הקרב על המקום הראשון: הפועל ירושלים- מכבי ת"א, שני, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקרב על המקום הראשון: הפועל ירושלים- מכבי, ראשון, 21:00

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מרץ 2016, 15:23

my man כתב:
yanay21 כתב:רגע, אין איזה הגרלות לחצי גמר?מי שבמקום הראשון לא הולכת מול חיפה(בהנחה והיא תגיע לשם) בחצי בוודאות?

זו גם הייתה ההנחה שלי...

הדרך היחידה שמכבי איכשהו תוכל לקחת אליפות(אופציה שבה אני ממש לא מעוניין), זה אם ירושלים פוגשת את חיפה בחצי. אנחנו יכולים לדבר כמה שבא לנו על זה שהם הודחו מוקדם בגביע, אבל לסוף העונה, כמו בעונה שעברה, הם יגיעו הרבה יותר מפוקסים. וזה לא שאנחנו יותר טובים מהם. חיפה לירושלים היא קריפטונייט. כמו שהקריפטונייט שלנו היא כל קבוצה שיש לה מאמן ושני שחקנים בריאים.

:alan: להחתים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מרץ 2016, 15:30

די נו. אין מצב שלא מפריע לכם להפסיד אליפות לירושלים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 14 מרץ 2016, 15:33

MTA2311 כתב:די נו. אין מצב שלא מפריע לכם להפסיד אליפות לירושלים.

אמ...
תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מרץ 2016, 15:47

my man כתב:
MTA2311 כתב:די נו. אין מצב שלא מפריע לכם להפסיד אליפות לירושלים.

אמ...
תמונה

קודם כל-מם הארי פוטר :heart :heart :heart :heart

דבר שני, במקום מאוד עמוק בלב השחור שלי, זה כן יפריע לי להפסיד את האליפות לירושלים.
אבל אם אני צריך לבחור, ממקום רציונלי(שזה המקום ממנו אני חושב כשאני מסתכל על מה שהולך בקבוצה שלנו), אני רוצה שנפסיד, רצוי בהפרש דו ספרתי. כי מה יעזור לנו לגרד אליפות?זה רק יגרום להנהלה לחשוב שכל מה שהם עושים בשנתיים האחרונות זה בסדר-ההחתמות של אנשים שיצאו מאיכילוב, חוסר קשב משווע למאמנים, החתמת מאמנים לא נכונים, וויתור על MVP שרצה להיות פה, סקאוטר שמעדיף להסתכל על עצמו במראה מאשר על שחקנים שאינם קית' לנגפורד, ועוד ועוד. ושלא בכלל נדבר על זה שאם נזכה באליפות, שמעון ההזוי יחשוב שהקנס המדהים והאגרסיבי שלו שינה את המנטליות של השחקנים.

זה לא במקרה שהשנים האיומות האלו(ובחיים לא היו לנו שנים גרועות כאלו back to back) הגיעו דווקא אחרי עונת אליפות. כי שם המגלומניה באמת התפרצה. שזה לא בלאט שעזר להגיע לאליפות, זה ניקולה. זה לא הקהל, זה דני פדרמן.
כל הצלחה, גם הקטנה ביותר, מנפחת את בלון הטירוף של מכבי. נזכה באליפות עכשיו, ואנחנו נקבל מערכת רקובה ורעילה. ואני אומר את זה גם אם נזכה ביורוליג שנה הבאה, כי לא צריך לחיות מעונה לעונה ולעסוק בכיבוי שריפות, צריך לבנות מערכת, שיטה, היררכיה. אז כן, להפסיד. וכן, להפסיד לירושלים. אני לא חושב שזה מה שיעזור, כי המשבר עמוק מדי, אבל אולי אם נפסיד לקבוצה שהודחה בשמינית גביע ווינר, רבע גמר גביע המדינה, והייתה הקבוצה היחידה בטופ 32 ביורוקאפ שלא ניצחה פעם אחת(ואם כבר זה, עם התקציב היותר מכפול שלנו, הודחנו בול באותו שלב), אז אולי העיניים יפתחו למשהו. או אולי האוהדים-"לא מתערבים בעניינים מקצועיים-המסורים יתעוררו. אולי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי er79 » 14 מרץ 2016, 15:48

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:רגע, אין איזה הגרלות לחצי גמר?מי שבמקום הראשון לא הולכת מול חיפה(בהנחה והיא תגיע לשם) בחצי בוודאות?

זו גם הייתה ההנחה שלי...

הדרך היחידה שמכבי איכשהו תוכל לקחת אליפות(אופציה שבה אני ממש לא מעוניין), זה אם ירושלים פוגשת את חיפה בחצי. אנחנו יכולים לדבר כמה שבא לנו על זה שהם הודחו מוקדם בגביע, אבל לסוף העונה, כמו בעונה שעברה, הם יגיעו הרבה יותר מפוקסים. וזה לא שאנחנו יותר טובים מהם. חיפה לירושלים היא קריפטונייט. כמו שהקריפטונייט שלנו היא כל קבוצה שיש לה מאמן ושני שחקנים בריאים.

אולי אני טועה, אני הנחתי שבפיינל פור מקום 1 נגד 4 ומקום 2 נגד 3, אבל לכו תדעו. אגב, כמו שירושלים יכולה ליפול אצל חיפה, כך גם מכבי. חיפה לא פראיירים בכלל.
er79

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מרץ 2016, 15:51

er79 כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

זו גם הייתה ההנחה שלי...

אולי אני טועה, אני הנחתי שבפיינל פור מקום 1 נגד 4 ומקום 2 נגד 3, אבל לכו תדעו. אגב, כמו שירושלים יכולה ליפול אצל חיפה, כך גם מכבי. חיפה לא פראיירים בכלל.

אבל יש סדרות ברבע גמר, לא?
כאילו, מקום 1 נגד 8, 2 נגד 7, 3 נגד 6, 4 נגד 5.

או שהתבלבלתי מרוב שינויי הפורמט ואין סדרות? כל עונה מנסים לדפוק אותנו מחדש, ואני לא זוכר כלום.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מרץ 2016, 15:52

yanay21 כתב:
er79 כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

זו גם הייתה ההנחה שלי...

אבל יש סדרות ברבע גמר, לא?
כאילו, מקום 1 נגד 8, 2 נגד 7, 3 נגד 6, 4 נגד 5.

או שהתבלבלתי מרוב שינויי הפורמט ואין סדרות? כל עונה מנסים לדפוק אותנו מחדש, ואני לא זוכר כלום.

כן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 14 מרץ 2016, 16:02

נכון, אתה צודק. השאלה היא האם הפיינל פור עדיין מותאם למיקומים או שתהיה הגרלה. לדעתי לא תהיה הגרלה והממוקמת גבוה יותר בסוף העונה הסדירה, אם תעבור את שלב רבע הגמר, תתמודד מול התמודדת הממוקמת נמוך יותר. אני מעריך שבסבירות גבוהה ארבע הפיינליסטיות יהיו ת"א, ירושלים, ראשל"צ וחיפה.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מרץ 2016, 16:03

er79 כתב:נכון, אתה צודק. השאלה היא האם הפיינל פור עדיין מותאם למיקומים או שתהיה הגרלה. לדעתי לא תהיה הגרלה והממוקמת גבוה יותר בסוף העונה הסדירה, אם תעבור את שלב רבע הגמר, תתמודד מול התמודדת הממוקמת נמוך יותר. אני מעריך שבסבירות גבוהה ארבע הפיינליסטיות יהיו ת"א, ירושלים, ראשל"צ וחיפה.

אין הגרלה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מרץ 2016, 16:04

er79 כתב:נכון, אתה צודק. השאלה היא האם הפיינל פור עדיין מותאם למיקומים או שתהיה הגרלה. לדעתי לא תהיה הגרלה והממוקמת גבוה יותר בסוף העונה הסדירה, אם תעבור את שלב רבע הגמר, תתמודד מול התמודדת הממוקמת נמוך יותר. אני מעריך שבסבירות גבוהה ארבע הפיינליסטיות יהיו ת"א, ירושלים, ראשל"צ וחיפה.

הכוונה שלך שפשוט יעשו מקום 1 נגד 4, ו2 נגד 3 אם הטבלה מורכבת רק מארבע הקבוצות האלו?(ירושלים ראשונה, מכבי שנייה, חיפה שלישית, ראשון רביעית).

אם כן, רע לנו. אני לא חושב שחיפה פייבוריטית מולנו, בטח לא ביד אליהו, אבל אם יש קבוצה שיכולה לפרק אותנו חוץ מירושלים, אלו הנגרים של רמי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 14 מרץ 2016, 16:34

מה רע לנו? אתה הרי רוצה שמכבי יפסידו ואם אפשר בדו ספרתי, אז מה ההצגות?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מרץ 2016, 16:40

יש סדרות גם בחצי גמר לא?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מרץ 2016, 16:41

roy1000 כתב:יש סדרות גם בחצי גמר לא?

חזרנו לפיינל פור השנה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מרץ 2016, 16:44

toja27 כתב:מה רע לנו? אתה הרי רוצה שמכבי יפסידו ואם אפשר בדו ספרתי, אז מה ההצגות?

רע מבחינת הסיכויים שלנו כקבוצה, לא לפי ההעדפה האישית שלי. טיפה הסקת מסקנות לא תזיק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מרץ 2016, 16:45

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:יש סדרות גם בחצי גמר לא?

חזרנו לפיינל פור השנה.

וואללה? הייתי בטוח שרק הגמר הוא משחק אחד וכל השאר סדרות.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 14 מרץ 2016, 16:50

yanay21 כתב:
toja27 כתב:מה רע לנו? אתה הרי רוצה שמכבי יפסידו ואם אפשר בדו ספרתי, אז מה ההצגות?

רע מבחינת הסיכויים שלנו כקבוצה, לא לפי ההעדפה האישית שלי. טיפה הסקת מסקנות לא תזיק.

ואללה, כי עד עכשיו חשבתי שכשאומרים רע לנו, אז מתכונים "שרע לנו, אז אני לא רוצה שזה יקרה". סליחה שאני לא בקיא בתהליך המחשבה הסכיזופרני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מרץ 2016, 16:51

toja27 כתב:
yanay21 כתב:

ואללה, כי עד עכשיו חשבתי שכשאומרים רע לנו, אז מתכונים "שרע לנו, אז אני לא רוצה שזה יקרה". סליחה שאני לא בקיא בתהליך המחשבה הסכיזופרני.

תמיד פה לסייע ;)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי er79 » 14 מרץ 2016, 17:01

yanay21 כתב:

הכוונה שלך שפשוט יעשו מקום 1 נגד 4, ו2 נגד 3 אם הטבלה מורכבת רק מארבע הקבוצות האלו?(ירושלים ראשונה, מכבי שנייה, חיפה שלישית, ראשון רביעית).

אם כן, רע לנו. אני לא חושב שחיפה פייבוריטית מולנו, בטח לא ביד אליהו, אבל אם יש קבוצה שיכולה לפרק אותנו חוץ מירושלים, אלו הנגרים של רמי.

ראשית כל, כן, זה מה שאני חושב שיהיה אבל אני לא בטוח. לא שמעתי משהו על הגרלה. שנית, שוב, אם ירושלים תסיים את העונה ביתרון ביתיות (סבירות די גבוהה) הפיינל פור יהיה בארנה, כך שת"א לא פייבוריטית בארנה נגד אף קבוצה, ועם להיות כנים, גם במנורה חיפה יכולה לתת לנו בראש. כנ"ל ירושלים. הוכחנו ממזמן שההיכל שלנו כבר לא מבצר
er79

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מרץ 2016, 17:11

er79 כתב:
yanay21 כתב:

ראשית כל, כן, זה מה שאני חושב שיהיה אבל אני לא בטוח. לא שמעתי משהו על הגרלה. שנית, שוב, אם ירושלים תסיים את העונה ביתרון ביתיות (סבירות די גבוהה) הפיינל פור יהיה בארנה, כך שת"א לא פייבוריטית בארנה נגד אף קבוצה, ועם להיות כנים, גם במנורה חיפה יכולה לתת לנו בראש. כנ"ל ירושלים. הוכחנו ממזמן שההיכל שלנו כבר לא מבצר

מול ירושלים אני לא חושב שאנחנו פייבוריטים גם בבית, כי אמנם יהיה קהל, אבל אז כל הלחץ יהיה על מכבי, וכבר הוכחנו לא מעט פעמים שאנחנו לא עומדים טוב בלחץ.

מול חיפה לדעתי ננצח, לא כי אנחנו טובים, אלא שהאופי של מכבי כל כך חלש כקבוצה, שאולי הדחיפה של הקהל זה מה שיציל אותה מלהילחץ(רוממה עם מלא שריקות בוז כנראה יגרום לשחקנים להתפרק). שלא לדבר על זה שמכבי חיפה התפרקה מולנו פעמיים בשנתיים האחרונות, ודווקא במשחקים החשובים על הגביע. ואלו ממש התפרקויות מביכות, אי אפשר להגיד שהיא הוכרעה על ידי כדורסל עדיף, אלא שהשחקנים החיפאים פשוט איבדו את הראש.

אני חושב שמכבי וירושלים מגיבות ממש דומה לקבוצות שבאות לפרק, אלא שכשהן פוגשות אחת את השנייה, רק ירושלים מפרקת, וזה החיסרון של מכבי מולה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 14 מרץ 2016, 23:37

אגב- הקרב על המקום הראשון יהיה ביום שני...

חוץ מזה גם אם ננצח אנחנו לא במקום הראשון...קיצר כל הכותרת צריכה להשתנות..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים