המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:אתם רציניים? על הזין התוצאה היום. ראיתי אחרי המשחק שהקצה של השרוך של יוגב היה אדום. זה הזמן לשבור את הכלים. מחרימים את המשחקים עד שמישהו ישלם על הבושה הזאת.
יש לך פניני חכמה של אוהדי אמת מהפייסבוק של מכבי היום?
אחרי האח הגדול
חכה, יש כתבה של גלדסטון על השחקנים שרוצים להחתים לשנה הבאה עם הכותרת "מהפכה בצהוב"
על הכוונת טומיץ', ראנדולף ודילייני
במציאות, סוף אוגוסט: אונאקו חוזר לסיבוב פרידה ביחד עם היינס
Holiday_Armadillo כתב:
לא פחדתי ככה מאז שדובי גל נבח עליי
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
#דובי גל
my man כתב:אור באח...
תבלו:(יאמר לזכות האוהדים שם שלרוב נמאס כבר)
"חברה מה קרה לכם ?יש נפילות בחיים.לבלוע את הרוק.יבואו ימים טובים."
"כל מי שאומר "אני מתבייש להיות אובד מכבי" שילך מפה!!!!!! אוהדים אמיתיים הולכים עם הקבוצה תמיד גם עמוק בחרא... עונה נוראית וכקהל נתמוך בקבוצה עד הסוף"
"כל מי שמתלונן מוזמן לשים את המנוי ולא לחזור שנה הבאה. זה ספורט מה חשבתם שמובטח לנו משהו? שבגלל שקוראים לנו מכבי נותנים לנו הכל? תפסיקו לבכות ותתחילו לעודד בהיכל בליגה באירופה במשחקי אימון או בזמן השינה יאללה מכבי"
"כיף לי להיות אוהד מכבי העונה! כי אני רואה כמה גדולה האהבה שלי לקבוצה הזאת. כמה טוב עושה לי הצבע הצהוב והכחול, גם כשאני צופה במשחק הנורא בתולדותיה. אוהב אותך מכבי! בטוב ברע אלך איתך. לעולם! לא תצעדי לבד!!!!!!"
"למה אנשים אין להם סבלנות בחיים?השנה אולי מתה.אולי זה לטובה לשנים טובות יותר.אוהדים נמדדים לא רק בהצלחות גם בכישלונות"
"זו רק ירידה ענקית לצורך עלייה ענקית"
"
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
#דובי גל
#דובי_גל_ממלא_את_היכל
my man כתב:אור באח...
תבלו:(יאמר לזכות האוהדים שם שלרוב נמאס כבר)
"חברה מה קרה לכם ?יש נפילות בחיים.לבלוע את הרוק.יבואו ימים טובים."
"כל מי שאומר "אני מתבייש להיות אובד מכבי" שילך מפה!!!!!! אוהדים אמיתיים הולכים עם הקבוצה תמיד גם עמוק בחרא... עונה נוראית וכקהל נתמוך בקבוצה עד הסוף"
"כל מי שמתלונן מוזמן לשים את המנוי ולא לחזור שנה הבאה. זה ספורט מה חשבתם שמובטח לנו משהו? שבגלל שקוראים לנו מכבי נותנים לנו הכל? תפסיקו לבכות ותתחילו לעודד בהיכל בליגה באירופה במשחקי אימון או בזמן השינה יאללה מכבי"
"כיף לי להיות אוהד מכבי העונה! כי אני רואה כמה גדולה האהבה שלי לקבוצה הזאת. כמה טוב עושה לי הצבע הצהוב והכחול, גם כשאני צופה במשחק הנורא בתולדותיה. אוהב אותך מכבי! בטוב ברע אלך איתך. לעולם! לא תצעדי לבד!!!!!!"
"למה אנשים אין להם סבלנות בחיים?השנה אולי מתה.אולי זה לטובה לשנים טובות יותר.אוהדים נמדדים לא רק בהצלחות גם בכישלונות"
"זו רק ירידה ענקית לצורך עלייה ענקית"
"
yanay21 כתב:DANNY FEDERMAN LIKES HAPOEL JERUSALEM.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:DANNY FEDERMAN LIKES HAPOEL JERUSALEM.
Danny Federman liked AstrologyToday
jol9 כתב:עכשיו ראיתי בפייסבוק, את הכותרת הראשית על התבוסה, וממש מתחת כתוב משהו כמו "ביום רביעי ממלאים את ההיכל, למשחק
המכריע" בלה בלה בלה... ולינק ל#ממלאיםאתההיכל
איך שבאתי לצלם את המסך, החרא הזה נעלם... שתבינו בקטנה עד כמה גם כאן הם עלובים.
my man כתב:jol9 כתב:עכשיו ראיתי בפייסבוק, את הכותרת הראשית על התבוסה, וממש מתחת כתוב משהו כמו "ביום רביעי ממלאים את ההיכל, למשחק
מדהים כמה אתה באיחור...
my man כתב:jol9 כתב:עכשיו ראיתי בפייסבוק, את הכותרת הראשית על התבוסה, וממש מתחת כתוב משהו כמו "ביום רביעי ממלאים את ההיכל, למשחק
מדהים כמה אתה באיחור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים