my man כתב:MTA2311 כתב:די נו. אין מצב שלא מפריע לכם להפסיד אליפות לירושלים.
אמ...

קודם כל-מם הארי פוטר
דבר שני, במקום מאוד עמוק בלב השחור שלי, זה כן יפריע לי להפסיד את האליפות לירושלים.
אבל אם אני צריך לבחור, ממקום רציונלי(שזה המקום ממנו אני חושב כשאני מסתכל על מה שהולך בקבוצה שלנו), אני רוצה שנפסיד, רצוי בהפרש דו ספרתי. כי מה יעזור לנו לגרד אליפות?זה רק יגרום להנהלה לחשוב שכל מה שהם עושים בשנתיים האחרונות זה בסדר-ההחתמות של אנשים שיצאו מאיכילוב, חוסר קשב משווע למאמנים, החתמת מאמנים לא נכונים, וויתור על MVP
שרצה להיות פה, סקאוטר שמעדיף להסתכל על עצמו במראה מאשר על שחקנים שאינם קית' לנגפורד, ועוד ועוד. ושלא בכלל נדבר על זה שאם נזכה באליפות, שמעון ההזוי יחשוב שהקנס המדהים והאגרסיבי שלו שינה את המנטליות של השחקנים.
זה לא במקרה שהשנים האיומות האלו(ובחיים לא היו לנו שנים גרועות כאלו back to back) הגיעו דווקא אחרי עונת אליפות. כי שם המגלומניה באמת התפרצה. שזה לא בלאט שעזר להגיע לאליפות, זה ניקולה. זה לא הקהל, זה דני פדרמן.
כל הצלחה, גם הקטנה ביותר, מנפחת את בלון הטירוף של מכבי. נזכה באליפות עכשיו, ואנחנו נקבל מערכת רקובה ורעילה. ואני אומר את זה גם אם נזכה ביורוליג שנה הבאה, כי לא צריך לחיות מעונה לעונה ולעסוק בכיבוי שריפות, צריך לבנות מערכת, שיטה, היררכיה. אז כן, להפסיד. וכן, להפסיד לירושלים. אני לא חושב שזה מה שיעזור, כי המשבר עמוק מדי, אבל אולי אם נפסיד לקבוצה שהודחה בשמינית גביע ווינר, רבע גמר גביע המדינה, והייתה הקבוצה היחידה בטופ 32 ביורוקאפ שלא ניצחה פעם אחת(ואם כבר זה, עם התקציב היותר מכפול שלנו, הודחנו בול באותו שלב), אז אולי העיניים יפתחו למשהו. או אולי האוהדים-"לא מתערבים בעניינים מקצועיים-המסורים יתעוררו. אולי.