המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:התנין כתב:יוני, בעוד שבאליפות אירופה בכדורסל ראינו המון זוועות כמו נוכחות של 700 איש באולם, באליפות אירופה בכדוריד (שלא נחשב לפופולרי מכדורסל ומרבית הליגות באירופה חובבניות או חצי מקצועניות) ממוצע הקהל למשחק היה מעל 6000 כאשר בשלבים המתקדמים כבר היו בין 10 - 15 אלף צופים למשחק?
אם הכדוריד מסוגל אז איך הכדורסל לא?
התשובה היא פיב"א. ארגון כושל.
החציל האצטקי כתב:יאן וסלי הוא רשמית השחקן שאני הכי שונא באירופה
תמיד מתגרה ומשחק מלוכלך
jol9 כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:יוני, בעוד שבאליפות אירופה בכדורסל ראינו המון זוועות כמו נוכחות של 700 איש באולם, באליפות אירופה בכדוריד (שלא נחשב לפופולרי מכדורסל ומרבית הליגות באירופה חובבניות או חצי מקצועניות) ממוצע הקהל למשחק היה מעל 6000 כאשר בשלבים המתקדמים כבר היו בין 10 - 15 אלף צופים למשחק?
השאלה היא איך עושים את זה?
אני הייתי מתחיל בלמקם את האליפות במדינות כדורסל - ליטא, סלובניה, סרביה וכאלה.
דבר שני, לא יודע מהם מחירי הכרטיסים, אבל ברור שאי אפשר שהם יהיו גבוהים מדי. בנוסף, אם האליפות מתקיימת נניח בליטא,
אז אפשר לשלב את זה גם עם להביא קהל של ילדים/צעירים.
כמובן שהצבע מגיע בסופו של דבר מהאוהדים שמגיעים עם הנבחרות, וזאת קצת בעיה. גם אני בתור אוהד כדורסל מושבע, הייתי מעדיף ללכת
לאליפות עולם בכדורגל מאשר בכדורסל.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:יוני, בעוד שבאליפות אירופה בכדורסל ראינו המון זוועות כמו נוכחות של 700 איש באולם, באליפות אירופה בכדוריד (שלא נחשב לפופולרי מכדורסל ומרבית הליגות באירופה חובבניות או חצי מקצועניות) ממוצע הקהל למשחק היה מעל 6000 כאשר בשלבים המתקדמים כבר היו בין 10 - 15 אלף צופים למשחק?
דבר שני, לא יודע מהם מחירי הכרטיסים, אבל ברור שאי אפשר שהם יהיו גבוהים מדי. בנוסף, אם האליפות מתקיימת נניח בליטא,
כמובן שהצבע מגיע בסופו של דבר מהאוהדים שמגיעים עם הנבחרות, וזאת קצת בעיה. גם אני בתור אוהד כדורסל מושבע, הייתי מעדיף ללכת
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:יוני, בעוד שבאליפות אירופה בכדורסל ראינו המון זוועות כמו נוכחות של 700 איש באולם, באליפות אירופה בכדוריד (שלא נחשב לפופולרי מכדורסל ומרבית הליגות באירופה חובבניות או חצי מקצועניות) ממוצע הקהל למשחק היה מעל 6000 כאשר בשלבים המתקדמים כבר היו בין 10 - 15 אלף צופים למשחק?
פיצול של האליפות לכמה מדינות אולי
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־17 אורחים