המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני חושב שאתם קצת נסחפים... אם שחקן הוא מספיק טוב בשביל להיבחר טופ5 בדראפט, ובשביל להיות שחקן רוטציה בקבוצת NBA,
אז הוא לא מספיק טוב בשבילנו?
אני לא אומר שמה שהוא נתן השנה היה טוב, אבל אני גם לא לגמרי מבין את הסלידה שלכם ממנו. אל תשכחו שמדובר בילד בן 18, שעשה קפיצת מדרגה
מסויימת מהעונה שעברה, ונתקע בסיטואציה ובקבוצה מאוד בעייתית.
אם הוא ייבחר ויישאר במכבי, יכול להיות שיירד ממנו קצת הלחץ, ובתקווה שיהיה כאן סגל קצת יותר מאוזן וראוי, הוא גם יוכל להצליח בקבוצה.
בכל אופן כזר שביעי, זה no brainer מבחינתי.
שמואל1 כתב:מכביסט31 כתב:בנדר כמו שהוא נראה היום, לדעתי, לגמרי לא מתאים עדיין ל NBA. משחק הפנים שלו חלש מאוד עד לא קיים וההגנה בינונית..
שאלה למומחים: מה הסיכויים שלו לתקוע שם יתד בגיל כזה וביכולת כזאת?
דברים דומים נאמרו על פורזינגס, וכיום הוא להיט ב- NBA.
ב- NBA יודעים לטפל בשחקנים.
JarJarBinx כתב:אגב, זוכרים את בנו אודריך? היה כישרון לא רע בכלל, כולם אמרו שלא ברמה למכבי. עשה יופי של קריירה ב-NBA.
felix_r כתב:jol9 כתב:אני חושב שאתם קצת נסחפים... אם שחקן הוא מספיק טוב בשביל להיבחר טופ5 בדראפט, ובשביל להיות שחקן רוטציה בקבוצת NBA,
אני לא אומר שמה שהוא נתן השנה היה טוב, אבל אני גם לא לגמרי מבין את הסלידה שלכם ממנו. אל תשכחו שמדובר בילד בן 18, שעשה קפיצת מדרגה
אם הוא ייבחר ויישאר במכבי, יכול להיות שיירד ממנו קצת הלחץ, ובתקווה שיהיה כאן סגל קצת יותר מאוזן וראוי, הוא גם יוכל להצליח בקבוצה.
בדראפט בוחרים בשביל הפוטנציאל, ולא בגלל מה שהשחקן שווה כרגע. בגלל זה יש גם טעויות לא פעם, כי לא תמיד השחקנים ממשים את הפוטנציאל.
לגבי שונאי בנדר. זה אותם האנשים שלאורך שנים התלהבו מאיך שהקבוצות הספרדיות לוקחות כשרונות צעירים מגיל 0 מכל העולם ומגדלות אותם לאט-לאט. זה אותם האנשים שתמיד התלוננו לאורך השנים למה מכבי לא עושה את זה.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני חושב שאתם קצת נסחפים... אם שחקן הוא מספיק טוב בשביל להיבחר טופ5 בדראפט, ובשביל להיות שחקן רוטציה בקבוצת NBA,
בדראפט בוחרים בשביל הפוטנציאל, ולא בגלל מה שהשחקן שווה כרגע. בגלל זה יש גם טעויות לא פעם, כי לא תמיד השחקנים ממשים את הפוטנציאל.
לגבי שונאי בנדר. זה אותם האנשים שלאורך שנים התלהבו מאיך שהקבוצות הספרדיות לוקחות כשרונות צעירים מגיל 0 מכל העולם ומגדלות אותם לאט-לאט. זה אותם האנשים שתמיד התלוננו לאורך השנים למה מכבי לא עושה את זה.
פשוט יש תחושה שמפילים כאן את התיק על בנדר, כשהוא האחרון שאפשר להאשים אותו במשהו.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני חושב שאתם קצת נסחפים... אם שחקן הוא מספיק טוב בשביל להיבחר טופ5 בדראפט, ובשביל להיות שחקן רוטציה בקבוצת NBA,
פשוט יש תחושה שמפילים כאן את התיק על בנדר, כשהוא האחרון שאפשר להאשים אותו במשהו.
jol9 כתב:שמואל,
אף אחד לא נתן לו את המפתחות. בוא לא ניסחף. הוא הזר השביעי במכבי, וגם בריאל ובפנר הוא יכול להיות זר שביעי.
פליקס,
אני מסכים איתך. התעמולה האנטי קרואטית באמת חורגת מגבול הטעם הטוב. מדובר בסה"כ בשחקן מאוד מוכשר, שקלע
לסיטואציה לא טובה, ובשום אופן, אין לו שום חלק באיך שמכבי נראית. הוא היה אמור להיות שחקן של 10-12 דקות משחק
לכל היותר, והאמת שהדברים שהוא מביא, בהחלט יכולים לתת לו מספר כזה של דקות, גם בעונה הבאה.
jol9 כתב:הטעות היא לא בנדר, אלא רנדל, ובואו נודה על האמת, הרוב כאן כעסו כשהעיפו אותו ושמחמו כשהוא חזר.
jol9 כתב:הטעות היא לא בנדר, אלא רנדל, ובואו נודה על האמת, הרוב כאן כעסו כשהעיפו אותו ושמחמו כשהוא חזר.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הטעות היא לא בנדר, אלא רנדל, ובואו נודה על האמת, הרוב כאן כעסו כשהעיפו אותו ושמחמו כשהוא חזר.
שמחמו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הטעות היא לא בנדר, אלא רנדל, ובואו נודה על האמת, הרוב כאן כעסו כשהעיפו אותו ושמחמו כשהוא חזר.
שמחמו
תנסי את לכתוב עם ילדה בת 4 ישנה על היד...
עוד כחודש וחצי ייערך דראפט ה-NBA ובמכבי תל אביב יעקבו בעניין. שחקן הקבוצה, דראגן בנדר, יעמוד לבחירה ואם זה יהיה, כצפוי, בסיבוב הראשון, לצהובים מובטח סכום נאה של 1.7 מיליון דולר, ברגע שהוא יחתום על החוזה. על פי כל הערכות המומחים, הקרואטי הצעיר (18) צפוי להיבחר בין המקום ה-3 ל-6. אגב, שכרו של השחקן במכבי עומד על 3,000 דולר בחודש בלבד.