פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: יותם הלפרין חוזר לצהוב ל-3 השנים הקרובות

20 יוני 2011, 17:21

ההחתמה של הלפרין טובה מאוד לסגל שנבנה וטובה מקצועית להלפרין מהסיבה שהוא מגיע לסגל שהוא לא השחקן המוביל שלו אבל כן חלק משמעותי בפאזל . בעבר כל פעם חשבו שהוא הולך לפרוץ ולהיות הקטש הבא והוא פשוט קרס בלחץ . הפעם הוא בסיטואציה הרבה יותר נוחה לתת תפוקה טובה .
מיבחנתי אם הוא יתן 8-10 נק' , 3 אס' 2-3 ריב הוא עשה את שלו...

אז בסוף החתימו גם את שייר וגם את הלפרין ?? חשבתי שאמרו שהם או זה או זה....

20 יוני 2011, 17:27

בהצלחה!

20 יוני 2011, 17:33

החתמה טובה, חוץ מכספי הישראלים הכי טובים נמצאים היום במכבי. מכבי יכולה רק עם הישראלים לקחת אליפות בליגה. אני מקווה שהלפרין ושייר לא באים על חשבון רכז מחליף לפרקינס. רכז זר ומחליף לאידסון חייבים להצטרף להשלמת הסגל.

20 יוני 2011, 17:36

ואו איזה סגל ישראלי

יותר נכון איזה סגל קלעים יש במכבי :eek

20 יוני 2011, 17:50

wow, מכבי קיבלה עודף מהחצי מיליון דולר שיוני רצה לשלם על הלפרין. :D ( מה שאומר, שאין, פשוט אין על מכבי במסחר ).

בכלל, שאייר והלפרין זה כמו צמד קוטג'ים לבנים במבצע. נקווה שיהיו טובים ויקלעו מה שאמורים לקלוע, כי זה החלק הפחות חזק של
מכבי בשנה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי saymo בתאריך 20 יוני 2011, 17:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

20 יוני 2011, 17:51

מה עם שחקני הגנה נהדרים כמו פרקניס ואידסון בקו האחור לא יהיה השנה ? :?

20 יוני 2011, 17:58

6 לב צהוב כתב:מה עם שחקני הגנה נהדרים כמו פרקניס ואידסון בקו האחור לא יהיה השנה ? :?

קדום צריך לראות את מי יביאו במקומם ואז נהיה חכמים יותר.

20 יוני 2011, 18:28

אחד המשחקים הטובים שהיו ליותם במכבי

20 יוני 2011, 18:45

saymo כתב:wow, מכבי קיבלה עודף מהחצי מיליון דולר שיוני רצה לשלם על הלפרין. :D ( מה שאומר, שאין, פשוט אין על מכבי במסחר ).

בכלל, שאייר והלפרין זה כמו צמד קוטג'ים לבנים במבצע. נקווה שיהיו טובים ויקלעו מה שאמורים לקלוע, כי זה החלק הפחות חזק של
מכבי בשנה שעברה.

:bigsmile3

אני מאמין שהוא ומכבי הסתדרו באמצע גם בתחשיב המיסים. סה"כ החוזה שלו זה הנחה לא רק ממה שאני ביקשתי, אלא גם מהחוזה של יניב גרין.
החתמה לשלוש שנים, ותראו מה קורה - אליהו, מצ'באן, הלפרין סגורים לכמה עונות במכבי. בלו ופניני ימשיכו עוד כמה שנים טובות. יש כאן בסיס.
כמובן שהזרים הם המרכז, ומכבי צריכה לעשות עבודה טובה בשימור הזרים הבכירים שלה, שנכון להיום הם פארגו וסופו.

20 יוני 2011, 18:50

החתמה נהדרת וצפויה, ואפילו במבצע.
הגארד הישראלי הכי טוב שיש ובמרחק גדול.

בסיס הישראלים של מכבי הוא נהדר - בלו,פניני ואליהו הפורוורדים, יותם, טל ושייר הגארדים. 6 ישראלים מצויינים + דרק שתמיד יהיה שם.

הסגל באמת נראה כבר סגור. עכשיו חבל לי עוד קצת יותר על העזיבה של צ'אק, והוא יחסר. אני חושב ששווה לעשות מאמץ מיוחד ולהשאיר את פרקינס.
הוא שחקן גדול והוא מתאים מאוד לסגל שיש כאן. בחודשים הראשונים של העונה, מכבי תסחוב בלעדיו.

כבוד לשמעון, דייויד ודייויד, שעושים עבודה שקטה ויסודית ובונים כאן סגל מעובה וחזק, ובינתיים ללא החתמות מיותרות, שיתאים לשלוש מסגרות אבל לא יהיה טו מאצ'.

20 יוני 2011, 19:14

איך היה יכול להיות נחמד אם כל ההחתמות שנעשו עד כה היו מצטרפות בדיוק לסגל שהיה שנה שעברה עם צ'אקי ופרקינס בריא.
חבל שאנו נאלצים למצוא להם מחליפים... :::

20 יוני 2011, 19:22

saymo כתב:wow, מכבי קיבלה עודף מהחצי מיליון דולר שיוני רצה לשלם על הלפרין. :D ( מה שאומר, שאין, פשוט אין על מכבי במסחר ).

מכבי בשנה שעברה.

:D
התגעגעתי :worship

20 יוני 2011, 19:53

אחד הסגלים הישראלים הכי חזקים שהיו אי פעם במכבי, ואו.

20 יוני 2011, 19:56

itai7 כתב:אחד הסגלים הישראלים הכי חזקים שהיו אי פעם במכבי, ואו.

בטח שאחד החזקים אי פעם ביחס לקבוצות אחרות בליגה.

20 יוני 2011, 20:39

תגידו,עכשיו כשהלפרין חזר..אתם חושבים שאפשר לשחק עם סגל שכמעט כולו ישראלי בליגה הישראלית ועדיין לסיים מקום ראשון עם אותה דומיננטיות?

PG:שייר
SG:הלפרין
SF:פניני
PF:אליהו
C:בלו(כמו בנבחרת חחח)
נראה לי החמישייה הזאת לוקחת כל חמישייה בליגה

20 יוני 2011, 21:15

שחכתי כמה ביינום היה מהיר....

תגידו, מה אתם אומרים על להביא את כספי? סוגר לנו בובה את העמדה 3 ויוצר את הסגל אולי הכי ישראלי שהיה פה מאז סוף שנות ה-80'...
רק באסה שהוא יקר ולא אתלטי בהגנה...

20 יוני 2011, 21:16

Holiday_Armadillo כתב:תגידו,עכשיו כשהלפרין חזר..אתם חושבים שאפשר לשחק עם סגל שכמעט כולו ישראלי בליגה הישראלית ועדיין לסיים מקום ראשון עם אותה דומיננטיות?

בוא נראה... ליאור אליהו חזר השנה מקבוצת טופ יורוליג(קאחה לאבוראל) הלפרין חוזר מקבוצת טופ יורוליג(אולימפיאקוס) פניני היה מבוקש ע"י אולימפיאקוס בלו היה מבוקש בהרבה קבוצות באירופה לגבי שייר זאת עדיין תעלומה אבל עם התחלשות הליגה מבחינת הישראלים שכנראה יעזבו(אוחיון נעימי מקל ) לדעתי עם הסגל הזה אפשר לסיים במקום הראשון ואפילו לקחת אליפות זה יהיה יותר קשה כמובן בלי הזרים ובלי סנטר אבל גם בסגל כזה אף קבוצה ישראלית לא יכולה להתחרות במכבי.

20 יוני 2011, 21:17

Holiday_Armadillo כתב:תגידו,עכשיו כשהלפרין חזר..אתם חושבים שאפשר לשחק עם סגל שכמעט כולו ישראלי בליגה הישראלית ועדיין לסיים מקום ראשון עם אותה דומיננטיות?

בהליכה.
ללא שום זר כל העונה, זה מקום ראשון בלי הפסד ו-20 הפרש בממוצע כל משחק.
הישראלים 6 ו-7 שלנו, בורשטיין ושארפ, הם שחקני חמישיה בכל קבוצה בליגה, כולל מגדל.

21 יוני 2011, 01:40

מבחינת מבחן התוצאה הלפרין הגיע להרבה יותר השגים לקטש עם מכבי . שקטש שיחק הוא היה טוב אבל אלו היו שנים הכי גרועות שאני זוכר באירופה . בסופו של דבר פדרמן עושה בשכל ששיחרר את יותם שהוא ביקש ככה יחסים לא נפגיעו . וחזרה היתה אפשרית .
לא רוצה את כספי לחלק מעונה , מה עוד שמכבי מחפשת בפירוש רכז ושחקן לעמדה 2-3 . כספי באירופה הוא 3-4 . במבחן התוצאה בלי רעשי רקע פניני תורם לא פחות ממה שכספי תרם .

21 יוני 2011, 03:52

טיקי חוזר כתב:מבחינת מבחן התוצאה הלפרין הגיע להרבה יותר השגים לקטש עם מכבי . שקטש שיחק הוא היה טוב אבל אלו היו שנים הכי גרועות שאני זוכר באירופה . בסופו של דבר פדרמן עושה בשכל ששיחרר את יותם שהוא ביקש ככה יחסים לא נפגיעו . וחזרה היתה אפשרית .
לא רוצה את כספי לחלק מעונה , מה עוד שמכבי מחפשת בפירוש רכז ושחקן לעמדה 2-3 . כספי באירופה הוא 3-4 . במבחן התוצאה בלי רעשי רקע פניני תורם לא פחות ממה שכספי תרם .

נכון, אבל אין ספק שהכספי שאתה תקבל אם תחתים אותו היום הוא לא הכספי שהיה פה לפני שלוש שנים. שחקן עם קליעה משודרגת ועוד יותר אגרסיביות. מה שכן, אתה צודק שהוא לא ממש מוביל כדור. יחד עם זאת, גם ריברס ומאט וולש שמועמדים לעמדה זו הם לא מובילי כדור מי יודע מה.
נושא נעול