המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:נחמד שערוץ הספורט התחילו לעשות שידורים גם של הסאמר ליג.
עכשיו דני יוכל לוותר על נציגות בוגאס. הרי זה לא כאילו כולם באים לשם כדי להתחכך ולסגור עסקאות ולא באמת בשביל הסקאוטינג...
החציל האצטקי כתב:נחמד שערוץ הספורט התחילו לעשות שידורים גם של הסאמר ליג.
עכשיו דני יוכל לוותר על נציגות בוגאס. הרי זה לא כאילו כולם באים לשם כדי להתחכך ולסגור עסקאות ולא באמת בשביל הסקאוטינג...
החציל האצטקי כתב:רויס וויט משחק עכשיו בסגל של הקליפרס. הבן אדם כשרון ברמות הכי גבוהות שיש, אבל עם בעיות חרדה קשות.
אני תוהה אם הוא באמת מסוגל לשחק בליגה. הסיפור שלו ייחודי כי הוא באמת שחקן כדורסל גדול.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רויס וויט משחק עכשיו בסגל של הקליפרס. הבן אדם כשרון ברמות הכי גבוהות שיש, אבל עם בעיות חרדה קשות.
אני תוהה אם הוא באמת מסוגל לשחק בליגה. הסיפור שלו ייחודי כי הוא באמת שחקן כדורסל גדול.
יוסטון לקחו עליו הימור וחזיקו אותו שנתיים אם אני לא טועה. אני לא יודע מי יהיה מוכן לקחת עליו עוד סיכון. זו הסחת דעת גדולה מדי.
Asf כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רויס וויט משחק עכשיו בסגל של הקליפרס. הבן אדם כשרון ברמות הכי גבוהות שיש, אבל עם בעיות חרדה קשות.
יוסטון לקחו עליו הימור וחזיקו אותו שנתיים אם אני לא טועה. אני לא יודע מי יהיה מוכן לקחת עליו עוד סיכון. זו הסחת דעת גדולה מדי.
מה הסיפור שלו?
Asf כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רויס וויט משחק עכשיו בסגל של הקליפרס. הבן אדם כשרון ברמות הכי גבוהות שיש, אבל עם בעיות חרדה קשות.
מה הסיפור שלו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים