טובה לקריירה שלו כשחקן בקבוצה אחרת...אני רק יכול לקוות.

תקרא את הכתבה - הוא אומר את זה בצורה הכי ברורה שיש. פארמר יילך למי שישלם לו הכי הרבה.

לגבי סמית' זה עוד יותר בולט כי הוא לא הרוויח הרבה בקריירה שלו. אם הוא מוותר על שני מליון דולר בשביל להישאר במכבי אז הוא פשוט טיפש. אני לא מאמין שזה יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 03 אפריל 2015, 16:03

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:קירילנקו זו רק דוגמה אחת מבין הרבה דוגמאות, ואיך אתה יודע שפארמר לא הרוויח גם מספיק בחייו?!

תקרא את הכתבה - הוא אומר את זה בצורה הכי ברורה שיש. פארמר יילך למי שישלם לו הכי הרבה.

לגבי סמית' זה עוד יותר בולט כי הוא לא הרוויח הרבה בקריירה שלו. אם הוא מוותר על שני מליון דולר בשביל להישאר במכבי אז הוא פשוט טיפש. אני לא מאמין שזה יקרה.

לגבי פארמר בכלל לא דיברתי,אין לי ספק שהוא לא ציוני ויעשה כמו הרבה שחקנים גדולים לקראת סוף הקריירה וילך להרוויח את מה שמגיע לו.ועוד שיש לו יכולת לשפר את הסובבים אותו ולהצליח בכל מקום.
מה שלא מסתדר לי זה שאתה רואה השוואה בין סמית לפארמר..לוותר על (נניח) שני מיליון דולר ולהסתכן במקרה איידסון זה שווה לדעתך?
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אפריל 2015, 17:58

פארמר לא יקבל באירופה חמש מיליון וגם לא שלוש . את הסכומים האלו הוא כבר קיבל בטורקיה ודי איכזב בזה שלא סחב את הקבוצה לרמה גבוהה יותר.
אני די מאמין שבשבילו מכבי כן יפתחו את הכיס ( עד 1.5 מיליון ) ואם הוא יקבל הצעה של שני מליון וזה יהיה הפער הוא כן יבחר במכבי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אפריל 2015, 19:12

אביהוא כתב:לגבי פארמר בכלל לא דיברתי,אין לי ספק שהוא לא ציוני ויעשה כמו הרבה שחקנים גדולים לקראת סוף הקריירה וילך להרוויח את מה שמגיע לו.ועוד שיש לו יכולת לשפר את הסובבים אותו ולהצליח בכל מקום.
מה שלא מסתדר לי זה שאתה רואה השוואה בין סמית לפארמר..לוותר על (נניח) שני מיליון דולר ולהסתכן במקרה איידסון זה שווה לדעתך?

ברור שזה שווה לו. סמית' בסוף הקריירה. יש לו עוד חוזה אחד גדול. אם הוא מוותר על שני מליון דולר הוא פשוט טיפש. אני לא מאמין שיש שחקנים שיוותרו על סכומים כאלה בסוף הקריירה. אלו סכומים שמשנים לגמרי את החיים אחרי הפרישה. יש לו עוד 60 שנה לחיות עם הכסף הזה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אפריל 2015, 19:16

yzafrir כתב:פארמר לא יקבל באירופה חמש מיליון וגם לא שלוש . את הסכומים האלו הוא כבר קיבל בטורקיה ודי איכזב בזה שלא סחב את הקבוצה לרמה גבוהה יותר.
אני די מאמין שבשבילו מכבי כן יפתחו את הכיס ( עד 1.5 מיליון ) ואם הוא יקבל הצעה של שני מליון וזה יהיה הפער הוא כן יבחר במכבי...

פארמר מקבל עכשיו יותר משני מליון. אין שום סיכוי בעולם שהוא מגיע למכבי בסכום שאמרת וגם הפדרמנים לא יישלמו לו את הסכום הזה. זה שייך לארץ הפנטזיה.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים