המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:יכול להיות שמכבי גם תרשום 4 זרים לחלק מהמשחקים בליגה.
אם מכבי מצרפת סווינגמן ועוד שחקן שיכול לתת דקות ב4-5 היא הופכת להיות מאוד גמישה.
אני לא רואה את מכבי מצרפת ישראלי שהוא גם מתחת ל25 וגם רלוונטי לרוטציה ביורוליג.
פשוט אין כאלה.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:יכול להיות שמכבי גם תרשום 4 זרים לחלק מהמשחקים בליגה.
אם מכבי מצרפת סווינגמן ועוד שחקן שיכול לתת דקות ב4-5 היא הופכת להיות מאוד גמישה.
אני לא רואה את מכבי מצרפת ישראלי שהוא גם מתחת ל25 וגם רלוונטי לרוטציה ביורוליג.
פשוט אין כאלה.
אתה מפספס את הנקודה - זה עדיין בזבוז של כסף בשיטה הזאת, כל משחק יושבים שני שחקנים בחוץ (אם שני זרים או זר וישראלי, זה לא משנה). במקום להשקיע בצעירים עם פוטנציאל (שגם ככה רשומים בסגל בכל משחק ליגה), מכבי החליטה לבזבז את הכסף בשנתיים האחרונות (יש שיגידו יותר) בשחקנים בינוניים שבחלק גדול מהמשחקים לא נמצאים בסגל.
אם פעם היינו אומרים חלומות לחוד ומציאות לחוד, היום אנחנו צריכים להגיד היגיון לחוד ומציאות לחוד.
החציל האצטקי כתב:אני לא אומר מה אני רוצה שיקרה.
אני הייתי רוצה פה את שון דאוסן כשחקן מרכזי בסגל, גם אם זה אומר לשלם לראשון 500,000$ ביי-אאוט.
אני הייתי מחתים את בלייזר כ-4 מחליף ומשאיל את שגב לקבוצה בלאומית.
ההגיון כבר מזמן עזב את מכבי. זה מה יש ועם זה ננצח.
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:פקחו עין על הקמפיין של נבחרת העתודה.
סיכוי טוב שמכבי תרצה משם מישהו במידה ויבלוט מעל השאר.
כן גם פליקס זרק על זה מילה...
מי הסגל?
http://sports.walla.co.il/category/321
נאור שרון, נטע סגל, יפתח זיו, גל גילינסקי, ספנסר וייס, דניאל דנינו, חואקין שוכמן, נמרוד לוי, יונתן מור, עידן זלמנסון, רומאן סורקין ואיתי שגב, אור לאומי
jol9 כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:פקחו עין על הקמפיין של נבחרת העתודה.
סיכוי טוב שמכבי תרצה משם מישהו במידה ויבלוט מעל השאר.
כן גם פליקס זרק על זה מילה...
מי הסגל?
http://sports.walla.co.il/category/321
נאור שרון, נטע סגל, יפתח זיו, גל גילינסקי, ספנסר וייס, דניאל דנינו, חואקין שוכמן, נמרוד לוי, יונתן מור, עידן זלמנסון, רומאן סורקין ואיתי שגב, אור לאומי
איזה קטע, היה לי אחד בתיכון רומן סורקין. הוא היה גאון. סיים את הטכניון עםמשהו כמו 98 ממוצע...
אבל לא נראה לי שזה אותו רומן סורקין...
Holiday_Armadillo כתב:ובכל זאת, קבוצה כמו מכבי ת"א שהיא האלופה.
"מצד אחד זה חלומו של כל ילד שגדל פה, אבל ראיתי מה קרה לשחקנים קודמים שהיו שם, כאלו שהלכו אפילו בגיל יותר מאוחר ממני ואמרו להם שהם ישחקו, יקבלו משכורת והם היו בעננים. אבל כשהם הגיעו לשם הם ראו שזה לא כמו מה שהם חשבו וציפו".
מה הכוונה?
"הם קיוו שהם יגיעו לשם וישחקו ופתאום במקום לקבל 15-20 דקות, הם שיחקו 5 דקות פה ושם ולפעמים אפילו לא בכלל. שלא לדבר על היורוליג, ששם הם בכלל לא קיבלו התייחסות. זה דופק את הראש שפתאום שחקן בין הטובים בארץ שמחוזר על ידי כל כך הרבה קבוצות עובר למכבי ת"א, לא מקבל דקות ואף אחד לא שם לב אליו".
יש לך דוגמאות ספציפיות?
"היו הרבה שחקנים שזה עיכב אותם, למשל אלישי כדיר שהגיע לשם ולא קיבל דקות, כמו גם גל מקל שהגיע לשם בגילי או קצת יותר מאוחר. דרור חג'ג' היה איתי בקבוצה שנה שעברה וסיפר לי שהוא התחיל מהליגה הלאומית או הארצית, היה שחקן מרכזי בליגת העל, הגיע לאירופה ואז בא למכבי ת"א. היא ייבשה אותו והוא אמר לי: 'שון, אחרי השנה הזאת הפסקתי ליהנות מכדורסל. כל הדרייב שהיה לי נעלם'".
למה בעינייך לא נותנים להם לשחק?
"אומרים שמכבי ת"א סתם עושה אוסף של שחקנים מכל הארץ, לוקחת את השחקנים הכי טובים רק כדי שלאחרים לא יהיה, כדי שבמקרה שתסבול מפציעה אז שיהיה לה שחקן מחליף טוב".
אז זו הסיבה שבגללה נשארת?
"זה היה צעד ממש מסוכן בשבילי ללכת לשם או למקום אחר כי אני בפריחה, אם אני אשאר בראשון אני אלמד דברים שאני לא אלמד במכבי ת"א. פה אני מבין איך להוביל קבוצה, ובמכבי ת"א, עם כל הכבוד לי ולה, אני לא חושב שהיו נותנים לי לקחת זריקה חשובה או לשחק במאני טיים כשיש עוד שמונה זרים שמרוויחים פי שלושה ממני".
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp
מתפלאים אחרי זה שלא מגיעים אלינו? כל שחקן ישראלי מלכלך על מכבי בשביל שלא יילכו לשם
מוצדק או לא, זה נמוך
MTA2311 כתב:די חצוף הילד הזה.
לא רוצה לא צריך.
tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובכל זאת, קבוצה כמו מכבי ת"א שהיא האלופה.
"מצד אחד זה חלומו של כל ילד שגדל פה, אבל ראיתי מה קרה לשחקנים קודמים שהיו שם, כאלו שהלכו אפילו בגיל יותר מאוחר ממני ואמרו להם שהם ישחקו, יקבלו משכורת והם היו בעננים. אבל כשהם הגיעו לשם הם ראו שזה לא כמו מה שהם חשבו וציפו".
מה הכוונה?
"הם קיוו שהם יגיעו לשם וישחקו ופתאום במקום לקבל 15-20 דקות, הם שיחקו 5 דקות פה ושם ולפעמים אפילו לא בכלל. שלא לדבר על היורוליג, ששם הם בכלל לא קיבלו התייחסות. זה דופק את הראש שפתאום שחקן בין הטובים בארץ שמחוזר על ידי כל כך הרבה קבוצות עובר למכבי ת"א, לא מקבל דקות ואף אחד לא שם לב אליו".
יש לך דוגמאות ספציפיות?
"היו הרבה שחקנים שזה עיכב אותם, למשל אלישי כדיר שהגיע לשם ולא קיבל דקות, כמו גם גל מקל שהגיע לשם בגילי או קצת יותר מאוחר. דרור חג'ג' היה איתי בקבוצה שנה שעברה וסיפר לי שהוא התחיל מהליגה הלאומית או הארצית, היה שחקן מרכזי בליגת העל, הגיע לאירופה ואז בא למכבי ת"א. היא ייבשה אותו והוא אמר לי: 'שון, אחרי השנה הזאת הפסקתי ליהנות מכדורסל. כל הדרייב שהיה לי נעלם'".
"אומרים שמכבי ת"א סתם עושה אוסף של שחקנים מכל הארץ, לוקחת את השחקנים הכי טובים רק כדי שלאחרים לא יהיה, כדי שבמקרה שתסבול מפציעה אז שיהיה לה שחקן מחליף טוב".
"זה היה צעד ממש מסוכן בשבילי ללכת לשם או למקום אחר כי אני בפריחה, אם אני אשאר בראשון אני אלמד דברים שאני לא אלמד במכבי ת"א. פה אני מבין איך להוביל קבוצה, ובמכבי ת"א, עם כל הכבוד לי ולה, אני לא חושב שהיו נותנים לי לקחת זריקה חשובה או לשחק במאני טיים כשיש עוד שמונה זרים שמרוויחים פי שלושה ממני".
מתפלאים אחרי זה שלא מגיעים אלינו? כל שחקן ישראלי מלכלך על מכבי בשביל שלא יילכו לשם
מוצדק או לא, זה נמוך
לא מסכים איתך. החלטה הגיונית לגמרי, הייתי עושה את אותו הדבר. הוא עוד צעיר, להוביל קבוצה יהיה לו טוב יותר. עונה הבאה אני מקווה שהוא כבר יהיה פה.
my man כתב:MTA2311 כתב:די חצוף הילד הזה.
לא רוצה לא צריך.
לא יודע...גם כספי היה חצוף!
וחוץ מזה זה רק מפחד..גם רוני אמר שבראיון שהוא עשה לו הוא פשוט נשמע מפחד מלבוא למכבי...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:די חצוף הילד הזה.
לא רוצה לא צריך.
לא יודע...גם כספי היה חצוף!
וחוץ מזה זה רק מפחד..גם רוני אמר שבראיון שהוא עשה לו הוא פשוט נשמע מפחד מלבוא למכבי...
בסדר. לא רוצה, הבנו.
נראה לך הגיוני להתעסק בילד הזה כל כך הרבה?
פרפורציות.
Holiday_Armadillo כתב:tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובכל זאת, קבוצה כמו מכבי ת"א שהיא האלופה.
מה הכוונה?
יש לך דוגמאות ספציפיות?
מוצדק או לא, זה נמוך
לא מסכים איתך. החלטה הגיונית לגמרי, הייתי עושה את אותו הדבר. הוא עוד צעיר, להוביל קבוצה יהיה לו טוב יותר. עונה הבאה אני מקווה שהוא כבר יהיה פה.
אין לי בעיה עם הסיבות שלו לא להגיע הנה, יש לי בעיה עם זה שהוא אומר שכל השחקנים הישראלים ממליצים לו לא להגיע הנה
הם לא היו טובים מספיק אז הם מרגישים שעשו להם עוול? מצטערת דרור חג'ג', לא היית מספיק טוב, זה לא אומר שכל אחד ששיחק פה איבד את הדרייב לכדורסל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים