פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

21 מאי 2015, 22:13

אני מעדיף לא לחשוב מה היה הולך פה אם מכבי לא היו עולים להצלבה ... עזבו הצלבה ... לא עולה לטופ 16 , טוב ... לא עוברת שלב ביורוקאפ ...

אבל הניהול שלהם מעולה ביחס לאלופת אירופה היוצאת , אין מילים .

21 מאי 2015, 22:14

שון דאוסן משחק שני ברציפות 28 נקודות...הוסיף גם 9 ריב' ו31 מדד

21 מאי 2015, 22:16

my man כתב:שון דאוסן משחק שני ברציפות 28 נקודות...הוסיף גם 9 ריב' ו31 מדד

אם הוא לא היה בעמדה של לאנדסברג הוא היה מאסט לעונה הבאה במצב הנוכחי זו התלבטות לא קטנה בייחוד כשפניני גם חוזר שנה הבאה .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 21 מאי 2015, 22:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 מאי 2015, 22:17

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב: אכן. זאת נראית כמו השנה שלהם. יש תוצאות לניהול נבון של קבוצה (מסר לפדרמן).

איך בדיוק זו השנה שלהם??
עד כה, הם נכשלו כישלון קולסיאלי באירופה, הובסו בגמר גביע המדינה למרות שהכל לפני היה לטובתם וסיימו את הליגה הסדירה במקום השני.
הם לא עשו שום דבר מרשים בינתיים.

אז אולי הם ייקחו השנה את האליפות, אבל זה לא כי זה "השנה שלהם" כמו שזה פשוט לא השנה של מכבי....

זאת האווירה הכללית. נכון, בינתיים הם נחלו כישלון גדול באירופה ובגמר גביע המדינה, אבל התהליך שמתרחש שם בחודש-חודשיים האחרון הוא תהליך הפוך לזה שעוברת מכבי.
הם מנצחים כל משחק, אבל מעל הכל- משחקים פשוט כדורסל טוב. היו להם פצועים, והם לא התביישו להנחית חיזוקים (שעלו לא מעט כסף).
מבחינת יכולת נטו של כדורסל- הם עולים על מכבי.

21 מאי 2015, 22:21

my man כתב:שון דאוסן משחק שני ברציפות 28 נקודות...הוסיף גם 9 ריב' ו31 מדד

הרבה שנים לא גדל פה כישרון כזה.
מכבי תצטרך לתכנן טוב טוב את הצעדים שלה איתו.

21 מאי 2015, 22:22

יוסי22 כתב:אני מעדיף לא לחשוב מה היה הולך פה אם מכבי לא היו עולים להצלבה ... עזבו הצלבה ... לא עולה לטופ 16 , טוב ... לא עוברת שלב ביורוקאפ ...

ההנהלה של ירושלים מצויינת מבחינת הניהול שלה
תראה איך הם מחזקים תוך כדי עונה ועם החתמות לא רעות בכלל בזמן שאצלנו היינס עדיין משחק

21 מאי 2015, 22:25

rc4991 כתב:
יוסי22 כתב:אני מעדיף לא לחשוב מה היה הולך פה אם מכבי לא היו עולים להצלבה ... עזבו הצלבה ... לא עולה לטופ 16 , טוב ... לא עוברת שלב ביורוקאפ ...

תראה איך הם מחזקים תוך כדי עונה ועם החתמות לא רעות בכלל בזמן שאצלנו היינס עדיין משחק

הנהלה מעולה עם קבוצה שלא עוברת שלב ביורוקאפ ....

הנהלה קטסטרופה עם קבוצה ששכחה מה זה לא להשתתף בהצלבה ורק לפני שנה לקחה אליפות אירופה שלא לדבר על דאבל כמעט כל עונה .

קונה את ההנהלה הגרועה בכל יום נתון .

21 מאי 2015, 22:29

יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:

הנהלה מעולה עם קבוצה שלא עוברת שלב ביורוקאפ ....

הנהלה קטסטרופה עם קבוצה ששכחה מה זה לא להשתתף בהצלבה ורק לפני שנה לקחה אליפות אירופה שלא לדבר על דאבל כמעט כל עונה .

קונה את ההנהלה הגרועה בכל יום נתון .

רק שזה פחות קשור להנהלות
מכבי קבוע בהצלבה ולא בזכות איזשהם מהלכים חכמים של ההנהלה (ובמקרים מסויימים אפילו למרות)
ירושלים לוזרית ואין לה אופי אבל זה לא אומר שההנהלה שם אשמה כי בכל הקשור להם בבניית הקבוצה הם משקיעים הרבה

21 מאי 2015, 22:37

חציל הסביר לי שמכבי לא בהצלבה בגלל שחקנים ( סמית ) , עכשיו אתה מסביר שזה לא בגלל ההנהלה אז למה מכבי בהצלבה כל עונה וקבוצות כמו מלאגה /טאו /אלבה /גאלטסראי /חימקי /ניז'ני לא מצליחות להגיע לשם ?

אני מאמין שרוח המועדון נותנת הרבה אבל יש גבול ....

ומה זה הלוזריות של ירושלים ... נראה לך שעם לברון ג'יימס הם גם לא יעברו את השלב הראשון ביורוקאפ ?

21 מאי 2015, 22:44

יוסי22 כתב:חציל הסביר לי שמכבי לא בהצלבה בגלל שחקנים ( סמית ) , עכשיו אתה מסביר שזה לא בגלל ההנהלה אז למה מכבי בהצלבה כל עונה וקבוצות כמו מלאגה /טאו /אלבה /גאלטסראי /חימקי /ניז'ני לא מצליחות להגיע לשם ?

ומה זה הלוזריות של ירושלים ... נראה לך שעם לברון ג'יימס הם גם לא יעברו את השלב הראשון ביורוקאפ ?

יוסי, אם מתבוננים בתהליך עצמו שהקבוצות עוברות אז ירושלים עוברת תהליך חיובי בעוד מכבי עוברת תהליך שלילי.
יש מגמות ברורות מאוד. אז נכון, ירושלים נכשלה כישלון עצום העונה באירופה אבל זאת כל המשמעות של תהליך. דברים לא קורים בין ליל.
מה שכן- יש שם דרך נכונה והמון שקעה מצד הבעלים. ככה מנהלים מועדון ואנחנו נראה שזה ישתלם להם.

21 מאי 2015, 22:47

הם בתהליך כבר 20 שנה ועפים בשלב הראשון ביורוקאפ ... בסדר .

21 מאי 2015, 22:50

יוסי22 כתב:הם בתהליך כבר 20 שנה ועפים בשלב הראשון ביורוקאפ ... בסדר .

אני מדבר על התהליך שהחל מכניסתו של אורי אלון. אי אפשר להתעלם שהם בכיוון הנכון, גם תדמיתית וגם מקצועית.

מה צריך לקרות בשביל שראשון תהיה ביורוקאפ? אני מת לראות מה דאוסן שווה מחוץ לליגה.

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב: אכן. זאת נראית כמו השנה שלהם. יש תוצאות לניהול נבון של קבוצה (מסר לפדרמן).

איך בדיוק זו השנה שלהם??
עד כה, הם נכשלו כישלון קולסיאלי באירופה, הובסו בגמר גביע המדינה למרות שהכל לפני היה לטובתם וסיימו את הליגה הסדירה במקום השני.

אז אולי הם ייקחו השנה את האליפות, אבל זה לא כי זה "השנה שלהם" כמו שזה פשוט לא השנה של מכבי....

זאת האווירה הכללית. נכון, בינתיים הם נחלו כישלון גדול באירופה ובגמר גביע המדינה, אבל התהליך שמתרחש שם בחודש-חודשיים האחרון הוא תהליך הפוך לזה שעוברת מכבי.
הם מנצחים כל משחק, אבל מעל הכל- משחקים פשוט כדורסל טוב. היו להם פצועים, והם לא התביישו להנחית חיזוקים (שעלו לא מעט כסף).

חודש חודשיים זה תהליך?
טוב....
הם בתקופה טובה ומכבי בתקופה חרא עם מזל חרא ומלא פציעות!!
שום תהליך.

גם העכברושים ידעו לחזק ולהחתים שחקנים טובים במהלך העונה אז גם מהם צריך ללמוד? או אולי גם מהם ומהתהליך שלהם צריך להתחיל לחשוש?
תאמין לי שאני לא חוסכת מביקורת על ההנהלה הדפוקה שלנו ועל הטעויות הנוראית שעשו העונה, אבל לא רוצה שנלמד כלום ממגדל!!
רוצה שנהיה מכבי כמו שמכבי צריכה להיות!!

21 מאי 2015, 22:51

יוסי22 כתב:חציל הסביר לי שמכבי לא בהצלבה בגלל שחקנים ( סמית ) , עכשיו אתה מסביר שזה לא בגלל ההנהלה אז למה מכבי בהצלבה כל עונה וקבוצות כמו מלאגה /טאו /אלבה /גאלטסראי /חימקי /ניז'ני לא מצליחות להגיע לשם ?

בטח שיש קשר לשחקנים, מכבי נמצאת תמיד בתקציב של איזור ההצלבה ודברים מנטאליים כמו רוח המועדון מבטיחים את ההגעה שלה לשם בכל עונה (לעומת הטורקיות/רוסיות וכו' שבונות בצורה מפגרת או לוזריות)
כמו שלמכבי יש את הקטע הזה של רוח המועדון והיא יודעת להתעלות כך לירושלים יש את הלוזריות שאופפת אותה אבל זה לא אומר שההנהלה שם לא עושה עבודה טובה

21 מאי 2015, 22:57

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:

איך בדיוק זו השנה שלהם??

חודש חודשיים זה תהליך?
טוב....
הם בתקופה טובה ומכבי בתקופה חרא עם מזל חרא ומלא פציעות!!
שום תהליך.

גם העכברושים ידעו לחזק ולהחתים שחקנים טובים במהלך העונה אז גם מהם צריך ללמוד? או אולי גם מהם ומהתהליך שלהם צריך להתחיל לחשוש?
תאמין לי שאני לא חוסכת מביקורת על ההנהלה הדפוקה שלנו ועל הטעויות הנוראית שעשו העונה, אבל לא רוצה שנלמד כלום ממגדל!!
רוצה שנהיה מכבי כמו שמכבי צריכה להיות!!

כפי שכתבתי קודם, זה תהליך שנמשך מאז שאורי אלון הגיע. הייתה להם תקופה נוראית בתחילת העונה, אבל הם התעשתו מהר מאוד ועכשיו הם מציגים כדורסל מצויין וגם לומר את האמת יש להם קבוצה חזקה מאוד שמורכבת משחקי יורוליג לגיטמיים.
אצל מכבי לא מדובר בעניין של מזל או תקופה. זאת הקבוצה. חוץ מכמה הבלחות במהלך העונה, זאת הרמה.
לגבי עניין המזל- אם ההנהלה הייתה משכילה לחזק את הקבוצה בשלב יותר מוקדם, זה לא היה קורה. השחקנים קורסים תחת הנטל , ואין מי שיגבה אותם.
כל קבוצה נורמלית אחרת הייתה מחזקת את הקבוצה.

21 מאי 2015, 23:03

שמואל, כמו שאמרתי ההנהלה שלנו דפוקה ועשתה מלא טעויות השנה.
אבל אין שום קשר לירושלים ול"תהליכים" שהם עוברים.
אם מכבי היתה בעונה נורמלית והיתה עושה את הפעולות הנכונות אף אחד לא היה מדבר היום על הסיכויים של ירושלים.
ירושלים לא בשום עונה יוצאת דופן מהרגיל שלה ולא עשתה עד כה שום דבר יוצא דופן.
זו פשוט מכבי שבעונה חרא.

21 מאי 2015, 23:06

חנו'ש כתב:שמואל, כמו שאמרתי ההנהלה שלנו דפוקה ועשתה מלא טעויות השנה.
אם מכבי היתה בעונה נורמלית והיתה עושה את הפעולות הנכונות אף אחד לא היה מדבר היום על הסיכויים של ירושלים.
זו פשוט מכבי שבעונה חרא.

זה ברור. אבל אני כן חושב שזאת עונה יוצאת דופן. אני לא זוכר עונה בה הם שלטו בצורה כל כך מוחלטת בזירה המקומית.

21 מאי 2015, 23:08

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:שמואל, כמו שאמרתי ההנהלה שלנו דפוקה ועשתה מלא טעויות השנה.
זו פשוט מכבי שבעונה חרא.

זה ברור. אבל אני כן חושב שזאת עונה יוצאת דופן. אני לא זוכר עונה בה הם שלטו בצורה כל כך מוחלטת בזירה המקומית.

תזכיר לי שוב מי סיימה את העונה הסדירה במקום הראשון?
וזה למרות שהפסדנו יותר מידי פעמים השנה....

כבר היו להם עונות שהם סיימו ראשונים את הליגה הסדירה אז איך לא זכור לך עונה כזו?

21 מאי 2015, 23:32

איזו שכונה בדיווחים באתרי הספורט...
מסתבר שהרוש לא גמר את העונה...הם חשבו שיש לו שבר ביד אבל היום התברר שאין לו..
נושא נעול