פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

16 נובמבר 2015, 13:56

חייב להגיד שאני מאוד מאוכזב מהתגובות כאן.

16 נובמבר 2015, 14:06

מומחה כדורסל באירופה מסכם ואומר בחיוך כי "...דבר אחד בטוח: מכבי היא כנראה הקבוצה היחידה ביורוליג שהקו הקדמי שלה על הספסל חזק יותר מהקו הקדמי על המגרש, ויסלחו לי אונואקו, אמבקווה ופבראני".

http://sports.walla.co.il/item/2907112

16 נובמבר 2015, 14:10

2 דברים ברורים מהפרטים האחרונים

1)אתה לא מחתים מאמן זר איכותי ב-200 אלף דולר
2)אתה לא מחתים מאמן זר לעונה וחצי עם אפשרות לצאת מהחוזה בקיץ אם אתה מאמין שהחתמת את המאמן הנכון

16 נובמבר 2015, 14:22

dod כתב:מומחה כדורסל באירופה מסכם ואומר בחיוך כי "...דבר אחד בטוח: מכבי היא כנראה הקבוצה היחידה ביורוליג שהקו הקדמי שלה על הספסל חזק יותר מהקו הקדמי על המגרש, ויסלחו לי אונואקו, אמבקווה ופבראני".

אין מה לסלוח. הוא צודק. איך פבראני עוד פה בכלל...

16 נובמבר 2015, 14:49

Holiday_Armadillo כתב:2 דברים ברורים מהפרטים האחרונים

2)אתה לא מחתים מאמן זר לעונה וחצי עם אפשרות לצאת מהחוזה בקיץ אם אתה מאמין שהחתמת את המאמן הנכון

1. מחיר הגיוני למאמן לא מנוסה עדיין שרוצה להוכיח את עצמו.
2. חוזה הגיוני בגלל סיבה 1....

אם ימנו לו עוזר מאמן טוב ( רצוי דן שמיר) אז אני די שקט לגבי ההחתמה הזו , אבל כרגע עם הנחש תחתיו זה יהיה קשה עד בילתי אפשרי להצליח...

16 נובמבר 2015, 14:55

כבר עודכן

תמונה

16 נובמבר 2015, 14:58

Holiday_Armadillo כתב:2 דברים ברורים מהפרטים האחרונים

אני לא חושב שיש בנאדם אחד בעולם (כולל טבק עצמו) שיגיד שמדובר במאמן "איכותי". מאמנים איכותיים לא מאמנים בקבוצות תחתית בספרד. השאלה אם מדובר על מאמן בינוני אפילו?

וכן, ככל הנראה מכבי תנסה שוב את אופציית אדלשטיין בקיץ.

16 נובמבר 2015, 15:15

ברגע שראיתי שיש אופציה בקיץ נרגעתי..

16 נובמבר 2015, 16:02

בהצלחה גדולה.
בוא ניקח את היורוקאפ!

16 נובמבר 2015, 16:21

בהצלחה לטבק!

16 נובמבר 2015, 16:57

שיהיה בהצלחה. גרוע יותר מגודס הוא בטוח לא יהיה (מקווה לא לצטט את עצמי בעצבים בעוד כמה חודשים..)

16 נובמבר 2015, 17:12

מרקו פופוביץ' נותן מדבר קצת על טבאק..
עריכה: ראיתי עכשיו שכבר העלו את הקישור אבל לא נורא.

16 נובמבר 2015, 17:38

הדבר שיכול לשמח אותו מכל הסיטואציה הוא שאולי סוף סוף יהיה כאן מאמן שיפסיק עם הגנת החילופים המטומטמת

16 נובמבר 2015, 17:42

rc4991 כתב:הדבר שיכול לשמח אותו מכל הסיטואציה הוא שאולי סוף סוף יהיה כאן מאמן שיפסיק עם הגנת החילופים המטומטמת

צריך להיות הוגנים שזה כבר התחיל בקדנציה של בלאט ובא לקיצון בקדנציה של גודס. זאת הגנה מצויינת במידה ויש תיאום מוחלט ושחקנים בקו האחורי שהם גבוהים\פיסיים (מקל,פרקינס,פארגו) , כי היא מוחקת לחלוטין מצב של פיק נ רול.
הבעייה במכבי שהיא לא מספיק מאומנת ואו גבוהה\פיסית כדי לשמור הגנה כזאת , וזאת אחת הטענות לגודס שהוא לא בנה תרגילים לסגל אלא הכפיף אותו לסגנון שהתאים לקבוצה אחרת.

16 נובמבר 2015, 17:47

לא הבנתי משהו אחד- אבי אבן ורפי בוגטין ממשיכים?

16 נובמבר 2015, 17:51

שמואל1 כתב:לא הבנתי משהו אחד- אבי אבן ורפי בוגטין ממשיכים?

כן. אבי צריך לחפש נחשים ובוגוטין מיועד להחליף את דוני.

16 נובמבר 2015, 17:53

ankram כתב:
rc4991 כתב:הדבר שיכול לשמח אותו מכל הסיטואציה הוא שאולי סוף סוף יהיה כאן מאמן שיפסיק עם הגנת החילופים המטומטמת

צריך להיות הוגנים שזה כבר התחיל בקדנציה של בלאט ובא לקיצון בקדנציה של גודס. זאת הגנה מצויינת במידה ויש תיאום מוחלט ושחקנים בקו האחורי שהם גבוהים\פיסיים (מקל,פרקינס,פארגו) , כי היא מוחקת לחלוטין מצב של פיק נ רול.
הבעייה במכבי שהיא לא מספיק מאומנת ואו גבוהה\פיסית כדי לשמור הגנה כזאת , וזאת אחת הטענות לגודס שהוא לא בנה תרגילים לסגל אלא הכפיף אותו לסגנון שהתאים לקבוצה אחרת.

ברור שזה התחיל עם בלאט וכבר אז שנאתי את זה
הגנה מפגרת שלא צריכה להיות יותר בהיכל

16 נובמבר 2015, 18:09

rc4991 כתב:
ankram כתב:

ברור שזה התחיל עם בלאט וכבר אז שנאתי את זה
הגנה מפגרת שלא צריכה להיות יותר בהיכל

איזו הגנה אתה מעדיף? נוריד מהרשימה הגנה אישית כי במכבי האמת חוץ מרנדל,שגב ואוחיון , אף אחד באמת לא שומר , ביחוד דווין סמית שפעם אמרנו שהוא נעלם בהתקפה אבל לפחות שומר כמו חיה , היום זה נראה כאילו הוא לוקח שיעורים מפניני ולאנסברג , איך לא לשמור , איזורית? דורש המון תיאום ואימון וזה כבר שנה וחצי אין לנו. אזורית מתחלפת לאישית? זאת הגנה שמתאימה לשחקנים עם שכל ורצון , איפה בדיוק מתאימים לזה פארמר,רוצ'סטי לאנסברג ושארית הגבוהים שלנו?

16 נובמבר 2015, 18:30

לא יודע איזו הגנה עדיפה לסגל הנוכחי
אני מדבר מבחינה כללית

16 נובמבר 2015, 19:49

MTA2311 כתב:חייב להגיד שאני מאוד מאוכזב מהתגובות כאן.

למה? מה זה יעזור להעביר את הזמן בכעס ובעצבים?
הצדק נמצא בצד שלנו, אבל אני קצת מתגעגע לתחושות בימי חמישי. נמאס לי לקוות שהפסד נוסף ישנה משהו.
פרסם תגובה