המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
~Box & 1~ כתב:לא ציפיתי שהדעה שלי תעבור כאן בקלות. מבחינתי העובדה שהשחקן הכי
טוב בסגל שלך הוא חור הגנתי מהלך היא בעייתית מאוד. בהנחה שמכבי לא תצליח להנחית
בשנה הבאה סגל מאוזן עם שחקנים שיהפכו את הנטל ההגנתי שלו לשולי, הוא שחקן בעייתי
להיות מובל על ידו. לפחות בעיני.
my man כתב:כולם הביתה...אבל כולם!
הסגל שלי לשנה הבאה:
זר, נעימי, זר, דגן, זר, אור סולומון, זר, בלייזר, זר, זר, אלטיט
החציל האצטקי כתב:אני בדיליי קל ורואה איך פיני והקוף תופרים ג׳ובים לכולם.
פיני GM
ארז מאמן
האוזמן סקאוט
פנאניס.
rc4991 כתב:צריך להביא לידו גארד הגנתי ורצוי שיהיה חודר טוב ויעזור קצת בניהול המשחק
החציל האצטקי כתב:אני בדיליי קל ורואה איך פיני והקוף תופרים ג׳ובים לכולם.
פיני GM
ארז מאמן
האוזמן סקאוט
פנאניס.
LIAV10 כתב:my man כתב:כולם הביתה...אבל כולם!
הסגל שלי לשנה הבאה:
זר, נעימי, זר, דגן, זר, אור סולומון, זר, בלייזר, זר, זר, אלטיט
נעימי? מה לעזאזל.
מה פניני עשה לך?
שגב מוכיח, שעל אף שהוא פחות מוכשר הוא עדיף על אלטיט לליגה.
יוגב וסילבן ישארו אם תרצה או לא.
jol9 כתב:אני לא רוצה את האנשים האלה. לא פיני, לא ארז וגם לא האוזמן.
אני אוהב מאוד את פיני ואת האוזמן, אבל פיני מתעסק בדאחקות ובצחוקים והאוזמן הוא עיתונאי.
מכבי צריכה כבר עכשיו לחפש איש מקצוע עם נסיון. GM אמיתי. עדיף מחו"ל, ומבחינתי סבבה לגמרי שיביאו איזשהו GM לשעבר
מהNBA.
זה צריך להיות בן אדם בעל שיעור קומה שייקבל כאן את המפתחות לכמה שנים, ויתחיל לעבוד כבר עכשיו.
jol9 כתב:אני לא רוצה את האנשים האלה. לא פיני, לא ארז וגם לא האוזמן.
אני אוהב מאוד את פיני ואת האוזמן, אבל פיני מתעסק בדאחקות ובצחוקים והאוזמן הוא עיתונאי.
מכבי צריכה כבר עכשיו לחפש איש מקצוע עם נסיון. GM אמיתי. עדיף מחו"ל, ומבחינתי סבבה לגמרי שיביאו איזשהו GM לשעבר
מהNBA.
זה צריך להיות בן אדם בעל שיעור קומה שייקבל כאן את המפתחות לכמה שנים, ויתחיל לעבוד כבר עכשיו.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני לא רוצה את האנשים האלה. לא פיני, לא ארז וגם לא האוזמן.
מהNBA.
רק אנתוני פארקר. בשנים האחרונות משמש כסקאוט באורלנדו מג'יק והוא ישמח לדעתי לחזור למכבי בתפקיד בכיר.
לתת לו את המפתחות לפרוייקט ארוך טווח, כמו ג'ורדי קרויף. הוא יקבל את כל הסמכויות המקצועיות הרלוונטיות.
הגיע הזמן לעשות סדר במועדון הזה ולבנות הכל מ- 0.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני לא רוצה את האנשים האלה. לא פיני, לא ארז וגם לא האוזמן.
מהNBA.
רק אנתוני פארקר. בשנים האחרונות משמש כסקאוט באורלנדו מג'יק והוא ישמח לדעתי לחזור למכבי בתפקיד בכיר.
לתת לו את המפתחות לפרוייקט ארוך טווח, כמו ג'ורדי קרויף. הוא יקבל את כל הסמכויות המקצועיות הרלוונטיות.
הגיע הזמן לעשות סדר במועדון הזה ולבנות הכל מ- 0.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים