פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מחזור 1: מכבי נגד קרית גת, שבת, 20:10

05 אוקטובר 2015, 13:06

שחף כתב:כן. אפשר בינתיים להתחיל עונה עם סנטר לא פצוע? מה שקרה השנה עם פאברני זה ביזיון

מביך. לא מבין איך דני לא מתבייש ליפול ככה.

05 אוקטובר 2015, 20:50

MTA2311 כתב:
מכביסט31 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.

בכל אופן, אני מאמין שבמשחק הראשון כל השחקנים החשובים יישחקו.

אני לא יודע אם פבאריני יירשם. אולי ירצו להוריד ממנו עומס.

מתי סוף סוף יהיה לנו סנטר אמיתי שיוכל לפתוח עונה כמו שצריך בלי שיצטרכו להוריד ממנו עומס?

בתכלס אף סנטר אמיתי שכולנו פה היינו רוצים לא היה מסתדר בליגה הישראלית, ככה שזה לא ממש משנה.

מסכים שיש בעיות בשיפוט ואובר קולינג, אבל בסופו של דבר הכל תירוצים. ע״ע האפמן שטחן פה את הליגה ללא רחמים...

05 אוקטובר 2015, 21:03

קובי כתב:
MTA2311 כתב:
מכביסט31 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:מכבי יכולה לא לרשום את אחד הזרים, ולעלות עם יותר ישראלים מבוגרים... יש לה את כל האפשרויות.

בכל אופן, אני מאמין שבמשחק הראשון כל השחקנים החשובים יישחקו.

אני לא יודע אם פבאריני יירשם. אולי ירצו להוריד ממנו עומס.

מתי סוף סוף יהיה לנו סנטר אמיתי שיוכל לפתוח עונה כמו שצריך בלי שיצטרכו להוריד ממנו עומס?

בתכלס אף סנטר אמיתי שכולנו פה היינו רוצים לא היה מסתדר בליגה הישראלית, ככה שזה לא ממש משנה.

מסכים שיש בעיות בשיפוט ואובר קולינג, אבל בסופו של דבר הכל תירוצים. ע״ע האפמן שטחן פה את הליגה ללא רחמים...

אתה ממש טועה. באותה התקופה לא היה שיפוט נגד מכבי. בעשור האחרון זה השתנה בעיקבות קומפיין מושקע של התקשורת. היום השופטים שופטים כדי לעשות "משחק מעניין" ולא קרובים אפילו לשיפוט אובייקטיבי.

05 אוקטובר 2015, 21:05

איך אני מתגעגע להיכל... :)

05 אוקטובר 2015, 21:42

אני גם חושב כמו פליקס שהשיפוט בליגה פעם היה אחר.

05 אוקטובר 2015, 22:55

השיפוט בשנים האחרונות מחפיר וזה ממש לא היה ברמה הזו פעם...

05 אוקטובר 2015, 23:07

השיפוט הוא גרוע באופן כללי - הרבה יותר גרוע מפעם.
בנוסף, השיפוט מאוד מוטה כנגד מכבי. זה כ"כ ברור, שכבר אין מה לדבר על זה. בעצם זה ברור בעיקר מזה שפעם כל אדום שמכבד את עצמו
היה מתלונן שהשופטים של מכבי. היום, כמעט ולא שומעים תלונות כאלה. מה זה אומר?

אבל השופטים הם לא טיפשים. הם ראו מה קרה לסמי בכר, שהיה כזכור שופט בינלאומי, ששפט ביורוליג, כולל גם הפיינל פור ובגמר.
אין להם כנראה יותר מדי שאיפות לשפוט באירופה, ולכן עדיף להם לקבל קרדיטים מכל מיני קופמנים ומליניאקים כאן בביצה, מאשר אשכרה
לנסות לשפוט כמו שצריך ולעשות קריירה בינלאומית יפה.
ראובן וירובניק, דוד דגן, טוד וורניק וכאמור סמי בכר, שופטים ברמה אחרת לגמרי ממה שיש היום בליגה.

07 אוקטובר 2015, 16:12

העלו את מחירי הכרטיסים לליגה? בדיחה!

07 אוקטובר 2015, 16:19

my man כתב:העלו את מחירי הכרטיסים לליגה? בדיחה!

צריך למכור כלייה כדי ללכת למשחק של מכבי בימינו.
אבל היי, היצע וביקוש לא?

07 אוקטובר 2015, 16:22

שמואל1 כתב:

אבל היי, היצע וביקוש לא?

שמע ליורוליג אני בכלל לא מדבר..
למשחק מעאפ -עפן מול קרית גת 70 ש"ח הכי זול??
העיקר ביד 2 רבים מי מוכר יותר זול(באיזור החצי מחיר)...

07 אוקטובר 2015, 16:25

my man כתב:
שמואל1 כתב:

אבל היי, היצע וביקוש לא?

אני רציתי ללכת למשחק נגד מלאגה. המחירים הזויים ולא ריאלים.

07 אוקטובר 2015, 16:28

אתם מבינים איזה הנהלה יש לנו או אפילו צוות מקצועי?,אם הם העבירו את פבראני אימונים אישים ולא זיהו שיש פה בעיה ושהשחקן בעיתי והשחקן לא קופץ סמ מהרצפה ,אז יש פה בעיה רצינית ,הם יכולים להביא הרבה פלופים ויכולים לדחוף להם מלא כאלה אם זה המצב ,עלק מערכת סקאוטינג ,יש שם בעיה רצינית של אנשים שכנראה לא מבינים או מסוגלים לזהות שחקן כדורסל או לא .

07 אוקטובר 2015, 16:36

סגל על איך מכבי תשחק בליגה, מעניין :

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/729/ ... =3&cat=620

הרבה מספרים הולכים להופיע כאן בשורות הבאות, אבל בסופם שורה תחתונה ברורה מאוד: העונה הקרובה של מכבי ת"א בליגה הישראלית לא הולכת להיות דומה לאף אחת מקודמותיה. לפחות אם תשאלו את החבר'ה בבגדים האזרחיים שיקבלו בכל משחק את צילום התקריב המסורתי על הספסל.
מי שיצטרך לשבור את הראש הוא גיא גודס, שייאלץ לראשונה בהיסטוריה של הקבוצה להשאיר בחוץ שלושה שחקנים בכל משחק במסגרת המקומית לאור החתמתו הרשמית אתמול של ארינזה אונאקו - רק שהפעם, בניגוד לעבר, גם ישראלים יכולים למצוא את עצמם מקבלים את ההודעה הלא נעימה מהמאמן. אם אפשר להשוות את הקבוצה לרהיט - אז מכבי מודל 2015/16 תהיה מודולרית ותציג בכל פעם הרכב אחר בהתאם למידות החדר.

חוקי הליגה מאפשרים לקבוצה לרשום חמישה זרים בסגל, ונוסף על כך, "חוק הצעירים" המדובר מחייב אותה להופיע עם שחקן אחד מתחת לגיל 25 ושניים מתחת לגיל 22. עם זאת, במקרה שבו קבוצה בוחרת לרשום רק 11 שחקנים למשחק (ולא 12, כפי שמותר) היא מחויבת לרשום רק שני שחקנים מחוק הצעירים, וזה מה שמכבי צפויה לעשות (או, לחלופין, לרשום 12 שחקנים עם שלושה שחקנים מתחת לגיל 22).
מספר המפתח הוא למעשה 9: לגודס יהיה מקום לתשעה שחקנים בכירים בשלושה מבנים שונים: חמישה זרים וארבעה ישראלים, חמישה ישראלים וארבעה זרים או שישה ישראלים ושלושה זרים
.

אחד החידושים המשמעותיים הוא שיהיו משחקים שבהם מכבי לא תנצל את מכסת חמשת הזרים כדי לשתף יותר ישראלים. שניים מהם לפחות שווים מבחינה מקצועית כמו שחקנים זרים: ג'ורדן פרמאר והמתאזרח הטרי טיילור רוצ'סטי. לפתע הצהובים מחזיקים בסגל שישה ישראלים בכירים (לא כולל איתי שגב), שייאלצו להילחם על המקום שלהם. בגביע ווינר האחרון הסוגיה הזו "נפתרה" בגלל שדגן יבזורי וסילבן לנדסברג נותרו מחוץ לסגל בשל פציעות, אבל בתחילת העונה יתחיל כאב ראש לא קטן לגודס.

בתוך חודשים בודדים הפכה הקבוצה הזו ממי שסבלה ממצוקת ישראלים קשה בעונה שעברה, לא מעט בגלל פציעות, לכזו שדי מלאה בכאלה. במהלך העונה מדובר ביתרון חשוב שיספק מנוחה, אבל בשלבי ההכרעה בליגה הדבר עלול להוביל ללא מעט מרמור מצד מי שימצאו את עצמו בחוץ.
"נצטרך הרבה בגרות של השחקנים, זה סוג של פריבילגיה", אומר גודס, "המערכת מודעת לנושא הזה. אני מעדיף את הקושי הזה על פני המצבים שהיו בעונה שעברה, שבהם הייתי מסתובב לספסל ורואה שם שני שחקנים בלבד והיה חור באמצע".

מאפיין חשוב נוסף העונה במכבי הוא שכל הישראלים הבכירים הם שחקני חוץ. בהנחה שבמשחקים החשובים פרמאר ורוצ'סטי בטוחים, תיתכן אפשרות ששניים מארבעת הישראלים הבכירים הנוספים (יוגב אוחיון, גיא פניני, לנדסברג ויבזורי) ימצאו את עצמם מחוץ לסגל.

בתום העונה שעברה מכבי ניסתה להקל את הבעיה הזו על ידי שינוי ההגדרה הקובעת מי הוא שחקן מתחת לגיל 25. זאת על מנת לאפשר ללנדסברג, שנולד ב־10 באפריל 1990, להיות מוכלל בקטגוריה הזו. על פי התקנה, שחקן נחשב מתחת לגיל 25 אם הוא הגיע לגיל הזה עד שבועיים לפני פתיחת הליגה. הצהובים ביקשו להקדים את תאריך היעד לתחילת השנה האזרחית, אך הדבר לא עלה בידם.

"זה לא פשוט", מוסיף גודס, "אבל יש לנו חבר'ה נבונים שיבינו את המצב. נעשה רוטציות בלי לפגוע בשטף של הקבוצה".

07 אוקטובר 2015, 17:02

שמואל1 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:

אבל היי, היצע וביקוש לא?

אני רציתי ללכת למשחק נגד מלאגה. המחירים הזויים ולא ריאלים.

מחוץ להיכל בערב המשחק אתה יוצא ב200 שקל גג.

08 אוקטובר 2015, 15:38

מסדר החולים של מכבי למשחק נגד קריית גת:

יבזורי- חזר לאימונים היום אבל עדיין לא כשיר. לא ישחק בשבת.
אמבקווה- נפיחות בעין, בספק למשחק.
פבראני- לא נרשם באיגוד.

08 אוקטובר 2015, 15:39

שמואל1 כתב:מסדר החולים של מכבי למשחק נגד קריית גת:

פבראני- לא נרשם באיגוד.

ארינזה בחמישייה, מסיים עם 30+20.

08 אוקטובר 2015, 15:42

שמואל1 כתב:מסדר החולים של מכבי למשחק נגד קריית גת:

פבראני- לא נרשם באיגוד.

פתרו לגודס בעיה - את מי לא לרשום.

08 אוקטובר 2015, 15:44

מי הגבוהים של מכבי למשחק? רנדל, בנדר וארינזה?

08 אוקטובר 2015, 15:46

roy1000 כתב:מי הגבוהים של מכבי למשחק? רנדל, בנדר וארינזה?

כן.

08 אוקטובר 2015, 15:57

עוד לא נקבע הסגל למשחק. אמבקווה רק בספק לפי גלדסטון.
פרסם תגובה