על ידי ankram » 21 אפריל 2015, 09:18
בתכלס הקבוצה מיצתה את הסגל שלה , אולי היא היתה שווה 3-1 בסדרה הזאת אבל לא יותר מזה.
1. רנדל - הוכיח היום שהוא בא למשחקים גדולים , נתן אתמול משחק אדיר.
2. דווין סמית - שווה מקום בחמשייה השנייה של היורוליג , שחקן ענק , שנתן סדרה חלשה , ויורוליג מצויין.
3. פארגו - הגיע לסדרה , התן כל מה שיכול , סבל מזה שהיה לבד בקו האחורי של מכבי , אבל לא הפעיל טוב את הקבוצה.
4. גודס - עונת בכורה סבירה ביורוליג , לא יכל להגיע הרבה עם סופו במצבו וספסל מאד חלש.
5. לינהרט - הברקה של צוות הסקאוטינג , שווה את הסכומים ששולמו עליו.
6. לאנדסברג - היה עושה הרבה יותר אם לא היה נפצע , נמצא בכושר לא כ"כ טוב , אבל התקדם מאד העונה.
7. אלכסנדר - החתמה סבירה באמצע עונה , פוטנציאל שיישאר רק אם תהיה לו אזרחות.
לסיכום קצר שאינו קשור לנושא התרד:
שלפנר התברר שהיקמן סיים את העונה היא פנתה להוארטל , אחרי זה לזיזיס , שפניני גמר את העונה מכבי לא הביאו כלום , תראו מי ניצח אותנו במשחק 2 ו 3.
הנהלת מכבי שידרה מספר דברים , א. שמספיק לה הצלבה , ב. שלא אכפת לה לאבד אליפות. זאת הסיבה שלא הגיע לכאן גל מקל או מחליף להיינס , הספיק להם.
מכבי התחילו את העונה עם אינפלציה בעמדות 3 , לינהרט הוחתם כי במכבי לא ידעו איך סמית יחזור מהניתוח , בסופו של דבר , לינהרט שיחק רק ביורוליג , פניני נפצע בתחילת העונה וגמר אותה , לאנדסברג נפצע ולא שיחק כל הסיבוב השני , בא רע לסדרה.
בסופו של דבר עם כל האינפלציה הזאת , דווין הגיע לסדרה שהוא פצוע , מותש , מול קבוצה שבאה למחוק אותו , אחרי שהוא משחק את מירב הדקות ביורוליג ובליגה, לא תירוץ ליכולת שלו בסדרה אבל עוד נדבך שאפשר להסתכל עליו.
מכבי לא תוכל להמשיך קדימה ללא תרומה התקפית של יוגב אוחיון , אני לא מצליח להבין איך במכבי לא בונים תוכנית לאוחיון לשיפור הקליעה שלו , בעיקר מהקו , עם יוגב , מכבי משחקת 4 נגד 5 בהתקפה.
נמאס כבר מהתקפה שהיא "בואו ניתן את הכדור לפארגו ונתפלל שיהיה בסדר" , גם אם זה הצליח עם רייס אשתקד בסוף , זה לא כדורסל , אני לא מצליח להבין איך אי אפשר להעביר 2 מסירות כמו שצריך ומסתפקים בבידוד כל פעם.
גודס עשה טעות עם טיוס , אין סרט שבמהלך ההגנתי האחרון אלכסנדר מועדף עליו , לבלאט בוודאות זה לא היה קורה.
אני לא יודע מה התרומה של פיני לצוות המקצועי , אבל גם ההנהלה וגם הצוות המקצועי שידרו הרבה מאד חוסר אמון בסגל שלהם , ביחוד פיני , אני בספק אם אובראדוביץ' היה עושה דבר כזה ,
חוסר האמון של הנהלת מכבי והצוות המקצועי בשחקנים הובילו לזה שבסוף השחקנים לא האמינו שהם מסוגלים לעשות את זה.
חוץ מרנדל , אף אחד במכבי לא הביא את ה אקסטרות לנצח את משחק אתמול , אף אחד , בעוד בפנר , זיזיס נתן תרומה , כל פעם שהיה צריך סל הוא בא או מזיזיזס ,
או מגאודלוק , או מפרלדזיז , או מבוגדאנוביץ' , כל אחד תורם , במכבי זה פארגו נגד כל העולם שאף אחד לא נוגע בכדור.
לאנדסברג היה אחוז אימה , כנראה אצלו זה או תחנה אחרונה , או הפטרות מהכדור מבלי להסתכל לסל , היה מאד אנמי אתמול ועזר יותר לטורקים מאשר לנו , היינס עלה רק בגלל שגודס התייאש מלאנדסברג.
נקווה ששנה הבאה יחזקו את הקבוצצה איפה שצריך , הקו הקדמי קרוב לוודאי יפורק לחלוטין (סופו , טיוס , אלכסנדר - אם לא יקבל אזרחות) , אם ימשיכו עם פארגו הוא חייב גארד איכותי נוסף על ידו , לא יכול להיות שרק פארגו ואוחיון מסוגלים להוביל כדור ,
בעמדות 3-4 אנחנו די בסדר.
צריך גם לזכור שהאליפות מוכרעת על הפרש סלים , אם גודס לא יפתור את בעיית ההחנקויות האלו של 20 נקודות הפרש בממוצע , אני לא אתפלא אם המשחק הקובע ביד אליהו מול הפועל ירושליים יהיה לפרוטוקול בלבד.