המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:כל הכבוד שמואל!!![]()
![]()
שנה הבאה יפתח ת'רד פיקטיבי עם הכותרת: "קאמבק? מכבי החלה בשיחות עם דווין סמית' שאינו מרוצה ממעמדו בריאל"?
"זו תמיד אפשרות עבורי. אני מדבר עם מכבי תל אביב כל הזמן והם יודעים איך אני מרגיש לגביהם. כשהם רוצים לדבר איתי, הם כבר אפילו לא צריכים לדבר עם הסוכן שלי. הכל נעשה ישירות דרכי. מאוד נהניתי מהתקופה הקצרה שלי בישראל. תל אביב היא כמו ארצות הברית. החופים נהדרים, העיר מעולה, כולם מדברים אנגלית. אפילו מכבי תל אביב משחקת כדורסל כמו בארצות הברית. הם יהיו הראשונים שאדבר איתם לפני שאקבל החלטה בקיץ הקרוב".
"אני מוכן לעשות ויתורים עבור מכבי, אבל אם מישהו ישלם לי חמישה מיליון דולר ומכבי תציע מיליון לא אגיע. אם מכבי תל אביב תדבר איתי פחות או יותר על אותם סכומים, זו תהיה אופציה מעולה. בסופו של דבר הכל תלוי בהם. הכדור נמצא בידיים שלהם. זה תלוי מאוד בכמה הם מוכנים להציע לי. אני לא מרגיש צורך להסתיר את זה. אני אמור להגיע לשיא הקריירה, אלה השנים שאני יכול להרוויח בהן הכי הרבה כסף. לא אבזבז אותן על חוזים נמוכים. זה ביזנס בסופו של דבר. אני חושב שהוכחתי שאני אחד הגארדים הטובים באירופה. צריך לשלם לי בהתאם".
roy1000 כתב:אני לא יודע למה יש אנשים שחושבים שפארמר הוא ציוני ויבוא לשחק במכבי בכמה אגורות שמכבי יציעו לו. שחקנים הולכים למקום שמשלם להם הכי הרבה כסף. נקודה. פארמר הוא שחקן של שני מליון דולר לעונה והוא שווה את זה. הקבוצה שתציע לו את הכסף הזה תקבל אותו.
אותו דבר יקרה עם דווין סמית' בקיץ.
אביהוא כתב:roy1000 כתב:אני לא יודע למה יש אנשים שחושבים שפארמר הוא ציוני ויבוא לשחק במכבי בכמה אגורות שמכבי יציעו לו. שחקנים הולכים למקום שמשלם להם הכי הרבה כסף. נקודה. פארמר הוא שחקן של שני מליון דולר לעונה והוא שווה את זה. הקבוצה שתציע לו את הכסף הזה תקבל אותו.
יש גם שחקנים שרוצים לשחק איפה שטוב להם ולקריירה שלהם, ולא רק הכסף.
הדוגמה האחרונה שידועה לי,קירילנקו עשה ברדק בNBA למרות ששילמו לו הרבה כסף ורצה הרבה זמן לחזור לרוסיה לבנות משפחה,והשיג את זה בסוף.
roy1000 כתב:אביהוא כתב:roy1000 כתב:אני לא יודע למה יש אנשים שחושבים שפארמר הוא ציוני ויבוא לשחק במכבי בכמה אגורות שמכבי יציעו לו. שחקנים הולכים למקום שמשלם להם הכי הרבה כסף. נקודה. פארמר הוא שחקן של שני מליון דולר לעונה והוא שווה את זה. הקבוצה שתציע לו את הכסף הזה תקבל אותו.
יש גם שחקנים שרוצים לשחק איפה שטוב להם ולקריירה שלהם, ולא רק הכסף.
הדוגמה האחרונה שידועה לי,קירילנקו עשה ברדק בNBA למרות ששילמו לו הרבה כסף ורצה הרבה זמן לחזור לרוסיה לבנות משפחה,והשיג את זה בסוף.
קירילנקו זה שחקן שהרוויח למעלה מ- 100 מליון דולר בקריירה שלו. אין לעוד מליון-שניים שום משמעות מבחינתו.
אין מה לשהשוות לשחקנים כמו פארמר או סמית' שעוד כמה מליונים משנים לחלוטין את החיים שלהם לאחר הפרישה. אף אחד לא הולך לוותר על כסף בשביל מכבי.
אביהוא כתב:קירילנקו זו רק דוגמה אחת מבין הרבה דוגמאות, ואיך אתה יודע שפארמר לא הרוויח גם מספיק בחייו?!
עדיין יש שחקנים שמעדיפים לשחק איפה שטוב להם ולקריירה שלהם מאשר איפה שנמצא הכסף.
לא אומר שסמית' בהכרח מרגיש ככה או לא רואה אופציה יותר טובה לקריירה שלו כשחקן בקבוצה אחרת...אני רק יכול לקוות.
roy1000 כתב:אביהוא כתב:קירילנקו זו רק דוגמה אחת מבין הרבה דוגמאות, ואיך אתה יודע שפארמר לא הרוויח גם מספיק בחייו?!
עדיין יש שחקנים שמעדיפים לשחק איפה שטוב להם ולקריירה שלהם מאשר איפה שנמצא הכסף.
לא אומר שסמית' בהכרח מרגיש ככה או לא רואה אופציה יותר טובה לקריירה שלו כשחקן בקבוצה אחרת...אני רק יכול לקוות.
תקרא את הכתבה - הוא אומר את זה בצורה הכי ברורה שיש. פארמר יילך למי שישלם לו הכי הרבה.
לגבי סמית' זה עוד יותר בולט כי הוא לא הרוויח הרבה בקריירה שלו. אם הוא מוותר על שני מליון דולר בשביל להישאר במכבי אז הוא פשוט טיפש. אני לא מאמין שזה יקרה.
אביהוא כתב:לגבי פארמר בכלל לא דיברתי,אין לי ספק שהוא לא ציוני ויעשה כמו הרבה שחקנים גדולים לקראת סוף הקריירה וילך להרוויח את מה שמגיע לו.ועוד שיש לו יכולת לשפר את הסובבים אותו ולהצליח בכל מקום.
מה שלא מסתדר לי זה שאתה רואה השוואה בין סמית לפארמר..לוותר על (נניח) שני מיליון דולר ולהסתכן במקרה איידסון זה שווה לדעתך?
yzafrir כתב:פארמר לא יקבל באירופה חמש מיליון וגם לא שלוש . את הסכומים האלו הוא כבר קיבל בטורקיה ודי איכזב בזה שלא סחב את הקבוצה לרמה גבוהה יותר.
אני די מאמין שבשבילו מכבי כן יפתחו את הכיס ( עד 1.5 מיליון ) ואם הוא יקבל הצעה של שני מליון וזה יהיה הפער הוא כן יבחר במכבי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים