פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
20 אוקטובר 2015, 23:33
MTA2311 כתב:my man כתב:אין סרטון?

זה לא כלכלי להכין סרטון לשחקן שבא לחודשיים. דני לא פראייר.
אבל לארינזה הכינו...
20 אוקטובר 2015, 23:37
אפשר כבר להתבלבל עם כל השמות הניגריים האלו השנה במכבי. לדעתי זו פעם ראשונה בהיסטוריה שאני לא אזכור את כל שמות הזרים יותר מיום אחרי שהעונה תיגמר.
20 אוקטובר 2015, 23:56
אדגר פו כתב:אפשר כבר להתבלבל עם כל השמות הניגריים האלו השנה במכבי. לדעתי זו פעם ראשונה בהיסטוריה שאני לא אזכור את כל שמות הזרים יותר מיום אחרי שהעונה תיגמר.
אתה זוכר את כל הזרים שעברו פה בעונת אפי??
אגב, כינויים זה הקטע שלי כרגע: הברזילאי, השמן, ההוא מחיפה וכ'ו, עובד לא רע עד כה...
20 אוקטובר 2015, 23:57
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:אפשר כבר להתבלבל עם כל השמות הניגריים האלו השנה במכבי. לדעתי זו פעם ראשונה בהיסטוריה שאני לא אזכור את כל שמות הזרים יותר מיום אחרי שהעונה תיגמר.
אגב, כינויים זה הקטע שלי כרגע: הברזילאי, השמן, ההוא מחיפה וכ'ו, עובד לא רע עד כה...
מה הכינוי של גודס?
20 אוקטובר 2015, 23:58
לא ראית שהיא כבר כתבה? השמן.
20 אוקטובר 2015, 23:59
ההוא שבזרת השם לא יהיה כאן עוד הרבה זמן כדי לקבל כינוי....
21 אוקטובר 2015, 00:02
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:אפשר כבר להתבלבל עם כל השמות הניגריים האלו השנה במכבי. לדעתי זו פעם ראשונה בהיסטוריה שאני לא אזכור את כל שמות הזרים יותר מיום אחרי שהעונה תיגמר.
אכן, כולל צרלס גיינס ואלטון בראון השמן שהגיעו אחרי שפיני החליף את דבורה.
21 אוקטובר 2015, 00:13
שחקן מעולה אופייבו יש לו ניסיון ריבאונדר מעולה קלעי מעולה מהשלוש חכם, לא יודע איך ההגנה שלו ומשחק הפוסט
אבל זה אחלה פיט הוא יכול לשחק 4 ויכול לשחק גם 5
בוא נגיד שקו גבוהים של רנדל אופייבו בנדר אמבקווה זה לא רע בכלל ביחוד אם ארינזה וויטור יכנסו לכושר
מה שטוב שהוא יוכל לשחק 5 ולתת דקות טובות מאוד ליד אמבקווה שניהם פיזים וריבאונדרים מעולים,בקיצור יכול לשחק עם כל גבוה במכבי ומתאים לשחק ליד כולם כמובן תוסיפו את יכולת הקליעה שלו מבחוץ
אני מאוד אוהב את ההחתמה הזאת לדעתי זה יהיה שילוב מעולה ביניהם חוץ מזה זה ב 250 דולר עד סוף העונה אם הוא נשאר
21 אוקטובר 2015, 02:04
עכשיו נשאר להביא סנטר במקום פברוטי/השמן ואפשר להתחיל סוף סוף את העונה באיחור של חודש.
21 אוקטובר 2015, 05:57
דני שלנו גאון. אולי שייקח את הקונספט שלו צעד קדימה ויתחיל להחתים שחקנים למשחקים בודדים? אולי לרבעים מסוימים? אולי לפוזשנים ספציפיים?
21 אוקטובר 2015, 06:21
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ירוויח 22 אלף דולר בחודש לפי פיק.
לא הגיוני... זה כמו המשכורת של רוי באקדמיה...
תודה רבה באמת. ככה בדיוק מתחילות השמועות ואחר כך הטוקבקיסטים חוגגים.
21 אוקטובר 2015, 06:27
אני אוהב את אופייבו, אבל מה הוא עשה ב- 4 חודשים האחרונים? אני לא מבין איך ולמה שחקן כזה שנתן עונה מאוד מרשימה בליגה שנה שעברה מגיע למצב שהוא חותם על חוזה זמני של 20 אלף דולר לחודש? האם מתכוונים לרשום אותו לליגה לקראת המשחק מול ירושלים? אם כן, הוא יהיה הזר ה- 6 שיירשם ואם גם פאבריני נרשם אז זה 7. זה אומר שנשאר עוד זר אחד בלבד שאפשר להחליף ואנחנו רק באוקטובר.
21 אוקטובר 2015, 07:02
ביולי הוא שיחק בפורטו ריקו, מאז הוא התבטל.
סביר להניח שהוא לא קיבל הצעות יותר מידי מפתות בקיץ, אבל גם סביר שהוא מאוד חיכה להזדמנות הזאת ממכבי (ואולי אף קיבל רמזים), כפי שהיה נדמה במהלך הקיץ.
לגבי מכסת הזרים - לא נראה שהולכים לרשום את פבראני בקרוב לליגה וגם לא נראה שהוא הולך להישאר פה יותר מידי זמן ביכולת הזאת.
21 אוקטובר 2015, 07:20
בן82 כתב:דני שלנו גאון. אולי שייקח את הקונספט שלו צעד קדימה ויתחיל להחתים שחקנים למשחקים בודדים? אולי לרבעים מסוימים? אולי לפוזשנים ספציפיים?
21 אוקטובר 2015, 07:22
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ירוויח 22 אלף דולר בחודש לפי פיק.
לא הגיוני... זה כמו המשכורת של רוי באקדמיה...
תודה רבה באמת. ככה בדיוק מתחילות השמועות ואחר כך הטוקבקיסטים חוגגים.
אני מפרגן, מה יש...
21 אוקטובר 2015, 10:02
אני לא רוצה להתייחס להחתמה הזו באופן מקצועי. בוא נדבר על ההתנהלות.
מה זה הרעיון הזה של החתמה למספר חודשים של שחקנים?
אין במכבי חשיבה על אופק? לשנים הקרובות? לשחקנים שמאמינים בהם שיכולים להתאים למערכת לטווח הרחוק?
ועוד שאלה אינפורמטיבית באותו ההקשר - כמה שחקנים הגיעו למכבי באיחור לעונה והיו אפקטיביים תוך חודשיים?
21 אוקטובר 2015, 10:24
קובי כתב:אני לא רוצה להתייחס להחתמה הזו באופן מקצועי. בוא נדבר על ההתנהלות.
מה זה הרעיון הזה של החתמה למספר חודשים של שחקנים?
אין במכבי חשיבה על אופק? לשנים הקרובות? לשחקנים שמאמינים בהם שיכולים להתאים למערכת לטווח הרחוק?
ועוד שאלה אינפורמטיבית באותו ההקשר - כמה שחקנים הגיעו למכבי באיחור לעונה והיו אפקטיביים תוך חודשיים?
מסכים. בלי קשר לאופייבו, שיכול להתאים ואם היה מגיע במקור במקום רנדל לא היה מפתיע אף אחד.
כל ההתנהלות הזו עם הסגל טלאים והשחקן שהוא גיבוי לשחקן שהוא גיבוי - ניהול מגוחך, שלא מתאים למועדון מוביל.
21 אוקטובר 2015, 11:41
אופייבו: כרגע ירושלים פייבוריטית גם מול מכבי"אני יכול להשלים את כל הגבוהים בסגל", "רוצה לזכות בכל תואר אפשרי", "דונטה לא אוהב את מכבי ת"א". הרכש הטרי של הצהובים בראיון בלעדי ל-ONE
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
21 אוקטובר 2015, 11:58
צריך להעביר את הבחור שיעור במכביזם דחוף עוד לפני שהוא נוחת. הציטוט עם ירושלים פשוט הזוי..
21 אוקטובר 2015, 12:01
מכביסט31 כתב:צריך להעביר את הבחור שיעור במכביזם דחוף עוד לפני שהוא נוחת. הציטוט עם ירושלים פשוט הזוי..
עזוב, זאת לא מכבי שהייתה פעם. הקבוצה איבדה לגמרי את הזהות שלה. אין דבר כזה יותר מכביזם, כאשר המאמן שלך משחרר הצהרות תבוסתניות כל ראשון וחמישי.
נערך לאחרונה על ידי
שמואל1 בתאריך 21 אוקטובר 2015, 12:02, נערך פעם אחת בסך הכל.