פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
08 מרץ 2016, 15:04
ושוב הבעיה היא לא השחקן אלא הקונטקסט, והכל בעירבון מוגבל, כי זה לא באמת רשמי.
בכל מקרה, אם זה אכן נכון, אז ברור שיש כאן בעייתיות גדולה מאוד במהלך הזה.
שחקן שנמצא מעבר לשיאו, שוב אקס, הרבה מאוד כסף, אפסייד נמוך, החיבור לסגל לא ממש מובן לי והכי חשוב - מי המאמן
שהולך לעבוד עם סגל שבונים במרץ?
08 מרץ 2016, 15:05
אגב, פדרמן, אם לדייק על פי עונה זו, לנגפורד שחקן יורוקאפ, אם לא סיפרו לך. קו אחורי של טיילור, לנגפורד, אוחיון ומקל מאוד בעייתי. הדרך היחידה לשפר אותו היא להגיד שלום או לאוחיון או לרוצ'סטי ולהביא גארד איכותי יותר, בעל קונוטציה הגנתית אם אוחיון נזרק או התקפית מחוץ לקשת אם רוצ'סטי נזרק. אחרת זה קו אחורי חלש מאוד ובעייתי, בעיקר בפן ההגנתי. שחקן כמו דילייני במקרה הפנטזיונרי או גאודלוק במקרה הסביר פלוס, ישדרגו את הקו האחורי. אגב, דממה ברשת למעט וואן. נחכה ונראה.
08 מרץ 2016, 15:11
טוב. אם העונה הנוכחית הסתיימה באוגוסט עם ההחתמה של פארמר,
אני גאה לומר שעונת 16-17 הסתיימה במרץ . 16.
08 מרץ 2016, 15:13
ורק לקטע- פאניקה זה לא מילה. שתי ההחתמות של מכבי זה שחקנים שהיו כאן לפני 4-5 שנים. הם אחרי השיא שלהם, וזה רק מראה שבמכבי אין חזון, לא מסתכלים קדימה.
מחפשים פתרונות בעבר (פארמר, הנדריקס, לנגפורד). העבר מת. והעתיד עוד יותר מת עם התנהלות כזו. כנראה שבאמת אין סקאוטינג אם מחפשים רק שחקנים שהיו פה.
פשוט בושה וחרפה. שחקן אמנם לא רע, אבל החתמה לא טובה. ובטח שארז לא יגיע עכשיו, כשהוא רואה מהצד שבונים קבוצה עוד לפני שיש מאמן לעונה הבאה.
08 מרץ 2016, 15:14
אני מבין ואני איתכתם בכל הביקורות ובכל הסבל שאנחנו אוכלים בשנים האחרונות .
כל החשיבה וההשקפה העקומה של ההנהלה שלנו וכל ההחתמות ההזויות והחסרות חשיבה מקצוענית .
לקרוא ללאנגפורד לוזר שמוזר ,זה לא נכון ,זה שחקן תותח שחקן שבא לעבודה ,שחקן שבעל יכולת ,מילא הינו רואים ירידה ביכולת ,או איבוד צעד ,אבל להיפך הוא שומר על רמתו ,ולא רק נגד מכבי ,בVTB שזו ליגה מאוד חזקה הוא אם נתונים יותר ממרשימים , וגם ביורוליג ,כמו כל שחקן יש לו נפילות ומשחקים פחות טובים ,צריך לזכור שאם כל הכסף של קאזאן הם לא בנויים נכון בכלל ,גם במילאנו לאנגפורד עשה עונה יוצאת מהכלל ,וכן למרות שהקבוצה הזו שפכה מליונים באותה עונה זו לא היתה איזה קבוצת כוכבים ,גארלס לא היה כווכב ולא סמואלס ולא כל מיני שם ובכל זאת הביא אותה אם האקט למרחק נגיעה ,וכן הוא טעה נגדנו ,אז מה?תאודוסיץ עשה מזה קריירה .
,פנרבחצה אם גודולוק גם לא אגיעה לשום מקום ,וכולנו מיררים עליו פה ,ואני לא רואה שאף אירופאית נגעה בו מאז ,אז זה אומר שהוא פחות טוב?יותר טוב?,לפעמים זה קשור ליכולת ולפעמים לטיימינג.
להיפך מלא קבוצות רצו את לאנגפורד ,רק כמו שידוע לנו לאנגפורד שחקן של כסף ,והוא הולך לאיפה שהכי הרבה כסף ללא קשר לאתגר המקצועי ,הנה מה פארגו לא יכל ללכת לאיזה אירופאית?,אנחנו רואים שהוא מעדיף סתלבט בסין ,יכול להיות שעכשיו ללאנגפורד לקראת סוף הקרירה בא לו כן לנסות לקחת תואר ,גם אם קצת פחות כסף וכן לבוא למקום שהוא כמו בית ולא להיות שכיר חרב,שוב למדנו מכל השנים האחרונות שאין לדעת ,החתמות מרשימות רק על הניר ,ברגע אחד שחקן תותח על הנייר ,יכול להיראות כנכה ולהיפך ,בואו נקווה שהיתמזל מזלנו ,מכבי עשתה עונה יפה מאוד אם לאנגפורד ,ומה שזכור לי ממנו שהוא שחקן בלי פוזות ,שחקן שבא לעבוד וממש לא אנוכי ושחקן מחויב.
אי אפשר בכל דבר לבוא בטענות ותלונות ,נכון לאנגפורד לא הכי צעיר להיפך ,אבל אין הרבה סקנד גארדים מרשימים באירופה ,מה שיש זה הרבה הימורים ופוטנציאלים ,אנחנו רוצים שוב הימורים?,כי שחקן נתן עונה טובה בדיליג ,או בליגה איטילקית?,פה לפחות יודעים מה מקבלים בתקווה ,יש עוד כמה גארדים כגון גודולוק ועוד כמה נפילי אנביאי שבעלי יכולת ופוטנציאל ,השאלה האם זה שווה לנסות אותם ולקחת את ההימור ,שאולי כן יתיאמו אולי לא?שווה לחכות להם עד נובמבר? ,ואז יגידו לנו שנשארנו בידיים ריקות?,פה זה שחקן שמכיר יודע ולא איזה משו כמו אמבאקווה .
מכבי יכלה ללכת על שחקן כמו קניגהם וישנם עוד כמה כמוהו על התפר ,הוא בעיני פוטנציאל ,אבל זה שחקן לדעתי שלא בא להשתקע באירופה ,אז מה עוד פעם מישו שבא לעשות סיבוב ומחכה להצעות מהאנביאי ?,עוד פעם מישו שיקח לו זמן להבין איפה נמצא ,יש לנו מלא כאלה בליגה אם פוטנציאל שבאו אם חלום אנביאי,ובאו ישר מהמכללות ,הם משחקים בקבוצות ללא אימון וללא רמה אבל יש בהם את הפוטנציאל ,שווה לעקוב אחריהם ,לשים עין ,כמו שעשו על פארגו ועל פרקינס ,לעקוב מישו מקצועי שישים עין ויראה מה מו ,הרי הרבה גארדים מפה בסוף הולכים לקבוצות טובות ,כגון הופסון מאילת ,שאני לא מבין למה חושבים בכיוון שלו ולמה מתעלמים ממנו ,גארד גבוה ארוך ,בעל פוטנציאל ,אלה סוג השחקנים שרק צריכים את ההיזדמנות את המקום הנכוןן בעיני ,יש גם שחקנים כמו האניקאט ,שיכולים לבוא על תקן הסווינגמן מהספסל ,על תקן רנדל .
בסופו של דבר אם נפלנו אם פארמר אפשר ליפול אם כל דבר בואו נקווה שנדריקס ולאנגפורד זו התחלה טובה ,בתקווה שיביאו עוד סנטר תותח ועוד סטרץ פור ,וסווינגמן נקווה שיהיה טוב.
אני לא מאמין שרוצסטי ישאר ,זה לא משנה ישראלי או לא הבן אדם נראה אפס מוחלט ,מול כל מיני נאור שרון ,תמיר בלאט ,דילבתלומאו,זה כבר הזוי ,למדו גם את הקטע ההתקפי שלו ,הוא לא מצליח להרים זריקה נורמלית ,אין לו מה לחפש כאן ומה לתרום כאן .
08 מרץ 2016, 15:15
er79 כתב:אגב, פדרמן, אם לדייק על פי עונה זו, לנגפורד שחקן יורוקאפ, אם לא סיפרו לך. קו אחורי של טיילור, לנגפורד, אוחיון ומקל מאוד בעייתי. הדרך היחידה לשפר אותו היא להגיד שלום או לאוחיון או לרוצ'סטי ולהביא גארד איכותי יותר, בעל קונוטציה הגנתית אם אוחיון נזרק או התקפית מחוץ לקשת אם רוצ'סטי נזרק. אחרת זה קו אחורי חלש מאוד ובעייתי, בעיקר בפן ההגנתי. שחקן כמו דילייני במקרה הפנטזיונרי או גאודלוק במקרה הסביר פלוס, ישדרגו את הקו האחורי. אגב, דממה ברשת למעט וואן. נחכה ונראה.
לזרוק את אוחיון זה התאבדות סופית ורשמית. אף אחד לא יזרוק את אוחיון - הפייטר היחיד בקבוצה הזו, השחקן המועדף על כל האוהדים, הסמל של מכבי של השנים האחרונות, השומר הכי טוב בקבוצה, והשחקן שכל מאמן היה רוצה אותו בקבוצה. אם כבר לזרוק מישהו - לנדסברג. בשמחה הייתי מעיף אותו ל1000 עזאזל. ורוצ'סטי ? איזו שאלה בכלל. לדעתי הוא כבר לא במכבי מאתמול.
08 מרץ 2016, 15:21
אדם כתב:אני מבין ואני איתכתם בכל הביקורות ובכל הסבל שאנחנו אוכלים בשנים האחרונות .
כל החשיבה וההשקפה העקומה של ההנהלה שלנו וכל ההחתמות ההזויות והחסרות חשיבה מקצוענית .
לקרוא ללאנגפורד לוזר שמוזר ,זה לא נכון ,זה שחקן תותח שחקן שבא לעבודה ,שחקן שבעל יכולת ,מילא הינו רואים ירידה ביכולת ,או איבוד צעד ,אבל להיפך הוא שומר על רמתו ,ולא רק נגד מכבי ,בVTB שזו ליגה מאוד חזקה הוא אם נתונים יותר ממרשימים , וגם ביורוליג ,כמו כל שחקן יש לו נפילות ומשחקים פחות טובים ,צריך לזכור שאם כל הכסף של קאזאן הם לא בנויים נכון בכלל ,גם במילאנו לאנגפורד עשה עונה יוצאת מהכלל ,וכן למרות שהקבוצה הזו שפכה מליונים באותה עונה זו לא היתה איזה קבוצת כוכבים ,גארלס לא היה כווכב ולא סמואלס ולא כל מיני שם ובכל זאת הביא אותה אם האקט למרחק נגיעה ,וכן הוא טעה נגדנו ,אז מה?תאודוסיץ עשה מזה קריירה .
,פנרבחצה אם גודולוק גם לא אגיעה לשום מקום ,וכולנו מיררים עליו פה ,ואני לא רואה שאף אירופאית נגעה בו מאז ,אז זה אומר שהוא פחות טוב?יותר טוב?,לפעמים זה קשור ליכולת ולפעמים לטיימינג.
להיפך מלא קבוצות רצו את לאנגפורד ,רק כמו שידוע לנו לאנגפורד שחקן של כסף ,והוא הולך לאיפה שהכי הרבה כסף ללא קשר לאתגר המקצועי ,הנה מה פארגו לא יכל ללכת לאיזה אירופאית?,אנחנו רואים שהוא מעדיף סתלבט בסין ,יכול להיות שעכשיו ללאנגפורד לקראת סוף הקרירה בא לו כן לנסות לקחת תואר ,גם אם קצת פחות כסף וכן לבוא למקום שהוא כמו בית ולא להיות שכיר חרב,שוב למדנו מכל השנים האחרונות שאין לדעת ,החתמות מרשימות רק על הניר ,ברגע אחד שחקן תותח על הנייר ,יכול להיראות כנכה ולהיפך ,בואו נקווה שהיתמזל מזלנו ,מכבי עשתה עונה יפה מאוד אם לאנגפורד ,ומה שזכור לי ממנו שהוא שחקן בלי פוזות ,שחקן שבא לעבוד וממש לא אנוכי ושחקן מחויב.
אי אפשר בכל דבר לבוא בטענות ותלונות ,נכון לאנגפורד לא הכי צעיר להיפך ,אבל אין הרבה סקנד גארדים מרשימים באירופה ,מה שיש זה הרבה הימורים ופוטנציאלים ,אנחנו רוצים שוב הימורים?,כי שחקן נתן עונה טובה בדיליג ,או בליגה איטילקית?,פה לפחות יודעים מה מקבלים בתקווה ,יש עוד כמה גארדים כגון גודולוק ועוד כמה נפילי אנביאי שבעלי יכולת ופוטנציאל ,השאלה האם זה שווה לנסות אותם ולקחת את ההימור ,שאולי כן יתיאמו אולי לא?שווה לחכות להם עד נובמבר? ,ואז יגידו לנו שנשארנו בידיים ריקות?,פה זה שחקן שמכיר יודע ולא איזה משו כמו אמבאקווה .
מכבי יכלה ללכת על שחקן כמו קניגהם וישנם עוד כמה כמוהו על התפר ,הוא בעיני פוטנציאל ,אבל זה שחקן לדעתי שלא בא להשתקע באירופה ,אז מה עוד פעם מישו שבא לעשות סיבוב ומחכה להצעות מהאנביאי ?,עוד פעם מישו שיקח לו זמן להבין איפה נמצא ,יש לנו מלא כאלה בליגה אם פוטנציאל שבאו אם חלום אנביאי,ובאו ישר מהמכללות ,הם משחקים בקבוצות ללא אימון וללא רמה אבל יש בהם את הפוטנציאל ,שווה לעקוב אחריהם ,לשים עין ,כמו שעשו על פארגו ועל פרקינס ,לעקוב מישו מקצועי שישים עין ויראה מה מו ,הרי הרבה גארדים מפה בסוף הולכים לקבוצות טובות ,כגון הופסון מאילת ,שאני לא מבין למה חושבים בכיוון שלו ולמה מתעלמים ממנו ,גארד גבוה ארוך ,בעל פוטנציאל ,אלה סוג השחקנים שרק צריכים את ההיזדמנות את המקום הנכוןן בעיני ,יש גם שחקנים כמו האניקאט ,שיכולים לבוא על תקן הסווינגמן מהספסל ,על תקן רנדל .
בסופו של דבר אם נפלנו אם פארמר אפשר ליפול אם כל דבר בואו נקווה שנדריקס ולאנגפורד זו התחלה טובה ,בתקווה שיביאו עוד סנטר תותח ועוד סטרץ פור ,וסווינגמן נקווה שיהיה טוב.
אני לא מאמין שרוצסטי ישאר ,זה לא משנה ישראלי או לא הבן אדם נראה אפס מוחלט ,מול כל מיני נאור שרון ,תמיר בלאט ,דילבתלומאו,זה כבר הזוי ,למדו גם את הקטע ההתקפי שלו ,הוא לא מצליח להרים זריקה נורמלית ,אין לו מה לחפש כאן ומה לתרום כאן .
הכל טוב ויפה אבל זו לא בניה נכונה- משלמים המון כסף על שחקן בן 32, שאחרי השיא שלו וקרוב לסיום הקריירה. יש כרגע בקבוצה שחקן תאום שלו - לנדסברג. הוא סוליסט גדול, מה שלא מתאים כשיש לידך שחקנים כמו מקל, אוחיון. ובנוסף לזה מי אמר שהמאמן הבא של מכבי רוצה שחקן כזה בקבוצה? אלא אם כן זה מאמן בובה של ההנהלה כמו טבק, או גודס.
08 מרץ 2016, 15:22
אתמול בשידור של הפועל ירושלים-בני הרצליה היה קטע מעניין: ארז אדלשטיין והשדרן (לא זוכר מי זה היה) דיברו על אלי הולמן שמגיע לירושלים ועל ריצ'י שחוזר למכבי. ואז אדלשטיין בא ביציאה של "יש עוד אקסים שהולכים לחזור, תחכה ותראה". כשהוא נשאל במי מדובר והתבקש לתת קצת יותר פרטים הוא לא ממש הסכים, וכשהוא נשאל איך הוא יודע, הוא ענה: "מתייעצים איתי..."
08 מרץ 2016, 15:24
yellow83 כתב:אתמול בשידור של הפועל ירושלים-בני הרצליה היה קטע מעניין: ארז אדלשטיין והשדרן (לא זוכר מי זה היה) דיברו על אלי הולמן שמגיע לירושלים ועל ריצ'י שחוזר למכבי. ואז אדלשטיין בא ביציאה של "יש עוד אקסים שהולכים לחזור, תחכה ותראה". כשהוא נשאל במי מדובר והתבקש לתת קצת יותר פרטים הוא לא ממש הסכים, וכשהוא נשאל איך הוא יודע, הוא ענה: "מתייעצים איתי..."
מעניין מאוד. האם זה אומר שארז יאמן את מכבי?
08 מרץ 2016, 15:24
רוטצסטי יעוזב בוודאות!!
08 מרץ 2016, 15:27
מני כתב:רוטצסטי יעוזב בוודאות!!
אני לא חושב. רוצ'סטי הוא ישראלי ויש לו חוזה ענק לעוד שנתיים. לא רואה מצב שמשלמים לו מליון דולר בשביל להתיר את החוזה.
08 מרץ 2016, 15:28
על כל יכולותיו ההתקפיות של לאנגפורד, הוא מעולם לא פרח בסביבה שמקדשת את הקבוצתיות
הוא תמיד נתן את המספרים המצויינים שלו לבד ובגלל זה רוב הפעמים הקבוצות שבהן הוא שיחק הפסידו
אין יותר מדי מה להלל שחקן כזה שכשמצליח הקבוצה מפסידה ולהפך
08 מרץ 2016, 15:29
Number8 כתב:yellow83 כתב:אתמול בשידור של הפועל ירושלים-בני הרצליה היה קטע מעניין: ארז אדלשטיין והשדרן (לא זוכר מי זה היה) דיברו על אלי הולמן שמגיע לירושלים ועל ריצ'י שחוזר למכבי. ואז אדלשטיין בא ביציאה של "יש עוד אקסים שהולכים לחזור, תחכה ותראה". כשהוא נשאל במי מדובר והתבקש לתת קצת יותר פרטים הוא לא ממש הסכים, וכשהוא נשאל איך הוא יודע, הוא ענה: "מתייעצים איתי..."
ואללה לא בטוח בכלל, כי אני לא יודע אם מתייעצים איתו בבניית הקבוצה.
אבל בהחלט קטע מוזר...
08 מרץ 2016, 15:30
Holiday_Armadillo כתב:על כל יכולותיו ההתקפיות של לאנגפורד, הוא מעולם לא פרח בסביבה שמקדשת את הקבוצתיות
הוא תמיד נתן את המספרים המצויינים שלו לבד ובגלל זה רוב הפעמים הקבוצות שבהן הוא שיחק הפסידו
לא אשכח את המשחק ה-3 (או ה4?) של מילאנו בנוקיה, לנגפורד דפק איזה 34 נק' ובאמת השאר מסביבו לא עשו כמעט כלום. ומן הסתם ניצחנו בסוף. שחקן סוליסט.
08 מרץ 2016, 15:31
yellow83 כתב:Number8 כתב:yellow83 כתב:אתמול בשידור של הפועל ירושלים-בני הרצליה היה קטע מעניין: ארז אדלשטיין והשדרן (לא זוכר מי זה היה) דיברו על אלי הולמן שמגיע לירושלים ועל ריצ'י שחוזר למכבי. ואז אדלשטיין בא ביציאה של "יש עוד אקסים שהולכים לחזור, תחכה ותראה". כשהוא נשאל במי מדובר והתבקש לתת קצת יותר פרטים הוא לא ממש הסכים, וכשהוא נשאל איך הוא יודע, הוא ענה: "מתייעצים איתי..."
ואללה לא בטוח בכלל, כי אני לא יודע אם מתייעצים איתו בבניית הקבוצה.
אבל בהחלט קטע מוזר...
בטוח שלא מתייעצים איתו. כי אם זה היה נכון, הוא לא היה אומר את זה בשידור.
08 מרץ 2016, 15:31
roy1000 כתב:מני כתב:רוטצסטי יעוזב בוודאות!!
אני לא חושב. רוצ'סטי הוא ישראלי ויש לו חוזה ענק לעוד שנתיים. לא רואה מצב שמשלמים לו מליון דולר בשביל להתיר את החוזה.
זה בסדר , אמבקווה יעשה לו משהו עם ה פחות 9 ס"מ שלו.
08 מרץ 2016, 15:33
Number8 כתב:Holiday_Armadillo כתב:על כל יכולותיו ההתקפיות של לאנגפורד, הוא מעולם לא פרח בסביבה שמקדשת את הקבוצתיות
לא אשכח את המשחק ה-3 (או ה4?) של מילאנו בנוקיה, לנגפורד דפק איזה 34 נק' ובאמת השאר מסביבו לא עשו כמעט כלום. ומן הסתם ניצחנו בסוף. שחקן סוליסט.
משחק 4. בסוף הרבע השלישי למילאנו היו 56 נקודות, מתוכן 28 של לנגפורד. לא זוכר כמה היו לו בסה"כ. הוא סוליסט, אבל זה לא מה שידפוק אותנו באמת. אלא פשוט העובדה שהוא לא מה שאנחנו צריכים, נקודה.
08 מרץ 2016, 15:42
אני מאוד אוהב את השחקן הזה, והוא נתן עונה טובה מאוד במכבי לפני כמה שנים, אבל זאת החתמה רעה מאוד.
ושוב, למה צריך מחלקת סקאוטינג אם כל מה שמביאים זה אקסים?
08 מרץ 2016, 15:50
להגיד שאם לאנגפורד מגיע אז זה אומר להגיד מזל טוב לאליפות 3 של ירושלים זה שטויות ,זה הכי רחוק מזה ,שחקנים כמו לאנגפורד והנדריקס רק מחזקים אותנו בזירה המקומית ,אלה שחקנים בואו נגיד שלפחות בליגה שלנו יהיה לנו יתרון מול שחקנים אחרים ,השאלה היא מזה יתן ברמה האירופאית,והשאלה הכי חשובה מי יהיה סביבם מי עוד יביאו ,ואיך יבנו את שאר הקבוצה ,תנו שם של גארד אחר שהיתם רוצים ושהוא ברמה של לאנגפורד?.
לאנגפורד לא איבד אפילו חצי מהמהירות שלו ,ממה שאני ראיתי כל העונה וראיתי הרבה משחקים שלו ,מה גם שלפחות בליגה לא יעשו ממנו צחוק ,ולא יהיה איזה מישו שילחץ אותו ויסרס אותו ,אלא להיפך ,יהיה לנו סוף סוף גו טו גאי שיודע לשים כדור בסל ,זה שוב בתקווה כרגע הכל על הניר ,הכל בערבון מוגבל ,רק כי למדתי שלמכבי גם הטוב בסוף נהפך לרע הכל הולך לה הפוך .
גם לי יש הרבה פעמים בעיה אם חוסר מחשבה לעתיד ואם הבאת שחקנים מבוגרים,אני אוהב שחקנים רעבים אוהב דם חדש ,אבל כבר חוינו הכל מהכל ונפלנו מהכל ,בואו ניתן צאנס ,הרי לפחות דיויד ושמעון לא רוצים עוד עונה כזו הם סובלים אם כל התלונות הצודקות שלנו כלפיהם אבל זה כואב להם ,אני מאמין שהם כן רוצים או מאמינים שבכוחם לשנות .
אני לא מבין מה הקשר פה לגיל באמת ,הנדריקס לא בשלהי הקרירה הוא בן 29 ,סמית הגיע לפה בן 29,לא תמיד הגיל הוא בעיתי ,הרבה פעמים כן אבל לא במקרה הזה ,נכון לאנגפורד אומנם בן 32 אבל הוא מסוג האמריקאים שבורכו בגנים טובים ,גם דונטה בן 33 ,גם ספאלוניס מבוגר ויש עוד ועוד דוגמאות ,גם ברייסי ריט בן 30 , והגדול מכולם דיויד בלו ,אבל שוב צריך להיסתכל על המכלול ,לאנגפורד לא מגיע לפה זקן וכבד בתו החתמת מנוים ,לאנגפורד כוחו במותניו ,סתכלו פשוט על סטטיסטיקה ,לקרוא לו לוזר?,אז גם ווימס כזה וכולם פה רוצים אותו ,לאנגפורד הביא יורוקפים להזכירכם ,ועשה הופעות יפות מאוד במשך משחק אחרי משחק מול כל שומר בכל רמה .
לא צריך ישר קיצוניות ,צריך היסתכלות גדולה ,כוללת ,לצאת מהתבנית ,אין הרבה גארדים ברמתו ,ואין הרבה גארדים שהינו לוקחים לפניו ללא קשר לכסף ,יש את דיליני ,יש גודולוק ,יש ריס ,יש עוד כמה פוטנציאלים שדיברתי עליהם ממקודם ,יכול להיות שהינו צריכים לנסות או לחכות לדיליני ,אבל אם הביאו את לאנגפורד עכשיו אני מאמין שניסו גם אחרים ,אני מאמין שדיליני רצה משו בסביבות ה2 2 וחצי ,או פשוט לא רצה ,או שהעדיפו לאנגפורד ,רק במקרה הזה חבל לי ,שאולי לא חיכינו לסוף העונה ,לראות מה קורה אם כל מיני שמות או אם רייס אם דיליני רק לזכור שגם דיליני גם לא ילד ,אבל לחכות לסוף העונה זה הימור ,אז כולם מתעוררים ,ולפעמים נשארים בידים ריקות ,ראינו עונה שעברה התחלנו מקלין ועוד ועוד וסימנו אם רנדל.
בסך הכל זו החתמה לא רעה בכלל ,תמיד יהיו דעות לכאן או לכאן ,ותמיד הכל נקבע במגרש ,לאנגפורד יושב מצוין בעמדה 2 ,הוא שחקן שיודע לשים כדור בסל ,הוא שחקן מוכח ,ושחקן מהרמות הגבוהות ביותר ,עכשיו רק לחכות ולראות שיגיע בכושר ולא אפס.
לגבי הנדריקס ,ברור לכולם שהוא לא יהיה הסנטר שלנו ,אבל לטובתו של הנדריקס הוא שחקן של עבודה שחורה ,הוא לא פראייר ,הוא חכם ,והוא לא יהיה כוכב ,אבל בקבוצה טובה היא חלק חשוב בפאזל ,הוא מביא נקודות בזמן ,מביא ריבאונד ובסך הכל בתור גבוה משלים הוא סבבה לגמרי .
השאלה אם לא יכלו להביא את דובליביץ,שחקן ממש טוב טכני ,סטרץ סבבה לגמרי ,שמאוד אהבתי ,את המילטון לעומת זו לא אהבתי ,לא נראה לי שצריך לקפוץ עליו ,שאלה נוספת האם יש סיכוי לקבל את קומינסקאס או שזה לא אפרי בקוסנפט שנבנה ,או שהשמות האלה לא בדף בכלל.
בנוסף יש עוד שמות שכולם דיברו פה בראון ,תומפקינס וכאלה,שוב מאוד מאוד אהבתי את דובליביץ.
דבר אחרון מה הבעיה בלהחזיר שמות שכבר היו כאן?,זה שמות שבזמנו חלמנו שישארו כאן ,נלחמנו עליהם ובגלל ההנהלה שלנו שוב אכלנו חרא ,אני מקווה שעשו שיחות לשניים האלה והסבירו להם שהם באים להחזיר את המועדון קדימה ולהחזיר למקום הראוי ,שהם חייבים להבין איזה מדים הם שמים ומה הם מיצגים ,אי אפשר יותר להפוך את מכבי לתחנה מרכזית ואי אפשר לתת לשחקנים לבזות אותנו יותר ולהפוך אותנו לבדיחה ,כל שחקן שמגיע חייב להבין לאן מגיע וחייב להקיז דם בשביל הקהל שבא ובשביל המועדון הזה.
08 מרץ 2016, 16:00
לעומת כל זה ,שאמרתם שהוא סולסיט וכל מיני כאלה ,שוב חוץ מזה להזכירכם הוא זכה בתארים ,ודבר נוסף שיש שחקנים טובים סביבו ,ושיש לו אם מי לשחק הוא בכלל לא סולסיט וממש לא אנוכי ,הוא שחקן של רגעים ,של רגעים שהמשחק הולך אליו ,גם בריסי רייט סוג של שחקן כזה ,אני לא נותן את הדטוגמא של ברייסי כי הוא איזה תותח ,אלא כדי שתשימו לב שגם יש עוד שחקנים שכשאר הם במגרש הם חייבים סגנון שהמשחק הולך לכיוון שלהם זהו תפקידם.
שלאנגפורד משחק המשחק הולך אליו ,זה טיבעם של סקוררים ,לאנגפורד במכבי ,ממש לא היה סוליסט ,הוא היה חלק מקבוצה ,וממש לא שיחק באנוכיות ,אומנם מספריו ירדו ,בדיוק בגלל הסיבה הזו כי היה לו עוד שחקנים שהורידו ממנו אחריות אבל זה ממש לא פגע ביעילות שלו ,ולא פגע במשחק שלו ,לאנגפורד שחקן אינטילגנט ,הוא לא שחקן שכופה את עצמו ,הוא פשוט לוקח על עצמו אם צריך ,הוא גם יודע לוותר ,הוא לא סוג של אגומניאק ,להיפך העונתו היה מרקם חברתי מצוין.
מה לעשות שברוב הקבוצות שלו הוא היה כמעט הבלעדי שיכול ליצר משו והיה השחקן הבכיר ולא היו סביבו הרבה שחקנים שיכלו לעזור לו ,כל הזמן מזכירים את העונה במילאנו ככישלון ,אבל צריך לזכור שהם לא עשו כלום לפני זה ,והוא הביא אותם במרחק נגיעה ,וכן הוא טעה וקורה אבל הוא נתן עונה מדהימה.
מה לעשות שאם הוא לא היה שחקן של בצע כסף אני בטוח שהוא יכל להיות שם הרבה יותר גדול באירופה ואז הינו זוכים לשמוע עליו הרבה יותר ,בקבוצות מהדרג הראשון ,גם הוא טען את זה בראיון שהיו לו כמה וכמה הצעות באנביאי ,אבל הוא כל כך מאמין בעצמו וכל כך בטוח ביכולת שלו שהוא יכול להיות שחקן אנביאי לכל דבר וענין שהוא לא מוכן להיות שחקן 10 בסגל ,וגם לא מוכן לשחק בשביל כמה מאות ,זו הקרירה שלו זה המקצוע והוא צריך להיתפרנס .
לגבי הדעה על האמירות האלה כל אחד יחליט ,לגבי יכולת אין ספק ,גם ךא לגבי ההתאמה ,מה הבעיה ,הוא יושב בול על עמדה מספר 2 ,מה הבדל בסגנון המשחק בינו לבין גודולוק ,או לשמות אחרים שאתם מעונינים.