MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:פיני בא מתון היום.
אני רואה על מיוט. אתה ציני?
לא. לא קילל כבר רבע שעה. מניח שקיבל על הראש.
או שהוא פתח בקמפיין לאיוש תפקיד הGM בירושלים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:פיני בא מתון היום.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:פיני בא מתון היום.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:פיני בא מתון היום.
גיא הראל אמר היום לגלדסטון שלא יהיה gm בירושלים. הוא סוג של דני פדרמן לפי הראיון הזה.
MTA2311 כתב:גיא הראל אמר היום לגלדסטון שלא יהיה gm בירושלים. הוא סוג של דני פדרמן לפי הראיון הזה.
MTA2311 כתב:חחחחחח אמבקווה חטף בלוק מקוקיה
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:גיא הראל אמר היום לגלדסטון שלא יהיה gm בירושלים. הוא סוג של דני פדרמן לפי הראיון הזה.
הוא הבן של אורי אלון?
שחף כתב:MTA2311 כתב:חחחחחח אמבקווה חטף בלוק מקוקיה
ללא ספק באנקר לעונה הבאה. אני לא מבין, אי אפשר לחתוך את החוזה 700K שלו? יש קפיצים בליגה האיטלקית בחצי מהסכום הזה שיתנו אותה תפוקה ואולי קצת יותר מזה
MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:חחחחחח אמבקווה חטף בלוק מקוקיה
ללא ספק באנקר לעונה הבאה. אני לא מבין, אי אפשר לחתוך את החוזה 700K שלו? יש קפיצים בליגה האיטלקית בחצי מהסכום הזה שיתנו אותה תפוקה ואולי קצת יותר מזה
פאו הציעה לשחרר אותנו מהעול הזה, אבל לא הסכימו משום מה. טוב, הם יודעים מה הם עושים שם.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:גיא הראל אמר היום לגלדסטון שלא יהיה gm בירושלים. הוא סוג של דני פדרמן לפי הראיון הזה.
הוא הבן של אורי אלון?
סתם אדם יהיר, חסר מושג וזיין מוח. אם היה הבן שלו זה לפחות היה מסביר מה הוא עושה שם.
יוסי22 כתב:פניני פשוט גרוע ...
ולא מבין למה טבק מתעקש על ההרכב הנוראי הזה .
שחף כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:חחחחחח אמבקווה חטף בלוק מקוקיה
פאו הציעה לשחרר אותנו מהעול הזה, אבל לא הסכימו משום מה. טוב, הם יודעים מה הם עושים שם.
בין ההחלטות הנורמליות היחידות של עונה זו. הייתי מסיים את העונה עם אופייבו, שגב ואיזה עבם שדני היה מביא. או שסימונס היה מקבל extension עד סוף השנה
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:פניני פשוט גרוע ...
ולא מבין למה טבק מתעקש על ההרכב הנוראי הזה .
ולא מוסרים לדווין. אה.... כן.
שחף כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:חחחחחח אמבקווה חטף בלוק מקוקיה
בין ההחלטות הנורמליות היחידות של עונה זו. היית מסיים את העונה עם אופייבו, שגב ואיזה עבם שאבי היה מביא בתור קו קדמי. או שסימונס היה מקבל extension עד סוף השנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים